Sagol canim.Oyy kuzum çok geçmiş olsun
Kendimi cok yorgun yetersiz bakimsiz mutsuz hissediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim.Oyy kuzum çok geçmiş olsun
Canım hasta şimdi halsizlik fln olur öyle inşallh hızlıca iileşsin eskisi gibi YürürOglum yurumeye baslamisti 10-15 adim atiyordu ki hastalikla beraber 3 adimda bir dusmeye basladi![]()
Bizimkinin favorisi pamuk şimdilik sade tercih ediyo bakalımAAdın akşam menüsü bir miktar kağıt havlu üzerine de bir miktar beyaz eşya kutusunun köpüğü. Afiyet olsun oğluma yesin de büyüsün :/
Afiyet olsun miraya da bunlar ek gıdayı baya yanlış anlamışlar :/Canım hasta şimdi halsizlik fln olur öyle inşallh hızlıca iileşsin eskisi gibi Yürür
Bizimkinin favorisi pamuk şimdilik sade tercih ediyo bakalım
tavsiye ederim cidden. Eşim tüm iş yerine söylemiş. İş yerinden birini görsek bi gün tavuğunu yemeye gelicez diyolareşim her hafta yaptırıyo nerdeyse. Bu arada aklında olsun soputmadan piştiği an alıp direk yerseniz daha nefis soğuyunca biraz sertleşiyo tavuklar
Pideli köfte nasıl oluyo ki?
Bende ne yapıyım diye sordum kremalı tavuk dedi. Yanınada közlenmiş patlıcan ve közlenmiş biber bi de yeşil salata istedi. Hiç alakaları yok ama canı bunları istemişo da gelirken tatlı alcakmış bakalım ne alcak
![]()
Sagol canim.
Kendimi cok yorgun yetersiz bakimsiz mutsuz hissediyorum![]()
AAdın akşam menüsü bir miktar kağıt havlu üzerine de bir miktar beyaz eşya kutusunun köpüğü. Afiyet olsun oğluma yesin de büyüsün :/
Bel fitigindan ameliyat oldum ben yorulunca falan agri yapiyor ev isi cocuklar derken aksami zor ediyorum. Yemeği kv yapiyor sizlere imreniyorum nasil beceriyorsunuz bu kadar ana yemekler ara yemekler mezeler falan. Acaba bende mi is yok diyorum iki cocukla bu kadar yorgun dusuyorum. Bir de uzerine ekstradan boyle hastalik yada can sıkıcı bir durum olusursa iyice bitiyorum.Ohh:))tirnak pidesi var ya canm onlari kup kup dograyip kavurdum biraz.ufak ufak kofteler yapip kizarttm bi de domates sosu hazrladm.pide uzerine sos kofte ve tekrar sos doktum yanina da yogurt
Bi de kesme muhallebi yaptm tavsiye ederim cok guzel oldu:)ilk defa yaptm hem basit hem de lezzetli.kalorisi de az daha ne olsun
Canim sakin olmaya calis.cocuk bunlar illa ki hastalanacaklar.halsiz dustugu icin yurumekte zorlaniyodur.emre de bronsit olmustu gozunu acamiyodusende iki cocuk var bi de Allah yardimcin olsun.kizin nasl oldu bu arada?bi ara problem yasiyodunuz ya
Emrenin de favorileribuldugu yerde affetmiyo
![]()
Canim sipraktin ne ise yariyir sadece uyku icin mi? Dr dis agrisini azaltacagini soyledi. Dun sipraktini verdim kizim bayagi sersem gibi oldu bende bugun vermeyecem. Ilac kullanmak istemiyorum1 gunde nasil bronşit oldu anlayamiyorum. Onceki gun ortalarda fir donen gulucukler sacan cocuk sonraki gun atesler icinde bronsitAllahtan ikinci cocugum yoksa ben mi beceremiyorum diye vicdan azabi cekerdim hos simdide kendimi yiyip bitiriyorum da nerede hata yaptim diye. Komsuya gitmistik 12-13 yaslarinda bir cocuk hastaydi ondan bulasti galiba
Tarif verebilir misin hamarat hatun. Sucuk, kiymali tavuk..
Canim benim kizimda uykuyu hic sevmezdi bazen sabahlara kadar uyumazdi ama yinede sipraktini onermezdi drumuz. Sende bir arastir istersen
Sipraktin aslinda alerji surubu YAN ETKI olarak uyku ve istahta artma yapabiliyor. Dis icin verildigini ilk kez duyuyorum ama kasintisini almak icin vermis olabilecegini düşünüyorum. Küçük cocuklarda uyku ve istah icin kullanimi dogru degil kaldi ki bizimkiler daha bebek, bir cok yan etkisi var.Canim sipraktin ne ise yariyir sadece uyku icin mi? Dr dis agrisini azaltacagini soyledi. Dun sipraktini verdim kizim bayagi sersem gibi oldu bende bugun vermeyecem. Ilac kullanmak istemiyorum
AAdın akşam menüsü bir miktar kağıt havlu üzerine de bir miktar beyaz eşya kutusunun köpüğü. Afiyet olsun oğluma yesin de büyüsün :/
biz de pazar gunu avm ye gittik alisverisi bitirdik tam arabaya binecektik Eceyi arabasindan alayim dedim bir baktim agzi simsiyah arabasini kemirmis meger:)Canım hasta şimdi halsizlik fln olur öyle inşallh hızlıca iileşsin eskisi gibi Yürür
Bizimkinin favorisi pamuk şimdilik sade tercih ediyo bakalım
Defterime yazdim bende yapacam bunu canim cektiCanım sucuğa dair bi tarifim yok:) annem kıymayı çektirir ona göre baharatını kasaptan alır yoğurur. Bi gece dinlendirip porsiyonlayıp buzluğa atardı.
