2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi olmus kardesinin gelmesi canim islerini rahatlikla yapar bitirirsin yoksa tek basina cok daha zor olurdu
aynen öyle. Tahmin ettiğimdende çok yordu işler

Ne güzel işte canım ya bende bi düşündüm betülü alt kata babaanneye postaladam mı diye ama bu sabah keyfi yerinde sakindi bana pek bulaşmadı şimdi de uyuttum yemek yapacam inşallah
maşallah. Gökçe keyfi yerindede olsa sürekli çekiştirir. Tek başına oynamak istemiyo pek. Kardeşimi bile yordu. Sen bunla her gün napıyosun diyo bi de:))

aynen öyle. Tahmin ettiğimdende çok yordu işler

maşallah. Gökçe keyfi yerindede olsa sürekli çekiştirir. Tek başına oynamak istemiyo pek. Kardeşimi bile yordu. Sen bunla her gün napıyosun diyo bi de:))
Ya işte aynısı bize de oluyo ablamlar yaka silkiyo napıyosun bınunla diye bende salıyorum evde naparsa yapıyo karıştırıyo döküyo eline ekmek bisküvi falan ceriyorum anca öyle duruyo

Ne guzel canim organik sebze mis vallahi
Öyle güzel de bayatlamadan bozulmadan dolaba yerleştireyim diye uğraşırken zor oluyo
Fındık ceviz ıhlamur nane mısır biber bamya taze fasülye çilek patlıcan domates daha aklıma gelmiyo bi sürü şey patates soğan havuç filan da var da almıyorum her zaman

Ya işte aynısı bize de oluyo ablamlar yaka silkiyo napıyosun bınunla diye bende salıyorum evde naparsa yapıyo karıştırıyo döküyo eline ekmek bisküvi falan ceriyorum anca öyle duruyo
ne güzelmiş. Keşke gökçede kendi başına biraz durabilse. Eline bişey verince eli kirleniyo diye yemek istemiyo. Oyuncaklarla oynarkende ille yanında oturcam oynamasam bile.Yemek yaparken tezgahımın bi köşe kısmı var. Oraya oturtuyorum. Önüne tencere tava kepçe domates falan koyuyorum. Ben çorba karıştırırsam oda karıştırıyomuş gibi yapıyo. İlle ben ne yaparsam ona salça olacak. O köşe kısım olmasa ne yapardım bilmiyorum. Onu keşfettiğimden beri daha rahatım. Yoksa kucağıma alıp ne yapıyosam onada göstermemi istiyodu. Sofra bezini yere serip tahtayı falan indirip yerde sebze doğradığım bile oluyodu.

Şu bah bahçe işi çok güzelmiş ama. Aada eşimin dedeside getirir kendi bahçelerinden bişeyler. Geçen bi kabak getirmiş kocaman. Orta boy 3-4 kabakla eşdeğerdir heralde. Onla Gökçeye kaç ane yemek yaptım sayamadım bile:))

Kizlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum.biz su an kp in evinde oturuyoruz.tasininca kiraya cikcaz.esimle konustuk da daha once oturdgmz binadan memnunduk orda bir ev satilikmis fiyati da 148 bin tl.adam akilli bi ev kiralayalm desek 850-900 tl falan kiralar burda.depozito emlakci falan derken bayagi masrafli oluyo.kirada oturmaktansa kredi cekip evi alalim diyoruz 3-4 sene icinde odeyecek sekilde.daha sonra aldgmzdan daha yuksek fiyata satabilirz degerleniyo cunku oralar.hic olmadi il disina gidersek kiraya veririz diyoruz.Allah kismet ederse 3-4 sene daha burdayz.40 50bin tl ye yakin kira odeyecegimize evi alalm elimzde bisey olur en azindan diyoruz.siz olsaniz naparsiniz mantikli mi sizce?

Bu arada 800-900tl lik evleri 180-190 bin tl ye satiyolar en az.bu evin kirasi da o kadar ama 148 bin tl.uygun geldi bize.evin dolaplari ankastre seti boyler parke avizelere kadar takili.sadece boyatip oturcaz

Canım bence mantıklı bizde sizin gibi düşünüp ev aldık iyiki de almışım imkanımız varsa hiç durmayın yatırım olur

İmkan var varsa düşünmem alırdım canım :)

gayrt mantıklı canım dediğin.
Ama iyice araştırın bi neden böyleymiş parası 30-40 bin lira ucuz diyosun. İctalık mahkemelik bi durum var mı araştırın. Eğer öyleyse zaten kredi çekilmiyo. Sakat bi durum olmasın

Ben de baktm 1000 tl istiyookumayip iki cocuga baksaymisim keske dedim
Fiyatlar ayrı dert tanımadığım insanlar hemen işkillendim, ya oğluma bişey yaparlarsa diye gecenin bi körü kurdum da kurdum senaryoları. Senaryo konusunda mesleğim gereği ufkumun ne kadar geniş olduğunu da düşün bi nasıl yapıcam ben ya aslında büro açıp Azadla mı gidip gelsem diyorum ama o zaman da şu anki home office durumumun aynısı olacak bi de ofis kirası ödiycrm ay iki ucu bklu değnek Bu arada evi tapudan bi araştır bi pürüz yoksa durma bence al hemen

Kizlar oglumun bacagi yandi kizi lavaboya gotururken komidinin arkasina koyulan utuyle oynamis utunun fisi cekileli 5 dk olmustu. Hemen su tuttum sonra aloa vera sürdüm. Bu arada esim geldi acile goturduk anestol pomad ve silverdin krem sürdüler uzerini de kapattilar sargi bezi ile. Yanik kapatilir mi acaba bilen var mi bana pek mantikli gelmedi de. Uyuyor simdi yavrum insallah sabaha kadar uyur da acisini hissetmez

Oyyy geçmiş olsun. Belki ellemesin ve ilaçlı elini ağzına sürmesin diye kapaymışlardır

Kapatılıyor canım iyileşmeye başlayınca açılıyor bir kaç gün pansuman yapılıyor silerim ve anestolle

Bu arada çok büyük geçmiş olsun canm

Oyyy geçmiş olsun. Belki ellemesin ve ilaçlı elini ağzına sürmesin diye kapaymışlardır
Sagol canim. Hemsire acin dedi dr acmayin dedi kafam karıştı benimde
Kapatılıyor canım iyileşmeye başlayınca açılıyor bir kaç gün pansuman yapılıyor silerim ve anestolle

Bu arada çok büyük geçmiş olsun canm
Cok sagol cevap icin, iyiki varsiniz.
@cann10 çok geçmiş olsun.
@kmltm bencede tapudan kontrolünü yapın. Yapı kullanma izni var mı yok mu.
Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…