• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yavrumun azılarının hepsi şiş diş yarmaya çalışıyor damağı, köpek dişi önce patladı. Bacaklarıma saldırıyor ısırmak için ısırtmayınca kendi kollarını ısırıyor. Ağlıyor birşey yapamıyorum için acıyor. Allah'ım başka dert vermesin. Erkenden uyudu. Kabak yemeğini severdi yarısını zor yedi.

CanımE="stepfordk, post: 41921637, member: 475157"]Yıpratıcı da laf mı? Az önce normal bi şekilde meyve püresini yerken bi anda yine fışkırtarak ne yediyse kustu, artık sinirimi duvara falan vurarak çıkarıyorum kendimi kaybediyorum resmen çıldırıyorum, allah düşmanıma bile vermesin kusan bebek. Normal bebekler anca çok hastalanınca falan fışkırtarak bu kadar fazla kusuyolar o zaman bile anne babaların içi gidiyo, ben bunu hemen hemen her gün yaşıyorum o kadar zor ki kusmadığı gün şükrediyorum[/QUOTE]
Canim senin bebeğin için ayrı senin için ayrı üzüldüm. Allah yardimcin olsun dua ediyorum inşallah bebeğin bir an evvel iyileşir ve sende rahata erersin. Kimbilir belki suan dua kapıları açıktır ve duam kabul olur. Ama sende yıpratma bukadar kendini herkesin sınavı farklı sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun onlar bizim aynamiz belki kusmasipsikolojiktir.

@minnakkartal Mira yi instagramda gordum arabayla yuruyor Ece de once arabaya tutunrak yurumeye basladi birkac gun sonra da ellerini birakmaya basladi yani Mira kizin yurumesi yakin bayagi
Bizimde ilk yürümeler ilk adım arabasıyla başlamıştı. Parka çıkartmıştık, bir baştan bir başa sürüyordu. İlk adım arabasının çok faydası olduğunu düşünüyorum.
Eeeee gökçe uzun süredir ilk adım arabasi ile evi dolaşıyor ama yürümeye gelince tık yok :) bugün hastanede bi bayanla tanıştık oğlu 15 aylikmis ve yürümüyormus , sanırım bizde 15 aylık anca yuruyecegiz :)

Gecmis olsun canim bende dunden beri konuşmuyorum dun siddetli kavga ettik bosanmayi bile dusundum. Bugun bisey yokmus gibi konuşuyor cevap vermiyorum ne yemek ne bulasik ne ev isi bisey yapmiyorum ev dokuluyo. Bu kez konusmayacam ev isinide kendi yapsin yemek falan yok bi sure bayagi incindim. Bisey yokmus gibi davranmasina izin vermeyecem
Anlamıyorum bu erkekleri. Önce kırıp sonra bişey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorlar. Benim eşimde az evel aramış sizi özledim diyo. Özür dilemiyor. Bide onu çok kırmışım öyle dio:KK53: utanmadan dediğin lafa bak dedim bende. Eeeee napıyım diyo :KK53: ve bir özür bile dilemedi.

@minnakkartal Mira yi instagramda gordum arabayla yuruyor Ece de once arabaya tutunrak yurumeye basladi birkac gun sonra da ellerini birakmaya basladi yani Mira kizin yurumesi yakin bayagi

Bizimde ilk yürümeler ilk adım arabasıyla başlamıştı. Parka çıkartmıştık, bir baştan bir başa sürüyordu. İlk adım arabasının
çok faydası olduğunu düşünüyorum.

Ay kızlar inşallah bizimkindede işe yarar artık yürüsün istiyorum

Eeeee gökçe uzun süredir ilk adım arabasi ile evi dolaşıyor ama yürümeye gelince tık yok :) bugün hastanede bi bayanla tanıştık oğlu 15 aylikmis ve yürümüyormus , sanırım bizde 15 aylık anca yuruyecegiz :)
Bak şimdi Kızlardan bi umuda kapıldım niye yazarsın bunu :KK20::p

