2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben de bazen keşke çalışsaydım diyorum bazen iyi ki calismiyorum diyorum değişiyor fikrim her iki durumunda artısi eksisi var küçük çocuğu olanlar için zor tabi ama biraz büyüyünce rahat olunuyor ben de daha önce kendi iş yerimizde biraz çalıştım sonra vazgectim bıraktım ama ileride severek yapacağım küçük bir iş yeri açmak istiyorum eşim ben sana destek veririm diyor kafamda bazı şeyler var evde insan çok bunaliyor hergun yaptığın şeyleri yapıyorsun Eceyi de buyuteyim biraz en azından ana sınıfına falan başlasın ondan sonra dusunuyorum çalışmayı[/QUOTE]
Canim ben calismayi seviyirum ancak ekif eceyi birakip gitmek cok zir geliyor aslinda okulda az ders aldim haftalik on bes saat bazen iki bazen uc bazen de bes saat dersim oluyor bir gunum de bos aslinda ragat sayilirim ama sabahkari onu birakip ciknak cok zor okuyor icim aciyor resmen helle boynuma dolanan kollaribi zirka ayirmak annii diye aglayisi beni tuketiyor.devlet memuru oldugum icin ucretdiz izin hakkim var sekuz ay daha durum duzelmesse alip iki yasina kadar kendim baknak istiyorum belji o zanana kadar biraz daha duzene girer

Canim ben calismayi seviyirum ancak ekif eceyi birakip gitmek cok zir geliyor aslinda okulda az ders aldim haftalik on bes saat bazen iki bazen uc bazen de bes saat dersim oluyor bir gunum de bos aslinda ragat sayilirim ama sabahkari onu birakip ciknak cok zor okuyor icim aciyor resmen helle boynuma dolanan kollaribi zirka ayirmak annii diye aglayisi beni tuketiyor.devlet memuru oldugum icin ucretdiz izin hakkim var sekuz ay daha durum duzelmesse alip iki yasina kadar kendim baknak istiyorum belji o zanana kadar biraz daha duzene girer[/QUOTE]
Ay canim ya tabi ki çok zordur küçükler daha daha da zorlanirsan dediğin gibi izine çıkarsın

O geldi aklıma ama geç geldi:)
bebek gormede aynı bayramda gelenlerden biri hediyesini almış bebek görmeye geldik diyo.bende yiğit askere gidecekti artık falan diye espiri yaptım:)))
Banada buhafta gelick iki grup ev görmeye. Bebek görme isini hic sorma yeni bitti sylir

Dun gece mahalledeki kahvede kavga cikti bir gürültü bagris cagris.. sanki adamlar birbirlerini kesiyorlar o derece, nasil korktuk bacaklarimiz titredi ne oluyor diye? Sonra baktik sarhoslar birbirine girmiş araya girenler sesi duyup gelenler falan derken buyuk bi kalabalik olusmus kahveden yanki yapiyor ses gecenin bi saati. Kimseye birsey olmamis rahat bi nefes aldik ama herkes o ilk gelen ugultunun etkisinde hâlâ herkes cok korktugunu falan anlatiyor. Sonra evlerimize gectik ve aklima ankaradaki patlama geldi. Allahim ne buyuk korku ne buyuk aci yasamislardir kim bilir, tarifi yoktur eminim. Olenler, yaralananlar, olaya sahit olanlarin psikolojisi, olenlerin yakinlari.. cok zor cok aci.. Allahim baris huzur ver bitsin artik bu kavga. Analarin cigeri yanmasin cocuklar yetim kalmasin

Öyle acı ki düşündükçe içimiz sizliyo yine.gittikçe ölü sayısı cogaliyo.kim bilir ne çok anne yüreği yandı yine allahım sabır versin.

Hakkaten üstün zekalı, mevzuyu başka açıdan değerlendirmiş ve sıra dışı bir ilişki kurmuş ama ben de koptum, hele kalemle kaç tane yediğini yazarsın mantığındaki öldüm

Bi çok duvarda var böyle sabah kalkınca farkettim dün yapmış sanırım bi ara elinde kalem vardı.geziniyodu kalemle korkup elinden aldım düşer gözüne falan girer diye. Ama ben alana kadar o zaten bi çok duvara sanatsal çalışmalarını yapıp bitirmiş bile:))

Duvara yaparak kalıcı bir eser bırakmış çocuk sanata Saygı lutfen

Ev mevlütü yapaydın ya hepsini bir çıkarırdın
Ben bebek mevlütü yaptım bi dünya kalabalık sonra yine geldike rbebek görmeye diye keşke mevlüt yapmasaydım dedim

Şimdi de ev muhabbeti bende de var burdaki komşularım geldi 20 kişiden fazlaydılar şimdi de eski evimdeki konşularım gelecek perşembe günü
Cumartesi de arkadaşlarım gelecek onlar allahtan 2 kişi

Bize bebek görmeye sadece eşimin iki halası bi teyzesi bi amcası geldi. Yeni doğum yaptığımda geldiler ben zaten ameliyatlıydım. Bi kaçta arkadaş. Gerisi kv lerin evine bebek görmeye gitmişler ve vermişler hediyelerini biz yokken hemde

Ya kızlar benim bu regl hala sökülmedi ayın 9unda akıntı gibi geldi bitti spiralden mi oluyo çıkarttırcam valla bu gidişle üşüyorum bi de temizlik yapmam lazm hiç canım istemiyo :)

Onlarda ayrı bi cinsmiş :)

Buda değişik bi bebek görme sekliymis:)

Yigitin ilk resmi ama bizimki nde bi terslik var ilk resmini kağıda değil duvara çizmeyi tercih etmiş

Oohhh oh..hemde bikaç yerde..kolay gelsin şekerim sana,pazar pazar hihihihihi

Evde bunaldim Babamlara gideyim biraz kalayim dedim aksam 9da anca almaya gelirmis kizimida yeni yeni erken yatmaya alistirmaya calisiyorum gidemicem bi taraftan evde temizlencek ama kizimla yalniz yapilacak gibi degil anneme sen gel dedim siz iynarken ben yapayim isi varmis kaldik yine kizimla basbasa bide regl oldum kaldim oyle mutsuz mutsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…