2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ya yarın onlarında yıl dönümü. Ne yemek yapayım karar veremedim. fikir alayım dedim

@AreN5 canim cok gecmis olsun biz mustela kullandik cok memnun kaldim ben
@ayferzey cok geçmiş olsun canim uzme kendini vilsen zaten yemezdin
@cann10 cok geçmiş olsun
isimdeyimgucumdeyim ve yazyagmuru mesajlarinizi okurken gulumsedim cok tatlisiniz
@Akaibu canim @kmltm de cevap verecktir eminim ama benimde ayni misafir tuvaletim var ayni sey basima geldi 2 aksam yatmadan sinek ilaci siktim japiyi kapadim 3. Gun çamaşır suyuyla yikadim bitti gitti
@pilise bizdede babamiz yatti kizimla ben gece yarilarina kadar oturuyoruz dun 2 bucukta yattik

@aysegul8901 canim dunde beyza koltugun tahta kismina carpti goz kapagi sisti kizardi cok agladi kuzum gorunmez kaza iste canim inşallah morarmaz hemencecik gecer

Sağol canım. Evde böcek ilacı var sıkayım hemen. Nasılsa çocuk girmiyo oraya. Eve falan sıçrarsa ye korktum ne olduğunu anlamadım

Kizlar komsumuzun bahcesi var sagolsunlar her sene incir toplayip bolca veriyorlar dunde verdiler yine bugun Eceye verdim sevdi internetten bakyim cok faydaliymis c vitamini disindaki butun vitaminler varmis ve sutun iki kati kalsiyum iceriyormus mutlaka bebislerinize verin kisa sure oluyor zaten faydalansinlar bu mucizevi meyveden

Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?

Gecmis olsun canm benm de hic aklima gelmezdi boyle bisey.hemen gecer umarim.ben de sebamed kullaniyorm emreye de ondan alcm sanrm ya da mustela

Dogru hatirladn canm aren istanbuldaydi sanrm magazalarindan bulabilir nasl olsa diye internet sitwsni yazmadim

Bizde de bir ara ufak hamam bocekleri turemisti canm ordan geldgni gordm esim bocek ilacni skti raid sprey vardi.ben de senin gbi misafir gelp gidince yikyorm.tabi bana geln giden oldgu icin haftada 3-4 kez en az yikams oluyorm.sana pek gelen olmuyo sanrm o yuzden olabilir.ilac etki ediyo ama haftada bikac defa yikarsan da iyi olur gelmyolar o zaman
Ben de ona karar veremiyodm.ama buyuk ihtimalle islim kebabi pilav corba bikac cesit salata bi de tatli yaparm.ya da patates puresi et sote yanina da digerleriyalnz esim kesinlikle unutmus bugun o kadar yorgun geldi ki haline acidim valla

Ben de yemez nasl olsa diye vermiyodum

Kizlar size danismak istedigim birsey var biz cuma gunu tatile gitcez ya Ece yogurdu cok seviyor yogurtsuz yemek yemiyor neredeyse ben de soyle dusundum gitmeden bir gun once yogurt mayalayim kucuk kavanozlara bizde buzluk var onun icine koysam yol 3 saat sabah cikcaz evden serin olur 3 saat buzlugun icinde yogurta birsey olurmu acaba esim birsey olmaz dedi ama sizce ne yapayim

Mustelanın biçok ürününü kullandım ama bizde malesef pek bi işe yaramadı. Babe iyi ama gerçekten.

Geçmiş olsn cnm. İyi ki gözüne denk gelmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…