- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Anladım canım iz kalacak desene neyse kizlarimizdan hatıra olsun.[/QUOTE]OTE="isimdeyimgucumdeyim, post: 41894148, member: 615470"]Canim benimde öyle geçen gün doktora gösterdim. Evet çok bi iyileşme olmamış
Krem vermedim mi Sana dedi. Vermediniz diyince o krem ilk 6 ay işe yarıyor ama istersen yazıyım dedi tabi bende ise yaramayacaksa yazmayın dedim almadım. Birazda insanın bünyesi ile alakali sanırım.benim bütün yaralarım geç iyilesir :/
Canim boşver üzülme. Bak eşin senin yanında seni korumuş. Yanında olmayıp eşine cephe alanlar var. Ben olsam Eşimi üzmemek için görüşürdum ama hep bi mesafeli olurdum. Bence eşinde bundan sonra eskisi gibi olmaz onları haksız buluyorsa. Mesafe koyar seni üzmemek için. Benim eşimin aileside çok tuhaf ama şükür ki eşim hep benim yanımda. Benim Ailem sen ve Gökçe diyo.Kızlar moralim çok bozuk eşimin ailesi bir süredir trip atiyordu yaklaşık üç yıldır diyeyim ama yanlış anlıyorum sanırım diye avuttum kendimi bu zamana kadar çünkü adanaya gittigimizde ve onlar ankaraya geldiğinde yüzleri gülüyor fakat sonrası soğuk tel gorusmeleri oluyordu hissediyordum.dun akşam esimden bazı şeyler duydum ve yapılmadığımi anladım. biz altı yıldır evliyiz ilk üç yılda antalyadaydik ilk görev yerimizdi daha sonra ankaraya geldik çünkü benim annem ms ve epilepsi hastasiydi oniki yıldır ben bakıyordum ama memur olunca uzakta olduğumdan babam baktı ve zorlanıyordu adamcagiz ama allah var babam çok vefalı fedakar bir insandır. neyse benim içim rahat değildi ve ilk fırsatta tayin istedik ve geldik.biz geldikten bir aysonra eşimin ailesi ziyarete geldi ve kayınvalidem acilen dizinden ameliyat oldu ve ben yıllık iznimi kullanıp baktım adanaya gönderdik. sonrasinda duydumki kayınvalidem demişki o kadının iki oğlu var benim tek oğlum var buraya tayin gelmeliydiler tabi bunu duyunca çok bozuldum.daha geleli iki ay olmusken annemin meme kanseri olduğunu öğrendik hastane işleriyle uğraşırken antalyadaki evimize talip varmış satıp döndük hemen ve iki gün geçmeden gorumcem bizden evi degistiricez diye para istedi bende sinir oldum bu telasimda ve vermedik. işte ondan sonra soğukluk başladı ben uzuntuden bebegimi dusurdum.bu anlattiklarim4-5 ay içinde oldu.gorumcem bosanmis ve kayınvalidem de bosanmis cocukla birlikte üç kişi yaşıyorlar ne benim nede ailemin kusuru olmamasına rağmen hiç ailemi sormazlar nezaketen bile sanki ailesizmisi gibi davranirlar hep pohpohlanmak isterler ve bencildirler ama ben yinede saygı ve hurmetimi bozmadim hiç. biz geleli bir yıl olduğunda annem kemoterapi yikaldiramadi vefat etti ben üç buçuk aylık hamileydim.esimin ailesi başsağlığı haricinde arayıp sormadilar bile hamileligim zor geçti bebek doğdu geldiler eşim onlara hizmet etti düşünün sonra siz iyi idareediyosunuz biz gidelim dediler zaten bbeş gün kaldilar burdan tatile geçtiler.bir yıldır tayin gelin diyorlar bende eşime ailene evlatlık vazifeni yapmak istiyorsan seve seve gelirim fakat annen vefat ettiğinde adanada yaşamam dedim tamam dedi.ama yükselme sınavı için adanada kadro yoktu o yüzden tercihi ankaradan yana kullandik ailesi sağlık olsun dedi ama triplere devam tabi.nisanda adanaya gittik resmen dislanmis hissettirdiler bana kendimi.sanki çocuk için bir değeri varmış gibi.dunde eteklerindeki taşları dokmusler telde esime.esim beni savunmus ve ailesiyle arasi bozuldu.bu zamana kadarki iyi niyetimin karşılığı kötü düşünce lermis üzüldüm ve bir daha onlarla gorusmeyecegimi soyledim esime.oda benim haklı olduğumu ama arada kaldığını söylüyor. bense ikiyüzlü oluslarini bunca zaman sindiremiyorum ama onlara bir ders vermem lazım. sizce ne yapmalıyım kızlar esimede üzülüyorum ama görüşmekte istemiyorum o insanlarla.uzun yazdım kusuruma bakmayın canlar.
