2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim 5. ustten geldi bizim ama bazen siralama degisebiliyor evet azilar daha arkadan geliyor bizimde eli hep agzinda
Bu anlattiklarinin hepsi dış sancısı eğer hasta falan değilse ece dış cikaracaktir gene.bizdede duraklama var bu aralar biraz daha cikmasa yiğit de bende iyi bi dinlenmiş olucaz. Ama tabi bu dişler eninde sonunda cikicak kendimi bu sakinlige çok alostirmasamda iyi olacak:))[/QUOTE]ara verince iyi oluyor canim dis cikarma donemleri tam yaza geldi sicak bir yandan dis sıkintisi bir yandan zor oluyor 5-6. disler zorlamadi ama bu kez alttan oluncami zorlandi bilmiyorum ama asil azilardan korkuyorum insallah zorlanmazlar cok

ben de güvercinlerden dertliyim. Üç balkon var zaten yıkayamıyorum sık sık. güvercin pisliğinden geçilmiyo. balkonun birisine de yuva yapıp yumurta bırakmış. balkonu hiç açamıyorum. yavruların çıkmasını bekledim yumutalar bozuk sanırım iki aydır çıkmadı. 21 günde çıkması gerekiyodu

Bende bakici arayacam ama nasil bulacagimi bilmiyorum. Ucret ne kadara anlastiniz canim

Canım 900 ama ben tatillerde kesinti yapmıyorum üstelik benim 25 gün yıllık iznim nerdeyse 1.5 ay yani. bir de her ekstra için ödeme yapıyorum 1 saat bile olsa. Yine de şükür Bursa koşullarına göre çok iyi.

Resmen aynı hallerdeyiz. Tek farkla bizde reflü de var ama bu davranışının sebebi reflü değil. Önceleri kendini kusturuyordu baktı öyle olmuyor şimdi lokmaları ağzında da tutuyor. Duruma göre takılıyor ama çoook yıpratıcı çoookkk... Bende pedagog düşünüyorum. Birkaç girişimim de oldu ama çok küçük diye almadılar.

Canım siz resmen el ayak ağız hastalığı olmuşsunuz bence ya tüm belirtiler var doktor bu konuda bir şey demedi mi?

Ne güzel inşaallah bana da denk gelir..gerçi ben henüz internet işine geçmedim hala haber bekliyorum..hayalini kurduğum bakıcı ilişkisi sizinki gibi..karşılıklı saygı sevgi hayatı paylaşma ..

Umarım bulursun umutsuzluğa kapılma. Çok kötü bakıcı adayları olduğu gibi çok candan öpe koklaya bakanlarda var. sen içini iyi tut... İnternet çok riskli tabiki ama benim denemekten başka şansım kalmamıştı. Eşimle ben işe başlamadan kadını başlatıp b eğenmezsek benim istifa etmemi kararlaştırmıştık. Neyseki gerek kalmadı...

acaba bu yumurtlama dönemi bittikten sonra bozsak yuvalarını olur mu ki? Şimdi silsem yarın yine olacak uçuşup duruyolar sürekli bir sürü yuva yapmışlar binalara.
Onlarada yazık gerçi yuva yapacak alanları yok

Yıpratıcı da laf mı? Az önce normal bi şekilde meyve püresini yerken bi anda yine fışkırtarak ne yediyse kustu, artık sinirimi duvara falan vurarak çıkarıyorum kendimi kaybediyorum resmen çıldırıyorum, allah düşmanıma bile vermesin kusan bebek. Normal bebekler anca çok hastalanınca falan fışkırtarak bu kadar fazla kusuyolar o zaman bile anne babaların içi gidiyo, ben bunu hemen hemen her gün yaşıyorum o kadar zor ki kusmadığı gün şükrediyorum

Ankarada bi hafta bana yaramamış. 2 teyze bi dayı anane dede tüm gün peşindelerdi. Tüm gün keyif yaptım resmen. Alışmışım rahata. Canım çıktı bu gün. Çorbasını içmek istemedi. Birden kafasını sallayıp çorbayı döktü.
Bağırdım birden engel olamadım kendime. korkup ağlamaya başladı hemen. Kucağıma alıp sarılmak istedim gelmedi vurdu elime. Kendi kendine bana bakarak söyltendi falan. zorla aldım kucağıma sarıldım barıştık. Küsmesin bu sıpa bana çok zoruma gitti
Eski sabırlı halime dönmem lazım yüne. Gereksiz yere çocuğunu azarlayan anne olmak istemiyorum

