2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacilarim hepinize tesekkur ediyorum
Dusuk tehlikemden oturu progestan kullandim belirli bir sure ...
O ilac beni benden aldi cok cabuk yoruluyordum...
Kv dem sagolsun herseyimizle o ilgileniyor...
Mutfaga giremiyorum Yasin e yemek dahi yediremiyorum....
Kv de Her turlu bakimiyla ilgileniyor sagolsun
Bu arada kacamaklik yapilmis kizlar apriorim kubram ve bunekim sadece 3 unuz galiba...
Ohhhh iyi kaynatmissinizdir simdi

Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.

Arda'ya geçmiş olsun canım şükür ki çıkmış Allah'ım korumuş

Bende okudum Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin öyle kötü hissettim ki kendimi yerine koyamam mirayı öyle düşünemem düşünmem hatta hiçbirinizi yerine koyamam gerçekten dağ taş dayanamaz Allah'ım uzun sağlıklı ömürler versin kuzularımıza

Sadece yigitle kalmadik kzlarin ikiside ateşli şu anda.büyük kızım dersaneden çok yorgun geldi aslında hastaymis yeni çıktı atesi küçük kizimda dün çok fazla dondurma yedi sanırım boğaz enfeksiyonu geciriyo onun ateş de yüksek. Bu geceyi acilde geçirme ihtimali gittikçe yukseliyo bizim evde.

Benim oğlan bu günlerde kiz gibi banane banane diyerek omuz kaldiririz ya öyle yapiyo yasa beni mi rol model aliyo acaba çok komik oğlan çocuğuna hiç yakişmiyobi de yüzünü havluyla örtüp el yordamiyla ortada dolaniyo seviniyo böyle yapan varmi sizin çocuklarda?

Bizmkide kafasini örtüp Gezmeyi seviyo bide cee yapiyo

Sorma. Bide banyodan sonra saçını koklatmani ozledim demiş ya. O sırada gökçeyi yeni yikamistim nasıl kötü oldum. Zaten yazıyı tam olarak okuyamadim. Çok kötü oldum. Allah sabır versin. Ağla ağla bi tuhaf oldum. Gökçe de yazık nasıl şaşırdı. Yanıma gelmiş bakıyor.

Ayy bende çok kötü oldum yaaa nası bi acı ağla ağla tuhaf oldum ne denir ne yazılır hiç bilemedim

Canim cok gecmis olsun hepsinin hasta olmasi kotu olmus insallah duser atesleri

Hu huuuu teyzeler kizimla biz geldik ...
Bugun cinsiyetimiz kesinlesti prensesim olacakmis....
Cok sukur bin sukur Rabb'ime ♥♥♥
Cok mutluyum cokkk
Çok sevindim cnm. Sağlıkla alırsın inş. Kucağına kızını..
Hani bebeğini kaybedrn bi şubat annesi vardı ya. Haksever adı. Kızının adı zeynepti.Bdv ye konu açmış. İçim çıktı resmen okurken allahım nasıl acı bu ya.
Bende okudum o kadar kötü oldum ki. Biz böyle üzülüyorken onun yaşadığı acıyı tahmin bile edemiyorum. Rabbim sabır versin.
Çok geçmiş olsn. Üçünün birden olması kötü olmuş. İnş. hemen iyileşirler.

İnatci
Eki Görüntüle 1624639

Ben "Sanalist" mişim
Sanalist nedir yaaaa

Masallah gokce 1 haftaya kakmaz yirmiye tamamlar disini iki gun girmedim 105 sayfa okudum mesajin birinde 14.disinizin ciktigini okudum virinde 15.dis 5 gun gun icinde digerleri de felir artik canim
Ya mesaji okudum cok kotu oldum agladim allah kimseye evlat acisi yasatmasin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…