Aynen bu doktorda öyle demiş öksürük falan yoksa boşuna birde hastanr ortamına sokmayın demiş. İnsan bilsede endişkeniyo. Demin kalkıp güldü etti. Şimdide baygın baygın bakıyo. Allah beterinden sakınaın hepsinibizde aynı durumdayız gözlerimden uyku akıyo ama mirakız uykusu olduğu halde direniyo
valla ben yine coresatin derim ben ne olsa sürüyorum geçiyo bezini açık bırak Dicem ama seninki ortalara mıçıyobide her ihtimale karşı değişik bişi yada çok üst üste bişi verdiysen onu kessen de ii olabilir
Canım bu tarz Ateşler üç gün sürüyo genelde tabi umarım sizinki geçer benim abimde hemen arkadaşını aradı 72 saati geçerse hemen doktor onun dışında hastanede evde yapılan şey aynı düşürmeye çalışmak tabi çok yükselmediyse ben doktoruylada konuştum oda öyle dedi hırpalanmasın diye götürmedim çok şükür düştü
Geçmiş olsun canım ya nasıl kızarmış öyle. Coresatin sürüyo sanırım burdaki çoğu kişi. Kaşınmıyodur inşallah
Satılıyor çünkü günlük kullanıma uygun CanımYok canim kasimiyo hic isilik mi ne bilemedim ki.yaron aldiraym o kremden.recetesiz satiliyo deglmi
Evet anliyorlar ben ozelikle kizimin herseyi anladigini on bir bucuk sylikkwn ankadim.Gecen gun ev terliklerimi alip kanepenin ustube koymus hadi kizim getir terliklerimi dedi aldi getirdi verdi kizim.Bu çocukların bizim ile konuşamıyor olsa da bizi anladıklarını ben bugün anlamış oldum. 2 akşamdır, yemeğini yedirdikten sonra sehpanın üzerine bisküvi koyuyorum paketiyle oyun gibi paketin içinden alıyor yiyor dolaşıyor geliyor tekrar alıyor felan. Bu akşam ağzına fazla almış ağzındakileri çıkarttı yere döküldü. Oğlum bak bunları hep yere dökmüşsün dedim, yerden aldı bir parça paketin içine koydu şok oldum
bizde aynı durumdayız gözlerimden uyku akıyo ama mirakız uykusu olduğu halde direniyo
valla ben yine coresatin derim ben ne olsa sürüyorum geçiyo bezini açık bırak Dicem ama seninki ortalara mıçıyobide her ihtimale karşı değişik bişi yada çok üst üste bişi verdiysen onu kessen de ii olabilir
Canım bu tarz Ateşler üç gün sürüyo genelde tabi umarım sizinki geçer benim abimde hemen arkadaşını aradı 72 saati geçerse hemen doktor onun dışında hastanede evde yapılan şey aynı düşürmeye çalışmak tabi çok yükselmediyse ben doktoruylada konuştum oda öyle dedi hırpalanmasın diye götürmedim çok şükür düştü
eşinin fotoğraf makinesi alacağı aklıma gelmişti canım. Hatta sorucaktım sana fırsatım olmadı. güzel günlerde kullan. @yaz yagmuru sen haklısın canım ama bazen biz de başka birşeye kızıp alakasız birşeye patlıyoruz. insalık hali uzamadan gönlünü alır inşallah. @apriori11 barışmanıza sevindim. sitede yokluğun belli
gunduz ben hic aramadim onu o aradi napiyorsun dedi kizimla konusmak icin aradim dedi tabi ki bahane ben de soguk konustum aksam gelince de cok sicak davrandi ama ozur dilemedi ben de dusmesine bagladim gerginligini uzatmadim ama birkac laf soktum M mutube aslinda farkinda isteklerimi geri cevirmez her zaman der bana kendine iyi bak en cok senin ihtiyacin var iyi olmaya hepimiz sana bakiyoruz der ama bazen kendini kaybediyor kirici oluyor ben de ona bazen sen yaslaninca emekli olunca huysuz cekilmez bir adam olursun diyorum ama insallah dedigin gibi olur@minnakkartal dogum gunun kutlu olsun canim bende hediyene bayildim
@Apriori barismaniza sevindim canim bazen boyle tatsizliklar olabiliyot ne yazikki
D deterjan inşallah gecmistir canim
@yazyagmuru klasik erkek tipi canim hatta babamin baska bi sekli ama yaslandikca sekil degistiriyorlar simdi annemle yalnizlar bu arada bizdede 2 erkek bi kiz ve en kucuk kiz oda benim :) simdi gozunun icine bakar babam annemin ne istese yapar anneme bisi olacak diye odu kopar arada sorariz eskiden neden boyle yaptin baba diye bilmiyorum ki kizim cahildim der eşinin yaslanmis hali.benim babam :))
Canim gecmis olsun coresatin Ecenin isiligini bir kez surunce gecirdi iyi gelir Emreye de ama gecen gun biraz pisikti alti hametan surdum o da iki gune gecirdiKizlar emrenin poposu bu durumda iki gundur.acik biraktm krem surdm ama gecmiyo.sicaktan oldu sanirm.onerebilecegnz bisey var mi?
