2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Arkadaslar arada sizleri takip ediyorum ve sizden cok sey ogrendim baska anne topiklerinede bakiyorum ama sunu söylemeden gecemiyecegim bu kadar kompleksiz, samimi ve cici annelerin hepsi bu topige toplanmis masallah diyeyim nazar degmesin sizi severek takip ediyorum hepiniz çok tatlisiniz özellikle akaibu rumuzlu arkadas bana çok sempatik geliyor

@kmltm naptn esin geldmi calla gece gece bzmki uyandi emzirdm sen geldn aklima napti acaba die umarim hatasini anlayarak Hersey yoluna girer
A apriori11 ben de ilk lost u izlemstm bekardm OzAman, snra esimle suits vs blacklist izliyrz blacklist cok begenyrm, the walking deads izledm ama gercekciligi olmadgndan beni cok sarmadi, how I met your mother ozamanlar cok severek izliodum@isimdeyimgucumdeyim ehliyetkursun hyrli olsn bende 2007 den beri kullanyrm gercektn ihtiyac
Of bu arada uykum kacti

Bende istiyorum şu ev var kp satılamadı bi türlü satılsa alcaz araba o zaman gitcem istemiyodum ben korkuyodum ama artık istiyorum çocukla çok zor oluyo
Eşim eskiden de istiyordu almamı şimdi çocuk var diye daha çok istiyor ama gel gör ki ben korkuyorum

Günaydın herkese sonunda bayram bitti son gün kardeşlerimle pikniğe gittik çok eğlenceliydi bende rahat ettim betülle yeğenlerim oynadı

İşe gidecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum evde kalan bana ve herkese de ekstra kolaylıklar diliyorum evde heryer heryerde her gün çıkmaktan hiç bi iş yapmadım çanaşır ütü deseniz almış başını gidiyo ve en son olarakta yemek de yapılacak haydi bismillah

ay çok teşekkür ederim utandım sizde çok tatlısınız:)

Eşim eskiden de istiyordu almamı şimdi çocuk var diye daha çok istiyor ama gel gör ki ben korkuyorum
ben 18 ime girince almıştım ehliyetimi. Baya cesaretliydim o zaman kullanıyodum. Sonra kaza yaptım
Kimseye bişey olmadı ama ben başkasına zarar verme ihtimalimden bir daha direksiyona geçmedim. Biraz korkmakta lazım bence insan daha temkinli olur.
Bende istiyorum tekrar sürmeyi eşime çalıştır beni diyorum ama bi vakit bulamadık tabiki.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

Ben gecen yil hep patik giydirdim bu yil yine oyle düşünüyorum
bnde patik giydirmistm gecen kis ama yurumuyodu şimdi yürüdüğü için patik çok kayiyo

bugün temizliğe basliyorm bnde bayram ustu derin yapmamistm gelen giden olmuyo diye biz yoktuk evde pek.

Benim evde de her yer her yerde umusum evde anni diye ağlıyormus aklım onda calisasim yok offf çok moralim bozuldu

Oy yavrum benim ya hemencik akşam olsun inşallah umutum annesine kavuşsun

bnde patik giydirmistm gecen kis ama yurumuyodu şimdi yürüdüğü için patik çok kayiyo

bugün temizliğe basliyorm bnde bayram ustu derin yapmamistm gelen giden olmuyo diye biz yoktuk evde pek.

Bende pek derinden yapmamıştım bugün süpürcem inşallah ya bi de bayrama girmeden tüm kirli çamaşırları yıkadım 4 günde o kirli sepeti nasıl doldu taştı anlamadım makineye çamaşır atcam şimdi tabi dolayısıyla ütü de ikramiyesi oluyo

Benim yaptığım kazaları bilsen ama bizde kaza da yapsan babam hemen direksiyona oturturduki korkma bi daha diye 2007 den beri kullanıyorum bende

Evet yaaa..Bende de öyle..1 hafta evde değildik ya bide,gitmeden öncede temizlik yapmamıştım aldı başını gitti ev..Valla bu kez temizlikçi alıcam,işin içinden çıkamadım..Yemek yapılcak bide,evet uuuuuf

Ben bugune kalmasın diye dün annemler gitmeden yaptım temizliğimi :) bi yemek ütü var öykü uyuyunca yapıyorum ütüyü yemekte daha erken bu saatten akşamo düşünemicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…