- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
geçmiş olsun canım bizim işyerinde de birkaç kişi hasta ödüm kopuyo bana geçicek eve götürcem diye inşallah hiraya geçmeden hızlıca atlatırsınÇok hastyim bogazim basim heryerm agriyo burnmda tikanik nefes alamiyorm hic. Hira ya geçmez inşallah
Geçmiş olsun canm ne bulursan iç şifa olsunÇok hastyim bogazim basim heryerm agriyo burnmda tikanik nefes alamiyorm hic. Hira ya geçmez inşallah
cumaya az kaldı biz hala ev moduna alışamadık umut her an gidicem saniyorgünaydın kızlar şunun şurasında cumaya ne kaldı diymi
Çocuğun kafa iyice karıştı :)cumaya az kaldı biz hala ev moduna alışamadık umut her an gidicem saniyor
Bu aralar hastanelerdeydim sürekli öyle bulasti sanirm sağol canmgeçmiş olsun canım bizim işyerinde de birkaç kişi hasta ödüm kopuyo bana geçicek eve götürcem diye inşallah hiraya geçmeden hızlıca atlatırsın
sağl cnm ihlamur yaptm iciyorm hiranin suruplarndanda iciyorm afern daha önce ise yaramisti bndeGeçmiş olsun canm ne bulursan iç şifa olsun
Ya aynı bazen niloya açıyorum onu da ayakta izliyo, yemeği de ayakta yemek istiyo. Sanki koltuğumuzda iğneler var da batıyor poposunq :/Nehir 1 yas asisinda goturdugum de 11600 gr di gecenlerde hasta oldugunda dr boy ve kilosuna bakmisti boy 80 cm kilo hic almamisiz 3 ay boyunca yemesi orta ama cok hareketli ona bagliyom hatta iki gun once komsum da demisti yurudugunden beri eskisi gibi tombik degil diye popo masallah bes dakika yeri gormuyo ki
Geçmiş olsun Can'ım ya bu arada tahlillerin nasıldı sonuçlandı mıÇok hastyim bogazim basim heryerm agriyo burnmda tikanik nefes alamiyorm hic. Hira ya geçmez inşallah
Aramıza bekleriz bir hafta oldu biz başlayalı 1-1,5 hatta Ayşegül 3,5 kg verdiYa kızlar gerçekten kişo verme işini napcam ben yaa veremiyorum çümkü yemeden duramıyorum eşime dedim spora git o giderdr bende gaza gelirim tamam diyo bi de evimin karşısında halk eğitim merkezi var fitnes varmış oraya hideyim diyorum bende kv bakar betüşe spor salonu evime yakın yok gidebileceğim bu hafta kv de yok ama haftaya gelecek hemen gidio öğrencem en azından 65 olsam ilk aşamada yeter yaa
diyete mi başladı topik ben nasıl kaçırmışım bunu, nasıl katılacazYa aynı bazen niloya açıyorum onu da ayakta izliyo, yemeği de ayakta yemek istiyo. Sanki koltuğumuzda iğneler var da batıyor poposunq :/
Geçmiş olsun Can'ım ya bu arada tahlillerin nasıldı sonuçlandı mı
Aramıza bekleriz bir hafta oldu biz başlayalı 1-1,5 hatta Ayşegül 3,5 kg verdiher çarşamba tartı günümüz bugün başla istersen bizimle.
Ya kızlar gerçekten kişo verme işini napcam ben yaa veremiyorum çümkü yemeden duramıyorum eşime dedim spora git o giderdr bende gaza gelirim tamam diyo bi de evimin karşısında halk eğitim merkezi var fitnes varmış oraya hideyim diyorum bende kv bakar betüşe spor salonu evime yakın yok gidebileceğim bu hafta kv de yok ama haftaya gelecek hemen gidio öğrencem en azından 65 olsam ilk aşamada yeter yaa
bende spor salonuna gitmek istiyorum ama vakit yok >.<Ya kızlar gerçekten kişo verme işini napcam ben yaa veremiyorum çümkü yemeden duramıyorum eşime dedim spora git o giderdr bende gaza gelirim tamam diyo bi de evimin karşısında halk eğitim merkezi var fitnes varmış oraya hideyim diyorum bende kv bakar betüşe spor salonu evime yakın yok gidebileceğim bu hafta kv de yok ama haftaya gelecek hemen gidio öğrencem en azından 65 olsam ilk aşamada yeter yaa
biz diyeti başka topikte yapıyoruz burada kaynamasın diye :)) bende beceremem ama linkdiyete mi başladı topik ben nasıl kaçırmışım bunu, nasıl katılacaz
bende spor salonuna gitmek istiyorum ama vakit yok >.<
biz diyeti başka topikte yapıyoruz burada kaynamasın diye :)) bende beceremem ama link
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/son-10-kg-icin.861986/page-25#post-42915479
Utanarak yazıyorum kızlar ben iki gündür diyeti bozdumYa aynı bazen niloya açıyorum onu da ayakta izliyo, yemeği de ayakta yemek istiyo. Sanki koltuğumuzda iğneler var da batıyor poposunq :/
Aramıza bekleriz bir hafta oldu biz başlayalı 1-1,5 hatta Ayşegül 3,5 kg verdiher çarşamba tartı günümüz bugün başla istersen bizimle.
ay bende bu mesaja güldümAaay kusura bakma da tüm gülme ikonlarını sana gönderiyorum şu an
Ay pardon da sen nerene diyet topiğindesin acaba
bugün tartı günüydü zaten canım çikolatanın cezası olarak öğleni az ye ve topiğe geri dön bakalımUtanarak yazıyorum kızlar ben iki gündür diyeti bozdumdiğer tarafada yazmayisimdsn anlasiliyodur zaten.tekrar baslıycam ama. Hatta bu saatte koca bi çikolata yedim ((
Sağol canm göz muayenesi oldm kan verdm beyin mr çekilmedi hala. Özelde yaptriyorm tahlilleri beklememek.için ama maalesef bakirkoy Sadi konduktan randevu almak zor. Orda var ms bolumu ve norologlari cok iyi.Aldm randevuyu bekliyorum sonuçları gosteremedimYa aynı bazen niloya açıyorum onu da ayakta izliyo, yemeği de ayakta yemek istiyo. Sanki koltuğumuzda iğneler var da batıyor poposunq :/
Bnde çok bozdm yinede devam hatta bni çok fena gaza getirdi o topikUtanarak yazıyorum kızlar ben iki gündür diyeti bozdumdiğer tarafada yazmayisimdsn anlasiliyodur zaten.tekrar baslıycam ama. Hatta bu saatte koca bi çikolata yedim ((
Aynen benmde evlendgmde 67 ydm 67 oliym daha ne isterim. 65 te istemem:) boyun kaç cnm65 benim ideal kilomhatta "hayalim" desem daha doğru olur
Döndüm döndüm büyük sözler vererek döndüm.ay bende bu mesaja güldümbenim bi kaç kilo fazlam var verip arkadaşları rahatsız etmeden kaçıcam topikten :)) bide ben öyle yiyip kilo almayan insanlardan faln değilim senenin büyük çoğunluğunu ya diyet ya dikakt ederek geçiriyorum
bugün tartı günüydü zaten canım çikolatanın cezası olarak öğleni az ye ve topiğe geri dön bakalım
Aynen topiğe bi girdim nasıl bi gazla çıktım. Söz verdim hiç bozmamak üzere başlıyorum.Bnde çok bozdm yinede devam hatta bni çok fena gaza getirdi o topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?