2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ahaha ay bebişim sesli guldüm resmen )

Ya ben çok üşüyorum üstümü giyindim çorp falan bütün camlar kapalı niye böyle oldum anlamadım öykü uyansında dışarı çıkalım bari güneş var ısınırım hiç bişey de istemiyo canım hastamı olcam mevsim değişikliği mi nedir

Ayy çok güldüm valla @Akaibu yeni model anneler böyle deseydin keşke hepimiz yakın otursak ne güzel olurdu :)
facede ki oyuncu anne gibi olsam yüreğine inecek demekki kadının.
keşke ya. Şöyle site içinde falan olcak. Her öğlen bebeleri alıp incez aşağı.

Bu arada burdada hava birden soğudu. İyiki gökçeye kalın bişeylerde almışım. kendimi de düşüneymişim iyiymiş. Allahtan kardeşlerim var

Ahaha bencede
Hep öyle oluyo zaten bende anneme giderken dolduruyorum çantaya bi gidiyorum bana bişey yok hepsi öykünün :)

ahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Allah iyiliğini versin yaa,özellikle domatesli mesajına çoook güldüm hahhahahaahahhhaahhahahahahahahababaha

Vaaay canına..
Buluşmalara bak..
Hep Avrupa yakası..
Hep Beylikdüzü,Avcılar vs..

Ya kizlar bende yer yataginda yatiriyorum ama yanina yatirmaz hayatta beni tek yatiyor hakikaten sere serpe yatiyor ama besigi artik kucuk geliyor sığmıyor yeni yatakta alacak durumumuz yok ergenlige kadar yerdemi yatar simdi bu

büyük oğlundan bahsetmistim canim başarılı diye küçük oglumun dersleri de iyi işte isteksiz olması beni dusundurdu çok ısrar ettik ama istemedi 4. Sınıfın zor olduğunu biliyorum kesinlikle ilkokul çok önemli bugün resim yapmış öğretmen çok beğenmiş resim kursu var hafta içi gel istersen demiş anne gideyim mi diyor servisle gidiyor okula evimiz okula yakın değil ben de olmaz gidip gelmek zor olur dedim ben çalıştırcam durumuna gore artık takviye ders yapcam ama grup çok iyiydi fiyatida uygundu

@Akaibu canim acaba biri annene bisimi dediki seni bukadar elestirmeye basladi yoksa hepmi boyleydi bence sen deki annem elbette senin gibi bir anne degilim ama senin kadar iyi olabilmek icin ugrasiyorum buda zamanla olucak birak simdi gencligimin ve ilk cocugumun tadini cikarayim de saril ben anneme yapsam hemen sarilir aglardi

Ya kizlar bende yer yataginda yatiriyorum ama yanina yatirmaz hayatta beni tek yatiyor hakikaten sere serpe yatiyor ama besigi artik kucuk geliyor sığmıyor yeni yatakta alacak durumumuz yok ergenlige kadar yerdemi yatar simdi bu
Ben sadece gündüz yerde yatiriyorum geceleri artık yatağına yatiriyorum ama yanımıza geliyor hava soğuyunca gunduzde yatağına yatiririm

Canim besigine sığmıyor artik beyza saga sola dönemiyor hemen kalkiyor bizim yanimizdada yatmiyor tekmeliyor atiyor yataktan tek yatcak illa bakalim ne zamana kadar yerde yatcak
Ben sadece gündüz yerde yatiriyorum geceleri artık yatağına yatiriyorum ama yanımıza geliyor hava soğuyunca gunduzde yatağına yatiririm

İnşallah canim Mira da yer
Öyküde kahvaltıda pişi yedi bi tane peynirli yapmıştım açtı içini peynirlerini yalıyo :)
afiyet olsun Öykü yede

Bende küçük kizimda yaşadım ana sınıfına giderken.iki haftaya yakın sınıfın kapısının önünde oturttu kızım beni tam alisamayacak aliyim okuldan 1.sınıfta mecbur alisacak derken kendiliğinden sen bekleme artık anne dedi bana bi gün. Bi care bulamamistim ben de o zaman canım yaa ödül falan aldım ama ikna olmamıştı kendi kendine bi süre sonra alıştı. Seni biraz zorlar ama eninde sonunda alisiyolar allah kolaylik versin.

Canim besigine sığmıyor artik beyza saga sola dönemiyor hemen kalkiyor bizim yanimizdada yatmiyor tekmeliyor atiyor yataktan tek yatcak illa bakalim ne zamana kadar yerde yatcak
Anladım canim bizimki de park yatak ama hiç begenmedim park yatağı içi dar kipirdayinca falan ses çıkartıyor keşke eve baza alana kadar kızıma bir karyola alsaymisim evde 3 tane tek kişilik baza var ikisinde çocuklar yatıyor birisi misafirlik olacakmış eşime uydum salak gibi sanki çok misafir geliyor yatılı anca Ece büyüyünce yatar bazaya

benim annem benden beter kimse anane demez mira iki lokma yesin diye ipin üstünde yürücek kıvama geldi ama ruhunda da vardır zaten hatta bazen ben ona diyorum abla kıvamında anane diye :))

Vaaay canına..
Buluşmalara bak..
Hep Avrupa yakası..
Hep Beylikdüzü,Avcılar vs..
bu tribe hiç alınmıyorum burada herkesi etiketleyerek kocaman bi buluşma yapalım haftasonu yapalım hatta yaka farketmez dedik isteyen bebekli isteyen tek gelsin dedik çıt çıkmadı asıl ses çıkarmayanlara

@yaz yagmuru canım oğlun istemiyosa gönderme bence çünki istemeyerek yapytiklari dersten hiç bişey anlamiyolar zaten verim alamazsınız. Test kitaplariyla falan idare edin her gün tekrar yaptırarak daha iyi ogrenecektir senin yanında. Orayı istemiyo belliki çünki. Biz geçen sene bi hedef koyuyoduk hafta ici şu kadar soru cozucez mesela 200 soru gibi l.bitirebilirse bi ödül veriyodum.bu sene de aynı şekilde devam edicez artık.

Hakem haklı beyler ))

ahahahahhhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Allah iyiliğini versin yaa,özellikle domatesli mesajına çoook güldüm hahhahahaahahhhaahhahahahahahahababaha
gülün canım onun için yazdım zaten. Kardeşimle gülüp duruyoruz bizde:)

Yok canım ya annem oldum olası böyledir. Hayırlı evlat olamadım bir türlü teyzemle yengemle bir araya gelir kuzenlerimle beni çekiştirirler. 3 ümüzde aynıyız beğendireyoruz kendimizi:) ananemde bu yaşında anneme aynı şeyi yapar. Ondan miras almışlar işte.
Bizde gülüyoruz artık:)))
oh işte ne güzel mis gibi. İnsanın ruhu genç olucal ya . Yoksa hayat çekilmez

Ya siz okulun ilk gününden bahsedince aklıma geldide. Ben ilkokula başladığım ilk gün önce anneme git dedim. Kadın eve gitti.
İlk dersten sonrada ben burayı sevmedim diyip kaçıp eve geri gelmiştim.
Derdim neyse acaba hiç hatırlamıyorumda. Böyle epey bi sürmüştü kaçıp gelmeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…