Piric unuyla tam bugday ununu sutle pisirdim ocaktan alinca bi tatli kasigi tereyag kattim iliyincada pekmez karistirdim sevdi aslinda ama midesi almadi agir geldi kuzumaCanim muhallebisi nasil yapiyorsun
Ben aksam veriyorum agir gelmiyor ama yemek istemeyince zorlamiyorum bazen hic uemeden uyur. Sen muhallebiyi cok yedirdigin icin kusmus olabilir mi? Bizim dr aksam corba da verebilirsin demisti. Ben gunduz corba verdigim icin aksam vermiyorum. Bebis ac kalinca cok uyaniyo malesef biraz gec saatte uyumaya yakin zamanda corba verebilirsin canimMeyve ya da yogurt veriyordum canim yatmadan 2 saat kadar once ne biliim bizim aksam yemek yeme aliskanligimiz yok agirmi gelirki diye dusundum dun gece cok kalkinca ac kaldi diye bugün muhallebi vereyim dedim onuda kustu @Akaibu nun dedigi gibi corba deneyecegim yarin
Piric unuyla tam bugday ununu sutle pisirdim ocaktan alinca bi tatli kasigi tereyag kattim iliyincada pekmez karistirdim sevdi aslinda ama midesi almadi agir geldi kuzuma
Ari mama kullan canim un ekleme. Sadece arimamayi sutle pisirip muz veye elma rendele akiskan muhallebi yapip dene bakalim kusacak mi? Bu hafif oluyoPiric unuyla tam bugday ununu sutle pisirdim ocaktan alinca bi tatli kasigi tereyag kattim iliyincada pekmez karistirdim sevdi aslinda ama midesi almadi agir geldi kuzuma
Ben saat 6 da ara ogun veriyorum bugun yarim muz yedi mesela. Uzun zaman sonra bugun biseyler yemeye basladi. Kizim 10 da uyur ben 9 gibi niloya esliginde ari mama meyveli cubuk tarcinli muhallebi yediriyorum (coktandir yemiyordu bugun yedi). Gece cok uyaniyor sabaha dogru daha cok kalkiyo acikiyor sutum yetmiyor heralde. Ama sut iciremiyorum yatagin basucuna aksamdan sutunu koyuyorum gece teklif ediyorum icmiyo sipa sonrada beni uyutmuyor.
Bizde aksam cok yeriz. Simdi bu saatte borek ile yas pastayi tabaga doldurdum meyve suyu ile oturdum yiyorum.Meyve ya da yogurt veriyordum canim yatmadan 2 saat kadar once ne biliim bizim aksam yemek yeme aliskanligimiz yok agirmi gelirki diye dusundum dun gece cok kalkinca ac kaldi diye bugün muhallebi vereyim dedim onuda kustu @Akaibu nun dedigi gibi corba deneyecegim yarin
Hahaha belki adaşımızı kaçırırızAy yerim ben onu micik ayaklarına ne güzel olmuş parmak arası:) bizimde seneye ayaklarımız normal boyutlarda olunca alırız inşallah:)
Bayada ucuza gelmiş güle güle giysin fıstık
aynen benim eşimde burda dertleştiğimizi falan düşünmüyo. Arada diyo bak adres bilgisi falan verme diye. :)) gelen işimdeyimgücümdeyim le faceden arkadaş olduk. Ordan gökçenin fotolarını gösteriyodum. Belki sahtekardırlar belki çocuk kaçırıyolar niye ekliyosun diyo
Canim 5 kere kalkiyorsa bile ac oldugundan bence. Sen bebisin yatmasina yakin arimama muhallebi yada corba ver bakalim kac kere uyanacak bence daha az uyanırBizde gece cok kalkiyoruz dun 10 kere kalktik mesela ama en az kalkmasi 5 oldugu icin beyzaminki tamamen aliskanlik nasil kurtulcaz bilmiyorum bi umut acsa muhallebi yedireyim dedim oda husran
Oyyyyý canım benim. Bizim bile nasıl canımız yanar. İçim gitti.Kizlar az önce çok kotu bisey oldu çok moralim bozuk. Annemdeydik sfrayi hazirladik yemekleri koyuyodm ben tabaklaraa hira uzanmis masadan ekmeği almaya calisirken annem ayagini görmemiş sandalyeyi ayak parmaginin üstüne koymuş bide sandalyeye oturmuş . hira ilk defa bukdr agladi parmagi ezilmisti sok oldum tirnagi morardi buz koydum. Sandalyeler zaten kendiliğinden agir tahta sandalye bide annem 75 kilo. Off çok cnm skldi çok snrlermde bozuldu agladikca içm parçalandı
Canım umut benim oğlum M mutube ninki kız adı beyza :)ama umutta çok uyanır ama açlıktan değil o tamamen beni kontrol amaçlı kalkıyor ve tam bir meme bağımlısıCanim 5 kere kalkiyorsa bile ac oldugundan bence. Sen bebisin yatmasina yakin arimama muhallebi yada corba ver bakalim kac kere uyanacak bence daha az uyanır
Canim bende senin gibi veriyorum akşam yemeğini. Zaten sekiz buçuk gibi mama içip uyuyo. Çok uykusu varken yemek yemez zaten sadece mama içer gökçeAy cidden çok mu erken yediriyorum ki akşam yemeğini. Aklıma takıldı.
