2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok hastyim bogazim basim heryerm agriyo burnmda tikanik nefes alamiyorm hic. Hira ya geçmez inşallah

Çok hastyim bogazim basim heryerm agriyo burnmda tikanik nefes alamiyorm hic. Hira ya geçmez inşallah
geçmiş olsun canım bizim işyerinde de birkaç kişi hasta ödüm kopuyo bana geçicek eve götürcem diye inşallah hiraya geçmeden hızlıca atlatırsın

geçmiş olsun canım bizim işyerinde de birkaç kişi hasta ödüm kopuyo bana geçicek eve götürcem diye inşallah hiraya geçmeden hızlıca atlatırsın
Bu aralar hastanelerdeydim sürekli öyle bulasti sanirm sağol canm
Geçmiş olsun canm ne bulursan iç şifa olsun
sağl cnm ihlamur yaptm iciyorm hiranin suruplarndanda iciyorm afern daha önce ise yaramisti bnde

Ya kızlar gerçekten kişo verme işini napcam ben yaa veremiyorum çümkü yemeden duramıyorum eşime dedim spora git o giderdr bende gaza gelirim tamam diyo bi de evimin karşısında halk eğitim merkezi var fitnes varmış oraya hideyim diyorum bende kv bakar betüşe spor salonu evime yakın yok gidebileceğim bu hafta kv de yok ama haftaya gelecek hemen gidio öğrencem en azından 65 olsam ilk aşamada yeter yaa

Ya aynı bazen niloya açıyorum onu da ayakta izliyo, yemeği de ayakta yemek istiyo. Sanki koltuğumuzda iğneler var da batıyor poposunq :/

Geçmiş olsun Can'ım ya bu arada tahlillerin nasıldı sonuçlandı mı
Aramıza bekleriz bir hafta oldu biz başlayalı 1-1,5 hatta Ayşegül 3,5 kg verdi her çarşamba tartı günümüz bugün başla istersen bizimle.

diyete mi başladı topik ben nasıl kaçırmışım bunu, nasıl katılacaz

65 benim ideal kilom hatta "hayalim" desem daha doğru olur

bende spor salonuna gitmek istiyorum ama vakit yok >.<
diyete mi başladı topik ben nasıl kaçırmışım bunu, nasıl katılacaz
biz diyeti başka topikte yapıyoruz burada kaynamasın diye :)) bende beceremem ama link

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/son-10-kg-icin.861986/page-25#post-42915479

Utanarak yazıyorum kızlar ben iki gündür diyeti bozdumdiğer tarafada yazmayisimdsn anlasiliyodur zaten.tekrar baslıycam ama. Hatta bu saatte koca bi çikolata yedim((

Aaay kusura bakma da tüm gülme ikonlarını sana gönderiyorum şu an

Ay pardon da sen nerene diyet topiğindesin acaba
ay bende bu mesaja güldüm benim bi kaç kilo fazlam var verip arkadaşları rahatsız etmeden kaçıcam topikten :)) bide ben öyle yiyip kilo almayan insanlardan faln değilim senenin büyük çoğunluğunu ya diyet ya dikakt ederek geçiriyorum

Utanarak yazıyorum kızlar ben iki gündür diyeti bozdumdiğer tarafada yazmayisimdsn anlasiliyodur zaten.tekrar baslıycam ama. Hatta bu saatte koca bi çikolata yedim((
bugün tartı günüydü zaten canım çikolatanın cezası olarak öğleni az ye ve topiğe geri dön bakalım

Sağol canm göz muayenesi oldm kan verdm beyin mr çekilmedi hala. Özelde yaptriyorm tahlilleri beklememek.için ama maalesef bakirkoy Sadi konduktan randevu almak zor. Orda var ms bolumu ve norologlari cok iyi.Aldm randevuyu bekliyorum sonuçları gosteremedim

Döndüm döndüm büyük sözler vererek döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…