Ankarada bi hafta bana yaramamış. 2 teyze bi dayı anane dede tüm gün peşindelerdi. Tüm gün keyif yaptım resmen. Alışmışım rahata. Canım çıktı bu gün. Çorbasını içmek istemedi. Birden kafasını sallayıp çorbayı döktü.
Bağırdım birden engel olamadım kendime.:KK43: korkup ağlamaya başladı hemen. Kucağıma alıp sarılmak istedim gelmedi vurdu elime. Kendi kendine bana bakarak söyltendi falan. zorla aldım kucağıma sarıldım barıştık. Küsmesin bu sıpa bana çok zoruma gitti:KK43:
Eski sabırlı halime dönmem lazım yüne. Gereksiz yere çocuğunu azarlayan anne olmak istemiyorum:KK43:
Bazen dayanamiyoruz ben kizinca vicdan azabi duyuyorum ki nadir kizarim sinirlensen de icime atiyorum. .3 gundur ben altini acar acmaz hemen yanimdan kaciyor parkenin ustune kosarak emekliyor vee cisini yapıyor hazir da bekliyormus meğer. 3 gundur parke siliyorum gel de sinirlenme simdi yikadim uyuttum

Son düzenleme:
Kizlar ben Eceye muhallebi yapmak icin yulaf unu aldim carrefourdan ama simdi baktim ustunde yulaf unu karisimi yaziyor karisim yazdigini gormedim icinde tam bugday unu yulaf unu,yulaf ezmesi, ay cekirdegi ici, bugday eksisi yaziyor bu muhallebi olmaz demi siz ne kullaniyorsunuz acmadim daha paketi degistirsem mi

Anlamıyorum bu erkekleri. Önce kırıp sonra bişey olmamış gibi devam etmeye çalışıyorlar. Benim eşimde az evel aramış sizi özledim diyo. Özür dilemiyor. Bide onu çok kırmışım öyle dio:KK53: utanmadan dediğin lafa bak dedim bende. Eeeee napıyım diyo :KK53: ve bir özür bile dilemedi.
Hepsi ayni ozur dilemek lugatlarinda yok

Te
CanımE="stepfordk, post: 41921637, member: 475157"]Yıpratıcı da laf mı? Az önce normal bi şekilde meyve püresini yerken bi anda yine fışkırtarak ne yediyse kustu, artık sinirimi duvara falan vurarak çıkarıyorum kendimi kaybediyorum resmen çıldırıyorum, allah düşmanıma bile vermesin kusan bebek. Normal bebekler anca çok hastalanınca falan fışkırtarak bu kadar fazla kusuyolar o zaman bile anne babaların içi gidiyo, ben bunu hemen hemen her gün yaşıyorum o kadar zor ki kusmadığı gün şükrediyorum
Canim senin bebeğin için ayrı senin için ayrı üzüldüm. Allah yardimcin olsun dua ediyorum inşallah bebeğin bir an evvel iyileşir ve sende rahata erersin. Kimbilir belki suan dua kapıları açıktır ve duam kabul olur. Ama sende yıpratma bukadar kendini herkesin sınavı farklı sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun onlar bizim aynamiz belki kusmasipsikolojiktir.[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım sağol

Ayyy anca okudum bitirdim 2 gundur evimdeyim ohhh evim evim guzel evim okadar ozlemisimki ne dagilmasi.gozume batiyor ne kizimin dagitmasi ohh dagit kizim kimse karisamaz burasi bizim diyorum veriyorum eline yiyecek dok kizim ben temizlerim kimse ayyy doker.onu diyemez buradi bizim diyorum insanin evi gibisi yokmus :))
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim ve S Simyada bazi erkeklerde ozur dilemeyi bi ogrensin yapip yapip ozur diliyo olay bitti saniyor mesela benim eşim kalbimi.kirar hemen ozur dilerim der ama şöyle tamam ozur dilerim hadi baristik tiptip bakarim ozur diledimya daha napayim valla cok kiriliyorum ama simdi ayip ediyosun der saçını başını yolasim gelir hrp.suclu.hem.güçlüler

@minnakkartal ben hic ilk adim arabasi kullanmadim elimden tutup yurumeye badlayinca hrp tuyunamayacagi yere getirdim koridorum ortasina duvarlardan uzaga sonra badisinin ust kisimlarindan tuttum hadi kizim yuruyoruz dedim ilk zamanlar cok.dustu tuttum hatta her seferinde hafi yuruyoruz dedigim icin ilk.zamanlar hadi yuruyoruz diyince pat diye oturuyordu yere zamanla azaldi dusmeleri .sonra tutmamaya tutar gibi yapmaya basladim sonra bi baktimki kendi.yürüyor

