Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım umut 9 ayda 1.5 kilo aldı çok normal yan8Kizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
Ben dün dra girmişken ölçtürdüm boyu 84 cm , kilo 10.950 gr hala net 11 i göremedik :/Kizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
Kizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
Ayy teşk. ederiz. arenin kısmeti sanırım ikinci bebeklerde :) onlarda kız olursa tabi.. Biz çekiyoruz ama kıyamet kopuyor resmen. Aren daha çirkin olmayı bilmiyor :)Ahhh bi kızım olaaydı kaçırmazdım Areni cool çocukbiz hiç bürün çekmedik şimdiye kadar, serim fizyolojik sıkıp akıtmasını bekliyorum. Şimdi de çirkin ol diyorum onu yaparken biraz çıkarıyor
Bizim de bugün ölçüldü 9750 gr 83 cm kilosu az ama boyu yzun ayrıca sık hastalanan bi bebek değilse gayet iyi dedi çok şükürKizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
Bebekler ilk doğdukları yıl 10 12 kilo arası alır, ikinci yılda ise 2. 2.5 kilo alırmış. Çok normal yani.Kizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
bana uyarr, Capıtol olsun ; hatta kucuk prens muzesı var orayada gıderız, (duymusunuzdur belkı kızlar, dunyada ılk TR de ) bız gecen hafta gıtmıstık cok guzeldi, bebıslerle orayı dolduruz bızı kovarlar :):)O zaman 29 ekim diyelim. Yer olarak da yine her zamanki gibi capitol diyelim de nasılsa itirazlar gelir ve yer değişir:)) yer dikitlerinizi alayım
Buna ben cvp vereyim uzun zaman cocugu olmayip da u.midini kesdigi anda kavusan biri olarak.Herkes kan bagi olan birini istiyor ve mirasin bolunmesini istemiyorlar en azindan miras oba kalsin diyorlar ve caredizlik insana herseyi yaptiriyor o yuzden cok yargilamamak lazim.Ayrica iskamiyette evkatlik yok sadece koruyucu aile okabilrsin ve evlat edinmek cok zor bi surec hukuki olarak ama oyle olunca direk cocugu nufuslarina aliyorlar Allah kimseyi carediz birakmasin cok zor bi durum.Heres zuriyeti devam etsin istiyor o yuzden tup bebek merkexleri insan kayniyor.[/QUOTE][QUOTE="yaz yagmuru, post: 42909102, member: 61973u.mBen de alıp marmelat mi yapsam acaba ben önceden iciyordum çayını tadı gayet güzel aslında icebilir
Ece de akşam kustu bol miktarda balgam çıktı bu da iyi aslında canim en azından atıyorlar balgami
Bugun şeftali yedirdim zorda olsa yarın manava gidip meyve alayım bol bol
ben de bunu anlamıyorum neden anne sevgisine muhtaç çocuklari alıp evlat edinmiyorlar birisinin kv si gelinine dogur ablana demiş gotumcesinin çocuğu olmadığı için başka bir KV gelinine dogur eltine ver demis çocuğu yok diye eltisinin çok kiziyorum böyle duydukca
ondan bitane de bende vardı yattı 9 da kalktı 10da şimdi uyudu yeni darısı başına :)Saat 9da uykusu geldi 9.30da geri kalkti hala oynuyor ve benim cok uykum var ne zaman yatarki ya![]()
ondan bitane de bende vardı yattı 9 da kalktı 10da şimdi uyudu yeni darısı başına :)
Aynı canim bizde gram gram gidiyoruz bir dönem durakliyor kilomuz Ece evde 10.9-11 arası gidip geliyor doktora gitmedik doğum gününden bu yana sağlık ocağı 1 yaş aşısında az almış eylülde tekrar getirin tartalim bu alamadigi kiloyu da almış olması gerekir demişti o zaman 10 kiloydu ben goturmedim şimdi niye kilo az almış falan filan diyecekler gerek yok ben normal olduğunu dusunuyorum hareketlendiler artık bir de diş çıkarıyorlar büyüme hizlarida yavaşladı birazKizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi
Iyu gecelerİyi geceler
Ayy ayy şu apartmanda gürültü bitmiyor yandakiler yazın oturma odasında yatiyorlardi rahattim şimdi yatak odasına geçtiler yine uyumadan iki saat önce yatak odasına geçiyorlar iki buçuk yasında çocuk var bagrismalar bitmiyor Eceyi yatirdim kalktı şimdi ayağımda milletin uyumasını bekliyorum ayagimdan bırakmak için eşime dedim birgun helva yapcam içine uyku ilacı katip bütün apartmana dagitcam hepsi uyusun birgün sessizlik olsun birgün beylik beyliktir ya valla psikopat yaptılar beni![]()
Ayy ayy şu apartmanda gürültü bitmiyor yandakiler yazın oturma odasında yatiyorlardi rahattim şimdi yatak odasına geçtiler yine uyumadan iki saat önce yatak odasına geçiyorlar iki buçuk yasında çocuk var bagrismalar bitmiyor Eceyi yatirdim kalktı şimdi ayağımda milletin uyumasını bekliyorum ayagimdan bırakmak için eşime dedim birgun helva yapcam içine uyku ilacı katip bütün apartmana dagitcam hepsi uyusun birgün sessizlik olsun birgün beylik beyliktir ya valla psikopat yaptılar beni![]()