2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
:) bende bunu görmeden yazdım.
Canim ben de sonradan fark ettim inanin burada hicbir arkadasimi kirmak istemem ben yanlis mi anlasildim dedim sonradan fark ettim cok uzuldum uzerime alinmisim moralim de bozuktu bugun biraz o yuzden kafam da daginikti cok cok ozur dilerim kirdiysam sizleri ve bebislerinizi cok seviyorum asla yanlis birsey soylemek istemem

bu kuzuların üzerinde kara bulutlar var resmen. Her gün birine bişey oluyo allahım korumuş gözünün içine falan denk gelmemiş iyiki. Geçmiş olaun sizede

Ben de dun Eceye kavanoz mamalari almistim meyve ve muhallebi aldim sebzeleri hic vermedim onlardan da alayim madem[/

Betül yemedi hiç onlardan kabızlık sorunu yoksa onların yerine muz yedir bence ben öyle yapıyorum

Emzirmekle ilgisi var o zaman kesin..bizde emme durumu olmadığı için

Bencede öyle mesela betül sabah güzel kahvaltı yaptı sonra biraz üzün yedik 1 buçuk gibi çorba içti ekmekli sonra 5 de bulgur pilavı taze fasülye verdim az yedi sonra bi tane hurma yedi 7.30 da da uyudu eğer uyanmazsa hiç bişey yemşcek sabaha kadar sadece su içet süt de içmiyo çünkü 7 de filan da uyanır
Bazı günler çok yiyo bazende böyle az ben de zorlamıyorum hiç

Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Biz tatilde sabamed kullandık. Doğduğunda şampuanını kullandığımızda alerji yapmıştı, mustellaya geçmiştik. Şimdide güneş kremi yüzünde benek benek kırmızılıklar yaptı. Ama koruma olarak çok etkili.

Olur böyle şeyler ben yanlış anlasildim ve seni kırdım diye kendimi Bian kötü hissetmiştim.

:) bende bunu görmeden yazdım.

burayı bu yüzden seviyorum işte empatik hatunlarsınız hepiniz

Oglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigi cok mu sık hastalaniyor acaba
Doktor hemen abtibiyotik mi veriyo yoksa önce başka bi ilaç deneyip işe yaramayınca mı veriyo
Betül geçen baya hastaydı sesi filan değişmişti hatta sesi çıkmıyodu sağlık ocağına götürdüm mukotik verdi bununla geçmezse antibiyotik verecem demişti de ondan sordum antibiyotik kullanmadan geçti

Sagol canim. Atesi bayagi direncli dusa ilaca ragmen yarim saati bulmadan tekrar yukseliyor ne yapacagimi sasirdim
Çok geçmiş olsun. Bizimki şurupla düşmemişti, fitil yapmak zorunda kaldık 3 fitille sabahı ettik. Fitil aklında olsun canım.

Haklisn dizi izlicz oturp beraber

Sagol canim. Atesi bayagi direncli dusa ilaca ragmen yarim saati bulmadan tekrar yukseliyor ne yapacagimi sasirdim

Gökçenin de bu sefer ateşi çok dirençliydi. Fitil yaptım 39.5 dan 40 a çıktı. Hemen acile gittik. Orda dolven verdiler. 15 dk ılık duşa soktular. 38.6 a anca düştü. Sonrası 10 iğne biz atlattık şimdilik. İnşallah sizde biran önce iyileşirsiniz.

Geçmiş olsun canım. Hiç ummadigimiz bir yerden birşey cikabiliyor. Allahtan sebebi belli ve umarım çabucak iyileşir döküntüleri

Kerem Alp de uyanınca emmek için can atıyor. Ama yemek konusunda hiç istek yok.

Geçmiş olsun canım. Artık buyuduler diye onemsemiyoruz hiç. Ben de önüme geleni yiyorum. Dikkat etsem iyi olacak gibi

Allah korumuş canım. Nazar degdi kuzuya. Maşallah diyelim bol bol.

Kızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı acaba? Ben denemek istiyorum sanki.

ayy sonuna nasıl güldüm anlatamam

Eki Görüntüle 1614247 Eki Görüntüle 1614248
Umut her yerde yeni tarzı böyle odaları turluyor
Yaa o toto yenirki bide geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Canim ya kusura bakma simdi gordum minnakkartal asiyla ilgili yazmis ben de gormedim ben yazinca yanlis mi anlasildim diye dusundum aciklayayim dedim ozur dilerim silemedim mesaji da

Canim neden üzerine alındın ki. İnan onu yazarken sen yada burdan bi başkasını düşünerek yazmamıştım. Gerçekten kendimi çok kötü hissettim şuan. İstemeden seni kirdiysam Özür dilerim.

Ayy kızlar çok tatlısınız yerim ki sizi

Eşim gündüz istanbula gitti cenaze vardı hala gelmedi betülde erken uyudu patladım sıkıntıdan ne bulduysam yedim hala daha yiyesim var çok sıkıldım ya salak saçma bi dizi izliyorum tv de de bişey yok
Bende şehrin meleklerine takıldım hem Saçma geliyo hem izliyom :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…