Amin canm insan kdndni sucluyo ama görünmez kaza oldu. Kotu oldu çok agladi .@minnakkartal bu gunlerin gececegini dusun mira iyi olacak b3bekler cabuk iyilesirler neyseki annen yaninda gozun arkada kalmıyor sen guclusun zaten yine pozitif @minnakkartal yorumlarini okuyacagiz.
@ayferzey gecmis olsun dr randevu alman iyi olmus yarin ne oldugunu ogrenecez ins hemencecik gecer.
@hiraysen okurken bile yuzum sekilden sekle girdi yavrum cani nasil acimis ne kadar dikkat etsekde oluyor bunlar Allah beterinden korusun
Saldalyeyi ayagmin üstüne koydum agirligina bakmak içinbaya agir bide üstüne oturuldgunu düşünemiyorum@hiraysen ayy canim cok üzüldüm eminim cok acimistir gorunmez kaza iste inşallah yarina biseyi kalmaz
Ben biz yemek yerken yiyebilcegi şeylerde veriyorm ama o genlde yemiyo. Bazende muhallebi yapiyorm. Ari mama.Kızlar bebislerinize aksam ogunu olarak ne yediriyosunuz ben bayadir muhallebi vermiyordum bugün yedireyim dedim hemen kustu yemek agirmi gelir ki offf kusunca bi tuhaf oldum yine
Canim benim ya rabbim koruyor meleklerimizi yoksa ne kadar sakinsakta okadar cok dusuyorlarki kendini suclama canim buda gecicek inşallahSaldalyeyi ayagmin üstüne koydum agirligina bakmak içinbaya agir bide üstüne oturuldgunu düşünemiyorum( öyle görünce içm sizladi cigliklari kulagimdan gitmiyo
Ben hep yemek ve ya çorba yediriyorum saat 6 gibi 2.5 saat sonra emip uyuyo. Hemen üstüne yatırmazsan bi de midesinde bi sıkıntı yoksa zannetmiyorum ağır geleceğini canım. Zaten çok ağır şeyler yemiyolar ki.Kızlar bebislerinize aksam ogunu olarak ne yediriyosunuz ben bayadir muhallebi vermiyordum bugün yedireyim dedim hemen kustu yemek agirmi gelir ki offf kusunca bi tuhaf oldum yine
teşekkür ederim canım inşallah@minnakkartal bu gunlerin gececegini dusun mira iyi olacak b3bekler cabuk iyilesirler neyseki annen yaninda gozun arkada kalmıyor sen guclusun zaten yine pozitif @minnakkartal yorumlarini okuyacagiz.
@ayferzey gecmis olsun dr randevu alman iyi olmus yarin ne oldugunu ogrenecez ins hemencecik gecer.
@hiraysen okurken bile yuzum sekilden sekle girdi yavrum cani nasil acimis ne kadar dikkat etsekde oluyor bunlar Allah beterinden korusun
Canım çatlak olsa calpol kesmezdi sanki ağrısını basamazdıda inşallahbişi olmamıştırsagoln kizlar çok agladi yüzü gozyaslariyla doluydu yürümesinde problem yoktu parmagini tuttgmda agliyodu ilk basta snra acisi geçti sanirm biraz parmak ucunda yürüdü genelde öyle yuruyo. Bisey olsa basamazdi DMİ morardi trnagi birazda sisti calpol verdim agri kesici uyudu smdi Allahim korusun evlatlarimizi nekdr kotuydu anlatamam inşallah bisey yoktur çatlak fln
ben yedirebilirsem Çorba veriyodum Muhallebi daa ağır geliyo mirayaKızlar bebislerinize aksam ogunu olarak ne yediriyosunuz ben bayadir muhallebi vermiyordum bugün yedireyim dedim hemen kustu yemek agirmi gelir ki offf kusunca bi tuhaf oldum yine
teşekkürler canım@minnakkartal @ayferzeyisimdeyimgucumdeyim @hiraysen ve ismini yaAmadığım tüm anne ve bebişler geçmiş olsun. Pek giremiyorum azad sayesinde ve malum haftasonu krizi bizde ama aklımdasınız çok geçmiş olsun bebelere
Yok canım çatlak kırık olsa mümkün değil duramazdı. Hele ki uyusun. Benim parmağım kırıldığında kaç gece uyuyamadım.sagoln kizlar çok agladi yüzü gozyaslariyla doluydu yürümesinde problem yoktu parmagini tuttgmda agliyodu ilk basta snra acisi geçti sanirm biraz parmak ucunda yürüdü genelde öyle yuruyo. Bisey olsa basamazdi DMİ morardi trnagi birazda sisti calpol verdim agri kesici uyudu smdi Allahim korusun evlatlarimizi nekdr kotuydu anlatamam inşallah bisey yoktur çatlak fln
Aksam ne veriyordun peki?Kızlar bebislerinize aksam ogunu olarak ne yediriyosunuz ben bayadir muhallebi vermiyordum bugün yedireyim dedim hemen kustu yemek agirmi gelir ki offf kusunca bi tuhaf oldum yine
Gece cok uyaniyor mu bana 6 erken gibi geldi? Geceyi emerek mi geciriyor yoksa sut de veriyor musun? Ben 9 da muhallebi veriyorum yinede cok uyaniyorBen hep yemek ve ya çorba yediriyorum saat 6 gibi 2.5 saat sonra emip uyuyo. Hemen üstüne yatırmazsan bi de midesinde bi sıkıntı yoksa zannetmiyorum ağır geleceğini canım. Zaten çok ağır şeyler yemiyolar ki.
