2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden

Kızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden

geçmeyen veya sürekli tekrarlayan hastalığın sonu serum oluyor malesef..çocuklara,bebeklere hiç dayanamıyorum serum olayında geçmiş olsun canım benim..

kuzum ya. Rahatlar ama serumla baya daha çabuk iyileşir
olabilir ya. Anlatamıyolar ki dertlerinidw böyle belirsiz oluncada insan ne düşünceğibi bilmiyo. Tekrarlamaz inşallah

minnakkartaolsun.Elif ece: 42285160 .!.:
Canim benim gecmis olsun.Elif eceye de dsha kirk gunlukken serum takilmiati elinin uzerinden bulamadilar bacagindan takmislardi cok uzulmustu m o haline daha kucucuktu insallah Mirada sifa bulur bi an once Rabbim Safi ismibin hurmetine sifa verdin tum hastalara ve bebislere

Kizlar benim canimda cok sikkin gecen yil annem mesane tumorunden ameliyat olmustu ve sonucu kotu gelmisti tadavi uygulamislardi ve iyiydi maslesef tumor tekrarladi ve tekrar ameliyat oldu bugun pataloji sonucu geldi dr aradi tekrar ilac tedavisi uygulicaz dedi tamda okulun acilisina denk geliyor ama ben bu surecte annemin yaninda olmak istiyorum cubku ilaclar onu halsiz yapiyor ve yardima ihtiyaci oluyor ne yapacagimi sasirdim.Rabbim sifa veirir insallah an once

Ben internetten aldm canm twigy den.30 liraydi ama daha gelmedi umarm olur.sizn orda magazasi vardr muhtemelen bakabilirsn

Ayın 25 i evlilik yıldönümümüzdü ve ben unutmuşum resmen
eşim unutsa burnundan getiririm. Bişeyler yapmam lazım

Bizim de 25 agustos:))bi masa hazirlayip emreyi de anneme postalycam insallah

Cok gecms olsun canm.biz de hastanede yattgmz 3 gun boyunca serum takiliydi.ama kendini toparlamasi icin gerekli uzme kendini.

@hiraysen gecms olsun canm nasl bi salgin bu ya

Canim gecmis olsun Mira kiz cabuk iyilessin insallah ama serum cok iyi geliyor cabuk toparliyorlar uzulme
Allah sifa versin canim uzuldum
yazyagmuru bzmki bunun ayicikli olani
guzelmis canim tesekkur ederim ben de bakayim intetnetten magazasina da bakarim kac numara siparis verdin

Canim cok gecmis olsun rabbim sana guc versin sen herseye yetebil annenede saglik versin inşallah hemencecik toparlansin

@hiraysen canim gecen gun beyzada kustu ki prk kusan bi bebek degil 3 gunde bir kaka yapabiliyor normalde ama ogun 2 kere yapmıştı demekki salgindan bizimkiside cunku ertesi.gun normale donmustu kuzum inşallah hirada hasta olmuyor dur canim yarina biseyi kalmaz inşallah

Geçmiş olsun canm çabuk toparlar inşallah geçen hafta da umut iyleydi üzülme annesi mira desteğine ihtiyacı var

geçmeyen veya sürekli tekrarlayan hastalığın sonu serum oluyor malesef..çocuklara,bebeklere hiç dayanamıyorum serum olayında geçmiş olsun canım benim..

Geçmiş olsun serum miranin hemen toparlanmasini saglar sen iyi ol ki mira da iyi olsun.

kuzum ya. Rahatlar ama serumla baya daha çabuk iyileşir
olabilir ya. Anlatamıyolar ki dertlerinidw böyle belirsiz oluncada insan ne düşünceğibi bilmiyo. Tekrarlamaz inşallah

Allah yardimcinz olsn canm skma canini senden etkilenmesin mira. Acil şifalar dliyorum yarina biseyi kalmaz inşallah

Allah'ım acil şifalar versin. Hemencecik iyileşsin mira kız.

@minnakkartal mira ins daha iyidir simdi bir an once toparlar ins uzme annesi sende kendini korkmasin kuzu

@minnakkartal canim cok üzüldüm ama serum daha cabuk iyilesmesini saglar yarina biseyi kalmamis olarak uyanir inşallah

Canim gecmis olsun Mira kiz cabuk iyilessin insallah ama serum cok iyi geliyor cabuk toparliyorlar uzulme

Allah sifa versin canim uzuldum
guzelmis canim tesekkur ederim ben de bakayim intetnetten magazasina da bakarim kac numara siparis verdin
hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım moral oldunuz bana mira çok ağladı sonunda uyuyakaldı serum bitti eve geçices idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik başlıcaz Dedi miranın doktoru kültürü bekleyelim Demişti nası yapsam bilemedim bide yine kusarsa gecede olsa gelin serum takılsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…