- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Sagol canim dustu cok sukurCanım geçmiş olsun neyseki düşmüş ateşi
S Sevgidili5 yiğitimde çabucak iileşsin düşsün ateşi inşallah
oyle oluyor canim bizim kis basinda yapilmisti benim mutfakta icte kaliyor balkondan mutfaga boru cektiler her yer toz olmustu ama rahat oluyor dogalgaz deyiyor o toza bitince yavas yavas temizlersinDun eve dogalgaz cekildi yok oyle bi toz pasak ev resmen insaat alanina dondu aksam sildim supurdum bugun bi daha yapmadim daha tam.bitmedi nehir de zaten hic ydrinde durmaz oyle boyle yavas bi sekilde yapiyom
Ben de dedikoducuymusum@Apriori ben de dicektim yaşlıyım ki nitekim senden 1 yaş büyüğüm 82 liyim:) kesin karşılaşmışızdır okulun oralarda basinsitesi durağında
@Pufpuf sen ne kadar gençmişsin maşaallah, yazılarından benim kadar varsındır diye düşünüyodum
S Sevgidili5 ve @yazyağmuru inş tez geçer.. Buarada ayferzey kremşantili kurabiyeni herkese yapıyorum süper oluyor..tekrar teşekkür ederim, hep anıyorum seni
@azerikızı inş sağlıcakla kucağına alırsın , süper
@isimdeyimgucumdeyim kafana takma yemeyişimi bizimkide bi öğün düzgün yiyo sadece, boşver , boşverelim
@kmltm kayınvalide yemeğine mi gitti acaba?
Buarada benim kızımın babasıyla olduğu belli oluyor di mi:) rahat rahat yazdım :))
@kmltm sen eksik kaldın ama(((
Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk
@Pufpuf sen ne kadar gençmişsin maşaallah, yazılarından benim kadar varsındır diye düşünüyodum
Buluşma fotomuz instagram da kızlar
Inşallah çok teşekkürler@minnakkartal ig deki hesabina baktim. Bir videoda cok net melodi soyluyor. Tahminimcok erken konusacak ve cooook keyifli bir bebekligi olacak kizinin.
Hesabım adımla açık olduğu için burada yazamayacağım ama ekliyiz birbirimizdeAaaay canım benim çoook sevindim..oğlan var şimdi kız geliyor çok şükür harika bi haber bu..sötlemeden geçemeyeceğim darısı bana inşallah
Evet canım 1987'liyim ben
İsmin ne instagramda ben göremedim
Ben daha önce çok kullandım rahat bişey canımGunaydin arkadaşlar size bi sorum olucak denize gdicez bugün ama sanirm adet olucam hissediyorum ... Tampon kullanan oldmu hic aranizda int arastrdim kullanilabliyoms ama ben hic kullanmadim teretdutteyim
tamam sağol cvp için canmHesabım adımla açık olduğu için burada yazamayacağım ama ekliyiz birbirimizde
Ben daha önce çok kullandım rahat bişey canım
Ben kullanıyorum canım hiç sıkıntı yaşamadım ama 2 saatte bir değiştirmek lazım. Biraz geç yazmışım gerçi yeni okudumGunaydin arkadaşlar size bi sorum olucak denize gdicez bugün ama sanirm adet olucam hissediyorum ... Tampon kullanan oldmu hic aranizda int arastrdim kullanilabliyoms ama ben hic kullanmadim teretdutteyim
Sağol canimS Sevgidili5 Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Ay çok hoşmuş benim bile hoşuma gittiKayınpederimi tanıdığımdan beri hergün posta gazetesi alır, çocukların fotoğraflarının olduğu sayfaya geldiğinde teker teker bakıp onaları sever. Bende kp'e süpriz yapmak için posta gazetesine foto göndermiştim. Bugün yayınlamışlar. Arkadaşlarıyla otururken görmüş aramadığı kimse kalmamış
Canım bu sureci birbirimizle paylaşalım. Ben bu e-bebekde klozetlere basamaklı çocuklar için olan aparatlardan alıp lazımlıksız denemeyi düşünüyorum. Misafirler için kullandığımız wc var orda deneme yapalım diyorum. Çünkü sonra birde lazımlıktan wc ye geçme süreci olacak. Bilmiyorum yaşadıkça görücez belki pratik de uygulanması zor olur.Kızlar bugün lazımlık aldık şimdilik kullanmıyoruz betül oynuyo iyice alışsın yavaş yavaş alıştırcam bi anda gel çiş yapalım demiyeyim dedim bu sabah normal klozete tutup çiiş dedim o da çişş diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?