Bi tarafta hasta bi insan varken ben kendi keyfimi egomu düşünemezdim heralde. Zihniyetleri doğru değil. Onun 2 oğlu var benim 1 oğlum var laflarından belli. Artık şu oğlan kız ayrımını bıraksalar aileler hiç böyle sorunlar olmayacak..Kızlar moralim çok bozuk eşimin ailesi bir süredir trip atiyordu yaklaşık üç yıldır diyeyim ama yanlış anlıyorum sanırım diye avuttum kendimi bu zamana kadar çünkü adanaya gittigimizde ve onlar ankaraya geldiğinde yüzleri gülüyor fakat sonrası soğuk tel gorusmeleri oluyordu hissediyordum.dun akşam esimden bazı şeyler duydum ve yapılmadığımi anladım. biz altı yıldır evliyiz ilk üç yılda antalyadaydik ilk görev yerimizdi daha sonra ankaraya geldik çünkü benim annem ms ve epilepsi hastasiydi oniki yıldır ben bakıyordum ama memur olunca uzakta olduğumdan babam baktı ve zorlanıyordu adamcagiz ama allah var babam çok vefalı fedakar bir insandır. neyse benim içim rahat değildi ve ilk fırsatta tayin istedik ve geldik.biz geldikten bir aysonra eşimin ailesi ziyarete geldi ve kayınvalidem acilen dizinden ameliyat oldu ve ben yıllık iznimi kullanıp baktım adanaya gönderdik. sonrasinda duydumki kayınvalidem demişki o kadının iki oğlu var benim tek oğlum var buraya tayin gelmeliydiler tabi bunu duyunca çok bozuldum.daha geleli iki ay olmusken annemin meme kanseri olduğunu öğrendik hastane işleriyle uğraşırken antalyadaki evimize talip varmış satıp döndük hemen ve iki gün geçmeden gorumcem bizden evi degistiricez diye para istedi bende sinir oldum bu telasimda ve vermedik. işte ondan sonra soğukluk başladı ben uzuntuden bebegimi dusurdum.bu anlattiklarim4-5 ay içinde oldu.gorumcem bosanmis ve kayınvalidem de bosanmis cocukla birlikte üç kişi yaşıyorlar ne benim nede ailemin kusuru olmamasına rağmen hiç ailemi sormazlar nezaketen bile sanki ailesizmisi gibi davranirlar hep pohpohlanmak isterler ve bencildirler ama ben yinede saygı ve hurmetimi bozmadim hiç. biz geleli bir yıl olduğunda annem kemoterapi yikaldiramadi vefat etti ben üç buçuk aylık hamileydim.esimin ailesi başsağlığı haricinde arayıp sormadilar bile hamileligim zor geçti bebek doğdu geldiler eşim onlara hizmet etti düşünün sonra siz iyi idareediyosunuz biz gidelim dediler zaten bbeş gün kaldilar burdan tatile geçtiler.bir yıldır tayin gelin diyorlar bende eşime ailene evlatlık vazifeni yapmak istiyorsan seve seve gelirim fakat annen vefat ettiğinde adanada yaşamam dedim tamam dedi.ama yükselme sınavı için adanada kadro yoktu o yüzden tercihi ankaradan yana kullandik ailesi sağlık olsun dedi ama triplere devam tabi.nisanda adanaya gittik resmen dislanmis hissettirdiler bana kendimi.sanki çocuk için bir değeri varmış gibi.dunde eteklerindeki taşları dokmusler telde esime.esim beni savunmus ve ailesiyle arasi bozuldu.bu zamana kadarki iyi niyetimin karşılığı kötü düşünce lermis üzüldüm ve bir daha onlarla gorusmeyecegimi soyledim esime.oda benim haklı olduğumu ama arada kaldığını söylüyor. bense ikiyüzlü oluslarini bunca zaman sindiremiyorum ama onlara bir ders vermem lazım. sizce ne yapmalıyım kızlar esimede üzülüyorum ama görüşmekte istemiyorum o insanlarla.uzun yazdım kusuruma bakmayın canlar.
