- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Bende onlara gıcık oluyorum resmen ego tatmin ediyorlar.Facede haziran anneleri topigine girdimm grubun bi baktim yok ya biri cocugunun kilosu 12 kiloymus iyimi diyo hasbinallah bide daha eski mesajlara baktim buna benzer mesajlar var ya inan millet egosunu tatmin ediyo hayir yani kendimi zor tuttum yazacam cok az bebisin kilosu bayagi geriden geliyonuz diye
Allah kolaylık versin canım.isin zor.Ya gerçekten çok bunaldim artık hergun aynı tempo büyük oğlum kasımda sınava gircek ders çalışmıyor çalış diyorum hep bir mazaret biz kaç gundur onun için iyi bir kurs araştırıyoruz eğitimci olan tanımadığımız insanları arıyoruz fikir danisiyoruz ama ogluma ders çalışmak zor geliyor arada küçük oglumla didisiyorlar kafam bir dünya dolu kızım hasta onunla ugrasiyorum az önce arkadaşı geldi maç yapalım diye gidebilirmiyim diyor bana ki öncesinde ders çalış dedim bu saatten sonra mi dedi bana ben de sinirlendim gidemezsin dedim soylendim tabi o da bana derken sesimize kızım uyandı yeni uyutmustum gerçekten çok yoruldum artık hergun kostur kostur akşama kadar ya gerçekten birisi birkaç saat kızıma baksa da arada bir dışarıya çıkıp nefes alsam ama yok öyle biri herşeye kapattim kendimi tek hayatım çocuklarım evim ben yokum bu dünyanın içinde sanki
ay bende bu mesaja güldümbenim bi kaç kilo fazlam var verip arkadaşları rahatsız etmeden kaçıcam topikten :)) bide ben öyle yiyip kilo almayan insanlardan faln değilim senenin büyük çoğunluğunu ya diyet ya dikakt ederek geçiriyorum
Aynen benmde evlendgmde 67 ydm 67 oliym daha ne isterim. 65 te istemem:) boyun kaç cnm
Ben 52 kilo ile evlendim de canım millet o halimi bildiğinden her gören çok kilo almışsın diyo doğumdan sonra verdim ama 70 de kaldım üstüne kilo almadığım halde görenler bu ara kilo mu aldın diyo eşimde olmuş 110 kilo mecburuz yani bende önce 65 sonra 60 hedefim
Facede haziran anneleri topigine girdimm grubun bi baktim yok ya biri cocugunun kilosu 12 kiloymus iyimi diyo hasbinallah bide daha eski mesajlara baktim buna benzer mesajlar var ya inan millet egosunu tatmin ediyo hayir yani kendimi zor tuttum yazacam cok az bebisin kilosu bayagi geriden geliyonuz diye
Canim ben doğumdan ciktigimda 65 kiloydum. Hamilelikte toplam 13 kilo almistim. Simdi 61_62 civariyim. 3 veya 4 kiloyu veremedim gitti 58 olsam süper olur
Gerçekten işin çok zor dün ablamdaydım iki oğlu var okuldan geldiler ne lafları bitiyo ne istekleri yemek yer yemez kalkaşım dedim allah gardımcın olsun canım yaa
amin kızlar sağolun güçlü olmaya calisiyorum hep ama bazen çok bunaliyorumAllah kolaylık versin canım.isin zor.