Siz uykudan kaç saat önce yediriyosunuz?
Gerçi gün içinde sürekli kuru üzüm yaban mersini ya da meyve yer. Akşamları yemekten sonrada veririm eline öyle. Ama yinede erken mi yediriyorum acaba
sende iki saatte bir yediriyosun o zaman bende öyle diye biliyorumMira bişi yerse sekiz dokuz gibi falan yer ama gel yatıyo 11 i geçer
inşallah canım Sağol biraz daa iyiyim kızımda az biraz hareketlense Dünyalar benim olcak
anladım canım. Benim sütüm tok tutuyo sanırım.çünkü bazen 1 kere uyandığı bile oluyo.Ben saat 6 da ara ogun veriyorum bugun yarim muz yedi mesela. Uzun zaman sonra bugun biseyler yemeye basladi. Kizim 10 da uyur ben 9 gibi niloya esliginde ari mama meyveli cubuk tarcinli muhallebi yediriyorum (coktandir yemiyordu bugun yedi). Gece cok uyaniyor sabaha dogru daha cok kalkiyo acikiyor sutum yetmiyor heralde. Ama sut iciremiyorum yatagin basucuna aksamdan sutunu koyuyorum gece teklif ediyorum icmiyo sipa sonrada beni uyutmuyor.
benim eşim pimpiriklidir ya:) bi yere gideyim yüz kez arar deli eder beni. Günde çok çok yoğun olsa bile toplantıdan çıkar yine arar iyi misiniz diye.Hahaha belki adaşımızı kaçırırızeşime dedim de gülüyor. Biz bu işlerden gecimimizi sağlıyoruz die
İyi bari ya. Zaten bizim kızların uyku düzeni hemen hemen aynı gibi. Benim sıpada uykusu gelmeye yakın hiç bişey yemek istemez. Birazda ondan 6 gibi yedirmeye çalışıyorum bende. Normal demekkiCanim bende senin gibi veriyorum akşam yemeğini. Zaten sekiz buçuk gibi mama içip uyuyo. Çok uykusu varken yemek yemez zaten sadece mama içer gökçe
Biberon hic almadi. Bardakada iciremiyorum bugun pipet aldim cekmesini bilemedi. Seksut cilekli aldim bugun onu deneyecemsende iki saatte bir yediriyosun o zaman bende öyle diye biliyorum
anladım canım. Benim sütüm tok tutuyo sanırım.çünkü bazen 1 kere uyandığı bile oluyo.
tüm gün hiç bişey yemeyip sadece emse bile yine aynı şekilde uyanıyo.
gece milkshake yapıp denesen canım sende. Gökçe sütü öyle içti çok şükür. Her gün yapıyorum artık. Ya da pirinç ununu biberondan geçicek şekilde sütle pişirip versen belki içer daha az uyanır.
Kuzenim gece sit içmiyo diye pirinç ununu sütle biberondan geçicek şekilde pişirip veriyomuş. İçine tatlandıracak pekmez falanda koyarsan belki içer nisa da
benim eşim pimpiriklidir ya:) bi yere gideyim yüz kez arar deli eder beni. Günde çok çok yoğun olsa bile toplantıdan çıkar yine arar iyi misiniz diye.
