- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ne marka ateş ölçer kullanıyor sunuz?
Yalnız olmadığıma sevindim:)
Bilen birisi özel mesaj atsın olmadı:))
bende tatilden sonra bu durum iice kabardı akşamı iple çekiyorum valla sarılmalar öpmeler asıl şimdi daa bi başka beraber geçirilen zamanlarCalisan hatunlar, her zaman cok ozluyordum ama artik daha da cok ozluyorum burnumda tutuyor. Sizde de boyle mi. Zamanla alisacaktik hani.
ben bide herkese izletiyorum :))Yanındayken çektiğim videoları işteyken izliyorum, özleniyor tabi süt kuzuları...
bende tatilden sonra bu durum iice kabardı akşamı iple çekiyorum valla sarılmalar öpmeler asıl şimdi daa bi başka beraber geçirilen zamanlar
ben bide herkese izletiyorum :))
oyy baldan tatlı kadın bizde sizi kaçırmıcas tabi![]()
Super ya bugun duydugum en guzel sey. Bende 1 ay seminer olmasa falan diyordum iyi oldu tatil kizim az daha benimle buyuyecekCanım bugün okudum nette seminerler 1-11 eylül arası olacakmış. Sonra tatil olacakmış bize de. Zaten 1 ay seminer olmasını hiç aklım almıyordu. Seminer dönemleri boş boş geçiyor zaten
Canim biz sali gunu seminere baslayacaz oyle mi yani 1 eylul salı. Benimde esimin 40 gun yillik izni var ekim ve kasimda yilluk iznini kullanacak elife esim bakacak. Sonrasi mechul ya bakici yada ucretsiz izne ayrilacam.1 eylulde baslayip iki hafta surecek canim.sonraki hafta tatil olck 28 eylulde de acilcak okul.yonetmeligi okumustm yaz tatilinde maas alinip tekrar izne ayrilabiliyomusuz oyle bi hakkimiz varmis.bakici bulamazsam izne devam![]()
aynen bende öyleyim:) bebişinin isminden çıkarmaya çalışıyorum herkesi. Resimlerin altına bebişin ismi yazılıyda anca öyle anlıyorum.Kızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorumdaha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum
![]()
aslında benim ig de geçen haftaya kadar burdaki ismimde yazıyordu :) ama benimde hala bilemediğim var. mesela melisacık kimKızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorumdaha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum
![]()
canım benim pufpufum herkes buradan görecekse sana neden özel mesaj atsın kiAaay aslında herkes bana instagram adını mesaj atsın ben liste yapayım,arada bi hatırlatma olarakta paylaşırım..hatta ilk sayfaya tablomuz vardı ya oraya eklerim olmazsa..
Evet evet öyle yapalım..hadi atın bana özel mesaj olarak..
melisacık bir ara giriyordu canım kısa bi süre sonra girmedi hatta ben yazmıştım burda eminönünde karşılaştık doğum günü alışverişi sırasında falan diye.aslında benim ig de geçen haftaya kadar burdaki ismimde yazıyordu :) ama benimde hala bilemediğim var. mesela melisacık kim![]()
biz halen 4 diş takılıyoruz.. ne yaptın canım ısırık var mıydı bu sabah?3 diş birden patlamış
Biraz garip olmuş gerçi. Üstteki ön iki dişten sağdaki ve onun yanındaki çıkmış. Sol çıkmamış ama onun yanındaki çıkmış
5 dişimiz oldu![]()
Biz son hastalikta kullandik calpoldan daha iyi.Kizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan
Evet canım 2 tane daha gördüm. Anlamadım valla eşimide ısırmışlar bi bende bişey yok.biz halen 4 diş takılıyoruz.. ne yaptın canım ısırık var mıydı bu sabah?
alla alla ne ki böyle acaba? ben o prize takılanlardan hiç memnun değilim.. aslında kokusuz olanlardan sıkıp dışarı çıksanız sizden 5-10 dk önce eşin eve gelip havalandırsa..Evet canım 2 tane daha gördüm. Anlamadım valla eşimide ısırmışlar bi bende bişey yok.Raidin böcek kovucları var ya prize takılan onlardan al gel dedim rşime bakalım bi de öyle deniycem. Çok kaşınıyo çocuk
Weewell dijital kullanıyorm. Suyunu yemeginin sıcaklıgını odanın sıcaklıgını hep bununla ölçüyorum. Çok da memnunum.Kızlar ne marka ateş ölçer kullanıyor sunuz?
Çok iyi olur.Aaay aslında herkes bana instagram adını mesaj atsın ben liste yapayım,arada bi hatırlatma olarakta paylaşırım..hatta ilk sayfaya tablomuz vardı ya oraya eklerim olmazsa..
Evet evet öyle yapalım..hadi atın bana özel mesaj olarak..