2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yalnız olmadığıma sevindim:)
Bilen birisi özel mesaj atsın olmadı:))

Aaay aslında herkes bana instagram adını mesaj atsın ben liste yapayım,arada bi hatırlatma olarakta paylaşırım..hatta ilk sayfaya tablomuz vardı ya oraya eklerim olmazsa..
Evet evet öyle yapalım..hadi atın bana özel mesaj olarak..

Calisan hatunlar, her zaman cok ozluyordum ama artik daha da cok ozluyorum burnumda tutuyor. Sizde de boyle mi. Zamanla alisacaktik hani.
bende tatilden sonra bu durum iice kabardı akşamı iple çekiyorum valla sarılmalar öpmeler asıl şimdi daa bi başka beraber geçirilen zamanlar
Yanındayken çektiğim videoları işteyken izliyorum, özleniyor tabi süt kuzuları...
ben bide herkese izletiyorum :))
oyy baldan tatlı kadın bizde sizi kaçırmıcas tabi :KK28::KK5:

Canım bugün okudum nette seminerler 1-11 eylül arası olacakmış. Sonra tatil olacakmış bize de. Zaten 1 ay seminer olmasını hiç aklım almıyordu. Seminer dönemleri boş boş geçiyor zaten
Super ya bugun duydugum en guzel sey. Bende 1 ay seminer olmasa falan diyordum iyi oldu tatil kizim az daha benimle buyuyecek

1 eylulde baslayip iki hafta surecek canim.sonraki hafta tatil olck 28 eylulde de acilcak okul.yonetmeligi okumustm yaz tatilinde maas alinip tekrar izne ayrilabiliyomusuz oyle bi hakkimiz varmis.bakici bulamazsam izne devam:KK43:
Canim biz sali gunu seminere baslayacaz oyle mi yani 1 eylul salı. Benimde esimin 40 gun yillik izni var ekim ve kasimda yilluk iznini kullanacak elife esim bakacak. Sonrasi mechul ya bakici yada ucretsiz izne ayrilacam.

Kızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorum:KK70: daha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum:KK70:
aynen bende öyleyim:) bebişinin isminden çıkarmaya çalışıyorum herkesi. Resimlerin altına bebişin ismi yazılıyda anca öyle anlıyorum.
Ay hele biri. Var onun kim olduğunu bi anlayamadım. Ne bebeğin ismini yazıyo ne de yüzünü koyuyo. Burdan değil mi acaba diye düşünmeye başladım artık.
Sen misin yoksa bak seni de bilmyiorum orda:))
pufpuff pufpuff ben seni ekledim beni kabul etmedin:63:
:KK53:

Kızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorum:KK70: daha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum:KK70:
aslında benim ig de geçen haftaya kadar burdaki ismimde yazıyordu :) ama benimde hala bilemediğim var. mesela melisacık kim :KK22:

Aaay aslında herkes bana instagram adını mesaj atsın ben liste yapayım,arada bi hatırlatma olarakta paylaşırım..hatta ilk sayfaya tablomuz vardı ya oraya eklerim olmazsa..
canım benim pufpufum herkes buradan görecekse sana neden özel mesaj atsın ki :KK53: kafam da deli deli sorular... bence o biraz özele giriyor.. ve bence buradan sadece ipucu verilebilir ve bebişlerimizin ismi ile zaten birbirimizi ordan tanıyoruz gibime geliyor:KK19::KK19:

aslında benim ig de geçen haftaya kadar burdaki ismimde yazıyordu :) ama benimde hala bilemediğim var. mesela melisacık kim :KK22:
melisacık bir ara giriyordu canım kısa bi süre sonra girmedi hatta ben yazmıştım burda eminönünde karşılaştık doğum günü alışverişi sırasında falan diye.

ben artık herkesi biliyorum karıştırdığım yok yani öyle umuyorum :)) benim ki de biliniyodur sanırım mirakız diye bağırınıyorum sürekli :KK70:

3 diş birden patlamış:KK73:
Biraz garip olmuş gerçi. Üstteki ön iki dişten sağdaki ve onun yanındaki çıkmış. Sol çıkmamış ama onun yanındaki çıkmış:KK53:
5 dişimiz oldu:KK45:
biz halen 4 diş takılıyoruz.. ne yaptın canım ısırık var mıydı bu sabah?

Kizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan

Kizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan
Biz son hastalikta kullandik calpoldan daha iyi.

biz halen 4 diş takılıyoruz.. ne yaptın canım ısırık var mıydı bu sabah?
Evet canım 2 tane daha gördüm. Anlamadım valla eşimide ısırmışlar bi bende bişey yok. :KK53: Raidin böcek kovucları var ya prize takılan onlardan al gel dedim rşime bakalım bi de öyle deniycem. Çok kaşınıyo çocuk

Bende ig de herkes de ekli olup bende olmayan birini merak ediyorum ismi cok tanidik geliyor eskilerden gibi ama kim oldugunu bilmedigim icin eklemedim.

Evet canım 2 tane daha gördüm. Anlamadım valla eşimide ısırmışlar bi bende bişey yok. :KK53: Raidin böcek kovucları var ya prize takılan onlardan al gel dedim rşime bakalım bi de öyle deniycem. Çok kaşınıyo çocuk
alla alla ne ki böyle acaba? ben o prize takılanlardan hiç memnun değilim.. aslında kokusuz olanlardan sıkıp dışarı çıksanız sizden 5-10 dk önce eşin eve gelip havalandırsa..

Kızlar ne marka ateş ölçer kullanıyor sunuz?
Weewell dijital kullanıyorm. Suyunu yemeginin sıcaklıgını odanın sıcaklıgını hep bununla ölçüyorum. Çok da memnunum.

Çok iyi olur.

Ve regl oldm sonunda. Hiç bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi.

Back
X