2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gitmeye heveslenip sonra gidememek daha bi strese sokuyo insani

Aynen canim gitcem diye dusunuyordum olmadi bakalim hafta ici belki annem gelir
Şuan aynı durumda kalakaldım bende.
Eşimin en yakın arkadaşı evleniyo bu gün. Sabahtan kız almayada gitti eşim. Düğün 3 te başlıyosu. Sonra gelip beni alıp salona geçcektik. Hazırlandık bekliyoruz. Benim gelip gitmem uzun sürer siz evde durun diyo. Kapat dedim kapadı. Madem öyle baştan düşün. Düğün yeri sanki yeni belli oldu uzakmış

Bizde de öyle olanlar oldu kimisine bizi de çağırdılar öyle karışık bişey :)

Cok sinir bozucu olmus gercekten bide hazirlanmissiniz neyse bosver iyi yanina bakmaya calisalim o gurultuden uzak kaldin diyelim

Cok sinir bozucu olmus gercekten bide hazirlanmissiniz neyse bosver iyi yanina bakmaya calisalim o gurultuden uzak kaldin diyelim
Burda düğünler öyle olmuyo. Düğün yemeği veriyolar sadece. Çokta güzel oluyo yemekler. Yine sıkıntı değil yemeğe düşkün falan da değilimde hani kız alınmaya gidildi dönerken gelip beni alıp öyle geçecekti o zaman düğün salonuna. Çok uzak gel git bir saat vakit geçer diyo. Düğün başladığı saatte arayıp siz evde durun diyo. Hiç gelmeseni dese yine sıkıntı etmem.Neyse biz hazır hakde duruyoruz hale evde. Gelsin bizi yemeğe götürecek bizimde süprizimiz bu

Kizlar bgn ervayi mygym e oyun grubuna goturdum Daha dorusu bgn ki jimnastik gurubuydu cok eglendi yoruldu haftasonu 1 saat haftaici 1 saatmis haftaici de oyun grubu varmis aylik uye olcktm Ana bize cok uzak malesef ;( goZum yemedi

Planımı gerçekleştiremedim.konyanın değişik adetlerinden biri daha planımı altüst etti. Güya sıpama uyku tulumu alcaktım gidip. Eşime daha büyük bi ceza düşünüyorum tabiki

Birde benim evli görümce ya beni salak sanıyo. Ya da kendini fazla akıllı sanıyo. Görümcem bizden 1.5 dene önce evlendi. Eşi 33 yaşında sanırım görümcemde 29. Herkes geç kaldıkar diye sürekli çocuk soruyo. Ne kadar can sıkıcı bi soru olduğunu bildiğimden hiç sormadım.
Birde eşi deniz subayıydı bir ay durup bir ay sefere çıkardı. Belki daha uzun. Ankaraya atanana kadar düşünmüyoruz diyolardı. Atandılar geçen senede. Ben yine sormadım tabi. Arada lafı geçince hayırlı zamanda olur inşallah dedim hep.
Geçen ramazan bayramında onlara da uğradık. Konu nasıl açıldı bilmiyorum ama görümcem tedavi gördüğünü söyledi. Çok fazla yumurta üretiyomuş yumurtalıkları. Doktor hamile kalırsan 3 üzden aşağı doğurmazsın. Yumurtlamayı azaltacak tedavi uygulayalım demiş. Onun için tedavi görüyorum bi kaç ay sonra bırakıp öyle hamileliği denicez dedi. Bende hiç duymamıştım böyle şey zor olur gerçekten ben bi taneye zor bakıyorum dedim.
Şuanda da genital bölgesinde yanma vardı onun. Baya doktor doktor dolaştı. Banada doktor sormuştu ordan biliyodum. Hamileyken bendede olmuştu. Kvye bu gün sordum hala devam ediyomuymuş diye. 2 gündür azalmış çok şükür dedi. Ama doktor yinede tüp bebeği ertelemiş çok ilaç kullandı diye dedi.
Yani resmen yalan söylemiş bana. Hiç bişey söylemese zaten sorduğumda yoktu. Sinir oluyorum böyle durumlara. İlk de değil bu beni böyle aptal yerine koydukları. Orda burda dedikodu yapsam neysede öyle bir durumda yok. Zaten kimseyi gördüğüm bile yok. Eşime söylesem mi acaba seni aileden görüyolar kendi kardeşleri kızları gibi görüyolar sen uzak duruyosun diyo bi de bana. Bi saha demesin. Çok sinir oldum ya

Kizlar bgn ervayi mygym e oyun grubuna goturdum Daha dorusu bgn ki jimnastik gurubuydu cok eglendi yoruldu haftasonu 1 saat haftaici 1 saatmis haftaici de oyun grubu varmis aylik uye olcktm Ana bize cok uzak malesef ;( goZum yemedi

Cnm nerde yeri bende böyle aktiviteli bişi ler arıyorum

Bende cif siz yapamam.beyaz pimapen olan kapı pencere çerçevelerinide çok güzel temizliyo gerçektn.

Yine bir sokak düğünü ve yine uyumak için ağlayan gökçe. Beddua etmek istemiyorum ama çocuk 1 saattir ağlıyo uyumak için. Hastası var yaşlısı var. 200 300 liraya kiralanan yerler var okullar var belediyelerin açtığı yerler var. İnsan biraz düşünür ya

Kizlar delirmek uzereyim cok stresliyim hersey herkes gozume batıyor cocuklarima tahammulum kalmadi bagirip cagiriyorum artik, esime surat asiyorum. Devamli is, devamli laf dinlemeyen yemek yemeyen cocuklarin sorumluluklari hala bezliyorum ikisinide hala uyumalari icin tek tek caba sarfediyorum recep devamli emmek istiyor uykuda bile, agzindan cekince uyaniyor saatlerce esir aliyor beni, devamli etraftan yorum yapan mudahale eden insanlar, kendi anneme bile sinir oluyorum, sabahin korunde cikip gecenin yarisinda gelen kocam. Sinir kupune döndüm ve tek zararli cikan yine ben ve ailem acil toparlanmam lazim ama nasil stresten on yas yaslandim su son 3-5 ayda.

Belki utanıp söyleyememiştir ama sen uygun bir dille ona annesinden duyduğunu, bunj asla kimseye söylemeyeceğini ama sana yalan söylenmesine de kırıldığını belirt kibar bir dille

Ben de öyleydim hem de tek çocukla seni düşünemiyorum bile :/ ev işlerini salla ben öyle yaptım herkes Mutlu bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…