evet hiç babasına benzemiyo aynı sen :)Bağışıklık sistemimiz çok güçlü değil maalesef;tip olarak benziyor mu bana cidden
Haklısın canım Bi bir çocukla bile bunalıyoruz sen 3 çocuk bir de koca zor iş allah yardımcın olsun arada evi falan temizleme bırak eceyle çık dolaş herseye yetişmeye çalışma yipranirsinamin kızlar sağolun güçlü olmaya calisiyorum hep ama bazen çok bunaliyorum
Sağol canim işte tam bu noktada hata yapıyorum hiç cikmiyorum dışarı hep evde şunu da yapayım bunu da yapayım o yüzden çok sıkıldim uzun zamandır gorusemedigim arkadaşlarım var oturup iki çift laf etmeyi sohbetle çay kahve içmeyi özledimHaklısın canım Bi bir çocukla bile bunalıyoruz sen 3 çocuk bir de koca zor iş allah yardımcın olsun arada evi falan temizleme bırak eceyle çık dolaş herseye yetişmeye çalışma yipranirsin
Bugun birakirken cok agladi sonra susmus gun boyu da iyiymis aktivitelere falan katilmis aksam servisine bindi geldi mutluydu ama nolduysa son iki saattir basladi yineAnnem bize yapardı ishal olduğumuzda yoğurt nişasta hiç aklıma gelmedi burada paylasmak
canim kızın nasıl alistimi okula
Ha evet bi ton bulasik cikiyor birde 1 bardak meyve suyu icin degmez. Bende @Akaibu senin gibi dusunmustum kizim icin yeterki icsin ugrasirim diye ama kaldirdim kullanmiyorumCanim onu bilmiyorum ama yıllar once bende almayi düşünmüştüm kati meyve sikacagini. Sonrasında araştırınca mutfakta yer kaplayan ama pek kullanilamayan temizligu zor olan bi alet oldugunu ogrendim. Birde meyvenin kendisini yemek en sagliklisi oldugu icin almadim. B3nce gokcenin el ine dilimlenmis elma armut ver yavas yavas alissin nasil olsa ogrenecek bigün
Allah yardimcin olsun canim bende senin gibi kendime vakit ayirmiyorum herseye yetismeye calisiyorum aman surada kirli kalsin daginik olsun diyemiyorum malesef sonra olan bana oluyor. Bazen diyorum isle ugrasma bu kadar cocuklarin ihtiyaclarini karsila kendine vakit ayir esine vakit ayir yeter ama yok hersey dip duzen olacak ille bende yorgunluktan pert olacagimYa gerçekten çok bunaldim artık hergun aynı tempo büyük oğlum kasımda sınava gircek ders çalışmıyor çalış diyorum hep bir mazaret biz kaç gundur onun için iyi bir kurs araştırıyoruz eğitimci olan tanımadığımız insanları arıyoruz fikir danisiyoruz ama ogluma ders çalışmak zor geliyor arada küçük oglumla didisiyorlar kafam bir dünya dolu kızım hasta onunla ugrasiyorum az önce arkadaşı geldi maç yapalım diye gidebilirmiyim diyor bana ki öncesinde ders çalış dedim bu saatten sonra mi dedi bana ben de sinirlendim gidemezsin dedim soylendim tabi o da bana derken sesimize kızım uyandı yeni uyutmustum gerçekten çok yoruldum artık hergun kostur kostur akşama kadar ya gerçekten birisi birkaç saat kızıma baksa da arada bir dışarıya çıkıp nefes alsam ama yok öyle biri herşeye kapattim kendimi tek hayatım çocuklarım evim ben yokum bu dünyanın içinde sanki
canım gerçekten allah kolaylık versin sana. Hele ki ders konusunda. Üniden mezub olduğum sene. Kardeşim lise sınavlarına girecekti. 2 dk oturmuyodu kitabın başımda. annemlerden tam yetki alıp bir sene tepesinden inmedim. Ankaranın en iyi liselerinden birini kazandı. Ama işkenceydi resnen uğraşmak. Şimdide iyi ki yapmışsıb diyo. Sen birde 3 çocukla bunları düşünüyosun insanın sinirleri yıpranır. Kendine vakit ayırman lazım gerçekten befes almak lazım aradaYa gerçekten çok bunaldim artık hergun aynı tempo büyük oğlum kasımda sınava gircek ders çalışmıyor çalış diyorum hep bir mazaret biz kaç gundur onun için iyi bir kurs araştırıyoruz eğitimci olan tanımadığımız insanları arıyoruz fikir danisiyoruz ama ogluma ders çalışmak zor geliyor arada küçük oglumla didisiyorlar kafam bir dünya dolu kızım hasta onunla ugrasiyorum az önce arkadaşı geldi maç yapalım diye gidebilirmiyim diyor bana ki öncesinde ders çalış dedim bu saatten sonra mi dedi bana ben de sinirlendim gidemezsin dedim soylendim tabi o da bana derken sesimize kızım uyandı yeni uyutmustum gerçekten çok yoruldum artık hergun kostur kostur akşama kadar ya gerçekten birisi birkaç saat kızıma baksa da arada bir dışarıya çıkıp nefes alsam ama yok öyle biri herşeye kapattim kendimi tek hayatım çocuklarım evim ben yokum bu dünyanın içinde sanki
veriyorum canım onuda. Çorbasını da yapıyorum. Ama konyada pek kolay olmuyo bulmam.Bizde kabızlıgı ıyı gelen tek şey avakado ezip yediriyorum hemen etki edşyor
şeftaliyi bende böyle yediriyorum. Yumuşak olunca yiyo ama işte o da kabızlık yapıyo. Kabız olmasa sürekli hiç dert etmicemŞeftaliyi filan küçük küçük doğrayıp çatala batırıp eline veriyorum ben hevesle yiyo o şekilde denesen
Evet iyi oldu ama 10 ay ne çektik zor oldu ama şimdilik hersey güzelMerhaba arkadaşlar hastalara geçmiş olsunla başlayayım: bizdede bi iki gün ateş ve burun akıntısı oldu ama geçti gibi..ben işe git gel, bakıcılı hayat bazen o kadar bunalıyorum ki..herşeyi düşünmekten beynim pstlayacak sanki
Buluşma netleşti mi, inşaallah geleceğim ben de?!
