2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu canim biraz gec yazilmis bir cevap oldu ama ben uzun zamandir her gece besmeleyle 3 kere bu duayi okuyup kizima tekrar 3 kere okuyup kendime ufluyorum evde sinek bile olsa bizi isirmiyor nazar duasi diyede geciyor herseyden korunmak icin bir nevi inşallah rabbim seninde duani kabul eder “Euzü bi kelimâtillahit tâmmâti min şerri mâ halak.”

Elif ece bugun dogru duzgun bisey yemedi o yemedikce ben gerildim ve iki kez bagirdim ilkinde cok korktu ve aglamaya basladi tabi ben de vicdan azabindan oldum.Ne oldu boyle anlamadim

Kizlar dogum gunune gittik benim cenesi dusuk kizim hic susmadi orada iki yasinda iki cocuk daha vardi onlardan fazla konustu anneleri cok sasirdi aaa konusuyor diye ben de yok daha konusamiyor dedim nazar degmesin diye :KK53:
Bizimki de dayisinin teyzesinin adini soyluyor her yerde konusmasinlar nazar olur kuzular

Elif ece bugun dogru duzgun bisey yemedi o yemedikce ben gerildim ve iki kez bagirdim ilkinde cok korktu ve aglamaya basladi tabi ben de vicdan azabindan oldum.Ne oldu boyle anlamadim
Canim benim kizim da dis cikaracagi zaman hicbir sey yemiyor memeye yapisiyor belki dis gelecektir
Bizimki de dayisinin teyzesinin adini soyluyor her yerde konusmasinlar nazar olur kuzular
masallah adasimiza ben nazardan korkuyorum cok benim yildizim dusuktur buyuk oglumunda oyle guzel birsey deseler hemen hasta oluyoruz Allah nazardan korusun

Valla ben 4 ayda 12 kilo verdiysem sen daha iyi verirsin. İnan herşey iradeyle alakalı.
Nasil verdin canim?tuyolari alabilir miyim hala 3 kilom var:(vermstm ne guzel tekrar aldm:(

İnstagram isimlerimiz :

pufpuff : berna_cinar
aren5 : selen.aren
minnakkartal : kubrayv
akaibu : saime_gg
isimdeyimgucumdeyim : o_basarir
azerikizi91 : azerikiziysn

Kızlaaaaaar listeye eklenmek isteyenler ya bana bu şekilde isimlerini mesaj atsın ya da etiket veya alıntı yazarak belirtsin listeyi oluşturayım..Ayrıca gönderileri kaybetmemek için 1.sayfaya gebelik tablomuzun altına da ekledim..

Meltem.ozdemir de benim:cool:

Kizlar un kurabiyesi hariç bildiginiz guzel bir kurabiye tarifi varmi

Lokumlu kurabiye
1 paket margarin 1 su bard sivi yag yarim bardak yogurt 1 pakt vanilya 1 pakt k tozu.1 bardak pudra sekeri un.
Hamuru yogurup ceviz buyuklgnde koparp icine lokum koy yuvarla canm.ben gecen damla cikolata koydm o da guzel oldu.160-170 derecede pisir uzerine pudra sekeri serp afiyet olsun:KK52:

Arkadaslar sizler biberonu bıraktınız mı? Geç mi kaldım ben ya

Biz de geceleri kullaniyoruz canm.
@aysegul8901 gecmis olsun canm sevindim:KK19:

İnstagram isimlerimiz :

pufpuff : berna_cinar
aren5 : selen.aren
minnakkartal : kubrayv
akaibu : saime_gg
isimdeyimgucumdeyim : o_basarir
azerikizi91 : azerikiziysn
hiraysen : aysenfidanci
yarenhelin : elfpsh
kmltm : meltem.ozdemir
nsy5555 : elifece

Kızlaaaaaar listeye eklenmek isteyenler ya bana bu şekilde isimlerini mesaj atsın ya da etiket veya alıntı yazarak belirtsin listeyi oluşturayım..Ayrıca gönderileri kaybetmemek için 1.sayfaya gebelik tablomuzun altına da ekledim..

Biliyorum bir yerlerde benden cok daha caresiz insanlar var ama yinede dunyanin en mutsuz insani benim. Biliyorum esim beni seviyor ama bir insan nasil sevdigine kiyar.. sol tarafimda oglum sag tarafimda kizim atesler icinde ve benim kalbim durmak üzere.. keske bu gece hic yasanmasaydi.. ne yapacagim nasil bir yol izleyeceğim hic bilmiyorum.. kafamda binlerce soru ve hic birinin cevabini veremiyorum ama biliyorum ki bütün cevaplar olumsuz :KK42:

Bu ay icinde 2. Duyusum kizimla geziyoruz ablasisin demi diye soruyorlar19 20 yasinda anca gosteriyomusum hemen moralim duzeldi valla :21:

Aynen banada öyle diyor tanımayanlar.. 29'uma girmeye 2 ay kaldı şurda oysa ki :KK54:

Arkadaslar sizler biberonu bıraktınız mı? Geç mi kaldım ben ya

Biz biberona devam..mama içmeye de devam olduğu için :KK12:

Biliyorum bir yerlerde benden cok daha caresiz insanlar var ama yinede dunyanin en mutsuz insani benim. Biliyorum esim beni seviyor ama bir insan nasil sevdigine kiyar.. sol tarafimda oglum sag tarafimda kizim atesler icinde ve benim kalbim durmak üzere.. keske bu gece hic yasanmasaydi.. ne yapacagim nasil bir yol izleyeceğim hic bilmiyorum.. kafamda binlerce soru ve hic birinin cevabini veremiyorum ama biliyorum ki bütün cevaplar olumsuz :KK42:

Ooooyyyy cancanım nolduuuuu :KK57:

Cocuklarim hasta :KK43:
Esimden telefonunu istedim vermedi defalarca uyardim tehdit ettim yine vermedi.

geçmişi okumaya çalışıyorum hep ama senin gönderileri gözden kaçırmışım galiba :KK57: kusura bakma..profilinden mesajlara bakıp gördüm çocukların durumu,çok büyük geçmiş olsun canım..inşallah çabuk toparlarlar..
Ama eşinle ilgili durumu göremedim?neden telefonu istedin neden vermedi?kavga mı etmiştiniz?

geçmişi okumaya çalışıyorum hep ama senin gönderileri gözden kaçırmışım galiba :KK57: kusura bakma..profilinden mesajlara bakıp gördüm çocukların durumu,çok büyük geçmiş olsun canım..inşallah çabuk toparlarlar..
Ama eşinle ilgili durumu göremedim?neden telefonu istedin neden vermedi?kavga mı etmiştiniz?
Kafamda bir soru isareti olustu birkac gun once o da bunun farkindaydi. Tlfonu istedim bu aksam bana boyle guveniyorsan hic guvenme dedi vermedi.

Nasil verdin canim?tuyolari alabilir miyim hala 3 kilom var:KK43:vermstm ne guzel tekrar aldm:KK43:

Meltem.ozdemir de benim:cool:

Lokumlu kurabiye
1 paket margarin 1 su bard sivi yag yarim bardak yogurt 1 pakt vanilya 1 pakt k tozu.1 bardak pudra sekeri un.
Hamuru yogurup ceviz buyuklgnde koparp icine lokum koy yuvarla canm.ben gecen damla cikolata koydm o da guzel oldu.160-170 derecede pisir uzerine pudra sekeri serp afiyet olsun:KK52:

Biz de geceleri kullaniyoruz canm.
@aysegul8901 gecmis olsun canm sevindim:KK19:

Cnm peki gunduz sutu neyle içiyo

Back
X