2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru canım oğlun istemiyosa gönderme bence çünki istemeyerek yapytiklari dersten hiç bişey anlamiyolar zaten verim alamazsınız. Test kitaplariyla falan idare edin her gün tekrar yaptırarak daha iyi ogrenecektir senin yanında. Orayı istemiyo belliki çünki. Biz geçen sene bi hedef koyuyoduk hafta ici şu kadar soru cozucez mesela 200 soru gibi l.bitirebilirse bi ödül veriyodum.bu sene de aynı şekilde devam edicez artık.
zaten dün söyledim canim sınıf annesine gonderemeyecgim diye ben de öyle yapcam öğretmenle bir konuscam hangi kitaptan alayım diye ona gore birşey alcam ben çalıştırcam sonra kendi test cozsun kontrol etcem istemeyince olmuyor isteksizliginin nedeni hep kız olması sıkıliyorum diyor

zaten dün söyledim canim sınıf annesine gonderemeyecgim diye ben de öyle yapcam öğretmenle bir konuscam hangi kitaptan alayım diye ona gore birşey alcam ben çalıştırcam sonra kendi test cozsun kontrol etcem istemeyince olmuyor isteksizliginin nedeni hep kız olması sıkıliyorum diyor
Ben simdi benim zeynebi dusundumde erkeklerin yanında bi kız olarak derse gondersem hayatta gitmez di:)) senin oglunda eminim bu yüzden gitmek istemiyo.zeynep sokağa oyun oynamaya çıkacağı zaman önce camdan bakar hep erkek var kız lar çıkmamış diye vazgeçer sıkıntı dan patlasa gene çıkmaz:)) keşke erkek de olsa gonderecegin grupta ama yapabilecegin bişey yokmuş siz bu sene anne oğul idare edin baari:)

Hakem haklı beyler :KK66:))
teşekkürler canım :KK52:

Ya siz okulun ilk gününden bahsedince aklıma geldide. Ben ilkokula başladığım ilk gün önce anneme git dedim. Kadın eve gitti.
İlk dersten sonrada ben burayı sevmedim diyip kaçıp eve geri gelmiştim.
Derdim neyse acaba hiç hatırlamıyorumda. Böyle epey bi sürmüştü kaçıp gelmeker
ay benimdeilk yılım feciydi o kadar çok kusturdum ki kendimi okula gitmicem diye annem nasıl olup da beni okuldan almamış şaşıyorum :P

teşekkürler canım :KK52:

ay benimdeilk yılım feciydi o kadar çok kusturdum ki kendimi okula gitmicem diye annem nasıl olup da beni okuldan almamış şaşıyorum :p
ay sen okula gitmemek için bilerek mi kusturuyodun kendini:KK57:
Mira niye bu kadar kusuyo diye çok düşünmemek lazım demekki:KK53:
Annene yazık kadın senden çekmiş bari torundan yana yüzü güleymiş keşke:KK53:

Ay şaka bi yana hakikaten çok ağır tepkiymiş kusmak. Çocuk aklı işte kim bilir ne düşünerek yapıyodun

Yoldayım hiraysenle buluşmaya gidiyorum. Benim oğlan giderek ayak mızırdandı uykusu vardı çat diye düşüp uyudu, anneme bıraktım , tek tabanca gidiyorum yine buluşmaya
aaa ama olmadı azad naza çekti kendini bütün kızları görüp kendi kertiğiyle buluşamıyor :))

Kusturmak mı :)) sonra mira niye böyle armut dibine düşermiş :KK70:

Ben de aynı şeyi düşündüm :KK70:

evet kızlar bende aynı şeyi düşündüm :KK53:

ay sen okula gitmemek için bilerek mi kusturuyodun kendini:KK57:
Mira niye bu kadar kusuyo diye çok düşünmemek lazım demekki:KK53:
Annene yazık kadın senden çekmiş bari torundan yana yüzü güleymiş keşke:KK53:

