2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emre halılara gökçe anasının karnına mıçıyor işte :)

Oyle valla:))

Canm biz 4 aylikken yaptrdk.genel anestezi olacagni soylediler.agir uyku halinde olck dedi dr ama ben guvenemedim acikcasi.lokal anestezi ile yaptrdk.zaten kucuk oldugu icin donemiyodu harekt etmiyodu pek.igne yapilirken azck agladi o kadar.oyuncakla oyaladi babasi sunnet olurken ben bakamadim.uyusukluk gecince ve ilk bikac idrarda agladi.hareketlendikce zor oluyo.iyi ki yaptirmisim su an cok zorlanrdm hic durmuyo yurumeye calsyo dusuyo iyilesmesi daha uzun surerdi

bilmiyorum ki canım kp yavrular çıkana kadar iptall efin balkonu dedi. yavrular çıkmadığına göre güvercin gelmemeye başlayınca bozucaz biz

bir an önce atlatırsınız inşallah bu dönemi

aynı durumdayız şuan annemlerden eve gitmek istemiyorum. bir dakika yerinde durmuyo dört kişiyi de pert ediyo. hatta akşam pil bitiyo komşudan destek alıyoruz

Ya ben de keşke yaptıraydımm şiyorum şimdi. Hala karar veremedik bu gidişle 6 yaşı bekleriz biz :/

Ya ben de keşke yaptıraydımm şiyorum şimdi. Hala karar veremedik bu gidişle 6 yaşı bekleriz biz :/

Cerrah bize de 8-10 ay arasi oneriyoruz demsti ama ben dinlemedim zaptedemezdim dedgm gbi en hareketli olduklari donemler.zarar gelmemesi icin hareket etmesni engelledikce daha zor olckti.ama bu donemlerde yaptrip cok rahat gecti diyenler de var canm.sanirm onlar uslu bebek anneleribizm sipalar 1 dk durmuyo ki

7 e gelmeden uyandi. 10 da kalkan cocuga bu hafta biseyler oldu once 9 sonra 8 derken bugun 7 de uyandi hic uykusu yok ben uykumu alamadim o nasil aldi bilmem

M mutube evine donmene sevindim insanin evi gibisi yok gercekten tadini cikar canim bol bol dokun sacin. Ben anneme gitsem bile kacar gibi geri donuyorum

Bir ay icinde 2. Kez regl oldum hem de cok fena kansiz kalacam yoksa
Benim 3 senem böyle geçti. Hemde yoğun kanamalı. Kabus gibiydi resmen. Düşüp bayılmalar mı dersin. Yatağa geçen üstümden başımdan taşanlar mı dersin. Artık mesane pedi kullanmaya başlamıştım geceleri. O kadar fazla oluyodum ki. Zaten zayıftım dahada beter olmuştum. 3 sene sürdü tedavi ancak düzene girdim.
Hala çok olur kanamam. Geceleri 2 saatte bir kalkmazsam yandım. Okulda ders aralarında değiştirirdim. Yinede taşardı.
Ama en azından artık ayda bir oluyo.
Birde doğum sonrası kanamam 2 ay sürdü benim ve bu yoğunlukta sürdü düşün halimi

7 e gelmeden uyandi. 10 da kalkan cocuga bu hafta biseyler oldu once 9 sonra 8 derken bugun 7 de uyandi hic uykusu yok ben uykumu alamadim o nasil aldi bilmem
Aramıza hoş geldiinn
Biz her gün 6:30 olmadan kalkıyoruz. Bazen 5 gibi uyandığı bile oluyo. Tekrar anca 9:40-10:00 gibi uyur

Bu sıpalar hakikaten çok zeki.
Güzelce kahvaltını hazırladım. Omlet yaptım bi tabağa azar azar peynir zeytin ezmesi tereyağ koydum. Tahin pekmez hazırladım. Kiraz suyu sıktım birde tazecik.
Ağzını sımsıkı yumuyo ve sadece tahin pekmeze açıyo.
Hatunun bir numaralı yemeği oldu. Baktım çorbasını yemeğini falan yemiyosa tahin pekmez getiriyorum. Bırakın ekmekle vermeyi kaşıkla versem bile yiyo

dün gece yine çok sıcaktı miranın üstünü iki kez değiştirdim ama her seferinde çarşaf bile ıslanmıştı bu çocuklar tabi hastalanır şimdi tekrar kış gelse ne ii olcak dicem valla
@Akaibu ne güzel gökçe kızın sevdiği bişi var hem tahin pekmez yarayışlıda bişi maşallah kuzuya

Aynen öyle..15 gün yatınca kalkmak,kalkınca yatmak işkenceydi..bide yazın göbeğindeydik malum..Allah'ım nasıl zordu..kalkmaya çalışırken sanki milyonlarca iğne batıyor gibi oluyordu öyle bi acı..otururken ayağa kalkmaya çalışırken yine 40 saatte..annem,eşim ve kayınvalidem sayesinde atlattım o 15 günü eşimde yıllık izindeydi..onlar olmasa hâlim haraptı cidden..valla hatırlamak bile istemiyorum..

ben ki fotoğraf çekme hastasıyım o günlerde hastane anında falan aklıma bile gelmedi hiç..ilk duşta felaketti göğsüm bile sudan sızlamıştı acımıştı..hele vc'ye girmek tam bi işkenceydi..biyandan da kanama var..aaaay kadınların çektikleri erkeklerin kiler yanında hiçbişey..

Boşuna cennet anaların ayakları altında denmemiş..

Ay kadinlarin dogum hikayeleri bitmezmis ya yazip duruyorum ben de kore gazisi gibi

Ahahahaah çok güldüm yaaa deli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…