2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canım çok geçmiş olsun nerden bilebilirsin ki bende artık daha rahat tüketiyodum bazı şeyleri demek dikkat etmek gerekli hala bizimde Aklımızda olsun

Oglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigi cok mu sık hastalaniyor acaba
Geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
Yaa çok şaşırdım bende geçmiş olsun ayrıca maşallah arene çok sevindim

Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Biz sebamed kullandık memnun kaldım canım en ufak bi kızarıklık yanmA yada Alerjik bi reaksiyon olmadı mirada

Çook geçmiş olsun canim Allah hemen sifasini versin insallah

Sagolun kizlar bogaz enfeksiyonu geçiriyor.

Bugün bi ablama mirayı anlattım. Annesi kendini suçluyor bide dedim. Oda ne alaka söyle arkadaşına Havuzdan bulaşmaz rota dedi. Zaten 5-6 gün kuluçka süresi varmış. Birde aşı olması hastalığı geçirmeyeceği anlamına gelmiyor ki. Aşı olduğu halde hastanede yatanlar varken aşı olmadığı halde çok hafif atlatanlar oluyor. Sen kendini suçlama lütfen.

ay canım ya çok geçmiş olsun. Kazık kadar oldular diye saldık kendimizi demekki hala dikkat etmek lazım. Bende çok abur cubur yiyorum

Oglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigi cok mu sık hastalaniyor acaba
sizede çok geçmiş olsun canım

bi de çocukları çok sakınmayın derler demekki dikkat etmek gerekiyo cidden. Geçmiş olsun tekrar

Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
aren içinse sebamed yerine mustela ya da babe tavsiye ederim. Biz mustela kullanıyoruz hem bebek markası olduğu için daha uygundur dediler. Kendime de babe hamilton solante kullanırım hep.

canım sana bişey sorcaktım ben.
Sende tuvaletin birini misafir için kullanmısyodun sanırım. Onu ne sıklıkla temizliyoaun?
Ben misafir gelecekse girip temizliyorum. Gittikten sonra temizliyorum. Hiç gelen giden yoksa hafta da bir aklıma eserse. Ama geçen bi temizleyeyim diye gireyim dedim. ( ki temiz hep zaten giren olmadı ama toz falan oluyo kapı altından) bi baktım yerde minik minik kahve rengi bişeyler yürüyo. Çamaşır suyuyla temizledim her tarafını güzelce. Ertesi gün kontrol etmek için yine girdin yine vardı böcek. Yine temizledim ertesi gün yine çıktı. Hiç görmemiştim daha önce. Sende de oldu mu hiç?

Birde yarın ne yemek yapcaksın

bende abur cubur yerim ama bu kadar abartmazdim hiç. bu sefer dusundumde her gün fazla fazla yemisim yani abartmamak gerekiyomus hala sutede geciyomus abartinca onu anladım acısı dayigitten çıktı

Ayyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah

Canim minnakkartal in yazisinda asi ile ilgili birsey goremedigim icin ve ben asi ile ilgili fikir yazdigim icin aciklama geregi duydum ben asi olunca hastalik gecirmiyor demedim sadece ben kendi cocuklarim adina tedbirli oldugumu ve oglumun hastalanmasi ve bu hastaligin asisini olmasi dolayisiyla hafif gecirdigini ifade ettim kimi vurdurur kimi vurdurmaz tabi ki herkesin fikri ayri doktorlar bile fikir ayriligi yasiyor

Canim ya kusura bakma simdi gordum minnakkartal asiyla ilgili yazmis ben de gormedim ben yazinca yanlis mi anlasildim diye dusundum aciklayayim dedim ozur dilerim silemedim mesaji da

Canim neden üzerine alındın ki. İnan onu yazarken sen yada burdan bi başkasını düşünerek yazmamıştım. Gerçekten kendimi çok kötü hissettim şuan. İstemeden seni kirdiysam Özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…