2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan
canım ibuprofen grubu parasetamollere göre daha etkili ben sadece yüksek ateşte kullanıyorum bizim doktor öyle önermişti nedenini de sormadım .

Kizlar birsey sorcam kizimin calpol u vardi dusurdum kirildi tatile gitcegimiz icin yanimizda bulunmasi icin esime surup al dedim eczaci brus adindan agri kesici ates dusurucu vermis altinda ibuprofen yaziyor ben hic kullanmadim ama profen grubundan sanirim eczaci bu iyi bir ates dusurucudur demis kullanan varmi bundan
Ben hiç kullanmadım bilemiyorum da. Allah korusun otelde ihtiyac halinde ilaç getiriyorlar.

alla alla ne ki böyle acaba? ben o prize takılanlardan hiç memnun değilim.. aslında kokusuz olanlardan sıkıp dışarı çıksanız sizden 5-10 dk önce eşin eve gelip havalandırsa..
Anlamadım ki bende. Etkili değil mi cidden? Ben hiç kullanmadım aklıma başka bişeyde gelmedi.
Olmadı spreyden var evde onu sıkarım hafta sonu evden çıkarken eşim etken gelir biz parkta oyalanırıx dediğin gibi. Deve kuşu yumurtasını arayacağım ciddi ciddi artık. Çok kaşınıyo çocuk kremde sürdüğüm halfe

Anlamadım ki bende. Etkili değil mi cidden? Ben hiç kullanmadım aklıma başka bişeyde gelmedi.
Olmadı spreyden var evde onu sıkarım hafta sonu evden çıkarken eşim etken gelir biz parkta oyalanırıx dediğin gibi. Deve kuşu yumurtasını arayacağım ciddi ciddi artık. Çok kaşınıyo çocuk kremde sürdüğüm halfe
aktara ve pazarlara bakman gerekiyor.. kv pazardan almıştı.. ama önemli olan yumurtayı sıvanın içine katmak.. kv var ama evinde halen örümcek var.. örümceğin olmadığı yer yok ki..

Biz son hastalikta kullandik calpoldan daha iyi.

canım ibuprofen grubu parasetamollere göre daha etkili ben sadece yüksek ateşte kullanıyorum bizim doktor öyle önermişti nedenini de sormadım .

Ben hiç kullanmadım bilemiyorum da. Allah korusun otelde ihtiyac halinde ilaç getiriyorlar.
sagolun kizlar ben bir de calpol alayim bu surup dursun yuksek ates durumunda kullanirim artik

geçti canım iğneleride bitti.hafif bacaklarinda izler var ama yavaş yavaş onlarda gidiyo. Sen ne zaman gidiyosun tatile cuma mi diyodun.
Sevindim canim alerji ilaclari cok cabuk etki ediyor evet canim yarin gitcez insallah
Günaydın sabaha kadar rüyamda @minnakkartal @yaz yagmuru @ayferzey ı gördüm uyuyup uyanıyorum kaldığım yerden devam:)birimizin evindeydiy ama hangimizin bilmiyorum bi tarafım açıkta mi kaldı nedir En Büyük KK:KK52:
hayir olsun canim ne guzel birbirimizi ruyada bile goruyoruz

Of ya esimin yigeni aradi oglende aksama dogum gunu yapacakmis kizina ayni gun mu haber verilir cok isim var nasil hediye alcam ben ayrica bitun kiyafetleri yikayip utuleyip valize yerlestirdim cocuklarin kiyafetlerini ozellikle esim gidelim bir saat durup geliriz dedi ama gercekten sinir oldum insan bir gun oncesi haber verir demi ama

@hiraysen canım sende de ekli ve sen de yorum yapmışsın demek ki tanıyorsun ig de nedbademci kimdir ? Ben de onu tanımadan tahmin yürüyerek ekledim ama sonra tahmin ettiğim kişi olmadığını da öğrendim ama silmedim de. Onun dışında herkesi tanıyorum maşallah hafızama :)))?

Of ya esimin yigeni aradi oglende aksama dogum gunu yapacakmis kizina ayni gun mu haber verilir cok isim var nasil hediye alcam ben ayrica bitun kiyafetleri yikayip utuleyip valize yerlestirdim cocuklarin kiyafetlerini ozellikle esim gidelim bir saat durup geliriz dedi ama gercekten sinir oldum insan bir gun oncesi haber verir demi ama
Hediye işini sonraya bıraksan. Zaten son dakika haber vermişler eminim anlayışla karşılarlar. Tatil dönüşü verirsin.

bende tatilden sonra bu durum iice kabardı akşamı iple çekiyorum valla sarılmalar öpmeler asıl şimdi daa bi başka beraber geçirilen zamanlar

ben bide herkese izletiyorum :))
oyy baldan tatlı kadın bizde sizi kaçırmıcas tabi :KK28::KK5:
Offf bende ayni durumdayim.millet yıldı benden. Sürekli gökçenin resimleri videolarını izlemekten gına geldi servistekilere.

aynen bende öyleyim:) bebişinin isminden çıkarmaya çalışıyorum herkesi. Resimlerin altına bebişin ismi yazılıyda anca öyle anlıyorum.
Ay hele biri. Var onun kim olduğunu bi anlayamadım. Ne bebeğin ismini yazıyo ne de yüzünü koyuyo. Burdan değil mi acaba diye düşünmeye başladım artık.
Sen misin yoksa bak seni de bilmyiorum orda:))
pufpuff pufpuff ben seni ekledim beni kabul etmedin:63:
:KK53:
ayyy o ben miyim yoksa:D

pufpuff pufpuff ben seni ekledim beni kabul etmedin:63:
:KK53:

İşte bunların hepsi bilmemekten tanıyamamaktan :KK43: bidaha eklesene canım,kabul ederim şimdi biliyorum..ama ismini bilmediğimden bi tüyo ver ki yine reddetmeyeyim :KK45:

canım benim pufpufum herkes buradan görecekse sana neden özel mesaj atsın ki :KK53: kafam da deli deli sorular... bence o biraz özele giriyor.. ve bence buradan sadece ipucu verilebilir ve bebişlerimizin ismi ile zaten birbirimizi ordan tanıyoruz gibime geliyor:KK19::KK19:

Canımcım zaten paylaşıcam burda tabiki..özelden yazın dememin sebebi,burda gözden kaçırmayayım diye.. :KK39: Hee istemeyen yazmasın tabiki ama ben başta olmak üzere çoğu kişi karıştırıyor kim kimdi diye..bazı kişileri biliyorum ama tek tük..

Çok iyi olur.
.

İsteyenlerin listesini oluştururum,bana yazarsanız.. :KK39:

bende olsam sinir olurdum fırsatın olursa bişiler bak olmadı tatil dönüşüne bırak çok kasma canım hatta son anda haberim olunca tatil dönüşüne faln kaldı diyebilirsin
Ben de normalde tanidigim birini ig da buradan birkac arkadasin listesinde gordum:KK43:
yaaa bende olabilir mi acaba ben pek dikkat etmiyorum nereden diye

Offf bende ayni durumdayim.millet yıldı benden. Sürekli gökçenin resimleri videolarını izlemekten gına geldi servistekilere.
muhtemel benimkilerde yılmıştır ama ses çıkarmıyolar şimdilik en son kendimi aşıp rektör yardımcısına gösterdim fotoğraflarını adamcağız kızımı hatta benim hatrımı sorduğu için pişman olmuş olabilir :KK53:

Back
X