Sarımsak tuz karabiber kimyon yeni bahar pul biber konuluyo sanırım sadece.
Karabiberle pul biber koymadan az tutarak diğer baharatlarıda yapılabilir gibi geldi bana
Kurbanda dener başarılı sonuç alırsam burda paylaşırım. Hatta az bişey deniyim bi ara evdeki kıymayla. Hiç olmadı azar azar yemeklerine eklerim.
Kıymalı tavuk derken kremalı tavuğu diyosun heralde.
Onu da 2 parça göğüs etini orta boy kuş başı şeklinde doğrayıp sabahtan süt ve soda koyduğum kapta bekletiyorum akşama kadar( daha yumuşak ve lezzetli oluyo ama beklemese de olur)
Tavayı kızdırıp 2 yemek kaşığı kadar sıvıyağ koyuyorum. Tavukların sütünü süzüp onları ekliyorum. Kısık ateşte suyunu bırakıp çekene kadar pişiriyorum hiç dokunmadan kapağını kapatıp. Suyu bitmeye yakın bi iki diş sarımsağı doğrayıp atıyorum üzerine de bi tane kapya biberi jülyen doğrayıp kavuruyorum biraz. Sonra az bi tereyap ve kekik ekleyip tavuklar biraz kızarır gibi olana kadar karıştırarak pişiriyorum. Sonra bi paket krema döküp üzerine bolca karabiber ekliyorum ve tuz.
1-2 dk kadar pişirip alıyorum.
Baya lezzetli oluyo. Tavuk dünyasındaki kremalı dağ kekikli tavuğu çok seviyodul. Eşim sen evde yaparsın dedi baktık aynısı oluyo cidden. Mantar falanda eklenebilir heraldr brn yemediğim için denemedim. 2 kişilik bu
Kizimda kasinti yok dis kasintisi ucin olabilir. Kizim uyumuyir deyince bunu verdi disinede yardimci olur dedi 1 ay kullan 1 cay kaşığı kadar dedi. Kizim bugun gunduz guzel uyudu bende sipraktin vermeyecem. Cok oncedende zaditen vermisti baktim kizim cok uyuyor hemen birakmistim dr cok şeker cok bilgili ama ilac fazla veriyor sankiSipraktin aslinda alerji surubu YAN ETKI olarak uyku ve istahta artma yapabiliyor. Dis icin verildigini ilk kez duyuyorum ama kasintisini almak icin vermis olabilecegini düşünüyorum. Küçük cocuklarda uyku ve istah icin kullanimi dogru degil kaldi ki bizimkiler daha bebek, bir cok yan etkisi var.
Bel fitigindan ameliyat oldum ben yorulunca falan agri yapiyor ev isi cocuklar derken aksami zor ediyorum. Yemeği kv yapiyor sizlere imreniyorum nasil beceriyorsunuz bu kadar ana yemekler ara yemekler mezeler falan. Acaba bende mi is yok diyorum iki cocukla bu kadar yorgun dusuyorum. Bir de uzerine ekstradan boyle hastalik yada can sıkıcı bir durum olusursa iyice bitiyorum.
Kizimda ayni devam ediyor canim kendimi cok uzmemeye çalışıyorum. Bu ortamda da degiseceginden umudum yok ins ayri eve ciktigimizda gec kalmis olmayiz. Ha birde ana okuluna yazdık orada yemesi uyku duzeni falan bir nebze duzene girer diye dusunuyorum hem stresini enerjisini atar egitimini alir. Okul, sorunumuzu cozmemize yardimci olabilir. Ogretmendin sen degil mi canim faydasi olur degil mi?
Canim araba alamadik henuz elimize gecen parayla vergi borcunu odedik kredi cikmasi icin diger arabayi satmaktan vazgecti esim bugun kaskodan mesaj geldi 6 is gunu icinde parayi yatircaklarmis ustune kredi cekip alcaz insallah diger is de adam numune istedi esimden verecekti gitcek yakinda Amerikaya belli degil daha hayirlisi artikyazyagmuru halletinizmi araba isini obur is noldu haber var mi
Oyyyy kuzum benim. Nasil bi sevgiyse yokluğuna tahammülü yok. Ben daha 4 buçuk aylıkken bıraktığımdan alamamıştı bile kuzum :/Bu arada yemek yedik emreyi biraktik.eve 10 dk gecmeden kiz kardesm aradi emre agliyo susturamadik gel diye.bi gittim aglamaktan haliya falan kusmusbakiciyla napcaz bakalim
yildonumu yalan oldu
başın sagolsun canım azönce nette okumustum ismi metehan sanırsam niğde de baba oğlu dehseti yazıyodu bi bakmıştımKızlar çok yorgunum :/ işten geldiğinden beri yeni oturdum. Eşim hasta ishal ve bulantı var. İşe gitmedi. Bende mutfakta buzluga koymak için yeşil fasulye yaptım. 4 kilo dometes almıştım. Kış için konserve yaptım. Gokceye çorba yaptım. Yarın için pantolon gömlek utuledim. Gökçeyi yıkadım. Kendim yıkandım. Birde bugün liseden bi arkadaşımı babası vurup öldürmüş. Ona çok üzüldüm. Gencecik çocuk toprağa babası ceza evine girdi.