2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben aksam veriyorum agir gelmiyor ama yemek istemeyince zorlamiyorum bazen hic uemeden uyur. Sen muhallebiyi cok yedirdigin icin kusmus olabilir mi? Bizim dr aksam corba da verebilirsin demisti. Ben gunduz corba verdigim icin aksam vermiyorum. Bebis ac kalinca cok uyaniyo malesef biraz gec saatte uyumaya yakin zamanda corba verebilirsin canim

Piric unuyla tam bugday ununu sutle pisirdim ocaktan alinca bi tatli kasigi tereyag kattim iliyincada pekmez karistirdim sevdi aslinda ama midesi almadi agir geldi kuzuma
Piric unuyla tam bugday ununu sutle pisirdim ocaktan alinca bi tatli kasigi tereyag kattim iliyincada pekmez karistirdim sevdi aslinda ama midesi almadi agir geldi kuzuma
Ari mama kullan canim un ekleme. Sadece arimamayi sutle pisirip muz veye elma rendele akiskan muhallebi yapip dene bakalim kusacak mi? Bu hafif oluyo

Bizde gece cok kalkiyoruz dun 10 kere kalktik mesela ama en az kalkmasi 5 oldugu icin beyzaminki tamamen aliskanlik nasil kurtulcaz bilmiyorum bi umut acsa muhallebi yedireyim dedim oda husran

Bizde aksam cok yeriz. Simdi bu saatte borek ile yas pastayi tabaga doldurdum meyve suyu ile oturdum yiyorum. Bide dogum kilolarim ayni kaldi diye soyleniyorum. Bu gidisle kilo milo veremem

Hahaha belki adaşımızı kaçırırız eşime dedim de gülüyor. Biz bu işlerden gecimimizi sağlıyoruz die

Bizde gece cok kalkiyoruz dun 10 kere kalktik mesela ama en az kalkmasi 5 oldugu icin beyzaminki tamamen aliskanlik nasil kurtulcaz bilmiyorum bi umut acsa muhallebi yedireyim dedim oda husran
Canim 5 kere kalkiyorsa bile ac oldugundan bence. Sen bebisin yatmasina yakin arimama muhallebi yada corba ver bakalim kac kere uyanacak bence daha az uyanır

Oyyyyý canım benim. Bizim bile nasıl canımız yanar. İçim gitti.

Canim 5 kere kalkiyorsa bile ac oldugundan bence. Sen bebisin yatmasina yakin arimama muhallebi yada corba ver bakalim kac kere uyanacak bence daha az uyanır
Canım umut benim oğlum M mutube ninki kız adı beyza :)ama umutta çok uyanır ama açlıktan değil o tamamen beni kontrol amaçlı kalkıyor ve tam bir meme bağımlısı

Canim bende senin gibi veriyorum akşam yemeğini. Zaten sekiz buçuk gibi mama içip uyuyo. Çok uykusu varken yemek yemez zaten sadece mama içer gökçe

Mira bişi yerse sekiz dokuz gibi falan yer ama gel yatıyo 11 i geçer
inşallah canım Sağol biraz daa iyiyim kızımda az biraz hareketlense Dünyalar benim olcak
sende iki saatte bir yediriyosun o zaman bende öyle diye biliyorum

anladım canım. Benim sütüm tok tutuyo sanırım.çünkü bazen 1 kere uyandığı bile oluyo.
tüm gün hiç bişey yemeyip sadece emse bile yine aynı şekilde uyanıyo.
gece milkshake yapıp denesen canım sende. Gökçe sütü öyle içti çok şükür. Her gün yapıyorum artık. Ya da pirinç ununu biberondan geçicek şekilde sütle pişirip versen belki içer daha az uyanır.
Kuzenim gece sit içmiyo diye pirinç ununu sütle biberondan geçicek şekilde pişirip veriyomuş. İçine tatlandıracak pekmez falanda koyarsan belki içer nisa da

