• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi

Kizlar bebisleriniz boyu kilosu ne durumda biz artik gram gram ilerliyoruz, normal ama dimi

Bizim ki biraz az ilerliyor ama sebebi,yemiyor içmiyor olması..yani şöyle ki,3 aydır 10 kiloda ve 100-200 gr şeklinde gidiyor..Son kontrolde doktor "olması gerekenin 400-500 gr kadar gerisinde" dedi..

Ahhh bi kızım olaaydı kaçırmazdım Areni cool çocuk :KK66: biz hiç bürün çekmedik şimdiye kadar, serim fizyolojik sıkıp akıtmasını bekliyorum. Şimdi de çirkin ol diyorum onu yaparken biraz çıkarıyor
Ayy teşk. ederiz. arenin kısmeti sanırım ikinci bebeklerde :) onlarda kız olursa tabi.. Biz çekiyoruz ama kıyamet kopuyor resmen. Aren daha çirkin olmayı bilmiyor :)

[QUOTE="yaz yagmuru, post: 42909102, member: 61973u.mBen de alıp marmelat mi yapsam acaba ben önceden iciyordum çayını tadı gayet güzel aslında icebilir

Ece de akşam kustu bol miktarda balgam çıktı bu da iyi aslında canim en azından atıyorlar balgami

Bugun şeftali yedirdim zorda olsa yarın manava gidip meyve alayım bol bol
ben de bunu anlamıyorum neden anne sevgisine muhtaç çocuklari alıp evlat edinmiyorlar birisinin kv si gelinine dogur ablana demiş gotumcesinin çocuğu olmadığı için başka bir KV gelinine dogur eltine ver demis çocuğu yok diye eltisinin çok kiziyorum böyle duydukca[/QUOTE]
Buna ben cvp vereyim uzun zaman cocugu olmayip da u.midini kesdigi anda kavusan biri olarak.Herkes kan bagi olan birini istiyor ve mirasin bolunmesini istemiyorlar en azindan miras oba kalsin diyorlar ve caredizlik insana herseyi yaptiriyor o yuzden cok yargilamamak lazim.Ayrica iskamiyette evkatlik yok sadece koruyucu aile okabilrsin ve evlat edinmek cok zor bi surec hukuki olarak ama oyle olunca direk cocugu nufuslarina aliyorlar Allah kimseyi carediz birakmasin cok zor bi durum.Heres zuriyeti devam etsin istiyor o yuzden tup bebek merkexleri insan kayniyor.

Saat 9da uykusu geldi 9.30da geri kalkti hala oynuyor ve benim cok uykum var ne zaman yatarki ya :(

O zaman 29 ekim diyelim. Yer olarak da yine her zamanki gibi capitol diyelim de nasılsa itirazlar gelir ve yer değişir:)) yer dikitlerinizi alayım
bana uyarr, Capıtol olsun ; hatta kucuk prens muzesı var orayada gıderız, (duymusunuzdur belkı kızlar, dunyada ılk TR de ) bız gecen hafta gıtmıstık cok guzeldi, bebıslerle orayı dolduruz bızı kovarlar :):):KK53::KK53:
çok gec ayarlamayın kızlar, esım bırakır benı cunku muhtemelen, sanırsam ,galiba :) :KK43:

Yarenhelin Yarenhelin ya nasıl uyuyorsun o sattee, dun gece 1 de yattı bızım kuzu, bugunde 20 30 da.
bızımkının bı ayarı yok :KK43:
uyududa ole bakabılıyorum buraaya. yoksa bazen kac gun gıremıyorum :KK43:

Son düzenleme:
[QUOTE="yaz yagmuru, post: 42909102, member: 61973u.mBen de alıp marmelat mi yapsam acaba ben önceden iciyordum çayını tadı gayet güzel aslında icebilir

Ece de akşam kustu bol miktarda balgam çıktı bu da iyi aslında canim en azından atıyorlar balgami

Bugun şeftali yedirdim zorda olsa yarın manava gidip meyve alayım bol bol
ben de bunu anlamıyorum neden anne sevgisine muhtaç çocuklari alıp evlat edinmiyorlar birisinin kv si gelinine dogur ablana demiş gotumcesinin çocuğu olmadığı için başka bir KV gelinine dogur eltine ver demis çocuğu yok diye eltisinin çok kiziyorum böyle duydukca
Buna ben cvp vereyim uzun zaman cocugu olmayip da u.midini kesdigi anda kavusan biri olarak.Herkes kan bagi olan birini istiyor ve mirasin bolunmesini istemiyorlar en azindan miras oba kalsin diyorlar ve caredizlik insana herseyi yaptiriyor o yuzden cok yargilamamak lazim.Ayrica iskamiyette evkatlik yok sadece koruyucu aile okabilrsin ve evlat edinmek cok zor bi surec hukuki olarak ama oyle olunca direk cocugu nufuslarina aliyorlar Allah kimseyi carediz birakmasin cok zor bi durum.Heres zuriyeti devam etsin istiyor o yuzden tup bebek merkexleri insan kayniyor.[/QUOTE]
Doğru söylüyorsun canim çaresizlik insana herşey yaptırabilir Allah kimseyi çaresiz birakmasin miras açısından hiç düşünmemiştim belki öyle düşünenler de vardır ama ne bileyim yine de insanın evladını vermesi çok zor ben hep o açıdan baktım

Aynı canim bizde gram gram gidiyoruz bir dönem durakliyor kilomuz Ece evde 10.9-11 arası gidip geliyor doktora gitmedik doğum gününden bu yana sağlık ocağı 1 yaş aşısında az almış eylülde tekrar getirin tartalim bu alamadigi kiloyu da almış olması gerekir demişti o zaman 10 kiloydu ben goturmedim şimdi niye kilo az almış falan filan diyecekler gerek yok ben normal olduğunu dusunuyorum hareketlendiler artık bir de diş çıkarıyorlar büyüme hizlarida yavaşladı biraz

Ayy ayy şu apartmanda gürültü bitmiyor yandakiler yazın oturma odasında yatiyorlardi rahattim şimdi yatak odasına geçtiler yine uyumadan iki saat önce yatak odasına geçiyorlar iki buçuk yasında çocuk var bagrismalar bitmiyor Eceyi yatirdim kalktı şimdi ayağımda milletin uyumasını bekliyorum ayagimdan bırakmak için eşime dedim birgun helva yapcam içine uyku ilacı katip bütün apartmana dagitcam hepsi uyusun birgün sessizlik olsun birgün beylik beyliktir ya valla psikopat yaptılar beni :KK53:

1 tabakta ben istiyorum kizima :KK14:
Ayy ayy şu apartmanda gürültü bitmiyor yandakiler yazın oturma odasında yatiyorlardi rahattim şimdi yatak odasına geçtiler yine uyumadan iki saat önce yatak odasına geçiyorlar iki buçuk yasında çocuk var bagrismalar bitmiyor Eceyi yatirdim kalktı şimdi ayağımda milletin uyumasını bekliyorum ayagimdan bırakmak için eşime dedim birgun helva yapcam içine uyku ilacı katip bütün apartmana dagitcam hepsi uyusun birgün sessizlik olsun birgün beylik beyliktir ya valla psikopat yaptılar beni :KK53:

Aaay helva çok severim..hele yeni kavrulmuş olcak,bide ortası dondurmalı olcak aaaay miiissss..ben niye böyleyim yaaa,tatlıya hayır diyemiyorum her saat her an yiyebilme potansiyelim var..
(Yalnız yazdığın asıl konuyu saptırıp aradan helvayı çekmiş olmama ne diyorsun) :KK45:

Back
X