Canim çok normal ağlaması bir süre yanında olmaya çalış birkaç gün sonra alisacaktir yanına gittiğinde eve gitmem lazım sana sürpriz yapcam falan desen sevdiği birşeyler yapsan ya da ufak tefek hediye Alsan bir toka küçük bir oyuncak gibi belki arkandan ağlamaz o zamanCok zor ve yorucu bir gündü. Kizim okula başladı dün gidebilirsin anne dedi ama aksama dogru aglamis ogretmeni aradi gittim yanina sonra beraber eve geldik ama bugun ayrilmak istemedi. Sinifta yemekhanede oyun odasinda devamli agladi yani basinda istedi beni 2 dk yemege cikmama musade etmedi. Oglani kv birakmistim bir yandan o istiyormus beni resmen sabrim sinandi bugün eve geldigimde basim zonkluyordu. Birde servisten iner inmez kuzenimin evine kacti aglayarak döndü falan dayanamadim kizdim bagirdim biraz simdi de vicdanim sizliyor. @yaz yagmuru @ayferzey ve diger tecrubeli anneler sizde yasamissinizdir buyuk ihtimalle bu tabloyu, nasil bir yol izlediniz ne kadar surecek bu süreç
Sen kalk yap o zaman de alala şaşırmış bu erkeklerin hepsi :)Sabah 6 da Ece bir uyandı uyumuyor derken 6.30 da abilerini okula göndermek için kalktik kahvaltı yaptılar okula gittiler ondan sonra Eceye yumurta yedirdim çay demledim eşimi cagardim kahvaltı yapalım diye kalkmadı çok ses yapıyorsunuz uyuyamiyorum dedi o kadar sessiz konuşuyoruz kapıları kapatiyorum ama yine de sesliymisiz şimdi Eceyi uyutuyorum eşim kalktı kahvaltı hazır ama bilmiyorum yiyecekmi ben de çok aciktim o yemezse ben yerim artık
Hayatta kalkmaz geçen sene Ece sabaha kadar uyaniyordu bir de ogluma kalkiyordum çok zor oluyordu komşunun hep kocası gönderiyordu okula karısı hamile diye arada da sen kalk diyordum yok bizimki çok bencil böyle konularda ses oluyormuş ne yapayım sessiz konuşuyoruz ama iki tane çocuk hava serin kapri giyiyorlar pantalon giyin diyorum ceket giyin otur kahvaltiya suyunuzu doldurun para veriyorum derken bir hareket oluyorSen kalk yap o zaman de alala şaşırmış bu erkeklerin hepsi :)
ben de bu durumu anlayamıyorum neden bu çocuklar yataklarında uyumuyor bizimki de hep yanımızda uyuyor nereye kadar böyle devam etcek bilmiyorum yatağın ucunda yatmaktan biktimAyy 2 gecedir çok kötü geçiyo bizimde yerde uyuyo önce öykü sonra yatağına qlıyorum akşam uyandı yatakta aldım uyuttum tekrar yatırdım uyandı bi daha bi dha aynıı şeyler aldım yanıma daldı iyice tekrar yatırdım yatağına yine uyandı bidaha aldım yattı yanımızda saat 5te bi tekmeyle uyandım külçe gibi yatıyo aldım yatağına yine kalktı süt içti yatırdım yatığına yine olmadı aldım bizle yattı çivi var sanki yatakta niye yatmıyo anlamıyorum
Ondan sonra bi de ilgilenmiyosun diye üste çıkarlar hangi biriyle ilgilencen kendileri işte çok yoruldum derler bi deHayatta kalkmaz geçen sene Ece sabaha kadar uyaniyordu bir de ogluma kalkiyordum çok zor oluyordu komşunun hep kocası gönderiyordu okula karısı hamile diye arada da sen kalk diyordum yok bizimki çok bencil böyle konularda ses oluyormuş ne yapayım sessiz konuşuyoruz ama iki tane çocuk hava serin kapri giyiyorlar pantalon giyin diyorum ceket giyin otur kahvaltiya suyunuzu doldurun para veriyorum derken bir hareket oluyor
