Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönüyor valla umutta ishal ken günde 10 bez falan degistiriyordum ertesi güz kabin oldu çok şaşırmıştım ohh miramiz da iyileşti hastalık ters etki yapsana iştahı açılsa :)miranın ishali durdu kızlar hatta dün o kdr ishalin ardından hiç kaka yapmadı nasıl eski hızıyla kabızlığa döndü aklım almıyor
Eki Görüntüle 1616295 Kızlar bu resmi sizin için çektim en son bu halim olduğunda altı aylık hamileydim sanırım bu nası şişmek yarın işe giderken hamile kıyafeti giysem yeri he bide Hawaii donumu dikkate almayın üzerimede eşimin küçülmüşünü giydiysem artık
Kadin olmak ne zor ya tatile gitcez regl olma korkusu yasiyoruz yok epilasyon derdi erkek olmak varmis giyoyorlar sortu sorun falan yok mesela Ben bugün sir yapayim dedim oglanlarda yoktu tam oturdum kapi kucuk oglan ardindan esim ardindan buyuk oglan kapiyida saklanarak actim esim.hayirdir bu nehal diyor izin verirseniz sir yapacaktim dedim birazdan yapcam insallah![]()
bütün kızlar toplandık ha ruyadada olsa.Günaydın sabaha kadar rüyamda @minnakkartal @yaz yagmuru S Sevgidili5 ı gördüm uyuyup uyanıyorum kaldığım yerden devam:)birimizin evindeydiy ama hangimizin bilmiyorum bi tarafım açıkta mi kaldı nedir![]()
bende miranın ishalinin geçmesine ve senin regl i olmana sevindim canım.allah bidaha hastalık gostermesin insallah bebislerimizemiranın ishali durdu kızlar hatta dün o kdr ishalin ardından hiç kaka yapmadı nasıl eski hızıyla kabızlığa döndü aklım almıyor
bende şaşırdım niyeyse bağırsakları çözüldü gibi bi düşünceye kapılmışım ummasamda inşallah etkisi olur iştahınaDönüyor valla umutta ishal ken günde 10 bez falan degistiriyordum ertesi güz kabin oldu çok şaşırmıştım ohh miramiz da iyileşti hastalık ters etki yapsana iştahı açılsa :)
ahaha diymi Hawaii don herkese yakışmazAhahahaha senin her hâlin güzel anacım
Valla öyle yaaa..ağdası,doğumu,kadın hastalıkları osu busu hiç bitmiyor..zaten kadın hastalıkları yeter detaya bile gerek yok..erkek hastalıkları var mı?yoook![]()
amin canımbütün kızlar toplandık ha ruyadada olsa.
bende miranın ishalinin geçmesine ve senin regl i olmana sevindim canım.allah bidaha hastalık gostermesin insallah bebislerimize![]()
Kılıçlar çekildi bebeler bak ona görebende şaşırdım niyeyse bağırsakları çözüldü gibi bi düşünceye kapılmışım ummasamda inşallah etkisi olur iştahına
ahaha diymi Hawaii don herkese yakışmazama senin güzel gözlerini öperim ki ben
amin canım
sevgili haziran bebeleri sizden beklentim bu ay hepinizin iştahının açılması, annelerinizi ay yemek yetiştiremiyorum şimdi ne yedircem ben bu bebeye kıtlıktan mı çıktılar ki bla bla şeklinde buraları mesajlara boğdurmanız.. mirakız canım torpil yok sende dahilsin beklentiye hatta cezalısın başı sen çekmelisin..lütfen telepati mi empati mi sempati mi artık neyle iletişime geçiyosanız bunu dikkate alın..yoksa hepiciğinizin poposuna koca bi ısırık atacağım ona göre..
Bende katılıyorum herseyi toplu halde yaptıklarına göre bunu da yapabilirsiniz güveniyorum sizebende şaşırdım niyeyse bağırsakları çözüldü gibi bi düşünceye kapılmışım ummasamda inşallah etkisi olur iştahına
ahaha diymi Hawaii don herkese yakışmazama senin güzel gözlerini öperim ki ben
amin canım
sevgili haziran bebeleri sizden beklentim bu ay hepinizin iştahının açılması, annelerinizi ay yemek yetiştiremiyorum şimdi ne yedircem ben bu bebeye kıtlıktan mı çıktılar ki bla bla şeklinde buraları mesajlara boğdurmanız.. mirakız canım torpil yok sende dahilsin beklentiye hatta cezalısın başı sen çekmelisin..lütfen telepati mi empati mi sempati mi artık neyle iletişime geçiyosanız bunu dikkate alın..yoksa hepiciğinizin poposuna koca bi ısırık atacağım ona göre..
Kızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorumdaha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum
![]()
Yalnız olmadığıma sevindim:)Bu artık itiraf olmaktan çıktı zaten..Ben biara sürekli söylüyordum..Ohooooo ben hâlâ 2-3 kişi dışında bilmiyorum kim hangi nick falan..İyice karıştı kafam,sürekli burda sormakta olmuyor diye sormuyorum artık![]()
Sen kimsin pekiKızlar bir itirafta bulunayım mı, ig de bir kaçınız dışında kim kime ait bilmiyorumdaha doğrusu daha kafamda oturmadı, mesala ay gökçe bu diyorum, yok bundan iki tane var, hangisi hangi nikin diyorum
![]()
Ay hemen bakıyorum.
Bilemedim seniSen kimsin pekibnde eklmisn canm instagramda bendeki eklilern hepsini taniyorm sen beni taniyomusun
![]()
Yanındayken çektiğim videoları işteyken izliyorum, özleniyor tabi süt kuzuları...Calisan hatunlar, her zaman cok ozluyordum ama artik daha da cok ozluyorum burnumda tutuyor. Sizde de boyle mi. Zamanla alisacaktik hani.
S Sevgidili5 bi ara instagrama bak da gelininin ne kadar marifetli olduğunu gör yaşadım ben hem güzel hem marifetli gelini bulmusum haberim yok.yigitte seyretti pek bi beğendi bizim mirayı kesinlikle kacirmamamiz lazım bunu iyice anladık bu vidyo dan sonra.![]()