Muhallebi hiç vermedim açıkcası.
Çok zor durumdaysam vaktim yoksa ya da kötüysem hippin yulaflısı olur hep evde onu yapıp cevizle meyveyle falan karıştırıp veriyorum.
Canim muhallebisi nasil yapiyorsunKızlar bebislerinize aksam ogunu olarak ne yediriyosunuz ben bayadir muhallebi vermiyordum bugün yedireyim dedim hemen kustu yemek agirmi gelir ki offf kusunca bi tuhaf oldum yine
pufpuff eşim uyuyakaldi maci izleyemedi BN kiralik ask izliyorum ohh beee :)) sabah nye beni uyandirmadin dicek bnde ohhooo çok durttum de kalkmadan dicem. Yasasin kötülük :)
Rüyamda çocuklar büyümüş okula başlıyolar. Biz hala birbirimize burdn yazıyoruzödevlerini falan paylaşıyoruz
Kizlar az önce çok kotu bisey oldu çok moralim bozuk. Annemdeydik sfrayi hazirladik yemekleri koyuyodm ben tabaklaraa hira uzanmis masadan ekmeği almaya calisirken annem ayagini görmemiş sandalyeyi ayak parmaginin üstüne koymuş bide sandalyeye oturmuş . hira ilk defa bukdr agladi parmagi ezilmisti sok oldum tirnagi morardi buz koydum. Sandalyeler zaten kendiliğinden agir tahta sandalye bide annem 75 kilo. Off çok cnm skldi çok snrlermde bozuldu agladikca içm parçalandı
saat 6 gibi yedirmeye başlıyorum 6:30 da anca bitiyo zaten yemek.Gece cok uyaniyor mu bana 6 erken gibi geldi? Geceyi emerek mi geciriyor yoksa sut de veriyor musun? Ben 9 da muhallebi veriyorum yinede cok uyaniyor
Mira bişi yerse sekiz dokuz gibi falan yer ama gel yatıyo 11 i geçerAy cidden çok mu erken yediriyorum ki akşam yemeğini. Aklıma takıldı.
Siz uykudan kaç saat önce yediriyosunuz?
Gerçi gün içinde sürekli kuru üzüm yaban mersini ya da meyve yer. Akşamları yemekten sonrada veririm eline öyle. Ama yinede erken mi yediriyorum acaba
inşallah canım Sağol biraz daa iyiyim kızımda az biraz hareketlense Dünyalar benim olcak@minnakkartal lutfen kendini suclama olcagi varsa burdada olcakti ins biran once toparlar miracigim kendini sende guclu durmaya calis
@hiraysen cok gecmis olsun okurken bende kotu oldum ins bisey yoktur bende kirik falan olsa duramaz sanirim off ya
Aksam ne veriyordun peki?
Ben her ne kadar müdür yardımcımızdan hoşlanmasamda hakkını bu konuda yiyemem. Ne zaman gökçe hasta olsa ve izin istesem hemen tereddütsüz izin verdi.Sanki keyfinden izin istiyosun insan en çok böyle zamanlarda kötü hissediyor kendini
Ben saat 6 da ara ogun veriyorum bugun yarim muz yedi mesela. Uzun zaman sonra bugun biseyler yemeye basladi. Kizim 10 da uyur ben 9 gibi niloya esliginde ari mama meyveli cubuk tarcinli muhallebi yediriyorum (coktandir yemiyordu bugun yedi). Gece cok uyaniyor sabaha dogru daha cok kalkiyo acikiyor sutum yetmiyor heralde. Ama sut iciremiyorum yatagin basucuna aksamdan sutunu koyuyorum gece teklif ediyorum icmiyo sipa sonrada beni uyutmuyor.saat 6 gibi yedirmeye başlıyorum 6:30 da anca bitiyo zaten yemek.
Ama gökçe 8:30 da uyuyo canım. Ne biliyim uykuda rahatsız eder diye günlük düzende o saat uygun geldi bize. Birde uyumadan yarım saat önce yemek yedirmeyi de denedim bi kaç defa. Ama uyanma sıklığı hiç değişmedi . Yine aynı şekilde emdi. Bende değiştirmedim o yüzden. Belki yemek rahatsız eder falan diye.
Uyurken emziriyorum. 1 gibi uyanıyo emiyo su içiyo. Birde sabaha doğru 4 gibi uyanıyo yine emziriyorum su içiyo. En son 6 buçukta uyanıyo. Bazen 1 kere kalkar. Ama genelde 2 kere kalkıyo.
Bizim sıpa süt içmiyo malesef emzirerek geçiriyorum. Bu ara iğne vuruluyorum akşamları. o yüzden gece de badem sütü içiriyorum çok şükür içiyo. Ama yine aynı sıklıkta uyanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?