Tabi canim bir tabak senin kızına bir tabak da benim kızıma:))1 tabakta ben istiyorum kizima
ayy ben de Dondurmalı irmik helvasını çok severim ama kizginligimdan aklıma gelmedi sen söyleyince canim çekti:)))Aaay helva çok severim..hele yeni kavrulmuş olcak,bide ortası dondurmalı olcak aaaay miiissss..ben niye böyleyim yaaa,tatlıya hayır diyemiyorum her saat her an yiyebilme potansiyelim var..
(Yalnız yazdığın asıl konuyu saptırıp aradan helvayı çekmiş olmama ne diyorsun)
Aaay helva çok severim..hele yeni kavrulmuş olcak,bide ortası dondurmalı olcak aaaay miiissss..ben niye böyleyim yaaa,tatlıya hayır diyemiyorum her saat her an yiyebilme potansiyelim var..
(Yalnız yazdığın asıl konuyu saptırıp aradan helvayı çekmiş olmama ne diyorsun)
Olsada yesekTabi canim bir tabak senin kızına bir tabak da benim kızıma:))
ayy ben de Dondurmalı irmik helvasını çok severim ama kizginligimdan aklıma gelmedi sen söyleyince canim çekti:)))
Ben yaparım size kızlar gelin bana söz ilaç katmam içineOlsada yesek
Ayy canım ya unutmuşum ben diyette olduğunuzu:)Bi yürüyün gidin ya biz diyetteyiz açlıktan midemiz gurulduyo yaptığınız muhabbete bak ben koycam o ilacı sizinkilere
Tabi canim bir tabak senin kızına bir tabak da benim kızıma:))
ayy ben de Dondurmalı irmik helvasını çok severim ama kizginligimdan aklıma gelmedi sen söyleyince canim çekti:)))
Olsada yesek
Bi yürüyün gidin ya biz diyetteyiz açlıktan midemiz gurulduyo yaptığınız muhabbete bak ben koycam o ilacı sizinkilere
Nehir 1 yas asisinda goturdugum de 11600 gr di gecenlerde hasta oldugunda dr boy ve kilosuna bakmisti boy 80 cm kilo hic almamisiz 3 ay boyunca yemesi orta ama cok hareketli ona bagliyom hatta iki gun once komsum da demisti yurudugunden beri eskisi gibi tombik degil diye popo masallah bes dakika yeri gormuyo kiKizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
ah keşke yede canım. Muz dışında meyve yemiyo. Çok çok yumuşak armut şeftali olursa anca.Vitamin deposu ohh. Birde canim kati meyve sikacagi yerine meyvenin kendisini yerse lifleriyle beraber daha faydali olur. Meyve suyu meyve kadar yararli degil
bana uyarr, Capıtol olsun ; hatta kucuk prens muzesı var orayada gıderız, (duymusunuzdur belkı kızlar, dunyada ılk TR de ) bız gecen hafta gıtmıstık cok guzeldi, bebıslerle orayı dolduruz bızı kovarlar :):)
çok gec ayarlamayın kızlar, esım bırakır benı cunku muhtemelen, sanırsam ,galiba :)
Yarenhelin ya nasıl uyuyorsun o sattee, dun gece 1 de yattı bızım kuzu, bugunde 20 30 da.
bızımkının bı ayarı yok
uyududa ole bakabılıyorum buraaya. yoksa bazen kac gun gıremıyorum
Saat 5 buçukta kalktı bu gün sıpa. Daha hava aydınlanmadı. Bi de sırıtıp duruyo sinirim bozuldu. Kaldırdı çekiştirip zorla. Odasına geldik 1 buöuk saattir oyun oynuyoruz.
Pringlis kutusunun içine bağırıyoruz 10 dkkadır. Ben bağırınca çığlık atıp ordan oraya koşuyo
uykum var
Gğnaydıınn. Evet 29 ekimde istanbul tatfası buluşmayı düşünüyolar:)Günaydın herkeseee güzel bir gün olsun aralarda gördüm bir buluşmamı var yine
Gğnaydıınn. Evet 29 ekimde istanbul tatfası buluşmayı düşünüyolar:)
Burda öyle bi sis var ki yan binayı göremiyorum
Herkese Günaydın. Çok uykum var ve acayip midem bulanıyor. Başım ağrıyor. Kısacası eve gidip yansam ne güzel olur :/
Ay o uykudan bende niye yok çocuk yanımda horul horul uyuyo ben oturuyorum :)
Gece 2de anca uyudum sabahta 6da kalktım :)
Valla bende almam normalde ama kafa dolu olunca oluyo :) bugünde böyle olsun napalım :)4saat uyku mu sadeceeeee ayh ben hiç almıyımmm)
Gökçede sana çekmiş heralde hassas bi bünyeniz var tip olarakta benziyo zaten anasının kızı :)Herkese Günaydın. Çok uykum var ve acayip midem bulanıyor. Başım ağrıyor. Kısacası eve gidip yansam ne güzel olur :/
canım işbaşın hayırlı olsun inşallah gönlüne göre bi bakıcı da bulursun. Ben de işteyken rahat giriyorum ama evde iice zor oluyo akşam ve haftasonu bakmak da zorlanıyorum ama girmek de istiyorum bazen o kadar stresli oluyorum ki kafam dağılıyor burda ya da içimi rahatça dökebiliyorumçenesi düşük hatunlar kaynatmıssınız yine bi sürü sayfa birikmis yahu nasl okuycambaşta @minnakkartal olmak üzere çalışıp da buraya bakabilen hatunları saygıyla selamlıorum işe basladım dün cumartsi tasınıyorum cok isim var iki bakıcı adayımız var birini secip ptesi baslatmam lazım bizden bu kadar hasta bebelere gecmis olsun öpüyorum hepinizi
ay ben bu konularda hiç konuşmasan ii bir manken annesi olarak henüz 9 kiloyu görmedi mirakızKizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?