- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
Eşimde izliyordu onu :) elinde laptop yatakta dizi izlerdi eskiden. Ama o sabah 7 de gökçe için kalkmazdi o ayrıBen hep buradayımgeçen yazdım ya yeni bir diziye başladık diye, azad uyuyunca 6-7 bölüm izliyoruz sabahı buluyor yatmamız. İki gündür sabah ezanında yatıp Azadla sabah 7 de kalkıyorum niye kendime işkence yapıyorum bilmem ama dizi de çok sürükleyici namussuz başlayınca bırakamıyorum
Hayır. Kendimize de yaptırmiyoruz bizCocuklara grip asisi yaptiracak misiniz?
İlk sezonda tempo çok yüksek, bi tarafıma inme inmeden bugün birinci sezonu tamamlayacamYillar once prison break izlemistim çok surukleyici bagimlilik yapiyor ama son bölümleri sacmaliyo sanki
Aynen öyle canim zaten gittiğimiz yerlerde Ece bir süre kucagima yapışıyor kimseye gitmiyor benim teyzemin oğlu var Hollanda da yaşıyor birkaç sene önce geldiğinde bana senin oğlanlar hiç buyumuyor hep aynı görüyorum demişti onun 4 kızı var hepsi obez bende ona dedimki benimkiler büyüyor hemde normal olarak buyuyorlar ama seninkiler fazla hızlı buyuyorlar bence ondan benimkiler sana öyle geliyordur dedim kapattı çenesini bir daha da birşey demedi gıcık şey'Geç yürüdü di mi' lafını bir daha birinden duyacak olursam ona fena patlıcam. Hadi yürümezken niye daha yürümedi lafını bir nebze olsun anlayabiliyodum ama bu nedir?
Evet cevabını alınca nolucak kendinizi tatmin mi etceksiniz.
Konuşamıyo mu daha ne demek. 15 aylık çocuktan ne bekliyoşarsa. Çocuğun her gördüğü insana direk bildiği tüm kelimeleri sayması mı gerekiyo. 15 dklık görüşmede çocuğun geç konuşacağına karar verebiliyoşar. Ki eğey bi kelime biliyo. Kaldı ki bilmeyedr bilir. Hemen doktorluğa soyınacaklar ille.
Hangi diziye başladınız biz izledijlerinizin sezon fibali yapmasını bekliyoruz tüm bölümleri bi anda izlicez bitinceBen hep buradayımgeçen yazdım ya yeni bir diziye başladık diye, azad uyuyunca 6-7 bölüm izliyoruz sabahı buluyor yatmamız. İki gündür sabah ezanında yatıp Azadla sabah 7 de kalkıyorum niye kendime işkence yapıyorum bilmem ama dizi de çok sürükleyici namussuz başlayınca bırakamıyorum
ay cidden ille bi yorum yapcaklar. Hakediyo bazıları böyle lafları amaAynen öyle canim zaten gittiğimiz yerlerde Ece bir süre kucagima yapışıyor kimseye gitmiyor benim teyzemin oğlu var Hollanda da yaşıyor birkaç sene önce geldiğinde bana senin oğlanlar hiç buyumuyor hep aynı görüyorum demişti onun 4 kızı var hepsi obez bende ona dedimki benimkiler büyüyor hemde normal olarak buyuyorlar ama seninkiler fazla hızlı buyuyorlar bence ondan benimkiler sana öyle geliyordur dedim kapattı çenesini bir daha da birşey demedi gıcık şey
Bende okudum. Nasıl katlanılır bu acıya düşünemiyorum bile. Çok şanslıyız çokKızlar vefat eden Zeynebin annesi kızı olmadan geçen ilk bayramını yazmış cok duygulandim
Kızlar vefat eden Zeynebin annesi kızı olmadan geçen ilk bayramını yazmış cok duygulandim
nerden okudunuz kızlar Şubat annelerindenmi bdv miydi neydi orası.ordanmi okudunuz.ay cidden ille bi yorum yapcaklar. Hakediyo bazıları böyle lafları ama
Suits, blacklist, perception şimdilik ara verilenler başlamasını bekliyoruz. O zamana kadar castle ve Prison break izliyoruz. Siz hangilerini izliyorsunuz.Hangi diziye başladınız biz izledijlerinizin sezon fibali yapmasını bekliyoruz tüm bölümleri bi anda izlicez bitince
Biz de değişik bi totem yaptıkBiz yeni giysilerimizi Efe'nin bayram harçlıklarıyla aldık.. Maça hazırdık.. Giyindik,ailecek resimde çektik.. Ama msç başladı,Efe uyudu
Eki Görüntüle 1640606
Biz de değişik bi totem yaptıkkendinibilmezin biri azada feneriumdan penye almıştı. Ben de azada onu giydirdim bugün, Beşiktaşlı tabağı ve kaşığıyla da yemek yedirdim ve önlük bağlamadım. Penye kirlenirse bjk alacaktı maçı ki öyle oldu :)))))
kızı için açtığı konu var canım bdv de orda okudum. Canım kızım zeynebim sanırım adı. Link koyamadım tlfndannerden okudunuz kızlar Şubat annelerindenmi bdv miydi neydi orası.ordanmi okudunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?