2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
'Geç yürüdü di mi' lafını bir daha birinden duyacak olursam ona fena patlıcam. Hadi yürümezken niye daha yürümedi lafını bir nebze olsun anlayabiliyodum ama bu nedir?

Evet cevabını alınca nolucak kendinizi tatmin mi etceksiniz.
Konuşamıyo mu daha ne demek. 15 aylık çocuktan ne bekliyoşarsa. Çocuğun her gördüğü insana direk bildiği tüm kelimeleri sayması mı gerekiyo. 15 dklık görüşmede çocuğun geç konuşacağına karar verebiliyoşar. Ki eğey bi kelime biliyo. Kaldı ki bilmeyedr bilir. Hemen doktorluğa soyınacaklar ille.

Eşimde izliyordu onu :) elinde laptop yatakta dizi izlerdi eskiden. Ama o sabah 7 de gökçe için kalkmazdi o ayrı

Kizlar perşembeden beri midem bulanıyor beynimin içi bi tuhaf :/ kaşıntı ve akıntım da var. Hastanede kadın doğum doktoru da yoktu bayramda. Doktorumun daha önce aynı durumda yazdığı fitili aldım ama hala ayni pufff

Kizlar kulağımda duyma problemi var hacamatin iyi geldigini duydum zaten sunnet oldugu icin yaptirmak istiyorum. Konyada bildiginiz iyi bir hacamat var mi?
Bir de hacamat yaptıraniniz var mi?

Aynen öyle canim zaten gittiğimiz yerlerde Ece bir süre kucagima yapışıyor kimseye gitmiyor benim teyzemin oğlu var Hollanda da yaşıyor birkaç sene önce geldiğinde bana senin oğlanlar hiç buyumuyor hep aynı görüyorum demişti onun 4 kızı var hepsi obez bende ona dedimki benimkiler büyüyor hemde normal olarak buyuyorlar ama seninkiler fazla hızlı buyuyorlar bence ondan benimkiler sana öyle geliyordur dedim kapattı çenesini bir daha da birşey demedi gıcık şey

Hangi diziye başladınız biz izledijlerinizin sezon fibali yapmasını bekliyoruz tüm bölümleri bi anda izlicez bitince

ay cidden ille bi yorum yapcaklar. Hakediyo bazıları böyle lafları ama

Oh bayram bittieşim ne kadar akraba varsa herkesi gezdirdi biride eksik kalsın bizim küçük çocuğumuz var dedim yoo bizim çocuğumuz kocaman oldu artık deyip girmedik kapı bırakmadı. Tam eve geliyoruz bu seferde misafir geliyo hadi kostur kostur bide gelenleri ağırla tasindigimiz için çoğu ev görme yle bayramlasmayi aradan çıkarmak için geldi. Hatta bebek görmeye gelen bile oldudaha bi saat önce kalktilar yigite bi esofman takımı almışlar hediye Güle güle büyütün diyo bende dayanamadım yigitin askerliği bile geldi büyüdü de dedim:))) çok yorgunum bide yarın okul aciliyo sabahtan okuldayiz ne zaman dinlenirim artık bilmiyorum.yiğit çok bunaldi ama yazık çocugun bütün düzeni bozuldu şu anda derin derin uyuyo.hem güzel hem zorlu bi bayram geçirdik. Biraz gec oldu ama kızlar herkesin bayramını kutluyorum öpüyorum hepinizi

Hangi diziye başladınız biz izledijlerinizin sezon fibali yapmasını bekliyoruz tüm bölümleri bi anda izlicez bitince
Suits, blacklist, perception şimdilik ara verilenler başlamasını bekliyoruz. O zamana kadar castle ve Prison break izliyoruz. Siz hangilerini izliyorsunuz.

Biz yeni giysilerimizi Efe'nin bayram harçlıklarıyla aldık.. Maça hazırdık.. Giyindik,ailecek resimde çektik.. Ama msç başladı,Efe uyudu

Eki Görüntüle 1640606
Biz de değişik bi totem yaptık kendinibilmezin biri azada feneriumdan penye almıştı. Ben de azada onu giydirdim bugün, Beşiktaşlı tabağı ve kaşığıyla da yemek yedirdim ve önlük bağlamadım. Penye kirlenirse bjk alacaktı maçı ki öyle oldu :)))))

Süpermiş bide o şekilde resmini çekseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…