evet felaket sıcak. Şimdide yola çıktık. Gökçe kucağımda uyuyo. Battaniyeyle sardım iyice klimayıda açtık. Kazasız belasız gideriz inşallahGözün aydın canım çok şükür atlattiniz.ankaraya sıcak geldi bugün resmen terledim ilk defa. elif ada da uyuyamadı pike ile yelledik hep anca öyle daldı.
benimde öyle kabarık ve kırmızı. Seviyoruz arada bebişimiz burdan çıktı diyePlastik cerahiye gidip ameliyat olursak gecermis. Ona da gerek yani. Kızlarımızın bize hatırası diye düşünüyorum bende.
Hayırlı yolculuklar size o zaman. Neyseki gökçede iyilesmis olarak evinize donuyosunuz.allah kolaylık versin.Aynen bencede acaip sıcaktı. Pencere açtım ama hiç fayda etmedi. Evet burdayım ama bi kaç saat sonra yola çıkıyoruz :) Sıcağın altında nasıl gitcez hiç bilmiyorum
Teşekkürler canım seneye doğum günümü yazmam buraya otuz ne yaHasta bebislere gecmis olsun Allah sifa versin
@minnakkartal dogum gunun kutlu olsun otuza bir kaldi
@emiragam masallah cok guzel gorunuyor tatile gitmeyi ozlemisim havuzu gorunce bi icimi cektim offf
@mutube canim cok uzuldum ama bebeklerin teni cabuk iyilesiyor benim kiziminda ayagini dun babasi disarda gezdirirken yanlislikla duvara surtmus bayagi cizilmis yavrumun ayağı maalesef olabiliyo hele benim esim gibi sakar biri varsa daha cok oluyo
unuttuklarim olabilir alintilayamiyorum cunku hızınıza yetisemiyorum anca okuyorum.
kizim bugun ishal oldu tek yediği karpuz oldugundan ne yapacağımı bilmiyorum yarin muz veriyim
Bakalım pazarteside öyle verirse derdin ne Dicem artık :))Oooh süper,sevindim senin adına..tatsızlık,huzursuzluk çok kötü..
Yok artıkkafayı mı yemiş o acaba?Şoklardayım..1 kilo bile versen kaybolucaksın sen..
Bi gözlük hediye et sen ona hayrına..
Bence her yerde anlatma ve tadını çıkar..Ayrıca ben değil ama bebişi gece zibilyon kez uyanan anaların saldırısına uğrayabilirsin
Ooof yavrum kıyamaaaam kötü olmuş..Geçmiş olsun canım
Benimkide öyle cuma doktora gidicem ama geç olduğu için bişi önerir mi bilmem içten iyileşmiş olsunda gerisi gerçekten anısı olsun@yaz yagmuru canım ne zamandır sorucam unutuyorum. hani sezeryan dikiş yerin için bir krem kullaniyordun faydasını gördün mü? bende almıştım ama düzenli kullanmadım. dikiş yerim hala pembe ve kabarık sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor benim gibi olanlar varmı aranızda arkadaşlar.
