2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biliyorum bir yerlerde benden cok daha caresiz insanlar var ama yinede dunyanin en mutsuz insani benim. Biliyorum esim beni seviyor ama bir insan nasil sevdigine kiyar.. sol tarafimda oglum sag tarafimda kizim atesler icinde ve benim kalbim durmak üzere.. keske bu gece hic yasanmasaydi.. ne yapacagim nasil bir yol izleyeceğim hic bilmiyorum.. kafamda binlerce soru ve hic birinin cevabini veremiyorum ama biliyorum ki bütün cevaplar olumsuz :KK42:
Hayırdır canım be oldu ki.

@Akaibu canim biraz gec yazilmis bir cevap oldu ama ben uzun zamandir her gece besmeleyle 3 kere bu duayi okuyup kizima tekrar 3 kere okuyup kendime ufluyorum evde sinek bile olsa bizi isirmiyor nazar duasi diyede geciyor herseyden korunmak icin bir nevi inşallah rabbim seninde duani kabul eder “Euzü bi kelimâtillahit tâmmâti min şerri mâ halak.”
sağol canım kaydettim tlfna okuyayım bende.
Bu arada tuvalettki böceklerdr öldü çok şükür. Teşekkür ederim. Bi daha daha sık temizlicem. Hiç kullanılmıyo diye sallıyodum işi :)

Gunaydin kizlar biz yola ciktik cok yorgunum dun fazla kosusturdum
hayırlı yolculuklar canım. Kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah

Kafamda bir soru isareti olustu birkac gun once o da bunun farkindaydi. Tlfonu istedim bu aksam bana boyle guveniyorsan hic guvenme dedi vermedi.
Çocuklarına çok geçmiş olsun canım.
Eşinle olan durumda inşallah senin kuruntundur alırsın gönlünü

Cocuklarim hasta :KK43:
Esimden telefonunu istedim vermedi defalarca uyardim tehdit ettim yine vermedi. Ben kocami cooook seviyorum pufpuff suan dunya durdu benim icin.

Bi an evvel iyileşir inşallah çovuklar canım şimdilik en azından onlar için sıkma canını biraz zamana bırak istersen zordur muhakkak senin için de biliyorum ama telefonu istemek yerine eşine karşılık lı konuşalım filan desen hangi sebepten böyle yaptığını anlatsan olmaz mı

Kafamda bir soru isareti olustu birkac gun once o da bunun farkindaydi. Tlfonu istedim bu aksam bana boyle guveniyorsan hic guvenme dedi vermedi.

Hıımmm anladım canım..ama telefonu istemekte haklısın bence..eşin demek ki güveninin sarscak bişey yapmış ki,sende de şüpheler var..kendini haklı çıkarmamış ve telefonu vermemiş..daha çok çekmiş üstüne olumsuzluğu bence..ne yapmayı düşünüyorsun peki?2.kez telefonu istemek olmaz şimdi,çünkü senin şüphelerini artık biliyor eşin ve bakacağın her ne idyse,şimdi telefonu temizler sana öyle verir belki de..yani tabi tüm bunlar ihtimal..her açıdan bakmak lazım olaya..

Ama her şey biyana,eşimin beni sevdiğini biliyorum demişsin..bu çok önemli..o zaman sorun aldatma gibi bişey değil galiba?inşallah değildir :110:

bu bebeler rahatsiz yeri seviyo aksam kizdim esime oykuyle salonda yerde yattim oyku gece ne acikti ne bisey done done uyudu ama benim heryerim agridi yine de bu sabah daha dinc uyandim :) ve gece kalkmadigi icinde kahvaltisini cok guzel yapti

Süpermiş :KK49: senin adına sevindim..

Arkadaslar sizler biberonu bıraktınız mı? Geç mi kaldım ben ya
biz kullanıyoruz pipetli denedik ama çok çekiyo sonra olduğu gibi bırakıyo ağzından bi süre daha biberonla devam edeceğiz gibi görünüyo

Biliyorum bir yerlerde benden cok daha caresiz insanlar var ama yinede dunyanin en mutsuz insani benim. Biliyorum esim beni seviyor ama bir insan nasil sevdigine kiyar.. sol tarafimda oglum sag tarafimda kizim atesler icinde ve benim kalbim durmak üzere.. keske bu gece hic yasanmasaydi.. ne yapacagim nasil bir yol izleyeceğim hic bilmiyorum.. kafamda binlerce soru ve hic birinin cevabini veremiyorum ama biliyorum ki bütün cevaplar olumsuz :KK42:
canım çocuklara çok geçmiş olsun bian önce iyileşirler inşallah telefonuda pat diye isteyince eşinin de gururu incinmiş olabilir inşallah oturup karşılıklı konuşarak çözümlersiniz

Gunaydin kizlar biz yola ciktik cok yorgunum dun fazla kosusturdum
iyi yolculuklar canım ve şimdiden iyi tatiller olsun

ve hoş geldin 8 binler :)))

@cann10 kuzularına geçmiş olsun, kim olsa telefonunu vermez, bana da yapılsa ben de derim bana güvenmiyor musun diye, eşimin telefonuna doğru düzgün el sürmüşlüğüm yoktur..
eşin neyi merak ediyorsan zaten çoktan silip delili ortadan kaldırmıştır.
Konuşarak onuın gözlerine bakarak doğruyu anlayabilirsin...
pufpuff pufpuff dediği gibi sorun bir aldatma şüphesi değildir umarım...

Kahvaltının üstüne :) az da olsa içti

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 80
Bimdeki yazı tahtası pek güzel değilmiş. Bi şnceleyinde alın isterseniz. Gerçi 2.5 lira bişey değil.
Puzzlelarda fisher ın sayılı olanı aldım gökçe geldiğinden beri onunla oynuyo.
Daireleride aldım ama puzzle daha öok ilgisini çekti

Bimdeki yazı tahtası pek güzel değilmiş. Bi şnceleyinde alın isterseniz. Gerçi 2.5 lira bişey değil.
Puzzlelarda fisher ın sayılı olanı aldım gökçe geldiğinden beri onunla oynuyo.
Daireleride aldım ama puzzle daha öok ilgisini çekti
@Akaibu ben de öğlen eve giderken bakayım :)

Kefiri evde de yapabilirsiniz, hatta yoğurdunun içine falan katabilirsiniz...
Biliyorum canım. Bi hazır alıp denicem. Eğer içerse mayasını alıp evde büyütüp mayalamayı düşünüyorum. Bizim sıpa yoğurdu ağxına bişe sürmüyo. İçerse anca olur

Back
X