- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benimde Yolumun üstünde Bim var. Gördüm ahşap puzzle alicamkızlar bu hafta bime tam bebişlere göre oyuncaklar var atıyım dedim
My Little Pony
Lisanslı Ahşap Puzzle
Eğlenceli Bloklar Sihirli Daireler
Lisanslı Boyama Kitabı
Puzzle 4’ü 1 Arada
Play-Doh 16’lı Parmak Hamur
Parmak Boyası
canım çok geçmiş olsun nerden bilebilirsin ki bende artık daha rahat tüketiyodum bazı şeyleri demek dikkat etmek gerekli hala bizimde Aklımızda olsungittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böylebu ara iştahım çok açıktı ozelliklede pasta dondurma kurabiye Tatlı çikolata çok fazla tukettim bide çok tuzlu çekirdek yedim.daha doktor ben söylemeden çok fazla baharatlı ve tatlı şeyler tuketmissin sanırım senin sütünden geçip alerji olmuş dedi.çocuk kendi yedigiyle bu kadar ağır alerji olmaz dedi.sıkı bi diyet yap hiç şekerli baharatlı bi hafta yeme dedi.yigite iki tane iğne yazdı bi alerji şurubu bide losyon.ikinciyi yarın vurdurup kontrole gidicez. çok kötü oldum niye bu kadar çok yediysem pis boğaz gibi
Geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallahOglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigicok mu sık hastalaniyor acaba
Yaa çok şaşırdım bende geçmiş olsun ayrıca maşallah arene çok sevindimDoktordan geldik. İlk sorduğu soru havuzamı soktunuz oldu. Bende kendi havuzunda giriyor sadece dedim. Başka biri girdimi hiç dedi. Geçen hafta yeğenim bendeydi 1 kere onunla girdiler dedim. Dr yegeninin yarası varmıydı dedi bende küçücük elinde vardı dedim. Ondan bulaşmış dedi. Açık yara suda çok çabuk yayılır dedi. Hiç aklıma gelmezdi. Krem verdi. Geçer inş. bian önce. Bu arada 2 ayda 1 kilo alıp 3cm boyumuz uzamış. Çook sevindim.
S Sevgidili5 içim gitti ya. Çabucak geçer inş.
Biz sebamed kullandık memnun kaldım canım en ufak bi kızarıklık yanmA yada Alerjik bi reaksiyon olmadı miradaKızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Canim gecmis olsun tekrar benim yigenimde de boyle alerjik bir durum olmustu kardesim cips cok yer dr cips kesinlikle yeme emzirirken demisti sutten geciyormus ama alerjide ilac cabuk etki ediyor gecer cabuk insallah
Gecmis olsun canim atesimi var ne oldu
@AreN5 sormustu canim sen twigy in kendi sitesinden mi aldin ben de 1v1y den aldim sandimmasallah Aren e canim gelisimi iyi olmus ben cok korkmaya basladim tatilde birsey olur mu diye
Çook geçmiş olsun canim Allah hemen sifasini versin insallah
Sagolun kizlar bogaz enfeksiyonu geçiriyor.canım çok geçmiş olsun nerden bilebilirsin ki bende artık daha rahat tüketiyodum bazı şeyleri demek dikkat etmek gerekli hala bizimde Aklımızda olsun
Geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
Yaa çok şaşırdım bende geçmiş olsun ayrıca maşallah arene çok sevindim
Biz sebamed kullandık memnun kaldım canım en ufak bi kızarıklık yanmA yada Alerjik bi reaksiyon olmadı mirada
Bugün bi ablama mirayı anlattım. Annesi kendini suçluyor bide dedim. Oda ne alaka söyle arkadaşına Havuzdan bulaşmaz rota dedi. Zaten 5-6 gün kuluçka süresi varmış. Birde aşı olması hastalığı geçirmeyeceği anlamına gelmiyor ki. Aşı olduğu halde hastanede yatanlar varken aşı olmadığı halde çok hafif atlatanlar oluyor. Sen kendini suçlama lütfen.Kızlar Abimin yakın bi Arkadaşı vae çocuk doktoru rota sudan bulaşmaz daha çok temas Lazım Demiş biz tatilde mirayı öğle saatlerinde oyun parkına götürmüştük bi sürü çocuk oyuncak hepsiyle temas halindeydi bide mümkünse tatilde Çoklu yapılan yemeklerden yemesin kavanoz mamalar bile onlardan daa sağlıklı bi kaç gün o şekilde beslenmesinden bişi olmaz Demiş aklınızda olsun sizinde
Geçmiş olsun canım. Gökçede çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Geçen hafta gene hastaydı. Bu defa iğne verdi 10 tane.Sagolun kizlar bogaz enfeksiyonu geçiriyor.