Canım ne kadar güzel ki eşin yanında olmuş ve sende yinede oraya gitmeyi önermişsin bundan sonra sen onlara daa mesafeli davranırsın ve inşallah onlarda bi gün ayıplarını anlarKızlar moralim çok bozuk eşimin ailesi bir süredir trip atiyordu yaklaşık üç yıldır diyeyim ama yanlış anlıyorum sanırım diye avuttum kendimi bu zamana kadar çünkü adanaya gittigimizde ve onlar ankaraya geldiğinde yüzleri gülüyor fakat sonrası soğuk tel gorusmeleri oluyordu hissediyordum.dun akşam esimden bazı şeyler duydum ve yapılmadığımi anladım. biz altı yıldır evliyiz ilk üç yılda antalyadaydik ilk görev yerimizdi daha sonra ankaraya geldik çünkü benim annem ms ve epilepsi hastasiydi oniki yıldır ben bakıyordum ama memur olunca uzakta olduğumdan babam baktı ve zorlanıyordu adamcagiz ama allah var babam çok vefalı fedakar bir insandır. neyse benim içim rahat değildi ve ilk fırsatta tayin istedik ve geldik.biz geldikten bir aysonra eşimin ailesi ziyarete geldi ve kayınvalidem acilen dizinden ameliyat oldu ve ben yıllık iznimi kullanıp baktım adanaya gönderdik. sonrasinda duydumki kayınvalidem demişki o kadının iki oğlu var benim tek oğlum var buraya tayin gelmeliydiler tabi bunu duyunca çok bozuldum.daha geleli iki ay olmusken annemin meme kanseri olduğunu öğrendik hastane işleriyle uğraşırken antalyadaki evimize talip varmış satıp döndük hemen ve iki gün geçmeden gorumcem bizden evi degistiricez diye para istedi bende sinir oldum bu telasimda ve vermedik. işte ondan sonra soğukluk başladı ben uzuntuden bebegimi dusurdum.bu anlattiklarim4-5 ay içinde oldu.gorumcem bosanmis ve kayınvalidem de bosanmis cocukla birlikte üç kişi yaşıyorlar ne benim nede ailemin kusuru olmamasına rağmen hiç ailemi sormazlar nezaketen bile sanki ailesizmisi gibi davranirlar hep pohpohlanmak isterler ve bencildirler ama ben yinede saygı ve hurmetimi bozmadim hiç. biz geleli bir yıl olduğunda annem kemoterapi yikaldiramadi vefat etti ben üç buçuk aylık hamileydim.esimin ailesi başsağlığı haricinde arayıp sormadilar bile hamileligim zor geçti bebek doğdu geldiler eşim onlara hizmet etti düşünün sonra siz iyi idareediyosunuz biz gidelim dediler zaten bbeş gün kaldilar burdan tatile geçtiler.bir yıldır tayin gelin diyorlar bende eşime ailene evlatlık vazifeni yapmak istiyorsan seve seve gelirim fakat annen vefat ettiğinde adanada yaşamam dedim tamam dedi.ama yükselme sınavı için adanada kadro yoktu o yüzden tercihi ankaradan yana kullandik ailesi sağlık olsun dedi ama triplere devam tabi.nisanda adanaya gittik resmen dislanmis hissettirdiler bana kendimi.sanki çocuk için bir değeri varmış gibi.dunde eteklerindeki taşları dokmusler telde esime.esim beni savunmus ve ailesiyle arasi bozuldu.bu zamana kadarki iyi niyetimin karşılığı kötü düşünce lermis üzüldüm ve bir daha onlarla gorusmeyecegimi soyledim esime.oda benim haklı olduğumu ama arada kaldığını söylüyor. bense ikiyüzlü oluslarini bunca zaman sindiremiyorum ama onlara bir ders vermem lazım. sizce ne yapmalıyım kızlar esimede üzülüyorum ama görüşmekte istemiyorum o insanlarla.uzun yazdım kusuruma bakmayın canlar.
Canim ben de cok duzenli kullanmadim hala iz var ama oncekine gore biraz daha siliklesti tamamen gecmez herhalde cevremde sezeryan olanlara soruyorum hepsinde kalmis iz ama dr bastan verseydi bu kremi belki gecerdi@yaz yagmuru canım ne zamandır sorucam unutuyorum. hani sezeryan dikiş yerin için bir krem kullaniyordun faydasını gördün mü? bende almıştım ama düzenli kullanmadım. dikiş yerim hala pembe ve kabarık sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor benim gibi olanlar varmı aranızda arkadaşlar.