ben de bu durumu anlayamıyorum neden bu çocuklar yataklarında uyumuyor bizimki de hep yanımızda uyuyor nereye kadar böyle devam etcek bilmiyorum yatağın ucunda yatmaktan biktim
oh afiyet olsun yarasın bende artık o günleri görmek istiyorum her konuda büyüdü ama yemek konusunda yerimizde sayıyoruzTeyzeler bugün Ecenin akşam menusu etli kuru fasulyeydi severek yedi kizcem büyüdüler vallahi kuru fasulye bile yiyiyorlar artık
canım ben çok emin olmamakla birlikte bi kaç yerde okumuştum rüya gördüklerini hatta uyandıklarında tam olarak rüya mı gerçek mi uyandılar mı ayıramıyolarmış hani biz diyoruz ya kabus gördüm falan onlar gerçek sanıyomuş yine diyorum doğru mu bilmiyorum ama ama mantıklı geliyor çünkü gece o şekilde uyanmanın benimle sakinleşmesinin başka açıklamasını bulamıyorumİki gecedir bizde de var ayagima alinca sakinlesti hele onceki gece 3 bucukta basladi kucagima aliyom sakinlesiyo ayagima alip salliyom yerine koyuyim bi daha bide biseyler mirindanip once oyle uyaniyo acaba ruya mi goruyolar suan 12 disimiz var azilari cikartti azilarda falan boyle bisey yasamadim benim aklima ruya geliyo buraya zaten yazacaktim sen yazmisin ayni konuyu ayrica bebeislerimiz me zaman ruya gormeye basliyo bilen var mi daha erken mi diyom
yaa yaşarken yorucu ama böyle anlatınca öyle tatlı ki onun pışpışlayan ellerini yerim benBi de mızırdanınca hayır yatagında yatcaksın diyorum tabi ağlamaya devam ediyo sonra kalkıp alıyorum sırtımı pışpışlıyo :)
e bugün çarşamba yarin perşembe degilmi . yarinmi donuceksn bugün bulusmamiz gerekiyo ozman@hiraysenYarenhelin kızlar beylikdüzündeyim ve perşembe döneceğim, artık burada ev sahibi sizsiniz bi Zaman yer ayarlarsanız görüşebiliriz
annesi kuş tüyü olsa yatak umrunda değil anlaşılan öykünün. Senin yanını istiyo fıstık:)Ayy 2 gecedir çok kötü geçiyo bizimde yerde uyuyo önce öykü sonra yatağına qlıyorum akşam uyandı yatakta aldım uyuttum tekrar yatırdım uyandı bi daha bi dha aynıı şeyler aldım yanıma daldı iyice tekrar yatırdım yatağına yine uyandı bidaha aldım yattı yanımızda saat 5te bi tekmeyle uyandım külçe gibi yatıyo aldım yatağına yine kalktı süt içti yatırdım yatığına yine olmadı aldım bizle yattı çivi var sanki yatakta niye yatmıyo anlamıyorum
Çek bi kahve :)yahu ne geceydi be toplasan bütün uyumuşluğum bir saattir ve o kadar dikkat gerektiren bişiyle uğraşıyorum başlamadım bile biraz daha açılayım diyorum tabi açılabilirsem>.<
Yaa yanımda yatınca da ben uyuyamıyom saçımla oynayıp duruyo nasıl vazgeçircem ben bu çocuğu bilmiyorum saçtan ayy ayy diş dicem bende ama gelen giden yok :)annesi kuş tüyü olsa yatak umrunda değil anlaşılan öykünün. Senin yanını istiyo fıstık:)
Ayy bencede benimde her yerim ağrıyo hiç sevmiyorum yerde yatmayıKizlar yere alistrmayin cocklari. Bnm kuzenim evlendikten snra hamile kaldi çocuğu oldu snra yine hamile kaldi iki çocukla yerde yatiyodu rahat oluyomus diye iki çocuğuyla hem de yanliz birakmiyodu hic şuan çocuklar biri dört biri uç yasinda hala yerde yatiyolar kuznim kemiklerm belim heryerim agriyo dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?