- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Canim bugun aklima geldi Emre yi merak etmistim bende cok sukur dusmus atesi disten olmus o zaman atesi iyi olmasina sevindim sana da gecmis olsun hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah gonlunce olur herseyGiremiyorm kac gundur yarm yamalak okuyup cikiyorm sadece.emrenin atesi dustu cok sukur bir gece surdu sadece sabaha kadar kontrol ettm sabaha karsi dusunce uyumusm.disti sanrm bir kopek disi cikti digerleri hala kabarikbaska bir belrti yoktu bikac defa burnu akti sadece peditusla gecti o da.bu arada ben kaptm sifayi emreye bakamycagm icin bif gece annemde kaldm dun dondm esim bakti emreye uyudm ben de.bugun iyiyim sukur. @AreN5 tesekkurler canm emre iyi cok sukur.
Bu arada tayin isim de iptal edildi.ekimin sonunu beklycekmisimmerkezde pek okul acilmyo oturdgm ilcede cok aciliyo.bakalm umarim ekimde acilir da gidebilirim.evin de tadilati var zaten bayramdan sonraya kaldi o da.ilceye tayinim cikarsa tasinmayip aldgmz evi kiraya vercz krediye de katkisi olur hem.merkeze cikarsa da ben oturcm orda.ay kafam allak bullak bu isler yuzundrn tatile de gidemedik esim iznini evde geciriyo
Bi fikrim yok yataklar hakkinda ama benim yatak istikbal stress free bende pek memnun degilim ilerde bende degistiricem ama alirsam yatastan alicamKizlar selam
Epeydir giremiyorum foruma yogunluktan kurtulamadim hala hatta okuyamadan direk konuya girecem.
Bugun yatsan da yatak aldim bayram sonu teslim edilecekmis. bel agrisi yapıyor kullandigimiz yatak.
Yatsana yayli yatak istiyorum dedim bana lateks yatagi yayli deyip satmis henuz 1 hafta once acilmis o magaza. Lateks cashmire yatak satti hemde pahali bi yatak 1 ay deneme suresi var. Ben eve gelir gelmez yatsan cashmere int arastirinca lateks oldugunu gordum. Yarin gidip yayli yatak yerine latex verdiniz deyip ya yayli yatak almayi isteyecem yada para iadesi isteyecem. Lateks yataklar yayli ile visco arasi biseymis. Alerji yapabiliyormus
Yarin gidip konusacaz.
Lateks yatak kullanan var mı? Birde hangi yatak markasini kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Canim hic bilmiyorum biz hala evlenirken aldigimiz yatagi kullaniyoruz 15 sene oldu yatas markasi esim degistirelim dedi birkac kez ben idare edelim sonra degistiririz defim ama bozuldu bizim yatakta artik degistircezKizlar selam
Epeydir giremiyorum foruma yogunluktan kurtulamadim hala hatta okuyamadan direk konuya girecem.
Bugun yatsan da yatak aldim bayram sonu teslim edilecekmis. bel agrisi yapıyor kullandigimiz yatak.
Yatsana yayli yatak istiyorum dedim bana lateks yatagi yayli deyip satmis henuz 1 hafta once acilmis o magaza. Lateks cashmire yatak satti hemde pahali bi yatak 1 ay deneme suresi var. Ben eve gelir gelmez yatsan cashmere int arastirinca lateks oldugunu gordum. Yarin gidip yayli yatak yerine latex verdiniz deyip ya yayli yatak almayi isteyecem yada para iadesi isteyecem. Lateks yataklar yayli ile visco arasi biseymis. Alerji yapabiliyormus
Yarin gidip konusacaz.
Lateks yatak kullanan var mı? Birde hangi yatak markasini kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Bizimki de gec uyudu 11 i geciyordu ve zorla uyuttum insallah bu gece uyanmaz Umutta uyur insallah bir an onceBu saat oldu hala uykudan eser yok ha bire oyun oynuyor
insallah onemli birsey yoktur canim gecmis olsun tekrarNehirin atesini geceden beri cikip ilac veriyom.bi nebze dusuyo ama tam dusmedi bi iki saat icinde geri cikiyo aksamustu mesai bitmeden hemen dr a goturdum atesi 38.5 ishaldi kac gumdur kaka tahlili istedi sonucu uarin alacam iko kere ilik dus aldirdim fitil verdim vucudu ve alni yine sicak bi saati geckin ayagimda salliyom yerine koyunca uyaniyo halsizdi de bugun zaten
Daha uyumadiCanim hic bilmiyorum biz hala evlenirken aldigimiz yatagi kullaniyoruz 15 sene oldu yatas markasi esim degistirelim dedi birkac kez ben idare edelim sonra degistiririz defim ama bozuldu bizim yatakta artik degistircez
Bizimki de gec uyudu 11 i geciyordu ve zorla uyuttum insallah bu gece uyanmaz Umutta uyur insallah bir an once
insallah onemli birsey yoktur canim gecmis olsun tekrar
Aynen bende çok skiliyorum benm esimde hep calisiyorEsim pazar calisacakmis arefe gunu calisacak of ya ben de bize bayram gelmiyormu dedim birkac sey almam lazim pazartesi bir boslugum var gunduz gideriz dedi bazen sıkılıyorum bu durumdan ama iste lazim hele ki bu donemde borcumuz var
Gercekten zor oluyor kendi is yerin oldugunda oyle oluyorAynen bende çok skiliyorum benm esimde hep calisiyor
BiZde yatağımızdan memnun değiliz ama idare edelim dedim eşimeKizlar selam
Yarin gidip konusacaz.