Tlfnum kapalı diye işten eve gelmişliği bile var bişey mi oldu diye :)
Hele böyle paranoyaları öldürüyo beni:))
bizim doktora kalsa dört saatte bir yemesi lazımmış ama mirakız az az beslendiği için arayı kısa tutuyorum çünkü açsamda değişmiyor Yediği miktar daa da az yemiş oluyosende iki saatte bir yediriyosun o zaman bende öyle diye biliyorum
anladım canım. Benim sütüm tok tutuyo sanırım.çünkü bazen 1 kere uyandığı bile oluyo.
tüm gün hiç bişey yemeyip sadece emse bile yine aynı şekilde uyanıyo.
gece milkshake yapıp denesen canım sende. Gökçe sütü öyle içti çok şükür. Her gün yapıyorum artık. Ya da pirinç ununu biberondan geçicek şekilde sütle pişirip versen belki içer daha az uyanır.
Kuzenim gece sit içmiyo diye pirinç ununu sütle biberondan geçicek şekilde pişirip veriyomuş. İçine tatlandıracak pekmez falanda koyarsan belki içer nisa da
benim eşim pimpiriklidir ya:) bi yere gideyim yüz kez arar deli eder beni. Günde çok çok yoğun olsa bile toplantıdan çıkar yine arar iyi misiniz diye.
Tlfnum kapalı diye işten eve gelmişliği bile var bişey mi oldu diye :)
Hele böyle paranoyaları öldürüyo beni:))
@minnakkartal @ayferzeyisimdeyimgucumdeyim @hiraysen ve ismini yaAmadığım tüm anne ve bebişler geçmiş olsun. Pek giremiyorum azad sayesinde ve malum haftasonu krizi bizde ama aklımdasınız çok geçmiş olsun bebelere
teşekkür ederim canım inşallah
Canım çatlak olsa calpol kesmezdi sanki ağrısını basamazdıda inşallahbişi olmamıştır
ben yedirebilirsem Çorba veriyodum Muhallebi daa ağır geliyo miraya
teşekkürler canım
Yok canım çatlak kırık olsa mümkün değil duramazdı. Hele ki uyusun. Benim parmağım kırıldığında kaç gece uyuyamadım.
Ayağımın üzerinden araba geçmişti küçükken benim. Hatta kocaman tüp arabasıydı. Morarmıştı sızladı üzerine basamadım bi kaç saat. film çekildiğinde bişey yoktu. Bi kaç saat sonra geçti sızısı.
Kırık falan yoksa geçiyo yani sızısı. Allah bererinden korusun
Bende bugün sabah izledim..çok güzel dizi yaaaa
Öyle olcak zaten..ne sanıyosun
Oooooof içim gitti yaaaaabüyük geçmiş olsun canım
@minnakkartal lutfen kendini suclama olcagi varsa burdada olcakti ins biran once toparlar miracigim kendini sende guclu durmaya calis
@hiraysen cok gecmis olsun okurken bende kotu oldum ins bisey yoktur bende kirik falan olsa duramaz sanirim off ya
sagolun arkadaşlar o küçücük bezelye tanesi kadar parmagi öyle görünce kahroldum resmen ilk defa bukdr agladi . smdi zeytin ezip bagladm ayagina iyi gelirmiş insallah sabah biseyi kalmaz tirnagida düşmez inşallah.Oyyyyý canım benim. Bizim bile nasıl canımız yanar. İçim gitti.
Düşmez inşallah annesi onları melekler koruyor onlar gibi biz düşsek falan mahvoluruz şükür onlar düşüyorlar sonra bişey olmamış gibi devam ediyorlatsagolun arkadaşlar o küçücük bezelye tanesi kadar parmagi öyle görünce kahroldum resmen ilk defa bukdr agladi . smdi zeytin ezip bagladm ayagina iyi gelirmiş insallah sabah biseyi kalmaz tirnagida düşmez inşallah.
Ayy çok mutluyum ek gıdaya geçtiğimiz den beri ilk kez umut kahvaltısını corbasini meyvesini yedi birini yese diğerini yemezdi inşallah devamı da gelir itirazsiz yiyince nasıl mutlu oldum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?