ay canım ya çok geçmiş olsun. Kazık kadar oldular diye saldık kendimizi demekki hala dikkat etmek lazım. Bende çok abur cubur yiyorumgittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böylebu ara iştahım çok açıktı ozelliklede pasta dondurma kurabiye Tatlı çikolata çok fazla tukettim bide çok tuzlu çekirdek yedim.daha doktor ben söylemeden çok fazla baharatlı ve tatlı şeyler tuketmissin sanırım senin sütünden geçip alerji olmuş dedi.çocuk kendi yedigiyle bu kadar ağır alerji olmaz dedi.sıkı bi diyet yap hiç şekerli baharatlı bi hafta yeme dedi.yigite iki tane iğne yazdı bi alerji şurubu bide losyon.ikinciyi yarın vurdurup kontrole gidicez. çok kötü oldum niye bu kadar çok yediysem pis boğaz gibi
sizede çok geçmiş olsun canımOglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigicok mu sık hastalaniyor acaba
bi de çocukları çok sakınmayın derler demekki dikkat etmek gerekiyo cidden. Geçmiş olsun tekrarDoktordan geldik. İlk sorduğu soru havuzamı soktunuz oldu. Bende kendi havuzunda giriyor sadece dedim. Başka biri girdimi hiç dedi. Geçen hafta yeğenim bendeydi 1 kere onunla girdiler dedim. Dr yegeninin yarası varmıydı dedi bende küçücük elinde vardı dedim. Ondan bulaşmış dedi. Açık yara suda çok çabuk yayılır dedi. Hiç aklıma gelmezdi. Krem verdi. Geçer inş. bian önce. Bu arada 2 ayda 1 kilo alıp 3cm boyumuz uzamış. Çook sevindim.
S Sevgidili5 içim gitti ya. Çabucak geçer inş.
aren içinse sebamed yerine mustela ya da babe tavsiye ederim. Biz mustela kullanıyoruz hem bebek markası olduğu için daha uygundur dediler. Kendime de babe hamilton solante kullanırım hep.Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
canım sana bişey sorcaktım ben.Ne baby tv si bebek mi bunlar ya
Yapanlar var canm nette gordm ben de almayi dusunuyorum
Ben twigy den aldm canm bakabilrsn magazalarina.havainas 20 numara vardi buyuk olur diye almadim
Gecmis olsun canim.nerden bilebilirsn ki buyuduler artk bisey olmaz diye dusunuyorz ama dikkat etmek gerekiyo demekki
Aynen
canım çok geçmiş olsun nerden bilebilirsin ki bende artık daha rahat tüketiyodum bazı şeyleri demek dikkat etmek gerekli hala bizimde Aklımızda olsun
Geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
Yaa çok şaşırdım bende geçmiş olsun ayrıca maşallah arene çok sevindim
Biz sebamed kullandık memnun kaldım canım en ufak bi kızarıklık yanmA yada Alerjik bi reaksiyon olmadı mirada
bende abur cubur yerim ama bu kadar abartmazdim hiç. bu sefer dusundumde her gün fazla fazla yemisim yani abartmamak gerekiyomus hala sutede geciyomus abartinca onu anladım acısı dayigitten çıktıay canım ya çok geçmiş olsun. Kazık kadar oldular diye saldık kendimizi demekki hala dikkat etmek lazım. Bende çok abur cubur yiyorum
sizede çok geçmiş olsun canım
bi de çocukları çok sakınmayın derler demekki dikkat etmek gerekiyo cidden. Geçmiş olsun tekrar
aren içinse sebamed yerine mustela ya da babe tavsiye ederim. Biz mustela kullanıyoruz hem bebek markası olduğu için daha uygundur dediler. Kendime de babe hamilton solante kullanırım hep.