Bi de bugün bi kreşe gittim mahallemizde yakında..içim bi tuhaf oldu.bi sürü çocuk başlarında bi öğretmen yerlerde yatağımsı şeylerde yatıyolardı..kimbilir anneleri nerde masıl çalışıyo..(offf)) oyun grublarını öğreneyim faydalı olursa götüreyim diyodum ama pek ısınamadım..aslında sizinle grup kursak belli aralıklarla çocukları oynatsak falan..daha araştırmam lazım bu oyun grubu olayını..ama keşke yakın arkadaş kuzen bebeleri falan olaydı( o kadar yalnızım ki benim yakın arkadaşlarım bile uzak, mesafeler girdi aramıza işte böyle sizin öneriniz varsa buyurun.
Herkese bol uykulu sakin bir gece diliyorum bi de @ayşegül seni çok kıskanıyorum izne çıktın ya
Ben bu konuda çok rahatım kendimi yıpratamam bırak dağınık kalsın mantığı var hersey olduğu kadar ama sana bişi olsa hiç bi iş geri getirmez allah korusun gez kızınla arkadaşlarınla sohbet et arada nefes almak sana da iyi gelecek ve ailene daha çok zaman ayirirsinSağol canim işte tam bu noktada hata yapıyorum hiç cikmiyorum dışarı hep evde şunu da yapayım bunu da yapayım o yüzden çok sıkıldim uzun zamandır gorusemedigim arkadaşlarım var oturup iki çift laf etmeyi sohbetle çay kahve içmeyi özledim
Sağol cnmGeçmiş olsun canım
bnde allahtan gostermiyorum kilomu boydan kurtariyorm bütün sorunum basenn benimYaa bi git Allah aşkına yaaa işine gücüne1-2 kilo fazlası varmış töbe yarabbim
Ben 69'la evlenmiştim..keşke 69 olabilsem yine aaay çok isterim..ama ben nedense bulunduğum kilodan daha azmış gibi gösteriyorum..
Aaay 52 baya iyimiş..ben heralde o kiloyu en son orta okulda falan görmüşümdürben 70-75 bile olsam şu an,kâr sayarım
Başka haziran anneleri heralde senin söylediğin..burda kk topiğinde tanışılıp açılan haziran anneleri değil..çünkü başka bi grup daha var,oraya gittin heralde sen..
Canim ben bi kez aferin kullanmistim normalde kullanilmiyormus ama dr bebegin buyudu birsey olmaz demistiGrip oldgnzda hastayken hangi ilaclari kullanabiliyosunuz emziren anneler lütfen cevap sabh doktora gdicm ama evde varsa icicem oyzden soruyorum bir sürü ilaç var ama icemiyorum
bende bu kafadayım öykü oyuncakları dağıtıyo falan bırakıyorum akşama kadar öyle hiç toplamıyorum ben topluyorum arkamdan aynı mutfağı falan akşam eşim gelince topluyorum öykü durmazsa akşamüstü alıyorum çıkıyorum hiç sıkmayın kendinizi işler bitmezzzB
Ben bu konuda çok rahatım kendimi yıpratamam bırak dağınık kalsın mantığı var hersey olduğu kadar ama sana bişi olsa hiç bi iş geri getirmez allah korusun gez kızınla arkadaşlarınla sohbet et arada nefes almak sana da iyi gelecek ve ailene daha çok zaman ayirirsin
geçmiş olsun Canım ben ilaç kullanmadan atlatmayı deniyorum gerçi en son gittiğimde doktor kongest yazmıştı abimde kullan artık süte geçişi azaldı demişti ama yinede içime sinmediGrip oldgnzda hastayken hangi ilaclari kullanabiliyosunuz emziren anneler lütfen cevap sabh doktora gdicm ama evde varsa icicem oyzden soruyorum bir sürü ilaç var ama icemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?