- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
fotosunu paylaşırmısın tatlım elif adaya giydirip bi de kaç beden aldın ben civilim.com den alıcam da bedeni olur mu diye tereddüttedimGünaydın kızlar hasta olan bebislere allah şifa versin. ben civilden % yüz pamuk olan uyku tulumundan aldım terletmiyor çok memnun kaldım almak isteyenlerin aklında bulunsun . öpüyorum hepinizi.
ben kabızlık için doğal veya olmayan hemen her yöntemi denedim bizimki ek gıdayla başladı alerjiler tetikledi sonuç sadece diş ve hastalık dönemlerinde normal onun dışında hep bi zorlanma yürümesiyle alerjilerin azalmasıyla düzelir dedi doktor bekliyorum bakalımKabizlik.nehirde de olmustu 5 bucuk aylikken anne sutu aliyodu o zaman ek gidayi da az az ama demir ilacindan oldu artik dr a goturdum debridat surup verdi bide lavman suruba baslamadan once lavman yap dedi bagitsagi bosalt dedi surubu da ginde bi sefer bi tatli kasigi verdim 10gun falan kullan demisti bi daha kabiz falan olmadi bence kabizlik konusun da debridattan baskasi ise yaramiyo
ikinize de afiyet olsunkızlar bugün fatihe havuç sıktım içti posasını da mercimek çorbasına kattımgüzel oldu onu da ben içiyorum afiyetle oğlum da severdi ama bugün sevmedi içmedi nedense
Oh afiyet olsun canim:)kızlar bugün fatihe havuç sıktım içti posasını da mercimek çorbasına kattımgüzel oldu onu da ben içiyorum afiyetle oğlum da severdi ama bugün sevmedi içmedi nedense
Onuda kullandık canım. Fitil lavman hemen hemen hepsi denendi. Sadece anne sütü aldığı zaman da hep çok katı ve zor yapardı. Ek gıdaya başladıktan sonra daha da arttı. Fitil falanda popodan uyardığı için alışkanlık yapabilir daha kötü olabilir sürekli uyarılma bekleyebilir dedi doktor.internette de hep öyle şeyler okudum zaten. Kabızlığı devam ettiği sürece dikkat edeceksin dedi. Dikkat edersem biraz zorlansada kendi yapıyo. bi iki gün dikkat etmeyeyim ağlayarak zar zor. yşne bunada şükür en azından dikkat edince rahatız. Demiri zaten bıraktıkKabizlik.nehirde de olmustu 5 bucuk aylikken anne sutu aliyodu o zaman ek gidayi da az az ama demir ilacindan oldu artik dr a goturdum debridat surup verdi bide lavman suruba baslamadan once lavman yap dedi bagitsagi bosalt dedi surubu da ginde bi sefer bi tatli kasigi verdim 10gun falan kullan demisti bi daha kabiz falan olmadi bence kabizlik konusun da debridattan baskasi ise yaramiyo
bizim sadece anne sütüyken hiç sorunumuz yoktu hemde öyle güzel yapardı ek gıda zaten benim kabusum her yönden ama bende çok çok dikkat ediyorum mutlaka bağırsak çalıştırıcı etkisi olduğunu düşündüğüm şeyler yapıyorumOnuda kullandık canım. Fitil lavman hemen hemen hepsi denendi. Sadece anne sütü aldığı zaman da hep çok katı ve zor yapardı. Ek gıdaya başladıktan sonra daha da arttı. Fitil falanda popodan uyardığı için alışkanlık yapabilir daha kötü olabilir sürekli uyarılma bekleyebilir dedi doktor.internette de hep öyle şeyler okudum zaten. Kabızlığı devam ettiği sürece dikkat edeceksin dedi. Dikkat edersem biraz zorlansada kendi yapıyo. bi iki gün dikkat etmeyeyim ağlayarak zar zor. yşne bunada şükür en azından dikkat edince rahatız. Demiri zaten bıraktık
Genel de burda debridati cogu kullanmisti gaz ve siskinlige de iyi diye biliyorumBizimde hiç bişey işe yaramamıştı 2 ay 3 günde bir fitil yapıyoduk ek gıdayla rahata kavuştuk debridat bizde işe yaramamıştı
Canim senin problem ek gida savaslari diye filme doksen rekor kirar mira da hersey ek gidayla baslamisbizim sadece anne sütüyken hiç sorunumuz yoktu hemde öyle güzel yapardı ek gıda zaten benim kabusum her yönden ama bende çok çok dikkat ediyorum mutlaka bağırsak çalıştırıcı etkisi olduğunu düşündüğüm şeyler yapıyorum
vallahi öyle ne bela oldu bana bir iki saatlik yetmez yazsam destan olurCanim senin problem ek gida savaslari diye filme doksen rekor kirar mira da hersey ek gidayla baslamis)
Bizim kabızlık da dişle beraber bitti. Günde bikaç kez ve korkunç kokulu yapmaya başlar diş dönemleri. Hatta o kadar ki bi öğünü yerken ıkınmaya başlar hemen öncekini bi boşaltırama kabızlık çok fenaydı yavrum midesi o kadar dolu okurdu ki ıkınırken kusardı kasılmaktan. Çok şükür bitti darısı sizlerin başına. Ayyy ne iğrenç bi mesaj oldu şimdi okudum da
Hamile bi arkadaşım geçen gün, bebeğin artığı yemek yemenin ne kadar iğrenç olduğunu söyledi. Ben de ona, bikaç haftalıkken üzerine işeyip fışkırtarak S.çtığında neyin iğrenç olduğunu görür, yemek artıklarını bayıla bayıla yetsin dedim :)))
15 ay önce kakalardan bahsetmenin bu kadar normal geleceğini söyleseler bende inanmazdım
Gökçede çok kötü olduğu zamanlar. Hani koyun pisliği misket gibi olur yabir seferde onun gibi küçük küçük anca çıkarıyo.
Bizimde biter inşallah
ahaha bian kendimi gördüm şuan çok net olarak bana saçma gelen yok artık daha neler dediğim herşeyi yapan biri olarakHamile bi arkadaşım geçen gün, bebeğin artığı yemek yemenin ne kadar iğrenç olduğunu söyledi. Ben de ona, bikaç haftalıkken üzerine işeyip fışkırtarak S.çtığında neyin iğrenç olduğunu görür, yemek artıklarını bayıla bayıla yetsin dedim :)))
Bende onu anlamıyorum biz 2014 haziran annesi degilmiyiz. Onlar bizi değil biz onları istemiyoruz bi kere :)
demekki iileşmeye başladı fıstık çok şükür yemiş tabi inşallah iştahıda normale dönsün hemenEcenin burnu hala çok akıyor ama bugün burun akıntısı beyaza döndü once den yesildi genel durumu iyi keyfi yerinde sadece iştahı yok mercimek çorbası yaptım içine soğan sarımsak doldurup limon sıktim tam bir saatte yedirdim bir kase çorbayı neyseki yedi akşam birşey yememisti
Sağol canim inşallah iyileşir tamamen haftaya düğün var korkuyorum kına gecesi evin önünde olacak düğün Aydın da tam iyilesmisken hasta olmaz tekrar inşallahdemekki iileşmeye başladı fıstık çok şükür yemiş tabi inşallah iştahıda normale dönsün hemen
Sağol canim inşallah iyileşir tamamen haftaya düğün var korkuyorum kına gecesi evin önünde olacak düğün Aydın da tam iyilesmisken hasta olmaz tekrar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?