dun ben de Ecenin altini degistiriyordum bez baglayacagim zaman kalkti kacti laminanta gitti ve gider gitmez cisini yapti hemen oturup elleriyle oynamaya basladi esim de diyor o su nereden geldiBugun actm mecburen sadece isedi teyzesitakipteydim zaten
Ya kizlar gecenin bu saatinde cok alakasiz olacak ama kendinize vakit ayirabiliyor musunuz merak ettim. Bu saat olmus hala isle ugrasiyorum her yer dip duzen olsun diye cabaliyorum ama halim perisan. Yani eskiden olsa isle ugrasmak yerine maskeyle bakim urunleriyle falan ilgileniyo olurdum. Sizde durum nedir
Bu arada biliyorsunuz benim bidikta atesliydi bayramda iki gun ates dusurucuyle gecirdik sonrasinda düzeldi. Bizde de 11 dis var ve sanirim bu arka arkaya cikan disler yuzunden istahli oglumdan eser yok agzina götürdüğüm hemen herseye kafa çeviriyor ve neredeyse tuvalete bile birlikte gidecek duruma geldik misal bu aksam kizimi yikarken o da bacagima yapisik bi sekilde yanimizda durdu. 10.5 ta takildi kaldi kilosu boyle devam ederse alacak gibi de görünmüyor
Eki Görüntüle 1588288 acilarinçocuğu umut:)
Hamile oldugumu ogrendigimden beri ilk defa tartida 59.9 u gordum60 küsürlere cok alimisim tuhaf geldi bu sicaklar istah falan birakmadi 58 olurum insallah
Bugün itibariyle 30 kilo vermis bulunmaktayim 172 benimde boyum 74le hamile kaldim 94 le dogum yaptim suan 64 kiloyumhedef 58 son 6 kilo
oh çok şükür gözümüz aydıngunin ilk guzel haberi bizden o zamam atesimiz dustuuu keyfimiz yerine geldi :) darisi diger bebelerin basina
OooooOoo çok şükür. Geçmiş olsun öyküye :)gunin ilk guzel haberi bizden o zamam atesimiz dustuuu keyfimiz yerine geldi :) darisi diger bebelerin basina
oh çok şükür gözümüz aydın
tesekkur ederiz teyzeleriOooooOoo çok şükür. Geçmiş olsun öyküye :)
daha ne olsun annesi hem yara diyosun hem dis bi de ortam degisti duzeni kacti aradigini bulamiyodur gokcecik :)Gökçe saat 12 de uyudu ve uyuyana kadar ağladıbanyo yapamadım. Sacima kusmuş ve sümüğünü sürmüştü.oyle geziyorum. Benden başkasına gitmedi. Hoş bende de ağladı ama ben iki dakka lavaboya gittim ağlamayı üç katına çıkardı :/ uyurken artık midem bulanıyordu. Eşimi aradım Allah kolaylik versin diyo. Bide ağlarken gördüm dili ve yanağı yara olmuş. Isırmış olabilir mi? Çünkü aynı tarafta dilinde iki yanaginda da bir yara var. Birde köpek dişini orasıda kıpkırmızı ne oldu bu sıpaýa anlamadım gitti.
bence yine bi atak döneminde bunlar çoğunun huyu bi tuhaflaştı özellikle uyku öncesi dönemde herlade ısırmıştır canım bide öyle kusmuklu gezmek diyince ilk 4 ay geldi aklıma allahım günde kaç kez kustuğunu hatılamıyorum miranın duş al duşal yine de kusmuk kokuyodumGökçe saat 12 de uyudu ve uyuyana kadar ağladıbanyo yapamadım. Sacima kusmuş ve sümüğünü sürmüştü.oyle geziyorum. Benden başkasına gitmedi. Hoş bende de ağladı ama ben iki dakka lavaboya gittim ağlamayı üç katına çıkardı :/ uyurken artık midem bulanıyordu. Eşimi aradım Allah kolaylik versin diyo. Bide ağlarken gördüm dili ve yanağı yara olmuş. Isırmış olabilir mi? Çünkü aynı tarafta dilinde iki yanaginda da bir yara var. Birde köpek dişini orasıda kıpkırmızı ne oldu bu sıpaýa anlamadım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?