Ben de bazen keşke çalışsaydım diyorum bazen iyi ki calismiyorum diyorum değişiyor fikrim her iki durumunda artısi eksisi var küçük çocuğu olanlar için zor tabi ama biraz büyüyünce rahat olunuyor ben de daha önce kendi iş yerimizde biraz çalıştım sonra vazgectim bıraktım ama ileride severek yapacağım küçük bir iş yeri açmak istiyorum eşim ben sana destek veririm diyor kafamda bazı şeyler var evde insan çok bunaliyor hergun yaptığın şeyleri yapıyorsun Eceyi de buyuteyim biraz en azından ana sınıfına falan başlasın ondan sonra dusunuyorum çalışmayı[/QUOTE]Canim ben de calisiyorum okula giderken kizim bana sariliyor ve ayrilnak istemiyor pesimden anne fiye agliyor cok canim yaniyor onu kendimden xorla koparp birakip agliyarak ise gitmek inanki bi yonden iyi bi yonden cok kotu keske iki yasina kadar kendim bakabilseydim.Ogretmenim ve norm fazlasi diye bi durum var ucretsiz izin alinca hem naasin hem puanin kediliyor kendi okulunda faxlalik durumuna dusuyorsun ama canim tak ettigi anda verecem dikekceyi alacam ucretsiz izni
Canim ben calismayi seviyirum ancak ekif eceyi birakip gitmek cok zir geliyor aslinda okulda az ders aldim haftalik on bes saat bazen iki bazen uc bazen de bes saat dersim oluyor bir gunum de bos aslinda ragat sayilirim ama sabahkari onu birakip ciknak cok zor okuyor icim aciyor resmen helle boynuma dolanan kollaribi zirka ayirmak annii diye aglayisi beni tuketiyor.devlet memuru oldugum icin ucretdiz izin hakkim var sekuz ay daha durum duzelmesse alip iki yasina kadar kendim baknak istiyorum belji o zanana kadar biraz daha duzene girer[/QUOTE]Ben de bazen keşke çalışsaydım diyorum bazen iyi ki calismiyorum diyorum değişiyor fikrim her iki durumunda artısi eksisi var küçük çocuğu olanlar için zor tabi ama biraz büyüyünce rahat olunuyor ben de daha önce kendi iş yerimizde biraz çalıştım sonra vazgectim bıraktım ama ileride severek yapacağım küçük bir iş yeri açmak istiyorum eşim ben sana destek veririm diyor kafamda bazı şeyler var evde insan çok bunaliyor hergun yaptığın şeyleri yapıyorsun Eceyi de buyuteyim biraz en azından ana sınıfına falan başlasın ondan sonra dusunuyorum çalışmayı
O geldi aklıma ama geç geldi:)Ev mevlütü yapaydın ya hepsini bir çıkarırdın
bebek gormede aynı bayramda gelenlerden biri hediyesini almış bebek görmeye geldik diyo.bende yiğit askere gidecekti artık falan diye espiri yaptım:)))Ben tasinali bir seneyi geçti hala ev görmeye geliyorlar :)
Banada buhafta gelick iki grup ev görmeye. Bebek görme isini hic sorma yeni bitti sylirO geldi aklıma ama geç geldi:)
bebek gormede aynı bayramda gelenlerden biri hediyesini almış bebek görmeye geldik diyo.bende yiğit askere gidecekti artık falan diye espiri yaptım:)))
Öyle acı ki düşündükçe içimiz sizliyo yine.gittikçe ölü sayısı cogaliyo.kim bilir ne çok anne yüreği yandı yine allahım sabır versin.Dun gece mahalledeki kahvede kavga cikti bir gürültü bagris cagris.. sanki adamlar birbirlerini kesiyorlar o derece, nasil korktuk bacaklarimiz titredi ne oluyor diye? Sonra baktik sarhoslar birbirine girmiş araya girenler sesi duyup gelenler falan derken buyuk bi kalabalik olusmus kahveden yanki yapiyor ses gecenin bi saati. Kimseye birsey olmamis rahat bi nefes aldik ama herkes o ilk gelen ugultunun etkisinde hâlâ herkes cok korktugunu falan anlatiyor. Sonra evlerimize gectik ve aklima ankaradaki patlama geldi. Allahim ne buyuk korku ne buyuk aci yasamislardir kim bilir, tarifi yoktur eminim. Olenler, yaralananlar, olaya sahit olanlarin psikolojisi, olenlerin yakinlari.. cok zor cok aci.. Allahim baris huzur ver bitsin artik bu kavga. Analarin cigeri yanmasin cocuklar yetim kalmasin
Hakkaten üstün zekalı, mevzuyu başka açıdan değerlendirmiş ve sıra dışı bir ilişki kurmuş
Duvara yaparak kalıcı bir eser bırakmış çocuk sanata Saygı lutfenBi çok duvarda var böyle sabah kalkınca farkettim dün yapmış sanırım bi ara elinde kalem vardı.geziniyodu kalemle korkup elinden aldım düşer gözüne falan girer diye. Ama ben alana kadar o zaten bi çok duvara sanatsal çalışmalarını yapıp bitirmiş bile:))
Ben bebek mevlütü yaptım bi dünya kalabalık sonra yine geldike rbebek görmeye diye keşke mevlüt yapmasaydım dedimEv mevlütü yapaydın ya hepsini bir çıkarırdın
Onlarda ayrı bi cinsmiş :)Bize bebek görmeye sadece eşimin iki halası bi teyzesi bi amcası geldi. Yeni doğum yaptığımda geldiler ben zaten ameliyatlıydım. Bi kaçta arkadaş. Gerisi kv lerin evine bebek görmeye gitmişler ve vermişler hediyelerinibiz yokken hemde
Buda değişik bi bebek görme sekliymis:)Bize bebek görmeye sadece eşimin iki halası bi teyzesi bi amcası geldi. Yeni doğum yaptığımda geldiler ben zaten ameliyatlıydım. Bi kaçta arkadaş. Gerisi kv lerin evine bebek görmeye gitmişler ve vermişler hediyelerinibiz yokken hemde
Yigitin ilk resmi ama bizimki nde bi terslik var ilk resmini kağıda değil duvara çizmeyi tercih etmiş
Bi çok duvarda var böyle sabah kalkınca farkettim dün yapmış sanırım bi ara elinde kalem vardı.geziniyodu kalemle korkup elinden aldım düşer gözüne falan girer diye. Ama ben alana kadar o zaten bi çok duvara sanatsal çalışmalarını yapıp bitirmiş bile:))
Neyseki cifleyince kolay çıktı:))Oohhh oh..hemde bikaç yerde..kolay gelsin şekerim sana,pazar pazar hihihihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?