2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen bu doktorda öyle demiş öksürük falan yoksa boşuna birde hastanr ortamına sokmayın demiş. İnsan bilsede endişkeniyo. Demin kalkıp güldü etti. Şimdide baygın baygın bakıyo. Allah beterinden sakınaın hepsini

Evet anliyorlar ben ozelikle kizimin herseyi anladigini on bir bucuk sylikkwn ankadim.Gecen gun ev terliklerimi alip kanepenin ustube koymus hadi kizim getir terliklerimi dedi aldi getirdi verdi kizim.

Bugun actm mecburen sadece isedi teyzesitakipteydim zaten

Selam tüm hasta bebişlere geçmiş olsun...@akaibu genelde doktorlar 3 günden uzun sürerse ateşten korkun diyolar..benim kızımda geçenlerde 3 gün ateşlendi..başka hiç bi şey yoktu..hastalık belirtisi..calpol ve duşla düştü ..anlayamıyorum herhalde viral enfeksiyon geçiriyorlar..çünkü diş te gelmıyor ardından..zaten hala tek dişimiz var bizim
Ben de bayramı boğaz ağrısı ve öksürükle geçirdim..yeni yeni kendime geliyorum..
İnş az uyanmalı sakin bir gece geçiririz, topikçe:)

gunduz ben hic aramadim onu o aradi napiyorsun dedi kizimla konusmak icin aradim dedi tabi ki bahane ben de soguk konustum aksam gelince de cok sicak davrandi ama ozur dilemedi ben de dusmesine bagladim gerginligini uzatmadim ama birkac laf soktum M mutube aslinda farkinda isteklerimi geri cevirmez her zaman der bana kendine iyi bak en cok senin ihtiyacin var iyi olmaya hepimiz sana bakiyoruz der ama bazen kendini kaybediyor kirici oluyor ben de ona bazen sen yaslaninca emekli olunca huysuz cekilmez bir adam olursun diyorum ama insallah dedigin gibi olur

Kizlar emrenin poposu bu durumda iki gundur.acik biraktm krem surdm ama gecmiyo.sicaktan oldu sanirm.onerebilecegnz bisey var mi?
Canim gecmis olsun coresatin Ecenin isiligini bir kez surunce gecirdi iyi gelir Emreye de ama gecen gun biraz pisikti alti hametan surdum o da iki gune gecirdi
Bugun actm mecburen sadece isedi teyzesitakipteydim zaten
dun ben de Ecenin altini degistiriyordum bez baglayacagim zaman kalkti kacti laminanta gitti ve gider gitmez cisini yapti hemen oturup elleriyle oynamaya basladi esim de diyor o su nereden geldi

UOTE="kmltm, post: 41878820, member: 442171"]Kizlar emrenin poposu bu durumda iki gundur.acik biraktm krem surdm ama gecmiyo.sicaktan oldu sanirm.onerebilecegnz bisey var mi?[/QUOTE]
Canım geçen hafta elifinde böyle oldu hatta daha büyüktü corasatin sürdüm geçmedi sonra aklıma geldi domates yemisti alerji yapmış vermedim bi daha birkaç gün de kendiliğinden geçti belki yedigi bişey dokunmustur.bezini degistirdinmi veya islak mendilini canım.

günaydın güzel anneler
@Akaibu @oslew kuzular nasıl ateşler düşmüştür inşallah
bizim gece olana kadar herşey yolunda ama uyku vakti gelince çok direniyo zor uyuyo ve bütün gece ağlamaklı mırın kırın çok şükür bugün cuma da biraz haftasonu motivasyonuyla kendime güç veriyorum

Saçlar hep topuz.. (Hatta hayatımda ilk kez bu kadar kısa kestirdim,ki ben kısa saç sevmem) 1 gün duş yapıp miss olsan en geç ertesi güne aynı son..ter ve hiç duş yapmamış gibi..maske bakım gibi şeyler zaten hiç yapmazdım ben hâlâ yapmıyorum..

11 diş mi hoohoohooyy maşallah...

Uleeen senin ağzını burnunu yerim ben yaaa tipe bak..atar yapar gibi..

Hamile oldugumu ogrendigimden beri ilk defa tartida 59.9 u gordum60 küsürlere cok alimisim tuhaf geldibu sicaklar istah falan birakmadi 58 olurum insallah

Bende azimle kilo vermeye devam ediyorum..diyetisyen ile..inşallah bende ulaşıcam hedefime ama benim yol usun..

Bugün itibariyle 30 kilo vermis bulunmaktayim 172 benimde boyum 74le hamile kaldim 94 le dogum yaptim suan 64 kiloyum hedef 58 son 6 kilo

Vuuuuuu çok göz alıcııııı 30 kilo muuuuuuu..aaay darısı başıma

Gökçe saat 12 de uyudu ve uyuyana kadar ağladı banyo yapamadım. Sacima kusmuş ve sümüğünü sürmüştü.oyle geziyorum. Benden başkasına gitmedi. Hoş bende de ağladı ama ben iki dakka lavaboya gittim ağlamayı üç katına çıkardı :/ uyurken artık midem bulanıyordu. Eşimi aradım Allah kolaylik versin diyo. Bide ağlarken gördüm dili ve yanağı yara olmuş. Isırmış olabilir mi? Çünkü aynı tarafta dilinde iki yanaginda da bir yara var. Birde köpek dişini orasıda kıpkırmızı ne oldu bu sıpaýa anlamadım gitti.

daha ne olsun annesi hem yara diyosun hem dis bi de ortam degisti duzeni kacti aradigini bulamiyodur gokcecik :)

bence yine bi atak döneminde bunlar çoğunun huyu bi tuhaflaştı özellikle uyku öncesi dönemde herlade ısırmıştır canım bide öyle kusmuklu gezmek diyince ilk 4 ay geldi aklıma allahım günde kaç kez kustuğunu hatılamıyorum miranın duş al duşal yine de kusmuk kokuyodum

Rezalet bi geceydi. 12 gibi peditusu verdim uyudu. Tek iyi kısmı o zamandan beri hiç ateşi çıkmadı. Ama saat 2 buçuktan beri her 5 dkkada bir ağlayıp durması. Annemde kesinlikle durmadı. Tam uyuttum diyorum uyumak için gmzümü kapatıyorum yine ağlıyo. En son sardım bir tane battaniyeye balkona çıktım. Yarım saat oturdum. Uyumadı ama gıkını çıkarmadı. En son üşüdüm vr girmek zorunda kaldım. Sabah 8 gibi baktık uyuyusu bi anda. Yeni uyandık.
Ateşi hiç çıkmadı ama tüm gece terledi durdu. Üzerine su döktü falan sandım öyle bir tetlemişti ki. Şimdide huysuz biraz.
Ne zor bi geceydi öyle sinirlerim acaip yıprandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…