@minnakkartal ben hic ilk adim arabasi kullanmadim elimden tutup yurumeye badlayinca hrp tuyunamayacagi yere getirdim koridorum ortasina duvarlardan uzaga sonra badisinin ust kisimlarindan tuttum hadi kizim yuruyoruz dedim ilk zamanlar cok.dustu tuttum hatta her seferinde hafi yuruyoruz dedigim icin ilk.zamanlar hadi yuruyoruz diyince pat diye oturuyordu yere zamanla azaldi dusmeleri .sonra tutmamaya tutar gibi yapmaya basladim sonra bi baktimki kendi.yürüyor
miraya herşeyi denedim yok kesinlikle yürümek istemiyo en son teyzesi bunu almış bi umut işte ama sanırım yürümesine bi kaç ay daa var hiç istekli değil bunda bile

Amma kaynatmisiniz yahu tam 100 sayfa mesaj okudum gunduz arabada basladim simdi bitti bizde donduk aksam ustu evimize cok sukur sag saglim bende haber bol sonra yazacam azilar da cikti ustteki iki azi cikti yorgunum uyuyacam kizi uyuttum simdi de kendim yatacam soyle rahatca yatagim da yatmayi ozledim baska yerde iyi uyuyamiyom herkese iyi geceler kizlar buraya da yazmayi ozledim

Yavrumun azılarının hepsi şiş diş yarmaya çalışıyor damağı, köpek dişi önce patladı. Bacaklarıma saldırıyor ısırmak için ısırtmayınca kendi kollarını ısırıyor. Ağlıyor birşey yapamıyorum için acıyor. Allah'ım başka dert vermesin. Erkenden uyudu. Kabak yemeğini severdi yarısını zor yedi.
Ohoooo benimkinin yuzlerce kez ısırmıslıgı vardir beni. Kolumu bacagimi yanagimi karnimi...
miraya herşeyi denedim yok kesinlikle yürümek istemiyo en son teyzesi bunu almış bi umut işte ama sanırım yürümesine bi kaç ay daa var hiç istekli değil bunda bile
Bizde ayni durumdayiz canim dedigin gibi hic niyetide yok. Ablasi dokuz aydan sonra yurumustu bu bayagi gecikti ona göre

Bizde aynı durumdayı. Tek elinden tutunca baya yürüyo. Hatta sürekli yürümek istiyo. Ama elimi kesinlikle bırakmıyo. Kandırmaya çalışıyprum onuda anlıyo sıpa.
Bi kaç kere oyuna dalıp tutmadığımı unuttu. Baya baya yürüdü. Farkettiği anda kollarını bana uzatıp ağlamaya başladı.
Ben düşecek diye çok ay uy yaptım başında. Korkuyo sanırım o da

Amma kaynatmisiniz yahu tam 100 sayfa mesaj okudum gunduz arabada basladim simdi bitti bizde donduk aksam ustu evimize cok sukur sag saglim bende haber bol sonra yazacam azilar da cikti ustteki iki azi cikti yorgunum uyuyacam kizi uyuttum simdi de kendim yatacam soyle rahatca yatagim da yatmayi ozledim baska yerde iyi uyuyamiyom herkese iyi geceler kizlar buraya da yazmayi ozledim
Hosgeldin canim bugun aklima geldin geldi mi acaba dedim

ay birakin yurumesinler babamin dukani var parka yakin oraya gittikmi esikten gecmeyi ogrendi kaciyo parka gitmeye ama allahtan tumsek falan ciktimi onune ya da basamak duruyo elini uzatiyo tutcakmisiz geciyo ondan sonra tekrar birakiyo elimizi girmedigi delik yok rahatiniza bakin az daha

Tek tek alint yazamadim kusura bakmayin kizla r iyi dilekleriniz icin sag ol un kiz kardesim carsamba gunu troid ameliyat olacak umarim sorunsuzca vu sureci atlatiriz .Bu arada Elif Ece yaklasik iki aydir yuruyor ve durdugu yerde durmuyor sureklipesindeyim cocuklari gorunce peslerinden kosuyor kucuk oldugu icin cocuklar oyublarina alniyor o da uzulup agliyor.Hatta gecen gun top oybayan cocuklarin yabina gidip toplarini aldi cocukkar geri alnak isteyince kiyameti kopardi .

Back
X