Ya yarın onlarında yıl dönümü. Ne yemek yapayım karar veremedim. fikir alayım dedimayy sonuna nasıl güldüm anlatamam
Yaa o toto yenirki bide geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Ayy kızlar çok tatlısınız yerim ki sizi
Bende şehrin meleklerine takıldım hem Saçma geliyo hem izliyom :))
benim yuzumdenayy sonuna nasıl güldüm anlatamam
Yaa o toto yenirki bide geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Ayy kızlar çok tatlısınız yerim ki sizi
Bende şehrin meleklerine takıldım hem Saçma geliyo hem izliyom :))
Tesekkur ederiz teyzesi:))Yesinler onun sandaletlerini :)
Sağol canım. Evde böcek ilacı var sıkayım hemen. Nasılsa çocuk girmiyo oraya. Eve falan sıçrarsa ye korktum ne olduğunu anlamadım@AreN5 canim cok gecmis olsun biz mustela kullandik cok memnun kaldim ben
@ayferzey cok geçmiş olsun canim uzme kendini vilsen zaten yemezdin
@cann10 cok geçmiş olsun
isimdeyimgucumdeyim ve yazyagmuru mesajlarinizi okurken gulumsedim cok tatlisiniz
@Akaibu canim @kmltm de cevap verecktir eminim ama benimde ayni misafir tuvaletim var ayni sey basima geldi 2 aksam yatmadan sinek ilaci siktim japiyi kapadim 3. Gun çamaşır suyuyla yikadim bitti gitti
@pilise bizdede babamiz yatti kizimla ben gece yarilarina kadar oturuyoruz dun 2 bucukta yattik
ayy doğru okumuştum bişiler aralarda :)) inşallah ikinizinde güzel geçer AkşamıYa yarın onlarında yıl dönümü. Ne yemek yapayım karar veremedim. fikir alayım dedim
Olsun hepimiz arada alıngan oluyoruz hemencik toparladınız ne güzelbenim yuzumden
Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Canim gecmis olsun tekrar benim yigenimde de boyle alerjik bir durum olmustu kardesim cips cok yer dr cips kesinlikle yeme emzirirken demisti sutten geciyormus ama alerjide ilac cabuk etki ediyor gecer cabuk insallah
Gecmis olsun canim atesimi var ne oldu
@AreN5 sormustu canim sen twigy in kendi sitesinden mi aldin ben de 1v1y den aldim sandimmasallah Aren e canim gelisimi iyi olmus ben cok korkmaya basladim tatilde birsey olur mu diye
canım sana bişey sorcaktım ben.
Sende tuvaletin birini misafir için kullanmısyodun sanırım. Onu ne sıklıkla temizliyoaun?
Ben misafir gelecekse girip temizliyorum. Gittikten sonra temizliyorum. Hiç gelen giden yoksa hafta da bir aklıma eserse. Ama geçen bi temizleyeyim diye gireyim dedim. ( ki temiz hep zaten giren olmadı ama toz falan oluyo kapı altından) bi baktım yerde minik minik kahve rengi bişeyler yürüyo. Çamaşır suyuyla temizledim her tarafını güzelce. Ertesi gün kontrol etmek için yine girdin yine vardı böcek. Yine temizledim ertesi gün yine çıktı. Hiç görmemiştim daha önce. Sende de oldu mu hiç?
Birde yarın ne yemek yapcaksın
Kizlar komsumuzun bahcesi var sagolsunlar her sene incir toplayip bolca veriyorlar dunde verdiler yine bugun Eceye verdim sevdi internetten bakyim cok faydaliymis c vitamini disindaki butun vitaminler varmis ve sutun iki kati kalsiyum iceriyormus mutlaka bebislerinize verin kisa sure oluyor zaten faydalansinlar bu mucizevi meyveden
Canim dun esim tadina baktirdi sevdi ben bugun elmayla karistirip verdim eger yemezse baska birseyin icinde de verebilirsinBen de yemez nasl olsa diye vermiyodum
Sebzeler çok kötü oluyor bu saatten sonra bizim gurme bebeler yemez. Bir tane alıp dene istersen çok sayıda alma benceBen de dun Eceye kavanoz mamalari almistim meyve ve muhallebi aldim sebzeleri hic vermedim onlardan da alayim madem
Kıyamam miniğime çok geçmiş olsun. Bu arada senin vesilenle hasta olan tüm bebişlere acil şifalar annelere de sabır diliyorum
Ben de burada kotu oluyor diye duymustum hic almadim sebze bir tane denemelik alayim o zamanSebzeler çok kötü oluyor bu saatten sonra bizim gurme bebeler yemez. Bir tane alıp dene istersen çok sayıda alma bence
Bizde sebamed, mustela ve organik bir krem var. Bizim Dr mustelacı hep onu öneriyor. Trukid en çok önerilen krem bitkisel içerikli diye biliyorum ama kullanmadımKızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Benimki inciri hic sevmedi agzina aldi tadina bakti hemen birakti dokunamiyo bileCanim dun esim tadina baktirdi sevdi ben bugun elmayla karistirip verdim eger yemezse baska birseyin icinde de verebilirsin
Mustelanın biçok ürününü kullandım ama bizde malesef pek bi işe yaramadı. Babe iyi ama gerçekten.ay canım ya çok geçmiş olsun. Kazık kadar oldular diye saldık kendimizi demekki hala dikkat etmek lazım. Bende çok abur cubur yiyorum
sizede çok geçmiş olsun canım
bi de çocukları çok sakınmayın derler demekki dikkat etmek gerekiyo cidden. Geçmiş olsun tekrar
aren içinse sebamed yerine mustela ya da babe tavsiye ederim. Biz mustela kullanıyoruz hem bebek markası olduğu için daha uygundur dediler. Kendime de babe hamilton solante kullanırım hep.
Geçmiş olsn cnm. İyi ki gözüne denk gelmemiş.Ayyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?