2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ay inşallah bir an önce olursun tatile sarkmasın

Biz gecen sene kizim 3 aylikken tatile gitmistik ve tatile gitmeden birkac gun once regl olmustum ilk gunu giremedim denize ikinci gune bitmisti o zaman girdim bu seferde hemen donuste olcam tam bugunlerde oluyordum kaydi tarihi gwcen ay 5 inde oldum insallah seninki de gitmeden once gelirya da donuste olursun
İnş. kızlar. Çok stres yaptım sanırım ondan olmuyorum. Yoksa benim adetim doğum sonrası kaymalar hariç hiç şaşmazdı. Hayırlısı artık.

Amin canim:KK43:benm okulum su an oturdgmz eve cok uzak emreyle gitmem imkansiz.ya raporla gecircem ya da izne ayrilcm

Amaninn o nasil sismek oyle:KK57::KK70:ben adetliyken sismem hic ilgince geldi valla:-)
Ya ben şişiyodum ama bu çok fazla oldu gerçekten bide çok sert heran patlayabilirim :KK53:

Demek regl olunca bu kadar sisiyoruz. Bende dun regl oldum sutum cok azaldi kizim sabaha kadar uyandi durdu. Bugunde pek yemek yemedigim halde hamile gibiyim. Umarim benim sislikde iner ama ben duzenli regl oluyorum benimki gobek mi sis mi bilemedim gobek var zatende iyice buyudu mu yoksa
benimkide biraz azaldı ama mira sütüm çokken de saat başı kalkar alışkanlık seninkide şiştir muhtemelen olmak dert olmamak dert işte

Bugun esim evdeydi oglen kizimi emzirdim esim evde bakti disari ciktim islerim vardi eve geldim tekrar karnini doyurdum yine ciktum aksam eve geldim ilk kez bu kadar ayri kaldim kizimdan esim aksama kadar elife bakti. Eve geldigimde cok yoruldum elif hep oyun istiyor diyor. Yemek ev isi bulasik yok benim yerimde olsan ölürsun heralde dedim. Bunlar varya basa gelince anliyorlar cocuk bakmanin ne denli zor oldugunu

Ya ben şişiyodum ama bu çok fazla oldu gerçekten bide çok sert heran patlayabilirim :KK53:

benimkide biraz azaldı ama mira sütüm çokken de saat başı kalkar alışkanlık seninkide şiştir muhtemelen olmak dert olmamak dert işte
Sen bide zayifsin canim cook sismisin ama regl olman iyi olmus insan cok rahatliyor. Bugun guya ben az yedim yinede gobusum kocaman

Bugun esim evdeydi oglen kizimi emzirdim esim evde bakti disari ciktim islerim vardi eve geldik tekrar karnini doyurdum yine ciktum aksam eve geldim ilk kez bu kadar ayri kaldim kizimdan esim aksama kadar elife bakti. Eve geldigimde cok yoruldum elif hep oyun istiyor diyor. Yemek ev isi bulasik yok benim yerimde olsan ölürsun heralde dedim. Bunlar varya basa gelince anliyorlar cocuk bakmanin ne denli zor oldugunu
Oyle tabi canim yasayip gormeleri lazim kolay mi herseye yetismek

Kadin olmak ne zor ya tatile gitcez regl olma korkusu yasiyoruz yok epilasyon derdi erkek olmak varmis giyoyorlar sortu sorun falan yok mesela Ben bugün sir yapayim dedim oglanlarda yoktu tam oturdum kapi kucuk oglan ardindan esim ardindan buyuk oglan kapiyida saklanarak actim esim.hayirdir bu nehal diyor izin verirseniz sir yapacaktim dedim birazdan yapcam insallah:KK53:
Seninde işin zor. Ya gece saç boyarsın ya ağda yaparsın :) valla çok zor.. Allah yardımcın olsn.
Bugun esim evdeydi oglen kizimi emzirdim esim evde bakti disari ciktim islerim vardi eve geldim tekrar karnini doyurdum yine ciktum aksam eve geldim ilk kez bu kadar ayri kaldim kizimdan esim aksama kadar elife bakti. Eve geldigimde cok yoruldum elif hep oyun istiyor diyor. Yemek ev isi bulasik yok benim yerimde olsan ölürsun heralde dedim. Bunlar varya basa gelince anliyorlar cocuk bakmanin ne denli zor oldugunu
Aynen öyleler. Cuma akşamı ark. kınasına gidicem eşimi şimdiden stres sardı. Kaçta gideceksin kaçta geleceksinler başladı şimdiden.

