2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim gecmis olsun Mira kiz cabuk iyilessin insallah ama serum cok iyi geliyor cabuk toparliyorlar uzulme

Allah sifa versin canim uzuldum
guzelmis canim tesekkur ederim ben de bakayim intetnetten magazasina da bakarim kac numara siparis verdin

19/20 vardi canm.onu istedm.emre 19 giyiyo zaten olur umarm.trendyolda vardi gecen hafta ama ben 1v1y den aldm

Ama bu cok tatliymiski bayıldım ama gec kaldim
Ben de tesadufen gordm.bi de cok az giycek zaten adidas falan pahali geldi o kadarcik sure icin bunun fiyati da uygun

nsy5555 cok gecms olsun canm.rapor alamaz misin okullar gec aciliyo nasil olsa.annen de yalnz kalmamis olur

Geçen sene bu zamanlar sancı çekiyordum, hastane koridorunda, bir oraya bir buraya yürüyerek... Bugün tarifsiz duygular içindeyim... Oğlum son saatlerini geçiyordu, ortak paylaştığımız bedenimde, şimdi kocaman oldu, merak ettiğim her şey vücut buldu oğlum da....

Sagol canim ben de bakayim gecen hafta gordugum magaza da twigy de vardi baska markalarda vardi internetten belki yetismez cuma gitcez

Ah canım çok geçmiş olsun bende de idrar yolu enfeksiyonu olduğunda kusturur beni demekki mirada da aynı şey olmuş ilaçlarla hemen toparlar inşallah

Bizmde nikah tarihimiz 25 ağustos:))
inşallah cnm çok sağol bir saat oldu uyanali hicbiseycigi yok gbi kalkti evi sliyo viledasyla :) çok şükür iyi

Çok geçmiş olsun canım. Umarım bu sefer hersey daha iyi olur. Allah sağlık ve sabır versin.

Doğum günü kutlu olsun o zaman :) sağlıklı mutlu bir ömrü olsun.

çok geçmiş olsun canım acil şifalar

@minnakkartal geçmiş olsun kuzuya, çabucak toparlansın.
Inşallah teşekkürler canım

Iyiki doğmuş kuzucuk nice mutlu sağlıklı Yaşları olsun

Ah canım çok geçmiş olsun bende de idrar yolu enfeksiyonu olduğunda kusturur beni demekki mirada da aynı şey olmuş ilaçlarla hemen toparlar inşallah
Sağol canım inşallah

Kıyamam ben ona :/ şimdi nasıl Mira
Halsiz bişi yemiyo ishal bugün yine seruma gitme ihtimalimiz yüksek

çok geçmiş olsun anne. Allah yardımcısı olsun

aa ciddi mi kaçıncı seneniz? Bizim 2 doluyo
Banada sofra hazırlamaktan başka çare kalmadı. Gökçeyi göndrremem ama 8:30 da uyuduğu için bana çok sorun çıkartmaz yemeği geç yeriz vakit bulursam 2 kişilik küçük bi pasta yapayım diyorum bakalım
kusması ondan mış demekki. Gerek kalmaz inşallah bir daha

iyiki doğmuş annesi. Hayırlı ömürler geçirir inşallah forumumuzun miniği

çok geçmiş olsun anne. Allah yardımcısı olsun
Sağol canım inşallah

Rüyamda çocuklar büyümüş okula başlıyolar. Biz hala birbirimize burdn yazıyoruz ödevlerini falan paylaşıyoruz
Ahaha bu tempoda yazarsak olabilir

Güzel bir tatilin sonu keşke böyle olmasaydı ama çok şükür diyelim gene de. Allah dermansiz dert vermesin. Miracık da bir an önce iyileşsin :)

canım cok gecmıs olsun ısallah sımdı daha ıyıdır.
nıe olmus kı acaba havuzdan falan mı mıkrıp kaptı canım , soledımı dr ?
yok söylemedi canım havuzda çok uzun tutmadık mayo bezini sık sık değiştirdik ama bilmiyorum sonuçta bi sürü insan giriyo oladabilir

Güzel bir tatilin sonu keşke böyle olmasaydı ama çok şükür diyelim gene de. Allah dermansiz dert vermesin. Miracık da bir an önce iyileşsin :)
âmin inşallah canım tatil burnumdan geldi valla umarım bu iki güne ii olur bu şekilde işe gidersem delirebilirim

Kızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
Canım benim yaa, cok geçmiş olsun. Serum daha çabuk toparlar inşallah. Acil şifa bulsun kuzucuk.

Canım çok çok geçmiş olsun size de. Sağlık konusunda yanında olman gerekiyor okul acilsa da sebebin var sonuçta. Zaten geç başlayacak bu sene. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Doğum günü kutlu olsun oğlunun. Allahım sağlıklı mutlu sevdikleriyle uzun ömür nasip etsin. Nice yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…