2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anladım canım iz kalacak desene neyse kizlarimizdan hatıra olsun.[/QUOTE]
Plastik cerahiye gidip ameliyat olursak gecermis. Ona da gerek yani. Kızlarımızın bize hatırası diye düşünüyorum bende.

Canim boşver üzülme. Bak eşin senin yanında seni korumuş. Yanında olmayıp eşine cephe alanlar var. Ben olsam Eşimi üzmemek için görüşürdum ama hep bi mesafeli olurdum. Bence eşinde bundan sonra eskisi gibi olmaz onları haksız buluyorsa. Mesafe koyar seni üzmemek için. Benim eşimin aileside çok tuhaf ama şükür ki eşim hep benim yanımda. Benim Ailem sen ve Gökçe diyo.

Bi tarafta hasta bi insan varken ben kendi keyfimi egomu düşünemezdim heralde. Zihniyetleri doğru değil. Onun 2 oğlu var benim 1 oğlum var laflarından belli. Artık şu oğlan kız ayrımını bıraksalar aileler hiç böyle sorunlar olmayacak..
Bence sen yapman gerekeni yapmışsın. Hatta oraya gidelimde demişsin. Eşinde senin yanındaysa belli ki elinden geleni yapmışsın. Hiç dert etme kendine. Torunları olduğunda bile gelip yardım etmeyip eşinden iş bekledilerse. Orda eminim dahada fazlasını beklerlerdi.

Gözün aydın canım çok şükür atlattiniz.ankaraya sıcak geldi bugün resmen terledim ilk defa. elif ada da uyuyamadı pike ile yelledik hep anca öyle daldı.
evet felaket sıcak. Şimdide yola çıktık. Gökçe kucağımda uyuyo. Battaniyeyle sardım iyice klimayıda açtık. Kazasız belasız gideriz inşallah

Aynen bencede acaip sıcaktı. Pencere açtım ama hiç fayda etmedi. Evet burdayım ama bi kaç saat sonra yola çıkıyoruz :) Sıcağın altında nasıl gitcez hiç bilmiyorum
Hayırlı yolculuklar size o zaman. Neyseki gökçede iyilesmis olarak evinize donuyosunuz.allah kolaylık versin.

Teşekkürler canım seneye doğum günümü yazmam buraya otuz ne ya

Bakalım pazarteside öyle verirse derdin ne Dicem artık :))

Benimkide öyle cuma doktora gidicem ama geç olduğu için bişi önerir mi bilmem içten iyileşmiş olsunda gerisi gerçekten anısı olsun

Canım ne kadar güzel ki eşin yanında olmuş ve sende yinede oraya gitmeyi önermişsin bundan sonra sen onlara daa mesafeli davranırsın ve inşallah onlarda bi gün ayıplarını anlar

Canim ben de cok duzenli kullanmadim hala iz var ama oncekine gore biraz daha siliklesti tamamen gecmez herhalde cevremde sezeryan olanlara soruyorum hepsinde kalmis iz ama dr bastan verseydi bu kremi belki gecerdi
canim annen icin uzuldum Allah rahmet eylesin kv nin yaptigi gercekten cirkin ki sen hep iyi niyetli olmussun annenin sana ihtiyaci oldugu icin yaninda olmak zorunda olmussun bunlar laf edilecek seyler degil kv nin boyle durumu olsaydi onun icin yapardin ayni seyi esinin senin yaninda olmasi iyi birsey ama onun icin zor bir durum arada kalmak sen tavrini al canim esinede soyle en azindan bir sure gorusme sonrasinda gorusursen de esinin hatiri icin gorusursun ama mesafeli ol ya anlayamiyorum iki gunluk dunya da insanlar neden boyle yapiyor gül gibi gecinmek varken

ben bu hikayede en çok annene üzüldüm..başınız sağolsun canım,Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Malesef benimde öyle..kabarık ve kırmızı gibi..üstelik garip bi şekilde sadece uç kısımları öyle,ortada bişey yok..sanki sadece uçlardan kesilmiş de dikilmiş gibi..aaay zaten içim bi tuhaf oluyo çok bakamıyorum ben..kremden falanda bana hiç bahsetmedi doktorum,o yüzden hiçbişey kullanmadım..

ates gecti diye sevindim ama oksuruk vardi dun hirilti da var doktorumuz yokmus bugun baska doktora girdik rontgen istedi balgam var dedi antibiyotik verdi yaz bronsitine cevirirse daha kotu olur dedi cocugumun hic hali yok

Benimde uçlarda bişi yok orta kısım daa kabarık ve pembe Arkadaşımın oğlu 18 aylık daha yeni indi kabarıklığı diyo yeride daa beyazlamaya

canım hiç 30 göstermiyosun ama bence gurur duyarak söylemen lazım:)

Çok şükür ateşiniz gitmis canım. Sıcaktan uyuyamıyor çocuklar. Ben de biraz önce kerem alp I emzirirken serinlettim hiç sesini çıkarmadi. Halinden hoşnut olduğu yüzünden okunuyordu :)

Benim de yeri belli canım açık pembe gibi. Ama kabarık değil. Kalırsa kalacak artık, bana doktorum krem vermemişti. Zaten diğer doğumlarda sezeryan olacağı için tekrar aynı yerden açılacak belki onun için gerek görmemiştir .

evet felaket sıcak. Şimdide yola çıktık. Gökçe kucağımda uyuyo. Battaniyeyle sardım iyice klimayıda açtık. Kazasız belasız gideriz inşallah
Hayırlı yolculuklar canım :)

ates gecti diye sevindim ama oksuruk vardi dun hirilti da var doktorumuz yokmus bugun baska doktora girdik rontgen istedi balgam var dedi antibiyotik verdi yaz bronsitine cevirirse daha kotu olur dedi cocugumun hic hali yok
canım ya geçmiş olsun kendi doktorunu arayıp sorsamıydın acaba kullanmadan bu kuzular büyüyene de kdr yaz da kış ya zor bize

canım hiç 30 göstermiyosun ama bence gurur duyarak söylemen lazım:)
Canım çok teşekkürler yine de Seneye benim 30 miranın 2 yaş sendromuyla Allah eşime güç versin bu arada iyi yolculuklar

Ben 30 yasima girdigimden beri ne yasimi aklima getiriyorum ne de dile aliyorum unuttum yasimi (33) bu arada

Kızlar çoklu alıntı yapamıyorum fikir beyan edenarkadaslara çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız sıkıntılarımı anlatabildigim tek yer burası vesizlersiniz allah hepinizden razı olsun.

Canim bence de mumkun oldugunca gorusme.esinin ailesi sonucta atamaz ama gercek yuzlerini gormesi cok iyi olmus.senin yaninda duruyo en azindan.ben de olsam araya mesafe koyardm cok mecbur kalmadikca gorusmezdm bayramda seyranda anca o da Allah rizasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…