geçmiş olsn ateşi düşmüştür inş.şimdi. Bu düşmelere bizde de çok var. Günlerdir koltuga çıkmayı keşfetti ve sürekli ordan yere düşüyor.Nehiri aldim parka gittik komsularla tabi nehir hic oturmadi kaydiragin merdivenlerinden cikti kaydi bikac kere diger sefer yine cikti basamaginin basinda bekledi sonra son merdiveni cikarken ayagi tokezledi dustu yuvarlanarak kafasinin uatune takla atarak nasi dusty benim halen icim aciyo korktum once boynuma bisey mi oldu diye allahtan bisy olmadi ama biraz alni kizarikbubarada sabah biraz hafif atesi var gibiydi calpol verdim simdi yine biraz var gibi yarina kadar boyle devam ederse dr a goturecem ama eli agzinda agzini da acmiyo ki sipa hangi dis gelecek
Istanbulda oturanlar hep avrupa yakasinda mi? Tuzla, pendik, kartal, maltepe civarindam kimse yok mu?
Ben kurtköydeydim ama şimdi gebzeye taşındm.?@AreN5 pendik di sanırım bende orada oturdum bi kaç yıl sonra tekrar dönücem bi Ayağım orda
Bu arada buluşma şeysinde seni etiketledik mi yoksa affola umarım belirleyeceğimiz tarih de bir arada olabiliriz
Çok sevindim emreye. Senin içinde hakkında hangisi hayırlısıysa o olsn cnm.Giremiyorm kac gundur yarm yamalak okuyup cikiyorm sadece.emrenin atesi dustu cok sukur bir gece surdu sadece sabaha kadar kontrol ettm sabaha karsi dusunce uyumusm.disti sanrm bir kopek disi cikti digerleri hala kabarikbaska bir belrti yoktu bikac defa burnu akti sadece peditusla gecti o da.bu arada ben kaptm sifayi emreye bakamycagm icin bif gece annemde kaldm dun dondm esim bakti emreye uyudm ben de.bugun iyiyim sukur. @AreN5 tesekkurler canm emre iyi cok sukur.
Bu arada tayin isim de iptal edildi.ekimin sonunu beklycekmisimmerkezde pek okul acilmyo oturdgm ilcede cok aciliyo.bakalm umarim ekimde acilir da gidebilirim.evin de tadilati var zaten bayramdan sonraya kaldi o da.ilceye tayinim cikarsa tasinmayip aldgmz evi kiraya vercz krediye de katkisi olur hem.merkeze cikarsa da ben oturcm orda.ay kafam allak bullak bu isler yuzundrn tatile de gidemedik esim iznini evde geciriyo
Ben hikayesini okudum ama yorumlara pek bakmadım. Amapufpuff isimdeyimgucumdeyim cute nin konusu mu bayağı uzun sonra okuyacam trende mesajlar da top 1 de o yüzden o mu diye sordum
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl nehirNehirin atesini geceden beri cikip ilac veriyom.bi nebze dusuyo ama tam dusmedi bi iki saat icinde geri cikiyo aksamustu mesai bitmeden hemen dr a goturdum atesi 38.5 ishaldi kac gumdur kaka tahlili istedi sonucu uarin alacam iko kere ilik dus aldirdim fitil verdim vucudu ve alni yine sicak bi saati geckin ayagimda salliyom yerine koyunca uyaniyo halsizdi de bugun zaten
Aman siz söyleyince baktım biraz daral geldi bırakın takip etmeyin böyle şeyleriBen hikayesini okudum ama yorumlara pek bakmadım. Amapufpuff kocam ne halt karıştırıyoru takip ediyor sanırım.
Canim tempur coook pahalı ben coook arastirdim visco istemiyorum yatsan kaliteli zaten tempurdan sonra yatsan kaliteli bence lateks vermis saskoloz adam yayli istiyorum dediğim halde. Bugun yatsan yayli olan 2 seçenek deneyecem bi ri millwood digeri beatrice. Begenmezsem parayi isteyecem pesin odedik cunku. Yatak isi cok karışık cok zormus hayirlisi bakalimBiZde yatağımızdan memnun değiliz ama idare edelim dedim eşime
Geçen bizde yatsan a baktık aslında alabilirim dersen tempur marka al biz beğendik ama 4500 tl şu an alamayız onu bi de yatsanın visco yatağını beğendik o da 1500 tl idi
Ayy bencede çok zor evlenirken yatak odası takımının yanında verdiler iyiki yoksa çok kararsız kalırdım :)Canim tempur coook pahalı ben coook arastirdim visco istemiyorum yatsan kaliteli zaten tempurdan sonra yatsan kaliteli bence lateks vermis saskoloz adam yayli istiyorum dediğim halde. Bugun yatsan yayli olan 2 seçenek deneyecem bi ri millwood digeri beatrice. Begenmezsem parayi isteyecem pesin odedik cunku. Yatak isi cok karışık cok zormus hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?