- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Offf canım benim. Kötü olmuş cidden.cok geçmiş olsun canım. Maalesef oluyor böyle kazalar.Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
Teşekkür ederim canim.: (Offf canım benim. Kötü olmuş cidden.cok geçmiş olsun canım. Maalesef oluyor böyle kazalar.
Masallah oğluşuna kocaman olmuş allah bağışlasın çalıştığın için vakit ayıramıyısundur sağlıklı olun yeterki 9,diş bizde beklıyoruzKızlarrrr,
hepinizi çoook özledimmm! Aylardır doğru düzgün giremiyorum. Ancak arada bir okuyup kaçıyorum. Çalıştığım için hep bir koşuşturmaca halindeyim ama inanın burnumda tütüyorsunuz. İnşallah fırsatım olursa daha sık gelmek istiyorum. Hepinizin bebişi kocamaaan olmuşşş çok tatlılar. Benim oğluşumda koca adam oldu teyzoşları :) 9. dişi bekliyoruz. 11.300 gr 80 cm ve çoook konuşan bir dana var evde. Kaç kelime öğrendiğini sayamıyorum bile :))) Şükür bu günlere kavuşturana... Şimdilik öpüyorum herkesi ve bebişlerini çooook özledim...
Bende eskiden bi kızım bi oğlum olsun derdim ama gökçe doğduktan sonra fikrim tamamen değişti. Hatta Allah nasip ederde ikinci çocuğum olursa hamileliğim boyunca cinsiyetini ogrenmemeyi düşünüyorum.tabi dayanabilirsemHepimizde var canim o kizi olanlar oglum olsa erkek bebisi olanlarda icten ice kizim olsa der ikisinide tatmak.ister
OooOooOoo hoşgeldin canım. Faceden takip ediyorum. Yeni saçlarınız güzel olmuş :)Kızlarrrr,
hepinizi çoook özledimmm! Aylardır doğru düzgün giremiyorum. Ancak arada bir okuyup kaçıyorum. Çalıştığım için hep bir koşuşturmaca halindeyim ama inanın burnumda tütüyorsunuz. İnşallah fırsatım olursa daha sık gelmek istiyorum. Hepinizin bebişi kocamaaan olmuşşş çok tatlılar. Benim oğluşumda koca adam oldu teyzoşları :) 9. dişi bekliyoruz. 11.300 gr 80 cm ve çoook konuşan bir dana var evde. Kaç kelime öğrendiğini sayamıyorum bile :))) Şükür bu günlere kavuşturana... Şimdilik öpüyorum herkesi ve bebişlerini çooook özledim...
Bende eskiden bi kızım bi oğlum olsun derdim ama gökçe doğduktan sonra fikrim tamamen değişti. Hatta Allah nasip ederde ikinci çocuğum olursa hamileliğim boyunca cinsiyetini ogrenmemeyi düşünüyorum.tabi dayanabilirsemsağlıklı olsunlar kızıma arkadaş mi gelir yoksa değişiklik olur erkek mi olur nasip.
Rabbim gönlüne göre versın cnm sizlerden daha tecrubeli olduğum için söylüyorum eğer ikinci bebeği istiyorsanız ara vermeyin derimBende eskiden bi kızım bi oğlum olsun derdim ama gökçe doğduktan sonra fikrim tamamen değişti. Hatta Allah nasip ederde ikinci çocuğum olursa hamileliğim boyunca cinsiyetini ogrenmemeyi düşünüyorum.tabi dayanabilirsemsağlıklı olsunlar kızıma arkadaş mi gelir yoksa değişiklik olur erkek mi olur nasip.
1.5-2 sene sonrası için düşünüyoruz.Rabbim gönlüne göre versın cnm sizlerden daha tecrubeli olduğum için söylüyorum eğer ikinci bebeği istiyorsanız ara vermeyin derim
Bende dayanamayabilirim :) ama dayanmaya çalışıcam .Ben dayanamam herhalde kesin ogrenirim
Oyyy kıyamam kuzumaKizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
Benim de saç diplerim soyuluyo. Bebeklerdeki konak gibi aynı. Deli oluyorum. Saçımı taramaya korkuyorum.. Kesmeyede kıyamıyorum. İyi cesaret etmişsinYarın dermotoloğa gidicem saçlarım çok dökülüyor. Kendi çabamla 9 kilo verdim, Vucudüm ne durumda tahlilleri yaptırayım bir bakayım. Sonra kuaföre gidip up uzun saçlarımı kısalttırıcam.
bu sekilde kestiricemBenim de saç diplerim soyuluyo. Bebeklerdeki konak gibi aynı. Deli oluyorum. Saçımı taramaya korkuyorum.. Kesmeyede kıyamıyorum. İyi cesaret etmişsin
En rahatıbu sekilde kestiricem
Alinti yapmayi unutmusumBu modeli ben de kullanmistim cok guzel sana da yakisir canim
bende haftaya cumaya dermatoloğa ve kadın doğuma randevu aldım regl olmadım hala cildimde de egzama oldu Eskiden de stresten olurdu ilaç sürerdim geçerdi şimdi emzirdiğim için ilaç sorucam bakalımYarın dermotoloğa gidicem saçlarım çok dökülüyor. Kendi çabamla 9 kilo verdim, Vucudüm ne durumda tahlilleri yaptırayım bir bakayım. Sonra kuaföre gidip up uzun saçlarımı kısalttırıcam.
Bu makinaların yanında birde kullanmayı öğretecek adam almak lazım. O kadar karışık ki.Eki Görüntüle 1589786 Eki Görüntüle 1589787 1478632795896321 çekimden sonra makinemle ilk bişiye benzetebildiğim pozlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?