canim annen icin uzuldum Allah rahmet eylesin kv nin yaptigi gercekten cirkin ki sen hep iyi niyetli olmussun annenin sana ihtiyaci oldugu icin yaninda olmak zorunda olmussun bunlar laf edilecek seyler degil kv nin boyle durumu olsaydi onun icin yapardin ayni seyi esinin senin yaninda olmasi iyi birsey ama onun icin zor bir durum arada kalmak sen tavrini al canim esinede soyle en azindan bir sure gorusme sonrasinda gorusursen de esinin hatiri icin gorusursun ama mesafeli ol ya anlayamiyorum iki gunluk dunya da insanlar neden boyle yapiyor gül gibi gecinmek varkenKızlar moralim çok bozuk eşimin ailesi bir süredir trip atiyordu yaklaşık üç yıldır diyeyim ama yanlış anlıyorum sanırım diye avuttum kendimi bu zamana kadar çünkü adanaya gittigimizde ve onlar ankaraya geldiğinde yüzleri gülüyor fakat sonrası soğuk tel gorusmeleri oluyordu hissediyordum.dun akşam esimden bazı şeyler duydum ve yapılmadığımi anladım. biz altı yıldır evliyiz ilk üç yılda antalyadaydik ilk görev yerimizdi daha sonra ankaraya geldik çünkü benim annem ms ve epilepsi hastasiydi oniki yıldır ben bakıyordum ama memur olunca uzakta olduğumdan babam baktı ve zorlanıyordu adamcagiz ama allah var babam çok vefalı fedakar bir insandır. neyse benim içim rahat değildi ve ilk fırsatta tayin istedik ve geldik.biz geldikten bir aysonra eşimin ailesi ziyarete geldi ve kayınvalidem acilen dizinden ameliyat oldu ve ben yıllık iznimi kullanıp baktım adanaya gönderdik. sonrasinda duydumki kayınvalidem demişki o kadının iki oğlu var benim tek oğlum var buraya tayin gelmeliydiler tabi bunu duyunca çok bozuldum.daha geleli iki ay olmusken annemin meme kanseri olduğunu öğrendik hastane işleriyle uğraşırken antalyadaki evimize talip varmış satıp döndük hemen ve iki gün geçmeden gorumcem bizden evi degistiricez diye para istedi bende sinir oldum bu telasimda ve vermedik. işte ondan sonra soğukluk başladı ben uzuntuden bebegimi dusurdum.bu anlattiklarim4-5 ay içinde oldu.gorumcem bosanmis ve kayınvalidem de bosanmis cocukla birlikte üç kişi yaşıyorlar ne benim nede ailemin kusuru olmamasına rağmen hiç ailemi sormazlar nezaketen bile sanki ailesizmisi gibi davranirlar hep pohpohlanmak isterler ve bencildirler ama ben yinede saygı ve hurmetimi bozmadim hiç. biz geleli bir yıl olduğunda annem kemoterapi yikaldiramadi vefat etti ben üç buçuk aylık hamileydim.esimin ailesi başsağlığı haricinde arayıp sormadilar bile hamileligim zor geçti bebek doğdu geldiler eşim onlara hizmet etti düşünün sonra siz iyi idareediyosunuz biz gidelim dediler zaten bbeş gün kaldilar burdan tatile geçtiler.bir yıldır tayin gelin diyorlar bende eşime ailene evlatlık vazifeni yapmak istiyorsan seve seve gelirim fakat annen vefat ettiğinde adanada yaşamam dedim tamam dedi.ama yükselme sınavı için adanada kadro yoktu o yüzden tercihi ankaradan yana kullandik ailesi sağlık olsun dedi ama triplere devam tabi.nisanda adanaya gittik resmen dislanmis hissettirdiler bana kendimi.sanki çocuk için bir değeri varmış gibi.dunde eteklerindeki taşları dokmusler telde esime.esim beni savunmus ve ailesiyle arasi bozuldu.bu zamana kadarki iyi niyetimin karşılığı kötü düşünce lermis üzüldüm ve bir daha onlarla gorusmeyecegimi soyledim esime.oda benim haklı olduğumu ama arada kaldığını söylüyor. bense ikiyüzlü oluslarini bunca zaman sindiremiyorum ama onlara bir ders vermem lazım. sizce ne yapmalıyım kızlar esimede üzülüyorum ama görüşmekte istemiyorum o insanlarla.uzun yazdım kusuruma bakmayın canlar.
