2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ne kadar güzel benimde çok Hoşuma gitti

Ben daha önce annemin gazıyla denedim klozete oturttdum sanki korktu indirdim işedi bu sabahta aynısı oldu klozete oturttum inmek istedi indirince yine işedi en iyisi deneyelim dedim bu lazımlığı aldık oturma odasında şimdilik oyın niyetine arada bi oturtıyorum bezi filan altında ama yani kirli değil oturağımız :))
Zaten buna denk getirsem arada klozete de götürürüm bu yumuşak geçiş niyetine çünkü ananede teyzede babaaanned emecburen o klozetin üstüne konan şeyler varya onlarda yapacak bakalım yavaş yavaş
18. Aydan itibaren yazıyo zaten internette ben acele ettim biraz

A Apriori bi fotoğraf da buraya istesek ig ı olmayanlar için
stanki ve K Keskek erken değil mi henüz, aslında alışsalar ne süper olur..bu konuyu hiç bilmiyorum..aydınlatırmısınız beni.?!
Eşimin hesabından baktım çoğu hesap kilitli.@minnakkartal fotolarına bayıldım..Ama nazar değer..fotolar kadar yazdığın yorumlarda süper çok güzel bir anı olacak miraya..çok okuyun fakat kem gözlere karşı..
Ben de hamileyken defter tutuyodum..tabi doğumdan sonra hiç yardımcım olmadığından hiç fırsat bulamadım ki yazayım..
Geçen gün seminer erken bitti , nil le bakıcı yalnız alışsınlar diye oturdum , kafamı dinleyince, kızıma e-posta yazmak geldi..işte ya da dışarda nasılsa tel. Elimizden düşmüyo fırsat buldukça bugünlere dair notlar yazacağım.adına bi mail adresi aldım oraya göndereceğim..keşke daha önceden fırsatım zamanım olsaydı..paylaşayım dedim belki siz zaten yapmışınızdır kk kadınları

internet paketim çok az kaldığı için giremiyrum pek.kendimi eksik hissediyorum resmen.
kardeşimde salı günü gidecek o gitmeden tarhanayı hallettim. 15 kilo daha domates aldım yine sos yapcam. gökçe için yapmıştım diğerlerini kendimizede yapayım dedim hoşuma gitti.

tarhanamda böyle oldu :) K Keskek bende çok kurutmuşum. biraz zor oldu robot bozulacak sandım. baya da çok çıktı. bende de bi kısmı tamamen çekilmedi. ama eriyo su da. tadı güzel ama gökçede yedi güzelce. önemli olanda oydu zatn. canım çıktı resmen

çok güzel olmuş gerçekten :) nasıl mutlu olmuştur adam

@minnakkartal A apriori11 kızlar sizde süper çıkmışsınız

Erken zaten dedim ya 18 ay itibari ile bizimki alıştırma turları

Ay seninki güzel olmuş yine benim iyice kuru bi kısmı öyle ince taneli de kalın taneliler daha kocaman benim bi gün güneşte burakıp gezmeye gittimde kavrulmuş zavallılar

Benimde rondo bozulacak sandım o yüzden hepsini çekmedim korkudan ondan belkide iri kaldılar

Eline sağlık canım gökçeye de afiyet olsun

ben buzdolabına koydum biraz mikseri o kadar çok ısınmıştı ki
elekten geçirdikten sonra kalan iri taneleri 2 kez daha çektim öyle anca bu kadar inceldiler. seninkilerde çeksen incelir büyük ihtimalle. ama su da eriyolarsada çokta şart değildir heralde. hepimmizin eline sağlık

çok teşekkürler canım Bende bol bol okuyorum hepimizin kuzularını korusun Allahım senin fikrinde güzel ben çok yazıdan anlamıyorum ama bazı kıyafetlerini küçük notlarla sakladım bide bu hesaptaki foto ve yorumlar işte umarım ilerde bakıp eğlenir

Bende kuzenlerimin ve tabiki bitanecik yigenimin resmini göndermiştim yayınlamışlardı :)

Canım dediğim bundan, alafrangayı bu üst kısmı daraltıyor. Birde merdiven çıkacakları için belki eğlenceli bulup heveslenirler. Arda şu an için hazır değil, çişini ve kakasının geldiğini bilip söylemiyor. 18. ayı bekliyorum. Ama tuvalete banyoya gitmeyi seviyor.

Eklentiler

• mMSR-13775_1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 50
Bugün iş yerindeki arkadaşlarla kahvaltıya gittik, 1 saat bir yoldu bizim olduğumuz arabada Arda'dan 9 ay büyük bir kız çocuğu vardı , bizim oğlanın içinden başka birşey çıktı kızın oyuncaklarını alıp vermek istemedi , bir kız ağladı bir Arda ağladı hırslandı Arda kızı ısırmak istedi, eşim benzinklikte inip iki tane aynısından peluş civciv aldı , aklınca ikiside eline alıp kavga etmeden oynayacaktı. Arda ikisinide aldı sarıldı üstüne yattı. Arda'nın hiç yaşıtı olmadığı için ilk defa bugün bunları yaşadık. O an hemen kardeş yapmalıyız dedim tabi sonra hemen kendime geldim vazgeçtim Kreş de ana okulunda bizi zor günler bekliyor onu anladım.

Biz hep böyleyiz umutta hiç kimseye birsey vermiyor alma vermem benim diye dolanıyor ortada

bende doğumgününde ablama aldırdım bundan şimdilik acmadım daha bi ara tuvalete kakasını yapıyodu ama bıraktı oturmak istemiyo şimdi bende bekliyorum biraz daha cıkarıcam

Bakıcımızin 6 yaşında bir kızı var. Gökçe kıza kendi oyuncaklarini bile vermiyormus bazen. Hatta en son kızın burnunu isirmis

Artık hiç bişey eskisi gibi değil artık vatan için değil bir hiç uğruna gidiyo canlar analar babalar eşler hele de küçücük yavrular babasız kalıyor dünkü polislerin birinin 6 aylıkmış bebeği bugun neler ne acılar çıkacak
Politika siyaset uğruna hiç olan canlar
Allahım yardımcıları olsun hepsinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…