Streste etkiliyor canim insallah olursun supheli bir durum yok demi
Yok cnm. Olsa zaten mucize olur :)

Di mi ama arasira yapmak lazim yoksa empati falan anlamazlar bunlar
Aynen canim benim esim hafta ici yogun oluyor eve yarim saatligine ugruyor gunduz hafta sonu pazar evde oluyor sadece o zaman da hep birlikte birseyler yapiyoruz Ben birakamiyorum o yuzden ama on a tatilde Eceyi yedircem altini temizleyecegim gerisi sana ait dedim tamam dedi orada bütün yuku ustume almayacagim ilgilensin biraz

Canim sen haziranda maas almaya basladin degil mi simdi tekrar izin alinabiliyor mu? Bende seminere gerekirse kizimi goturecem okullar gec acilacak ya seminerler ne zaman baslar kac hafta sürer acaba?
Canım bugün okudum nette seminerler 1-11 eylül arası olacakmış. Sonra tatil olacakmış bize de. Zaten 1 ay seminer olmasını hiç aklım almıyordu. Seminer dönemleri boş boş geçiyor zaten

Seninde işin zor. Ya gece saç boyarsın ya ağda yaparsın :) valla çok zor.. Allah yardımcın olsn.

Aynen öyleler. Cuma akşamı ark. kınasına gidicem eşimi şimdiden stres sardı. Kaçta gideceksin kaçta geleceksinler başladı şimdiden.

Yok cnm. Olsa zaten mucize olur :)
Aynen canim ev bos kalmiyor ya da isim bitmiyor kendimle ilgili seyleri geceye birakiyorum hep rahat yapayim diye

Canim sen haziranda maas almaya basladin degil mi simdi tekrar izin alinabiliyor mu? Bende seminere gerekirse kizimi goturecem okullar gec acilacak ya seminerler ne zaman baslar kac hafta sürer acaba?

1 eylulde baslayip iki hafta surecek canim.sonraki hafta tatil olck 28 eylulde de acilcak okul.yonetmeligi okumustm yaz tatilinde maas alinip tekrar izne ayrilabiliyomusuz oyle bi hakkimiz varmis.bakici bulamazsam izne devam:(

Eki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık
Canım nasıl şişmişsin öyle:KK57:
Vücut resmen acısını çıkarmış:KK57:

@minnakkartal Canım baya şişmişsin ya. Kaç ayin acısını çıkarıyor vücudun. Bende de şişkinlik olur hep o dönemlerde. Hatta sürekli cem yılmazın kadınların regl donemleriyle ilgili esprisini tekrarlarim eşime. Her yanım şiş şiş :KK48:

Canım nasıl şişmişsin öyle:KK57:
Vücut resmen acısını çıkarmış:KK57:

evet gerçekten acısı çıkıyo sanırım hem şişim hemde nasıl oluyorum anlatamam bi geldi pir geldi umarım uzun sürmez

geçti canım iğneleride bitti.hafif bacaklarinda izler var ama yavaş yavaş onlarda gidiyo. Sen ne zaman gidiyosun tatile cuma mi diyodun.
çok şükür sevindim canım

Günaydın sabaha kadar rüyamda @minnakkartal @yaz yagmuru S Sevgidili5 ı gördüm uyuyup uyanıyorum kaldığım yerden devam:)birimizin evindeydiy ama hangimizin bilmiyorum bi tarafım açıkta mi kaldı nedir En Büyük KK:KK52:
eskiden rüyaları A apriori11 görürdü sana devretti sanırım :)) hayır olsun inşallah

Eki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık
Ben de çok şişerim, hatta o dönemlerden birinde iş arkadaşlarımdan biri hamile misin diye sormuştu, hayır o bebek değil, göbek de değil diyemedim, diyemedim:D

Ben de çok şişerim, hatta o dönemlerden birinde iş arkadaşlarımdan biri hamile misin diye sormuştu, hayır o bebek değil, göbek de değil diyemedim, diyemedim:KK70:
valla bende bgn bayaca bol bi elbisem var onu giydim bacaklar ve kollar ince olunca o sorudan yırttım yarına biraz daha normale döner inşallah o değil haftasonu doğum günü var güya o gün çok güzel olacaktım fln bide regliyken saçım başımda şekil almıyor doğru dürüst nası denk geldi ya dur dur sen şimdi ol >.<

Back
X