Hahaha belki adaşımızı kaçırırız eşime dedim de gülüyor. Biz bu işlerden gecimimizi sağlıyoruz die
benim eşim pimpiriklidir ya:) bi yere gideyim yüz kez arar deli eder beni. Günde çok çok yoğun olsa bile toplantıdan çıkar yine arar iyi misiniz diye.
Tlfnum kapalı diye işten eve gelmişliği bile var bişey mi oldu diye :)
Hele böyle paranoyaları öldürüyo beni:))

Canim bende senin gibi veriyorum akşam yemeğini. Zaten sekiz buçuk gibi mama içip uyuyo. Çok uykusu varken yemek yemez zaten sadece mama içer gökçe
İyi bari ya. Zaten bizim kızların uyku düzeni hemen hemen aynı gibi. Benim sıpada uykusu gelmeye yakın hiç bişey yemek istemez. Birazda ondan 6 gibi yedirmeye çalışıyorum bende. Normal demekki

Biberon hic almadi. Bardakada iciremiyorum bugun pipet aldim cekmesini bilemedi. Seksut cilekli aldim bugun onu deneyecem

bizim doktora kalsa dört saatte bir yemesi lazımmış ama mirakız az az beslendiği için arayı kısa tutuyorum çünkü açsamda değişmiyor Yediği miktar daa da az yemiş oluyo

S Simyada canim hic zorlamadim.zaten 3 kasik yemisti onuda kustu ben yatmadan once yemem mideme agir gelir yatamam o yuzden kizimada yedirmedim hep bi kac saat once yediriyorum ari mamayi daha once denemistim canim ama ne yazikki ise yaramadi bizde muhallebiyide sutu cok koyup akiskan yapiyorum ama agir geldi demekki kuzuma bi daha kusmasin en iyisi corba vermek diye dusnuyorum ilk 6 ay her ay 1 kilo aliyordu beyza ama yine 10 kere kalkardi kilo alimi dustu ama kalkmak dusmedi artık aliskanlik kaldi kizimda karni tok yatirmaya kalksamda bu sefer ememez illa emecek sallanacak ozamanda uyumaz canim ama yinede cok sagol

Bende bugün sabah izledim..çok güzel dizi yaaaa

Öyle olcak zaten..ne sanıyosun

Oooooof içim gitti yaaaaa büyük geçmiş olsun canım

@minnakkartal lutfen kendini suclama olcagi varsa burdada olcakti ins biran once toparlar miracigim kendini sende guclu durmaya calis
@hiraysen cok gecmis olsun okurken bende kotu oldum ins bisey yoktur bende kirik falan olsa duramaz sanirim off ya

Oyyyyý canım benim. Bizim bile nasıl canımız yanar. İçim gitti.
sagolun arkadaşlar o küçücük bezelye tanesi kadar parmagi öyle görünce kahroldum resmen ilk defa bukdr agladi . smdi zeytin ezip bagladm ayagina iyi gelirmiş insallah sabah biseyi kalmaz tirnagida düşmez inşallah.

sagolun arkadaşlar o küçücük bezelye tanesi kadar parmagi öyle görünce kahroldum resmen ilk defa bukdr agladi . smdi zeytin ezip bagladm ayagina iyi gelirmiş insallah sabah biseyi kalmaz tirnagida düşmez inşallah.
Düşmez inşallah annesi onları melekler koruyor onlar gibi biz düşsek falan mahvoluruz şükür onlar düşüyorlar sonra bişey olmamış gibi devam ediyorlat

Ayy çok mutluyum ek gıdaya geçtiğimiz den beri ilk kez umut kahvaltısını corbasini meyvesini yedi birini yese diğerini yemezdi inşallah devamı da gelir itirazsiz yiyince nasıl mutlu oldum anlatamam

İlk ek gıdaya geçiş ve o ilk 3-4 ayı geri istiyorum yaaa çok iyi gidiyordu bizim..meyve,yoğurt başta olmak üzere %90 ne versem yiyordu Efe..artık bitek çorba ve makarna yiyor,geri kalan herşeyi ya görüp istemiyor ya da görmeden yanlışlıkla ağzına sokarsam anında geri çıkarıyor..kahvaltı yapmayalı (yumurta,peynir vs) 3 ayı rahat geçmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…