2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizimde kopek disleri kabarmis gece 2de uyandi aglayarak ates 38.2 di calpol verdim uyudu bisey yok sabah 10da 37.9 oldu yine bi calpol daha anlamadim niye oluyo ates devamli da degil ara ara cikiyo

3. senemiz doluyo bizim de:)7 yildir beraberz amaemre gec uyudugu icin gondrcem mecbur yoksa hicbisey anlamycaz:)

Rüyamda çocuklar büyümüş okula başlıyolar. Biz hala birbirimize burdn yazıyoruz ödevlerini falan paylaşıyoruz

Bizde bu cene oldukca devam edebilirz

Kizlar hepinize cok Tesekkur ederim desteginiz icin olmazsa semineri bulundugum yerde yaparim ya daannemin doktoruyla konusup refakat izni alirim cunku normal raporlarimin cogunu kullandim bebek icin.

3. senemiz doluyo bizim de:)7 yildir beraberz amaemre gec uyudugu icin gondrcem mecbur yoksa hicbisey anlamycaz:)

Bizde bu cene oldukca devam edebilirz
Bizimde 7. Senemiz:)
Şubatın 1 ini ayrı kutlarız o yüzden. Eşim hatta 7 sene önce bana bu gün benim doğum günüm ikinci doğumum oldu şimdide demişti. Evlenene kadar her sene şubatın 1 ini doğum günü diye kutladım.
Tüm arkadaşları falanda bişey demediler hiç. Ay adam meğerse temmuzun 7 sinde doğmuş. Aklına o gün öyle bi söz gelmiş söyleyivermiş.beni kandırınca sonra doğrusunu diyemememiş. Evlenince annesinden öğrenmiştim

Ahahahaha çok güldüm :)
Buarada 18 ağustosta da biz 12 yılı devirdik :) 3 yıldır evliyiz ama.

bizimde kopek disleri kabarmis gece 2de uyandi aglayarak ates 38.2 di calpol verdim uyudu bisey yok sabah 10da 37.9 oldu yine bi calpol daha anlamadim niye oluyo ates devamli da degil ara ara cikiyo
Diştendir Dişten. Çok yüksek değil ve ara ara çıkıyorsa vede dişi kabarmışsa aklıma bi o geldi.

Miranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuş kendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak

Üfleme dil gelişimi için çok faydalıymış, o yüzden üflemeli etkinliklere ağırlık veriniz diyor.

Rota için aşı olmuş muydu canım?

Canm rotanin tedavide sıvı desteği ve probiyotik var kusmada yapar bi sebeple sıvı desteği damardan verilir çok mu yapıyo kakayi

Üfleme dil gelişimi için çok faydalıymış, o yüzden üflemeli etkinliklere ağırlık veriniz diyor.
Evet canim çok faydali uflemeli baloncuk cikaran oyuncak var ya onu duymustim tabi henuz onu yapamazlar deterjan oldugu icin tehlikeli olabilir ama biraz daha buyuyunce yapabilirler

Canim ya cabuk atlatir insallah hangisinin tecrubesine daha çok guveniyorsan onu dinle canim

@minnakkartal canım çok geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerim. Çünkü antibiyotiklerin virüslere karşı etkisi yok.
Başka ilaçları vardır mutlaka. Çabuk atlatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…