2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyum Eki Görüntüle 1589560
Offf canım benim. Kötü olmuş cidden.cok geçmiş olsun canım. Maalesef oluyor böyle kazalar.

Masallah oğluşuna kocaman olmuş allah bağışlasın çalıştığın için vakit ayıramıyısundur sağlıklı olun yeterki 9,diş bizde beklıyoruz

Hepimizde var canim o kizi olanlar oglum olsa erkek bebisi olanlarda icten ice kizim olsa der ikisinide tatmak.ister
Bende eskiden bi kızım bi oğlum olsun derdim ama gökçe doğduktan sonra fikrim tamamen değişti. Hatta Allah nasip ederde ikinci çocuğum olursa hamileliğim boyunca cinsiyetini ogrenmemeyi düşünüyorum.tabi dayanabilirsem sağlıklı olsunlar kızıma arkadaş mi gelir yoksa değişiklik olur erkek mi olur nasip.

OooOooOoo hoşgeldin canım. Faceden takip ediyorum. Yeni saçlarınız güzel olmuş :)

Ben dayanamam herhalde kesin ogrenirim

Rabbim gönlüne göre versın cnm sizlerden daha tecrubeli olduğum için söylüyorum eğer ikinci bebeği istiyorsanız ara vermeyin derim

Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyum Eki Görüntüle 1589560
Oyyy kıyamam kuzuma
E emiragam inşallah Baran da rahat bir tatil geçirir :)
Hasta bebişler iyileşin çabuk ya yaz gelsin diye bekledik şu yaptıklarınıza bi bakın ya kızıcam şimdi hepinize

Yarın dermotoloğa gidicem saçlarım çok dökülüyor. Kendi çabamla 9 kilo verdim, Vucudüm ne durumda tahlilleri yaptırayım bir bakayım. Sonra kuaföre gidip up uzun saçlarımı kısalttırıcam.

Yarın dermotoloğa gidicem saçlarım çok dökülüyor. Kendi çabamla 9 kilo verdim, Vucudüm ne durumda tahlilleri yaptırayım bir bakayım. Sonra kuaföre gidip up uzun saçlarımı kısalttırıcam.
Benim de saç diplerim soyuluyo. Bebeklerdeki konak gibi aynı. Deli oluyorum. Saçımı taramaya korkuyorum.. Kesmeyede kıyamıyorum. İyi cesaret etmişsin

bende haftaya cumaya dermatoloğa ve kadın doğuma randevu aldım regl olmadım hala cildimde de egzama oldu Eskiden de stresten olurdu ilaç sürerdim geçerdi şimdi emzirdiğim için ilaç sorucam bakalım
Saç konusuna gelince ben ne kestirebiliyorum ne boyatabiliyırum bazen değişiklik istiyorum ama cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…