Yanımda olsa kesin isirirdim onu. Tatlı bidik bu yaa.
Oyy Kıyamam yaa.Ayyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah
Canim minnakkartal in yazisinda asi ile ilgili birsey goremedigim icin ve ben asi ile ilgili fikir yazdigim icin aciklama geregi duydum ben asi olunca hastalik gecirmiyor demedim sadece ben kendi cocuklarim adina tedbirli oldugumu ve oglumun hastalanmasi ve bu hastaligin asisini olmasi dolayisiyla hafif gecirdigini ifade ettim kimi vurdurur kimi vurdurmaz tabi ki herkesin fikri ayri doktorlar bile fikir ayriligi yasiyorBugün bi ablama mirayı anlattım. Annesi kendini suçluyor bide dedim. Oda ne alaka söyle arkadaşına Havuzdan bulaşmaz rota dedi. Zaten 5-6 gün kuluçka süresi varmış. Birde aşı olması hastalığı geçirmeyeceği anlamına gelmiyor ki. Aşı olduğu halde hastanede yatanlar varken aşı olmadığı halde çok hafif atlatanlar oluyor. Sen kendini suçlama lütfen.
Gecmis olsun canim ya Allah korumusAyyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah
Canim ya kusura bakma simdi gordum minnakkartal asiyla ilgili yazmis ben de gormedim ben yazinca yanlis mi anlasildim diye dusundum aciklayayim dedim ozur dilerim silemedim mesaji daBugün bi ablama mirayı anlattım. Annesi kendini suçluyor bide dedim. Oda ne alaka söyle arkadaşına Havuzdan bulaşmaz rota dedi. Zaten 5-6 gün kuluçka süresi varmış. Birde aşı olması hastalığı geçirmeyeceği anlamına gelmiyor ki. Aşı olduğu halde hastanede yatanlar varken aşı olmadığı halde çok hafif atlatanlar oluyor. Sen kendini suçlama lütfen.
Canim neden üzerine alındın ki. İnan onu yazarken sen yada burdan bi başkasını düşünerek yazmamıştım. Gerçekten kendimi çok kötü hissettim şuan. İstemeden seni kirdiysam Özür dilerim.Canim minnakkartal in yazisinda asi ile ilgili birsey goremedigim icin ve ben asi ile ilgili fikir yazdigim icin aciklama geregi duydum ben asi olunca hastalik gecirmiyor demedim sadece ben kendi cocuklarim adina tedbirli oldugumu ve oglumun hastalanmasi ve bu hastaligin asisini olmasi dolayisiyla hafif gecirdigini ifade ettim kimi vurdurur kimi vurdurmaz tabi ki herkesin fikri ayri doktorlar bile fikir ayriligi yasiyor
Böyle böyle büyücekler ama iyiki gözüne bişey olmamış canım.Ayyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah
:) bende bunu görmeden yazdım.Canim ya kusura bakma simdi gordum minnakkartal asiyla ilgili yazmis ben de gormedim ben yazinca yanlis mi anlasildim diye dusundum aciklayayim dedim ozur dilerim silemedim mesaji da
Canim neden üzerine alındın ki. İnan onu yazarken sen yada burdan bi başkasını düşünerek yazmamıştım. Gerçekten kendimi çok kötü hissettim şuan. İstemeden seni kirdiysam Özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?