2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sağol canım kaydettim tlfna okuyayım bende.
Bu arada tuvalettki böceklerdr öldü çok şükür. Teşekkür ederim. Bi daha daha sık temizlicem. Hiç kullanılmıyo diye sallıyodum işi :)

hayırlı yolculuklar canım. Kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah

Hayırlı yolculuklar çook güzel bi tatil olsun inşallah.

biz kullanıyoruz pipetli denedik ama çok çekiyo sonra olduğu gibi bırakıyo ağzından bi süre daha biberonla devam edeceğiz gibi görünüyo

canım çocuklara çok geçmiş olsun bian önce iyileşirler inşallah telefonuda pat diye isteyince eşinin de gururu incinmiş olabilir inşallah oturup karşılıklı konuşarak çözümlersiniz

iyi yolculuklar canım ve şimdiden iyi tatiller olsun

ve hoş geldin 8 binler :)))
tesekkur ederum kizlar az once kahvalti yaptik Ece evde yemedigi kadar yedi masallah acik hava iyi geldi sanirim buradan ayrilamiyorum yine:))

@cann10 gecmis olsun canim cocuklarina insallah daha iyilerdir esinle de konusmalisin canim sonucta supheleniyorsun emin degilsin kirmayin birbirinizi eger suphelendigin gibi bir durum yoksa otesi daha kotu olur

Aman diyim yazı tahtasından uzak durun. Ben sadece tahtanın üzerini yazan kalemlerden falan sanmıştım.

Bildiğiniz okul tahtası kalemleriymiş. Arkasındada o silgilerden minik bi silgi var. Tahtanında üzerinde yağlı kağıt var çizgili sadece.
Gökçe hem üzerini hem halıyı hemde kendisiyle benim elimi çizdi.
Ağxına almaya çalıştı. Silgisini ağzına sokuyo.

Aldim geldim.

Eklentiler

• 2015-08-28 10.24.52.webp
    2015-08-28 10.24.52.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 2015-08-28 10.24.41.webp
    2015-08-28 10.24.41.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 2015-08-28 10.24.32.webp
    2015-08-28 10.24.32.webp
    36 KB · Görüntüleme: 52
  • 2015-08-28 10.24.21.webp
    2015-08-28 10.24.21.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 54
Aman diyim yazı tahtasından uzak durun. Ben sadece tahtanın üzerini yazan kalemlerden falan sanmıştım.

Bildiğiniz okul tahtası kalemleriymiş. Arkasındada o silgilerden minik bi silgi var. Tahtanında üzerinde yağlı kağıt var çizgili sadece.
Hahaha parmak boyasini parkta yaptirmayi dusunuyorum.

bu arada adım adım setiyle miranın bi fotoğrafını koyup etiketlemiştim instagram da bugün sayfalarında paylaşmışlar:)) telefon açıp setten memnun olup olmadığımı sordular videolu paylaşımları da yayınlıyolarmış çekme fırsatınız olursa paylaşın derim ben etkinlik sırasında pek çekemiyorum hatun havaya girip poz falan veriyo :P

Bu yazını okumakta geç kaldım:)) tahtayi aldım ve kanepe nin üzeri bacakları hep siyah kalem cizigi şu anda. mutfaktan döndüğümde şok oldum.hemen kaldiriyorum biraz daha büyüyünce cikartrim:) tahta yapboz u aldım sayılı olanı onu sevdi oynadı bayaa.

bu arada adım adım setiyle miranın bi fotoğrafını koyup etiketlemiştim instagram da bugün sayfalarında paylaşmışlar:)) telefon açıp setten memnun olup olmadığımı sordular videolu paylaşımları da yayınlıyolarmış çekme fırsatınız olursa paylaşın derim ben etkinlik sırasında pek çekemiyorum hatun havaya girip poz falan veriyo :p
Canım öneriyor musun en az 6 aylık üyelik gerekiyormuş set için, bazı forumlarda gönderilen oyuncakların kalitesiz olduğu yazmış, içerik olarak nasıl?

Bu yazını okumakta geç kaldım:)) tahtayi aldım ve kanepe nin üzeri bacakları hep siyah kalem cizigi şu anda. mutfaktan döndüğümde şok oldum.hemen kaldiriyorum biraz daha büyüyünce cikartrim:) tahta yapboz u aldım sayılı olanı onu sevdi oynadı bayaa.
çabuk çıktı allahtan lekesi. Ben bide yanındaydım bunları yaparken:)) bir sürü de ağladı aldım elinden diye.
Puzzle ı biz de sayılı aldık onu sevdi.
Bi daha incelemeden bişey almam baya uğraştırdı

kızlar annem takma isimle instagram açmış napim merak ediyorum diyo bide ben burdan hep forum diye bahsediyorum o forumun adı ne diyo korkarım aklında burayada girmek var telefonumu eşimden değil de annemden gizlemek gerek :KK70:
Artık ne kadar anlattıysan merak etmiş kadın:)
Benim annemde whatsap dediğiniz neyse bana da verin ondn diyo. :))

Back
X