Eşim eskiden de istiyordu almamı şimdi çocuk var diye daha çok istiyor ama gel gör ki ben korkuyorumBende istiyorum şu ev var kp satılamadı bi türlü satılsa alcaz araba o zaman gitcem istemiyodum ben korkuyodum ama artık istiyorum çocukla çok zor oluyo
Geçmiş olsun canım.Babam kafasını kaldırıma vurup beyin kanaması geçirmişti. Biraz düzelince bizde yaptırmıştık. Babam bi değişiklik hissetmedigini söylemişti.
Ev botu vardı geçen yıl ama ayağından sık sık çıkıyordu ben panduf alicam.Kizlar kışın giymesi icin bebislerinize ev patigi yada ev botu almayi dusunuyormusunuz bide bunlarinda ortopedik olani oluyormu
İnşallah canım. Bende tatile iyi alışmıştîm sabah kalkmak zor geldiIse basliyorum bugun. Kizim sabaha kadar 10 kere uyanmistir aksam bişey yemeden uyudu sabahi zor ettik. Zor bi gecenin gunduzu guzel olur umarim
Simdi sizi daha iyi anliyorum. Ne zormus ise gitmek aklim hep evde olacak. Kizim ben olmayinca durmaz biliyorumİnşallah canım. Bende tatile iyi alışmıştîm sabah kalkmak zor geldi
Ben gecen yil hep patik giydirdim bu yil yine oyle düşünüyorumEv botu vardı geçen yıl ama ayağından sık sık çıkıyordu ben panduf alicam.
ay çok teşekkür ederim utandımArkadaslar arada sizleri takip ediyorum ve sizden cok sey ogrendimbaska anne topiklerinede bakiyorum ama sunu söylemeden gecemiyecegim bu kadar kompleksiz, samimi ve cici annelerin hepsi bu topige toplanmis masallah diyeyim nazar degmesin sizi severek takip ediyorum hepiniz çok tatlisiniz özellikle akaibu rumuzlu arkadas bana çok sempatik geliyor
ben 18 ime girince almıştım ehliyetimi. Baya cesaretliydim o zaman kullanıyodum. Sonra kaza yaptımEşim eskiden de istiyordu almamı şimdi çocuk var diye daha çok istiyor ama gel gör ki ben korkuyorum
bnde patik giydirmistm gecen kis ama yurumuyodu şimdi yürüdüğü için patik çok kayiyoBen gecen yil hep patik giydirdim bu yil yine oyle düşünüyorum
bugün temizliğe basliyorm bnde bayram ustu derin yapmamistm gelen giden olmuyo diye biz yoktuk evde pek.Günaydın herkese sonunda bayram bitti son gün kardeşlerimle pikniğe gittik çok eğlenceliydi bende rahat ettim betülle yeğenlerim oynadı
İşe gidecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum evde kalan bana ve herkese de ekstra kolaylıklar diliyorum evde heryer heryerde her gün çıkmaktan hiç bi iş yapmadım çanaşır ütü deseniz almış başını gidiyo ve en son olarakta yemek de yapılacak haydi bismillah
Benim evde de her yer her yerdeumusum evde anni diye ağlıyormus aklım onda calisasim yok offf çok moralim bozuldu
bnde patik giydirmistm gecen kis ama yurumuyodu şimdi yürüdüğü için patik çok kayiyo
bugün temizliğe basliyorm bnde bayram ustu derin yapmamistm gelen giden olmuyo diye biz yoktuk evde pek.
Benim yaptığım kazaları bilsen ama bizde kaza da yapsan babam hemen direksiyona oturturduki korkma bi daha diye 2007 den beri kullanıyorum bendeay çok teşekkür ederim utandımsizde çok tatlısınız:)
ben 18 ime girince almıştım ehliyetimi. Baya cesaretliydim o zaman kullanıyodum. Sonra kaza yaptım
Kimseye bişey olmadı ama ben başkasına zarar verme ihtimalimden bir daha direksiyona geçmedim. Biraz korkmakta lazım bence insan daha temkinli olur.
Bende istiyorum tekrar sürmeyi eşime çalıştır beni diyorum ama bi vakit bulamadık tabiki.
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
Günaydın herkese sonunda bayram bitti son gün kardeşlerimle pikniğe gittik çok eğlenceliydi bende rahat ettim betülle yeğenlerim oynadı
İşe gidecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum evde kalan bana ve herkese de ekstra kolaylıklar diliyorum evde heryer heryerde her gün çıkmaktan hiç bi iş yapmadım çanaşır ütü deseniz almış başını gidiyo ve en son olarakta yemek de yapılacak haydi bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?