2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende dün akşam gördüm ilacın ruhsat sıkıntısı varmış sanırım o yüzden bulunmuyomuş çok şükür halimize ya

Ne guzel maaile bayram yapıyorsunuz elti görümce anlaşıyorsunuz demekki?allah daim etsın

Ben cocugu gormedim ama msjini okudum hassasannenin.bayramdan sonra bulursam yollycam ya da bez falan demsti onlari yollarim.Allah sifa versin

Iyi bayramlar hatunlar.benm bayramim buruk bu defa hala konusmuyoruzdayanamaz bugun gelr diye dusunuyodm gelmedi adam keyfinde
Sana da iyi bayramlar canim haklisin zor bir durum bence de dönmesi gerekiyordu sen de gez rahatına bak desem eminim aklindadir bu durum sürekli sen yine de oğluna sıkı sıkı sarıl kokla onu bol bol

Gece saat başı ağlayarak uyandı her saate baktığımda 1 saat fark vardı dakıka bıle oynamadı hep ağladı banyo yaptırmıştım kısa kollu pijamayla bile terlemiş ıslanmış yine değiştırdım alt pijamayı bile istemiyo üstü açık uyuyo ben üzerimi örtüyorum üşüyorum o istemiyo çıplak yatacak diş jeli sürdüm biraz uyudu gunduz uykusuda yok oldu iyice şimdi gelen giden de başlar artık hiç uyutamam

Ece de çok terliyor ben ustunu kısa kollu altına uzun pijama giydiriyorum cami kapatiyorum sabaha karşı ustunu ortuyorum serin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…