Ekledim canim dun seni
Kapakları ve kapatma makinesini nereden alabiliriz? ben de onlara yapmayı planlıyorumsicramiyor diyebilirim canım tenceren derin olsun biraz. Biz de yaptık annemle o kadar çok yaptik ki 60 kg domates soyup dogradikcanımız çıktı ama degdi. Salcamizi da kendimiz yaptik geçen hafta baya bi yoğunduk kışlık baya birşey yapmış olduk. Bir de size de fikir olsun Konyalı bir arkadasa getirtmistim ben maden suyu şişesi kapakları ve kapatma makinesi. Maden suyu siselerini biriktiriyorum kıştan yıkayıp onlara yapıyoruz domates sosunu. Tek kullanımlık oluyor taze taze tüketiyoruz.
İsmimi değiştirdim dedin ya,baktım çıkmadı da o yüzden sordum
Biberon almaz hic kullanmadi canimSütünü sağıp biberonla vermeyi deneyebilirsin, meme alışkanlığı mı oluşturuyor yoksa sadece süt mü istiyor en azından ona emin olursun...
Gecen hafta tahlil yapildi enfeksiyon yok kansizlik olabilir ferrum kullaniyorum 11 damla. Sadece emiyo uyumuyordda ancak esner dururCanim benim kizda yemiyor Idrar tahlili almaya calisiyorum idrar yollari enfeksiyobu da yaoar istahsizlik bi de kansizlik da yapiyor dis haricinde
İnstagram isimlerimiz :
pufpuff : berna_cinar
aren5 : selen.aren
minnakkartal : kubrayv
akaibu : saime_gg
isimdeyimgucumdeyim : o_basarir
azerikizi91 : azerikiziysn
hiraysen : aysenfidanci
mutube : tugba_beyzamm
Kızlaaaaaar listeye eklenmek isteyenler ya bana bu şekilde isimlerini mesaj atsın ya da etiket veya alıntı yazarak belirtsin listeyi oluşturayım..Ayrıca gönderileri kaybetmemek için 1.sayfaya gebelik tablomuzun altına da ekledim..
Anaam ben hızlı çıktım galiba hamuru yoğurdum bile ama zormuş yaa bi de çok oldu nerdeyse 5 kilı un koydum inşallah güzel olur iki gğn bekletip perşembe günü sermeyi düşünüyorumbende beğendim aslında. Gerçi hiç bana göre değil. Kimse hiç bi koşulda bana o kostümü giydiremez ama böyle enerjik insanlarıda severim. İçine sinmiştir inşallah onunda herşey. Belli ki çok özenmiş.
canım ben gurme bebekteki tarhana tarifiyle anneminkini karıştırıp yapıyorum. Nohutla mercimekte koycam içine. Nohutu ıslamatı unuttuğum için dün başlayamadım bu gün yapcam.
Birde genelde internette hep domatesi biberi falan biraz öldürüyolar ocakta. Gurme bebektekide öyle .Annrmler hep çiğden yaparlar. Bende çiğden koymaya karar verdim.
Bakalım bu gün tüm malzemeleri hazırlıcam. Yıkayıp doğrayıp hazırlıcam. Akşama gökçeyi uyutup yoğurcam. İnşallah beceririm.
Sen nasıl yapmayı düşünüyosun
yaaa yine başlamayın iki gündür domates yapımı sos yapımı katılamıyorum sohbetlerinize şimdi bide tarhana mı yapacaksınız ben nerelere vuram kendimi nerlerden atambakın bana haftasonu alışveriş kuaför gezme oh miss gelin böyle şeylerden konuşalım
Anaam ben hızlı çıktım galiba hamuru yoğurdum bile ama zormuş yaa bi de çok oldu nerdeyse 5 kilı un koydum inşallah güzel olur iki gğn bekletip perşembe günü sermeyi düşünüyorum
hızlı çıktın cidden. domates sosundan sonra pek takatim kalmadı benim:)Bu da yopurulmuş hali
Sopan kırmızı biber domates nohut az da nane koydum düdüklüde bi 40-45 dk pişirdim sonra blendrdan geçirip yoğurdum
Yoğururken süzme yopurt ve maya ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?