- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım ibuprofen grubu parasetamollere göre daha etkili ben sadece yüksek ateşte kullanıyorum bizim doktor öyle önermişti nedenini de sormadım .Kizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan
Ben hiç kullanmadım bilemiyorum da. Allah korusun otelde ihtiyac halinde ilaç getiriyorlar.Kizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan
Anlamadım ki bende. Etkili değil mi cidden? Ben hiç kullanmadım aklıma başka bişeyde gelmedi.alla alla ne ki böyle acaba? ben o prize takılanlardan hiç memnun değilim.. aslında kokusuz olanlardan sıkıp dışarı çıksanız sizden 5-10 dk önce eşin eve gelip havalandırsa..
aktara ve pazarlara bakman gerekiyor.. kv pazardan almıştı.. ama önemli olan yumurtayı sıvanın içine katmak.. kv var ama evinde halen örümcek var.. örümceğin olmadığı yer yok ki..Anlamadım ki bende. Etkili değil mi cidden? Ben hiç kullanmadım aklıma başka bişeyde gelmedi.
Olmadı spreyden var evde onu sıkarım hafta sonu evden çıkarken eşim etken gelir biz parkta oyalanırıx dediğin gibi. Deve kuşu yumurtasını arayacağım ciddi ciddi artık. Çok kaşınıyo çocuk kremde sürdüğüm halfe
Biz son hastalikta kullandik calpoldan daha iyi.
canım ibuprofen grubu parasetamollere göre daha etkili ben sadece yüksek ateşte kullanıyorum bizim doktor öyle önermişti nedenini de sormadım .
sagolun kizlar ben bir de calpol alayim bu surup dursun yuksek ates durumunda kullanirim artikBen hiç kullanmadım bilemiyorum da. Allah korusun otelde ihtiyac halinde ilaç getiriyorlar.
inşallah hiç ateş falan olmaz ilacada gerek kalmaz bi sürü güzel anıyla dönersiniz canım benimsagolun kizlar ben bir de calpol alayim bu surup dursun yuksek ates durumunda kullanirim artik
Sevindim canim alerji ilaclari cok cabuk etki ediyor evet canim yarin gitcez insallahgeçti canım iğneleride bitti.hafif bacaklarinda izler var ama yavaş yavaş onlarda gidiyo. Sen ne zaman gidiyosun tatile cuma mi diyodun.
hayir olsun canim ne guzel birbirimizi ruyada bile goruyoruzGünaydın sabaha kadar rüyamda @minnakkartal @yaz yagmuru @ayferzey ı gördüm uyuyup uyanıyorum kaldığım yerden devam:)birimizin evindeydiy ama hangimizin bilmiyorum bi tarafım açıkta mi kaldı nedir
İnsallah canim benim cok sagolinşallah hiç ateş falan olmaz ilacada gerek kalmaz bi sürü güzel anıyla dönersiniz canım benim
Hediye işini sonraya bıraksan. Zaten son dakika haber vermişler eminim anlayışla karşılarlar. Tatil dönüşü verirsin.Of ya esimin yigeni aradi oglende aksama dogum gunu yapacakmis kizina ayni gun mu haber verilir cok isim var nasil hediye alcam ben ayrica bitun kiyafetleri yikayip utuleyip valize yerlestirdim cocuklarin kiyafetlerini ozellikle esim gidelim bir saat durup geliriz dedi ama gercekten sinir oldum insan bir gun oncesi haber verir demi ama
Oyle yapcam artik canim disari cikamayacagim bugunHediye işini sonraya bıraksan. Zaten son dakika haber vermişler eminim anlayışla karşılarlar. Tatil dönüşü verirsin.
Offf bende ayni durumdayim.millet yıldı benden. Sürekli gökçenin resimleri videolarını izlemekten gına geldi servistekilere.bende tatilden sonra bu durum iice kabardı akşamı iple çekiyorum valla sarılmalar öpmeler asıl şimdi daa bi başka beraber geçirilen zamanlar
ben bide herkese izletiyorum :))
oyy baldan tatlı kadın bizde sizi kaçırmıcas tabi
Birgun burada yazdiklarimin tam tersini yazarsam bu kadin kafayi mi yedi diye sasirmayin kizlarBen de normalde tanidigim birini ig da buradan birkac arkadasin listesinde gordum
ayyy o ben miyim yoksaaynen bende öyleyim:) bebişinin isminden çıkarmaya çalışıyorum herkesi. Resimlerin altına bebişin ismi yazılıyda anca öyle anlıyorum.
Ay hele biri. Var onun kim olduğunu bi anlayamadım. Ne bebeğin ismini yazıyo ne de yüzünü koyuyo. Burdan değil mi acaba diye düşünmeye başladım artık.
Sen misin yoksa bak seni de bilmyiorum orda:))
pufpuff ben seni ekledim beni kabul etmedin
canım benim pufpufum herkes buradan görecekse sana neden özel mesaj atsın kikafam da deli deli sorular... bence o biraz özele giriyor.. ve bence buradan sadece ipucu verilebilir ve bebişlerimizin ismi ile zaten birbirimizi ordan tanıyoruz gibime geliyor
Çok iyi olur.
.
bende olsam sinir olurdum fırsatın olursa bişiler bak olmadı tatil dönüşüne bırak çok kasma canım hatta son anda haberim olunca tatil dönüşüne faln kaldı diyebilirsinOf ya esimin yigeni aradi oglende aksama dogum gunu yapacakmis kizina ayni gun mu haber verilir cok isim var nasil hediye alcam ben ayrica bitun kiyafetleri yikayip utuleyip valize yerlestirdim cocuklarin kiyafetlerini ozellikle esim gidelim bir saat durup geliriz dedi ama gercekten sinir oldum insan bir gun oncesi haber verir demi ama
yaaa bende olabilir mi acaba ben pek dikkat etmiyorum nereden diyeBen de normalde tanidigim birini ig da buradan birkac arkadasin listesinde gordum
muhtemel benimkilerde yılmıştır ama ses çıkarmıyolar şimdilik en son kendimi aşıp rektör yardımcısına gösterdim fotoğraflarını adamcağız kızımı hatta benim hatrımı sorduğu için pişman olmuş olabilirOfff bende ayni durumdayim.millet yıldı benden. Sürekli gökçenin resimleri videolarını izlemekten gına geldi servistekilere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?