Canim ya haklisin ama biraz sakin ol senin moralin de onu etkiler ne yapabilirsin bu konuda bilmiyorum ama yipratma kendini bu kadar bir pedagoga falan gidin isterseniz

Canim ya haklisin ama biraz sakin ol senin moralin de onu etkiler ne yapabilirsin bu konuda bilmiyorum ama yipratma kendini bu kadar bir pedagoga falan gidin isterseniz
İnan artık kendime hakim olamıyorum benim de psikolojim bozuldu tam 9 aydır bu kusmaları çekiyorum önceleri bu kadar fazla değildi son aylarda iyice arttı, işin kötüsü yarın marmarise tatile gidiyoruz ben mutlu oacağıma oralarda kusunca nasıl temizlerim insanların içinde naparım diye düşünmekten kendimi yiyorum. Tatilden dönünce iyi bi doktor bulup götürmeyi düşünüyorum ya da bi pedagoga gösteririm bilemiyorum

İdari öğlen 4 gibi yaptı verdik, kakayida şimdi yaptı annemle eşi hastaneye b.k yetiştiriyor sonuçları yarın 11 de gösterecegiz. İnşallah temiz çıkar.

Canim gökçe de ilk önce uzun aralıklarla çıkarıyordu dişleri ama birden hızlandı. 11 disi var şuanda ve azilar ikişer hafta ararlar ikişer ikişer çıkardı.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım iniallah temiz çıkar. Senin koca bebekte biran önce büyür umarım :)

ben görmedim hiç ama bayramdan önce birine ev bakıyodu binada biri bş sorayım onlara canım.
Sağol canım.

Bizde bakıcı yönünden şanslıyız çok şükür :)

Canim hic kasma kendini cocuk o belki degisik ortam ona da iyi gelir yaninda poset falan bulundursan hemen acarsin insallah gecer rahat edersin tatilinizde guzel gecer insallah biraz moral olur sana
Canim gökçe de ilk önce uzun aralıklarla çıkarıyordu dişleri ama birden hızlandı. 11 disi var şuanda ve azilar ikişer hafta ararlar ikişer ikişer çıkardı.
Masallah canim biz de hizlandik bakalim pes pese geliyor disler
bizim yolculuk cok iyi geçti yarısını emerek gecirdik diger yarosonida uyuyarakbugunde havuzdan cikaramadik simdilik cok iyo gidoyor şükür
cok sevindim canim ne guzel tadini cikartin

Sünnet yaptıran erkek anneleri bişey sorcam. Bugün aşı için gitmişken sünnet için de çocuk cerrahisine uğradım. Yenidoğanlara lokal anestezi yapıyoruz ama büyük bebeklere genel anestezi yapıyoruz dedi. Benim de kafam karıştı. Genel anestezi pek kafama yatmadı. Yakın zamanlarda ya da 4-5 aydan sınra yaptıranlar nasıl oldu sizinkiler

@minnakkartal Mira yi instagramda gordum arabayla yuruyor Ece de once arabaya tutunrak yurumeye basladi birkac gun sonra da ellerini birakmaya basladi yani Mira kizin yurumesi yakin bayagi
Bizimde ilk yürümeler ilk adım arabasıyla başlamıştı. Parka çıkartmıştık, bir baştan bir başa sürüyordu. İlk adım arabasının çok faydası olduğunu düşünüyorum.

Gecmis olsun canim bende dunden beri konuşmuyorum dun siddetli kavga ettik bosanmayi bile dusundum. Bugun bisey yokmus gibi konuşuyor cevap vermiyorum ne yemek ne bulasik ne ev isi bisey yapmiyorum ev dokuluyo. Bu kez konusmayacam ev isinide kendi yapsin yemek falan yok bi sure bayagi incindim. Bisey yokmus gibi davranmasina izin vermeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…