2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kapakları ve kapatma makinesini nereden alabiliriz? ben de onlara yapmayı planlıyorum

İnstagram isimlerimiz :

pufpuff : berna_cinar
aren5 : selen.aren
minnakkartal : kubrayv
akaibu : saime_gg
isimdeyimgucumdeyim : o_basarir
azerikizi91 : azerikiziysn
hiraysen : aysenfidanci
mutube : tugba_beyzamm

Kızlaaaaaar listeye eklenmek isteyenler ya bana bu şekilde isimlerini mesaj atsın ya da etiket veya alıntı yazarak belirtsin listeyi oluşturayım..Ayrıca gönderileri kaybetmemek için 1.sayfaya gebelik tablomuzun altına da ekledim..

Canim benim kizda yemiyor Idrar tahlili almaya calisiyorum idrar yollari enfeksiyobu da yaoar istahsizlik bi de kansizlik da yapiyor dis haricinde
Gecen hafta tahlil yapildi enfeksiyon yok kansizlik olabilir ferrum kullaniyorum 11 damla. Sadece emiyo uyumuyordda ancak esner durur

ya bende istiyorum yapmak tarhana ama bilemedim anneme yapalim dedim babam tarişte var aliriz ordan dedi karar veremedim

Emiroglu.g benim canim

Selam kizlar iyi haftalar @minnakkartal eltini begendim cok guzel olmustu konsepti bence anali kizli kombin cok guzel begenirim de zaten kadin tutuyu hergun diyecek hali yok ya bence ozel gun icin cok yakismis

Kizlar size bisey soracam ersag nin temizlil urununu kullanan var mi ozellikle banyo wc sini ve yag sokucusunu ovuyolar bide izmirin sular cok kirecli dusakabinimi cilit bang la temizliyom hemen banyo yapildigi dakika eski halini aliyo bide kirlenmeyi geciktiriyomus diye duydum o yuzden

cuma günü koşa koşa bim'e gittim yapbozdan almak için, sonuç oğlum yapbozu kaydırak olarak kullanıp halıda kaydırıp kolunun üstüne düşüp incitmiş, işe gelip hemen 5 dk içinde eve döndüm sağlık ocağına gittik neyse ki Allah korumuş bir şey olmamış, acısı bir kaç gün sürebilir dediler....

Anaam ben hızlı çıktım galiba hamuru yoğurdum bile ama zormuş yaa bi de çok oldu nerdeyse 5 kilı un koydum inşallah güzel olur iki gğn bekletip perşembe günü sermeyi düşünüyorum

Eklentiler

• image.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 53

Ay hep öyle olmak istemişimdir valla ama köylülük damarlarımda var napayım

Anaam ben hızlı çıktım galiba hamuru yoğurdum bile ama zormuş yaa bi de çok oldu nerdeyse 5 kilı un koydum inşallah güzel olur iki gğn bekletip perşembe günü sermeyi düşünüyorum

Bu da yopurulmuş hali

Sopan kırmızı biber domates nohut az da nane koydum düdüklüde bi 40-45 dk pişirdim sonra blendrdan geçirip yoğurdum
Yoğururken süzme yopurt ve maya ekledim
hızlı çıktın cidden. domates sosundan sonra pek takatim kalmadı benim:)
Bide gökçe uyanıkken ille onun yanında olayım istiyo yaptırmaz bana diye akşama bırakıyorum.
Sende pişirmişsin. Bi biz mi çiğden yapıyoduk anlamadım.
Ben domates soğan kapya biber nohut mercimek nane dereotu maydonoz yoğurt koycam.
Nohut koyunca mayaya gerek kalmıyo aslında nıhut mayalanmayı sağlıyo.

5 kilo cidden bayağı olmuş.
Bende göz kararı yaparsam kesin çok olur diye tarif miktarlarına baktım epey bi. Kafama göre bi şablon oluşturdum.
2 kilo donates
2 kilo kırmızı biber
1 kilo soğan
Yarım kilo nohut
Yarım kilo yeşil mercimek
1 kilo süzme yoğurt( evde kendi yoğurdumu süzdüm takriben bir kilo olmuştur heralde)
Nane dereotu maydonoz koycam
Bu ölçülere 1-2 kilı civarı un gidecek anladığım kadarıyla.

5 kiloya maşallah diyorum tekrar.
Annemde geçen gün yaptım çok oldu diyodu.Hep taşmış gece leğen küçük gelmiş. Sende dikkat et derim.
Benimde öyle pek büyük leğenim yok ikiye falan bölcem artık bide taşarsa onla uğraşamam.

Bi de son olarak kaç gün mayalatcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…