2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aşıdan kaynaklı hafif ateş oldu, gece sık sık kontrol ettim, fakat huzursuzluğu var...
Bakalım kaç gün sürecek:S

miranın ishali durdu kızlar hatta dün o kdr ishalin ardından hiç kaka yapmadı nasıl eski hızıyla kabızlığa döndü aklım almıyor
Dönüyor valla umutta ishal ken günde 10 bez falan degistiriyordum ertesi güz kabin oldu çok şaşırmıştım ohh miramiz da iyileşti hastalık ters etki yapsana iştahı açılsa :)

Eki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık

Ahahahaha senin her hâlin güzel anacım :KK60:

Kadin olmak ne zor ya tatile gitcez regl olma korkusu yasiyoruz yok epilasyon derdi erkek olmak varmis giyoyorlar sortu sorun falan yok mesela Ben bugün sir yapayim dedim oglanlarda yoktu tam oturdum kapi kucuk oglan ardindan esim ardindan buyuk oglan kapiyida saklanarak actim esim.hayirdir bu nehal diyor izin verirseniz sir yapacaktim dedim birazdan yapcam insallah:KK53:

Valla öyle yaaa..ağdası,doğumu,kadın hastalıkları osu busu hiç bitmiyor..zaten kadın hastalıkları yeter detaya bile gerek yok..erkek hastalıkları var mı?yoook :KK15:

Günaydın sabaha kadar rüyamda @minnakkartal @yaz yagmuru S Sevgidili5 ı gördüm uyuyup uyanıyorum kaldığım yerden devam:)birimizin evindeydiy ama hangimizin bilmiyorum bi tarafım açıkta mi kaldı nedir En Büyük KK:KK52:
bütün kızlar toplandık ha ruyadada olsa.:KK70:

evet gerçekten acısı çıkıyo sanırım hem şişim hemde nasıl oluyorum anlatamam bi geldi pir geldi umarım uzun sürmez

çok şükür sevindim canım

eskiden rüyaları A apriori11 görürdü sana devretti sanırım :)) hayır olsun inşallah

miranın ishali durdu kızlar hatta dün o kdr ishalin ardından hiç kaka yapmadı nasıl eski hızıyla kabızlığa döndü aklım almıyor
bende miranın ishalinin geçmesine ve senin regl i olmana sevindim canım.allah bidaha hastalık gostermesin insallah bebislerimize:KK46:

Dönüyor valla umutta ishal ken günde 10 bez falan degistiriyordum ertesi güz kabin oldu çok şaşırmıştım ohh miramiz da iyileşti hastalık ters etki yapsana iştahı açılsa :)
bende şaşırdım niyeyse bağırsakları çözüldü gibi bi düşünceye kapılmışım ummasamda inşallah etkisi olur iştahına

Ahahahaha senin her hâlin güzel anacım :KK60:

Valla öyle yaaa..ağdası,doğumu,kadın hastalıkları osu busu hiç bitmiyor..zaten kadın hastalıkları yeter detaya bile gerek yok..erkek hastalıkları var mı?yoook :KK15:
ahaha diymi Hawaii don herkese yakışmaz :KK53: ama senin güzel gözlerini öperim ki ben :KK19:

bütün kızlar toplandık ha ruyadada olsa.:KK70:

bende miranın ishalinin geçmesine ve senin regl i olmana sevindim canım.allah bidaha hastalık gostermesin insallah bebislerimize:KK46:
amin canım

sevgili haziran bebeleri sizden beklentim bu ay hepinizin iştahının açılması, annelerinizi ay yemek yetiştiremiyorum şimdi ne yedircem ben bu bebeye kıtlıktan mı çıktılar ki bla bla şeklinde buraları mesajlara boğdurmanız.. mirakız canım torpil yok sende dahilsin beklentiye hatta cezalısın başı sen çekmelisin..lütfen telepati mi empati mi sempati mi artık neyle iletişime geçiyosanız bunu dikkate alın..yoksa hepiciğinizin poposuna koca bi ısırık atacağım ona göre..

bende şaşırdım niyeyse bağırsakları çözüldü gibi bi düşünceye kapılmışım ummasamda inşallah etkisi olur iştahına

ahaha diymi Hawaii don herkese yakışmaz :KK53: ama senin güzel gözlerini öperim ki ben :KK19:

amin canım

sevgili haziran bebeleri sizden beklentim bu ay hepinizin iştahının açılması, annelerinizi ay yemek yetiştiremiyorum şimdi ne yedircem ben bu bebeye kıtlıktan mı çıktılar ki bla bla şeklinde buraları mesajlara boğdurmanız.. mirakız canım torpil yok sende dahilsin beklentiye hatta cezalısın başı sen çekmelisin..lütfen telepati mi empati mi sempati mi artık neyle iletişime geçiyosanız bunu dikkate alın..yoksa hepiciğinizin poposuna koca bi ısırık atacağım ona göre..
Kılıçlar çekildi bebeler bak ona göre :KK31:

amin canım

Bende katılıyorum herseyi toplu halde yaptıklarına göre bunu da yapabilirsiniz güveniyorum size

Kızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorum:KK70: daha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum:KK70:

Bu artık itiraf olmaktan çıktı zaten..Ben biara sürekli söylüyordum..Ohooooo ben hâlâ 2-3 kişi dışında bilmiyorum kim hangi nick falan..İyice karıştı kafam,sürekli burda sormakta olmuyor diye sormuyorum artık :KK53::KK45::p

Bu artık itiraf olmaktan çıktı zaten..Ben biara sürekli söylüyordum..Ohooooo ben hâlâ 2-3 kişi dışında bilmiyorum kim hangi nick falan..İyice karıştı kafam,sürekli burda sormakta olmuyor diye sormuyorum artık :KK53::KK45::p
Yalnız olmadığıma sevindim:)
Bilen birisi özel mesaj atsın olmadı:))

Kızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorum:KK70: daha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum:KK70:
Sen kimsin peki :-) bnde eklmisn canm instagramda bendeki eklilern hepsini taniyorm sen beni taniyomusun :-)

Calisan hatunlar, her zaman cok ozluyordum ama artik daha da cok ozluyorum burnumda tutuyor. Sizde de boyle mi. Zamanla alisacaktik hani.

Back
X