Ay çok guzel ya masallah rabbım bağışlasınEki Görüntüle 1589786 Eki Görüntüle 1589787 1478632795896321 çekimden sonra makinemle ilk bişiye benzetebildiğim pozlar
Baran doğduğundan beri belimdeki saçlara kıyamadım koca kışı gecirdim daha yeni çok kısa kestırdım oh be dünya varmış yıka çık daha önce yapsaymışım sende rahat edersın canımYarın dermotoloğa gidicem saçlarım çok dökülüyor. Kendi çabamla 9 kilo verdim, Vucudüm ne durumda tahlilleri yaptırayım bir bakayım. Sonra kuaföre gidip up uzun saçlarımı kısalttırıcam.
teşekkürler canım evet ya bir iki video izledim iice karıştım bi kurs düşünüyorum gerçekten ama şuan vaktim yok bin tane ayar özellik var en çokda lens kısmından zorlanıyorum Sanırım telefondan çekmeye devam edicem :)))Bu makinaların yanında birde kullanmayı öğretecek adam almak lazım. O kadar karışık ki.
Kirpiklerine kurban olsunlar onun ne kadar masum
canım benim teşekkürler hepimizinkiniAy çok guzel ya masallah rabbım bağışlasın
Çok bi güzel anGökçe beni yerken :)
anca sımdı gorebıldım kac gundurCilekcil
lcanim cocugun gozune birsey doktular gozbebegini biytnak icin yarim saat bekkedik sonra yine bir iki damla damlattilar daha sonra on bes dk sonra muayeneye cagirdi kizimin gozune her ikisine de tabi bi aletle bakti miyop olabilir dedi bir yil sonra tekrar getirin dedi
ayhh aynı olmus vallaa, acıların cocuguu emrajhhh :):Eki Görüntüle 1588288 acilarinçocuğu umut:)
ya bızım cılegımız vermıyorrri 1-2 tane cıktı sonra bı daha cıkmadıı, nasıl bakıyorsun canım bızdemı sorun var acabaa ??Benim de saksıda çileklerim var, oğlum için dikmiştik iki tane, 2-3 günde bir tane çilek yiyor kuzum:)
çileği çok seviyor bir de:)
oh valla ne büyük nimet :)) sıhhatler olsunGökçe öğle uykusuna yatınca iyi bi banyo yaptım sonunda :)
Maşallah : )
Çok geçmiş olsun canımKizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
Eki Görüntüle 1589277 Kizlar esimle konustum ozur diledi baristik burda yardim edince de laf isitiyomus kv den falan arada kaldim diyo bastan soylese bu kadar yuklenmezdim ama kendi kasindi napiim aksamda beni disari cikardi bide yolda satanlardan bu saati aldi gonlumude aldi :))
kantindeki çocuğun bana kepekli değilde normal tost vermesi için daha kaç kilo vermem gerek acaba >.<
Kızlar ya arenin uyku saatini düzenleyemiyorum.uykuya çok düşkün bi oğlum var. İki gündür akşam banyo yaptırıp 10 gibi yatırıyorum. Kesin erken kalkar diyorum ama yine ertesi gün 10 da kalkıyo. Gecede beslenmiyor hiç. Saat 4 gibi öğle yemegini yiyor. Ne yapsam bilemedim.
Kizlar mutfakta en alt cekmece acikti kizimda dolanip duruyodu 3 kisi olmamiza ragmrn bi dustu kosedeki sivri yere cenesi geldi disiylede dilini isirmis dilide kaniyordu simdi uyuttum ama cok kotuyumEki Görüntüle 1589560
Bence dün gece yaz geldiğinden beri Ankaranın en sıcak gecesiydi.allahım kavrulduk resmen. Ankaradamisin halaa canım sende.Dün geceden beri ateşimiz hiç çıkmadı. Sanırım atlattık o dönemi. Allahtan kısa sürdü. 3 güne hazırlamıştım kendimi.
Şimdide uyuyamıyo. Sıcaktan mı acaba dedim kalktım kağıtla yellemeye başladım ve uyudu.
Şuan yelpaze yaptım sopayı serinletiyorum
Aynen bencede acaip sıcaktı. Pencere açtım ama hiç fayda etmedi. Evet burdayım ama bi kaç saat sonra yola çıkıyoruz :) Sıcağın altında nasıl gitcez hiç bilmiyorumBence dün gece yaz geldiğinden beri Ankaranın en sıcak gecesiydi.allahım kavrulduk resmen. Ankaradamisin halaa canım sende.
Canim benimde öyle geçen gün doktora gösterdim. Evet çok bi iyileşme olmamış@yaz yagmuru canım ne zamandır sorucam unutuyorum. hani sezeryan dikiş yerin için bir krem kullaniyordun faydasını gördün mü? bende almıştım ama düzenli kullanmadım. dikiş yerim hala pembe ve kabarık sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor benim gibi olanlar varmı aranızda arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?