Ay şaka bi yana hakikaten çok ağır tepkiymiş kusmak. Çocuk aklı işte kim bilir ne düşünerek yapıyodun
ya zaten o da öyle herşey olsaydı da kusma olmasaydı diye şimdi kaşık fln gördüğünde öğürünce daha çok tedirgin oluyo aman alışmasın çok çekeriz diye
he bide ben kendimi tuvalete fln kitlerdim hatta bi kaç kez kömürlüğe de kitledim allahım neyse derdim o kadar bi seferinde de öğretmen beni en sevdiğim arkadaşımın yanından ayırdı diye sınıfın ortasına kustum hala stres mideme vurur tüm bunlara rağmen hamilelik te bir kez bile kusmamak çok garibime gitmişti

aaa ama olmadı azad naza çekti kendini bütün kızları görüp kendi kertiğiyle buluşamıyor :))

ya zaten o da öyle herşey olsaydı da kusma olmasaydı diye şimdi kaşık fln gördüğünde öğürünce daha çok tedirgin oluyo aman alışmasın çok çekeriz diye
he bide ben kendimi tuvalete fln kitlerdim hatta bi kaç kez kömürlüğe de kitledim allahım neyse derdim o kadar bi seferinde de öğretmen beni en sevdiğim arkadaşımın yanından ayırdı diye sınıfın ortasına kustum hala stres mideme vurur tüm bunlara rağmen hamilelik te bir kez bile kusmamak çok garibime gitmişti
hakkaten sen çok fenaymışsın ya:KK53:

Nereye gidiyorsunuz
Marmara parkta buluştuk ama döndük.

Sorma ya cins benim oğlan. Gerçi hira da azadsan aşağı değil, Avm de bi sarı oğlan buldu elele tutuşup yürüdü zilli :) ama çok tatlı bi Bebek hira, azadın kız versiyonu hakkaten ruh ikiziler :)))

Kızlar oyuncu annenin bi yazısın sltına öğretmen öğrencilerinin ilk günü için hazırladığı hediyenin fotoğrafını koymuş. Kalem, kendi yaptığı ay şeklinde kurabiye ve bonibon. Kadının biri de saydırmış siz bizim öğretmenimiz değilsiniz iyi ki benim çocuğuma ne hakla bonibon verirsiniz diye. Siz okulun ilk gününden bahsedince aklıma geldi. Kadını tek tuhaf bulan ben miyim

Kızlar oyuncu annenin bi yazısın sltına öğretmen öğrencilerinin ilk günü için hazırladığı hediyenin fotoğrafını koymuş. Kalem, kendi yaptığı ay şeklinde kurabiye ve bonibon. Kadının biri de saydırmış siz bizim öğretmenimiz değilsiniz iyi ki benim çocuğuma ne hakla bonibon verirsiniz diye. Siz okulun ilk gününden bahsedince aklıma geldi. Kadını tek tuhaf bulan ben miyim
Banada ilginç gekdi. Öğretmen bu ya. Muhtemelende sınıf öğretmenidir.koca sene saatlerce çocuğumu emanet edicem. Ne var yani seneye iyi başlamak çocuklarla çabuk ısınmak adına bişey düşünmesinde bende anlamadım. benim üni den bi arkadaşımda bir köy okuluna tayini çıkmıştı. Şeker kalem çikolata falan hazırlamıştı tüm öğrencilerine. İlk görev yeriydi. Çok hevesliydi fotolarını göndermişti bana çok hoş bulmuştum o zamanda.

Gelin kaynana iyi anlastilar ama damat bey gelemedi uykusu gelmis son anda :) . bizim kiz uykusuz olduğu için bizleydi. Apriori hic yasini gostermiyo masllahi var bide çok sicak kanli biri benim gbi kazuletle bile iki saatni gecirebildi :oops:
Sağol Canım ya aşkolsun. Sen de çok tatlı bi kadınsın tüm topik hatunlarımız gibi. Yüzüne söyledim burda da söyliycem ig fotolarında göründüğünden daha zayıfsın :)

Back
X