2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu tetanoz asisi beni mahfetti kolumu oynatamiyorm bu sefer çok agri yapti

Tamam işte senin dediğin başka..2 tane var..biri benimde olduğum kk topiğinde tanışılıp açılan bide bitane daha var çok üyeli..sen diğerini eklemişsin..zaten kk topiğinde tanışılıp açılana yeni üye alınmıyor,o yüzden..

bnde allahtan gostermiyorum kilomu boydan kurtariyorm bütün sorunum basenn benim

ama işte,göstermiyor olmak gerçeği değiştirmiyor malesef

Kizlar bir sey soracam.
Siz gece yatmadan once bebeklerinize ne yediriyorsunuz?
Ben ari maya ya da gogly pirinc unu ile muhallebi yapıyorum uzerinde su ile hazirlanir yazıyor ama ben sut ile yaptim hep agir gelir mi diye dusunuyorum

Uc çocuklu ve guzel olursan kiskanilir tabi:)
Tesekkur ederim canim
bence de ceket olmaz canim şal var ama siyah elbisem lacivert olmaz ustune birşey almayacagim herkesin abiyesi o kadar acikki benimki fark bile edilmez bence topuzu aynen canim aşağıdan ve gevşek dalgalı istiyorum

Kizlar bir sey soracam.
Ben ari maya ya da gogly pirinc unu ile muhallebi yapıyorum uzerinde su ile hazirlanir yazıyor ama ben sut ile yaptim hep agir gelir mi diye dusunuyorum
Ben bazen yapıyorum canim sütle yapıyorum içine biraz meyve koyuyorum ağır gelmedi Eceye

Kizlar bir sey soracam.

Ben Bebelac devam sütü (mama) içiriyorum..1 yaş üstü için olan,4 numaradan..

çok iyi anlıyorum canım seni. Sabah 6da basliyo maraton kızları yollarken yiğit uyaniyo huysuz oluyo emmek istiyo.okula mi hazirlayim yigitilemi ilgileniyim sasiyorum. Agliyo babası uyaniyo bide niye çok ses var bu evde diyo oda ayrı dert. Gelince dersleri yemekleri akşam yemeği yigitin yemeği ev işi çocukların kaprisleri nasıl akşam oluyo anlamıyorum. Daralmakta çok hakliyiz bazen. Dediğin gibi hiç bir yardım edenimiz yok ikimizinde bırakıp şöyle bi arada nefes alalım. Tabi bu günlerde gecicek ama insan bazen işin içinden cikamsyinca daralıyo.

Kizlar bir sey soracam.

Bazen bir biberon ballı tarcınlı süt. Bazen devam sütü aptamil,bazende dediğin gibi muhallebı yediriyorum bende sütle yapıyorum bi sıkıntı olmadı hiç

Lc waikiki de uyku tulumu gördüm . Pofidik bişi. Kış için ondan almayı dusunuyorum kullanan var mı acaba

Bende onu anlamıyorum biz 2014 haziran annesi degilmiyiz. Onlar bizi değil biz onları istemiyoruz bi kere :)

Aksam gec uyutsan belki gec kalkar bugun 10 11 e kadar uyumadin bakalım sabah kacta kalkacak
10 11 e kadar mümkün değil gökçe durmaz. 8:30 u geçti mi saat huysuzlanıyo. Üzerime tırmanıyo vuruyo. Bri dokunursa bağırıyo vuruyo. Bazen 9 a kadar durduğu oluyo ama en fazla o kadar.
Zaten bayramda eşimin halası ille yemek yiyeceksiniz gidemezsiniz dedi. Saat 8 buçuğa geliyodu. Durmaz dedim. Yok siz çok abartıyosunuz çocuklarla oynar falan bi ton kaf ettiler bana.
Benim sıpa çalar saat gibi uyku saatinde yanıma yanaştı. Başladı huysuzluğa bi kaşık çorba içirmedi. Hala artık kızım sen götür bu çocuğu dedi de öyle kalktık sofradan.
Ha bi de uyku saati yaklaştığında gidip üzerini değiştiririm saçını tararım. Altını değiştiririm masaj yaparım gökçeye. Ninni falan söylerim yatağına koyarım kendi uyur. Ama uyku saati gelip huysuzlanmaya başladıysa uyutmam bit saatten. Fazla sürüyo o da kucağımda evin içinde dolaşarak.
Bi gün binanın altında asker çetneviriymiş ondan yaptıkar. 12 ye kafar uyuyamadı. Sabah yine 6:30 da kalktı. Bi de uykusunu alamadığı için tüm gün huysuz dolaştı.
Yani gökçeyi alıştırma gibi bi şansım pek yok. Aslında erken yatıp erken kalkmasından memnunum. 6:30 da kalkardı. Bünyemde alıştı. Ama 5:30 da çok çok erken oldu. Her tarafım ağrıyo. Hava bile karanlık oluyo ya

Arkadaşlar yutulabilen diş macunları varmış aldınız mı ben yavaş yavaş fırcalatmaya baslamauı düşünüyorum

kız maşallah desene dilini ısır poponu kaşı ne bilim hepsinden yap :))

ay ne güzel kıskanmış ve çok haklı kim der sana üç çocuğu var maşallah arkadaşıma

Kizlar bir sey soracam.
ben bişi yediremiyorum sadece emiyo ama araha gündüz muhallebi denemelerim oluyo arıyı bende sütle yaptım

Lc waikiki de uyku tulumu gördüm . Pofidik bişi. Kış için ondan almayı dusunuyorum kullanan var mı acaba
ben geçen sene aldım biraz terletti ama bu yılki daha farklı gibi emin olamadım ki artık bu haftasonu almam şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…