2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bencede serum taktırın sende rapor falan al canım hiç olmazsa emer arada

Cok guldum ya

Ben de katldm bugun

Cok gecms olsun canm bnce de rapor alabiliyosan al emer en azindan

Emre bayagi zamandir yuruyo ve 2 sn duuyo bir yerde.gunde 100 defa evi turluyoruzsize de az kalmis

Rapor alamam sanırım zaten Salı başlıcam diye bi ton surat çektim yerime ücretli biri tutuldu fln yinede miranın durumu Herşeyden önemli tabi en kötü erken çıkar arada taksiyle eve fln gelirim bilmiyorum çalışmaktan bu Yüzden nefret ediyorum özel sektör bu konularda çok kötü

Umutu uyuttum aldım cekirdegimi kola mi geçtim tv nin karşısına ohhh miss keyif yapıyorum
Oh ne güzel keyfin bol olsun canım

Kızlar eşimin ara sıra buraya girip yazdıklarımı okuduğunu fark ettim bide gelmiş sende telefonu ortada bırakma dio.
Benimde hep açık eşim telimi eline pek almaz ama dikkat etmekte fayda var

Sanki keyfinden izin istiyosun insan en çok böyle zamanlarda kötü hissediyor kendini

Sanki keyfinden izin istiyosun insan en çok böyle zamanlarda kötü hissediyor kendini
Evet inşallah daa ii olurda yüküm hafifler hoş böyle zamanlarda çalışırkende aklın işinde olmuyo verim en az
Bgn kardeşim geldi mira teyzesini çok sever ondan bana bile gelmek istemez şimdi en fazla on Dakka duruyo sonra beni istiyo anneme hiç gitmiyor salıdan önce Alışsın diye burdalar yemeklerini annem yedirmeye çalışıyo iştahsızlık önemli değil yeterki sağlıklı olsun diyodum ama iştah önemli bişiler yiyebilmesi çok önemliymiş mira az Yediği için hiç yemiyo en azından yiyen az yer bide bizim için verile 1 gr bile o kdr büyük ki zaten sınırın çok Altın'da
Asıl depresyonda plan benim Sanırım içimi buraya döküyorum düşüncelerimden ayıplanmak yargılanmak istemiyorum Çok bunaldım keşke tatile hiç gitmeseydim hasta ettim çocuğumu

Canım öyle düşünme sen hasta olsun istermisin çoğu bebek hasta biliyosun mira için ne kadar cabaladigini görüyoruz bide böyle düşünüp yıpratma kendini hem şükür ki korkulacak bişi değil bin önce toparlar sen sağlam duran ki kışında senden destek alacak

Geçmiş olsun canım aşısı yapılmış daha hafif atlatacaktır gönlünü ferah tut çalışsanda annen bakacak kardeşinde gelmiş sürekli telefonlaşırsınız miracık da hemen iyi olur inşallah

Kizlar okuyamadim dünden beri hiç direk resim yolladım bi bakın yigitin her yeri böyle oldu en çok çene kol bacaklarinda var bugün öğle den sonra oldu. Yarın hastaneye gidicez başına gelen varmı böyle bişey alerji mi kizamik mi oldugunu anlamadım. Kendisi çok iyi ne ateş ne başka bişeyi yok gittikçe cogaliyo hızla ama.

Canim bilemedimki beyzada alerjik bir bebek ama boyle olmuyor en iyisi dedigin gibi doktora gitmek canim

@minnakkartal canim cok üzüldüm gercekten ama rabbim dermansiz dert vermesin cok zor eminim bebeginin serum almasi falan ama sabir hepsi gecicek inşallah sen güçlü ol bebekler bu aylarda sadece annelerine guvenirlwr diye bi yazi okumustum mirada sadece sana güveniyor sen dik dur oda daha çabuk iyilessin inşallah ayrica biz inanan insanlariz keske gitmeseydim hasta ettim deme o hastalik olacaksa burdaykende olurdu hic uzme kendini sabret dua et hepsi gecicek inşallah

@minnakkartal canim skma kendini sonucta siz oraya rahatlamaya dinlenmeye gittiniz.miraya da cok iyi baktgndan eminiz hepimiz.hava degisimi zaten etkiliyo cocuklari bi de salgin var malum.hemen toparlar umarim.Allah beterinden korusun

Canim kendini suclama nereden bilecektin hasta olacagini biz de bu hafta gitcez korkuyorum salgin var diye dikkat etcez ama Allaha emanet ne kadar dikkat etsekte bir sekilde kapiyorlar mikrobu insallah cabuk iyilesir Mira
canim bilemedim ben de ne oldugunu doktora gitmwkte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…