Aynen bende kızımın hatırası o :)benimde öyle kabarık ve kırmızı. Seviyoruz arada bebişimiz burdan çıktı diye
Kızlar moralim çok bozuk eşimin ailesi bir süredir trip atiyordu yaklaşık üç yıldır diyeyim ama yanlış anlıyorum sanırım diye avuttum kendimi bu zamana kadar çünkü adanaya gittigimizde ve onlar ankaraya geldiğinde yüzleri gülüyor fakat sonrası soğuk tel gorusmeleri oluyordu hissediyordum.dun akşam esimden bazı şeyler duydum ve yapılmadığımi anladım. biz altı yıldır evliyiz ilk üç yılda antalyadaydik ilk görev yerimizdi daha sonra ankaraya geldik çünkü benim annem ms ve epilepsi hastasiydi oniki yıldır ben bakıyordum ama memur olunca uzakta olduğumdan babam baktı ve zorlanıyordu adamcagiz ama allah var babam çok vefalı fedakar bir insandır. neyse benim içim rahat değildi ve ilk fırsatta tayin istedik ve geldik.biz geldikten bir aysonra eşimin ailesi ziyarete geldi ve kayınvalidem acilen dizinden ameliyat oldu ve ben yıllık iznimi kullanıp baktım adanaya gönderdik. sonrasinda duydumki kayınvalidem demişki o kadının iki oğlu var benim tek oğlum var buraya tayin gelmeliydiler tabi bunu duyunca çok bozuldum.daha geleli iki ay olmusken annemin meme kanseri olduğunu öğrendik hastane işleriyle uğraşırken antalyadaki evimize talip varmış satıp döndük hemen ve iki gün geçmeden gorumcem bizden evi degistiricez diye para istedi bende sinir oldum bu telasimda ve vermedik. işte ondan sonra soğukluk başladı ben uzuntuden bebegimi dusurdum.bu anlattiklarim4-5 ay içinde oldu.gorumcem bosanmis ve kayınvalidem de bosanmis cocukla birlikte üç kişi yaşıyorlar ne benim nede ailemin kusuru olmamasına rağmen hiç ailemi sormazlar nezaketen bile sanki ailesizmisi gibi davranirlar hep pohpohlanmak isterler ve bencildirler ama ben yinede saygı ve hurmetimi bozmadim hiç. biz geleli bir yıl olduğunda annem kemoterapi yikaldiramadi vefat etti ben üç buçuk aylık hamileydim.esimin ailesi başsağlığı haricinde arayıp sormadilar bile hamileligim zor geçti bebek doğdu geldiler eşim onlara hizmet etti düşünün sonra siz iyi idareediyosunuz biz gidelim dediler zaten bbeş gün kaldilar burdan tatile geçtiler.bir yıldır tayin gelin diyorlar bende eşime ailene evlatlık vazifeni yapmak istiyorsan seve seve gelirim fakat annen vefat ettiğinde adanada yaşamam dedim tamam dedi.ama yükselme sınavı için adanada kadro yoktu o yüzden tercihi ankaradan yana kullandik ailesi sağlık olsun dedi ama triplere devam tabi.nisanda adanaya gittik resmen dislanmis hissettirdiler bana kendimi.sanki çocuk için bir değeri varmış gibi.dunde eteklerindeki taşları dokmusler telde esime.esim beni savunmus ve ailesiyle arasi bozuldu.bu zamana kadarki iyi niyetimin karşılığı kötü düşünce lermis üzüldüm ve bir daha onlarla gorusmeyecegimi soyledim esime.oda benim haklı olduğumu ama arada kaldığını söylüyor. bense ikiyüzlü oluslarini bunca zaman sindiremiyorum ama onlara bir ders vermem lazım. sizce ne yapmalıyım kızlar esimede üzülüyorum ama görüşmekte istemiyorum o insanlarla.uzun yazdım kusuruma bakmayın canlar.
@yaz yagmuru canım ne zamandır sorucam unutuyorum. hani sezeryan dikiş yerin için bir krem kullaniyordun faydasını gördün mü? bende almıştım ama düzenli kullanmadım. dikiş yerim hala pembe ve kabarık sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor benim gibi olanlar varmı aranızda arkadaşlar.
