2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bugünlerde belim ağrımaya başladı adım atarken belim çok agriyor gece kızımı emziriyorum hep yan pozisyonda o yüzden sanırım gece çok rahatsız oluyorum sürekli yan yatmaktan

Doğru söylüyorsun canim çaresizlik insana herşey yaptırabilir Allah kimseyi çaresiz birakmasin miras açısından hiç düşünmemiştim belki öyle düşünenler de vardır ama ne bileyim yine de insanın evladını vermesi çok zor ben hep o açıdan baktım[/QUOTE]
Tabiki cok zor Allah gostermesin ama o niyetle yapilan cocuk veriliyor ana eminim annenin Iici yaniyordur.Ama aileden oldugunda gercek anne baba cocugu surekli goruyor zaten sevgi emek degilmidir emek veren de sever bebegi ama uc yasindaki bi cocugu vermek mantikli degil

Canım bu makinalar sebzenin meyvenin posasını da bardağa veriyo mu?
Canim onu bilmiyorum ama yıllar once bende almayi düşünmüştüm kati meyve sikacagini. Sonrasında araştırınca mutfakta yer kaplayan ama pek kullanilamayan temizligu zor olan bi alet oldugunu ogrendim. Birde meyvenin kendisini yemek en sagliklisi oldugu icin almadim. B3nce gokcenin el ine dilimlenmis elma armut ver yavas yavas alissin nasil olsa ogrenecek bigün

Evlendiğimden beri evde katı meyve sıkacağı var, ama kaç kez kullandık desen sayılıdır. kışın havuç vs gibi daha sert olan sebze ve meyveleri sıkıp suyunu içmek fikri güzel geliyor da, sonra onun çıkan posası ve temizliği ile uğraşmak bir bardak için değmez dedirtiyor, onun yerine eşim sonradan manuel olanlardan meyve sıkacağı almıştı hamileyken, bol bol portakal sıkmıştık, o daha kullanışlı gelmişti bana

evet herkes boşuna yer kaplıyo bulaşığı çok yazmış. Ama işte sıpam içerse uğraşırım diye düşünmüştüm. Posasınıda veriyo sanıyodum bende tabi.
Keşke yese canım hergün bişeyler veriyorum eline ama muz dışında almıyo. Zaten hep kabız o da daha felaket ediyo. Yumuşak armutta bulamıyorum bu ara.

posasını verse düşünmeden alacaktım ama vazgeçtim.
İnşallah kış meyvelerini sever. Geçen sene yedirememiştim. Evde normal sıkavak var onla sıkarım onlarıda

canım gökçenin kabızlığı devam ediyor mu bizim doktor yürümeye başladıktan sonra bağırsak hareketleri hızlanır kabızlık yavaş yavaş geçer demişti

Kara erik falan versen eline, mıncıklayarak yer belki

canım gökçenin kabızlığı devam ediyor mu bizim doktor yürümeye başladıktan sonra bağırsak hareketleri hızlanır kabızlık yavaş yavaş geçer demişti
Devam ediyo canım. Gerçi ağlayarak yapacak kadar kötü olduğu olmadı hiç. Yinede zorlanıyo. O da belki de muz yediğindendir. Meyve yemediği için onuda vermemeyi gmze alamıyorum. Kayısı hoşafı yapıyorum sürekli dengelemek için
Kara erik falan versen eline, mıncıklayarak yer belki
denedim canım onuda. Kabuğuna sinir oldu. Soydum verdim. Sonrada elim battı diye attı. Ben yedireyim dedim öylede istemedi. Versen akşama kadar 1 kilo muz yer heralde. Benimde en pis huyşarımı almış bu çocuk. Bende muza bayılırım. Onun dışıbda pek meyve yemem. Bakalım dişler tamamlandın çiğneme işini halledince yer inşallah

Ya gerçekten çok bunaldim artık hergun aynı tempo büyük oğlum kasımda sınava gircek ders çalışmıyor çalış diyorum hep bir mazaret biz kaç gundur onun için iyi bir kurs araştırıyoruz eğitimci olan tanımadığımız insanları arıyoruz fikir danisiyoruz ama ogluma ders çalışmak zor geliyor arada küçük oglumla didisiyorlar kafam bir dünya dolu kızım hasta onunla ugrasiyorum az önce arkadaşı geldi maç yapalım diye gidebilirmiyim diyor bana ki öncesinde ders çalış dedim bu saatten sonra mi dedi bana ben de sinirlendim gidemezsin dedim soylendim tabi o da bana derken sesimize kızım uyandı yeni uyutmustum gerçekten çok yoruldum artık hergun kostur kostur akşama kadar ya gerçekten birisi birkaç saat kızıma baksa da arada bir dışarıya çıkıp nefes alsam ama yok öyle biri herşeye kapattim kendimi tek hayatım çocuklarım evim ben yokum bu dünyanın içinde sanki

Bizde kabızlıgı ıyı gelen tek şey avakado ezip yediriyorum hemen etki edşyor

Şeftaliyi filan küçük küçük doğrayıp çatala batırıp eline veriyorum ben hevesle yiyo o şekilde denesen

Gerçekten işin çok zor dün ablamdaydım iki oğlu var okuldan geldiler ne lafları bitiyo ne istekleri yemek yer yemez kalkaşım dedim allah gardımcın olsun canım yaa

Can'ım hiç alma en güzeli manuel narenciye sıkacağı dönüp dolaşıp onu alıyorsun zaten ama evi elektronik doldurduğunda kalıyorsun :/

Eğer yürümeyle ilgiliyse evet çözülüyor. Benim müzmin kabızım yürüdükten sonra ayların birikimi gibi günde 3-4 kez yapmaya başladı.

Şeftaliyi filan küçük küçük doğrayıp çatala batırıp eline veriyorum ben hevesle yiyo o şekilde denesen
Şeftali de kabız yapıyor ama aklınızda bukunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…