Benimde uçlarda bişi yok orta kısım daa kabarık ve pembe Arkadaşımın oğlu 18 aylık daha yeni indi kabarıklığı diyo yeride daa beyazlamayaMalesef benimde öyle..kabarık ve kırmızı gibi..üstelik garip bi şekilde sadece uç kısımları öyle,ortada bişey yok..sanki sadece uçlardan kesilmiş de dikilmiş gibi..aaay zaten içim bi tuhaf oluyo çok bakamıyorum ben..kremden falanda bana hiç bahsetmedi doktorum,o yüzden hiçbişey kullanmadım..
canım hiç 30 göstermiyosun ama bence gurur duyarak söylemen lazım:)Teşekkürler canım seneye doğum günümü yazmam buraya otuz ne ya
Bakalım pazarteside öyle verirse derdin ne Dicem artık :))
Benimkide öyle cuma doktora gidicem ama geç olduğu için bişi önerir mi bilmem içten iyileşmiş olsunda gerisi gerçekten anısı olsun
Canım ne kadar güzel ki eşin yanında olmuş ve sende yinede oraya gitmeyi önermişsin bundan sonra sen onlara daa mesafeli davranırsın ve inşallah onlarda bi gün ayıplarını anlar
Gecmis olsun canim insallah cabuk atlatirsinizates gecti diye sevindim ama oksuruk vardi dun hirilti da var doktorumuz yokmus bugun baska doktora girdik rontgen istedi balgam var dedi antibiyotik verdi yaz bronsitine cevirirse daha kotu olur dedi cocugumun hic hali yok
Çok şükür ateşiniz gitmis canım. Sıcaktan uyuyamıyor çocuklar. Ben de biraz önce kerem alp I emzirirken serinlettim hiç sesini çıkarmadi. Halinden hoşnut olduğu yüzünden okunuyordu :)Dün geceden beri ateşimiz hiç çıkmadı. Sanırım atlattık o dönemi. Allahtan kısa sürdü. 3 güne hazırlamıştım kendimi.
Şimdide uyuyamıyo. Sıcaktan mı acaba dedim kalktım kağıtla yellemeye başladım ve uyudu.
Şuan yelpaze yaptım sopayı serinletiyorum
Benim de yeri belli canım açık pembe gibi. Ama kabarık değil. Kalırsa kalacak artık, bana doktorum krem vermemişti. Zaten diğer doğumlarda sezeryan olacağı için tekrar aynı yerden açılacak belki onun için gerek görmemiştir .@yaz yagmuru canım ne zamandır sorucam unutuyorum. hani sezeryan dikiş yerin için bir krem kullaniyordun faydasını gördün mü? bende almıştım ama düzenli kullanmadım. dikiş yerim hala pembe ve kabarık sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor benim gibi olanlar varmı aranızda arkadaşlar.
Hayırlı yolculuklar canım :)evet felaket sıcak. Şimdide yola çıktık. Gökçe kucağımda uyuyo. Battaniyeyle sardım iyice klimayıda açtık. Kazasız belasız gideriz inşallah
canım ya geçmiş olsun kendi doktorunu arayıp sorsamıydın acaba kullanmadan bu kuzular büyüyene de kdr yaz da kış ya zor bizeates gecti diye sevindim ama oksuruk vardi dun hirilti da var doktorumuz yokmus bugun baska doktora girdik rontgen istedi balgam var dedi antibiyotik verdi yaz bronsitine cevirirse daha kotu olur dedi cocugumun hic hali yok
Canım çok teşekkürler yine de Seneye benim 30 miranın 2 yaş sendromuyla Allah eşime güç versincanım hiç 30 göstermiyosun ama bence gurur duyarak söylemen lazım:)
Ben 30 yasima girdigimden beri ne yasimi aklima getiriyorum ne de dile aliyorum unuttum yasimi (33) bu aradacanım ya geçmiş olsun kendi doktorunu arayıp sorsamıydın acaba kullanmadan bu kuzular büyüyene de kdr yaz da kış ya zor bize
Canım çok teşekkürler yine de Seneye benim 30 miranın 2 yaş sendromuyla Allah eşime güç versinbu arada iyi yolculuklar
Kızlar çoklu alıntı yapamıyorum fikir beyan edenarkadaslara çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız sıkıntılarımı anlatabildigim tek yer burası vesizlersiniz allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?