- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Sonrada hart ısırıyo gökçeBen yatağa yatırıp gıdıklıyorum. O gülmeye başlayıncada sokuyorum parmağımı ağzına
Başınız sağolsun canımÇok yorgun uykusuz ve üzgünüm cenazemiz var hem akraba hem komşu sevdiğim bir abimizdi allah rahmet eylesin aksam gittim ara ara eve gelip gittim umut için çok acıydi çok zor evlatları için eşi için ne denir bilmiyorum
her gün azar azar iş yapıp. Haftanın başında tekrar başa dönüyorum ben. Bu kısır döngü böylee devam ediyo :) hiç bişey tam olmuyo zatenValla bütün gün bebişle uğraşıp yemek yapıp evi toplayıp üstüne buraya yazabilenler hepinizi takdir ediyorum tek tek öpüyorum sabahtan beri canıma okundu bide yarın arkadaşlarımız gelcek evi zar zor topladım banyo var daha ve ikramlıklar eşimde düğüne gitti mira paçamda ne ne kadar olursa şeklindeyim
sizin dişler çok tabi:) bizim önde aşağıda iki tane üstte 3 tane var sadece:) bir de gökçe ısırmayı hiç öğrenmedi o yüzden rahatım :))Sonrada hart ısırıyo gökçe
Gökçe acayip ısırıyo. Parmağımı koparacak.her gün azar azar iş yapıp. Haftanın başında tekrar başa dönüyorum ben. Bu kısır döngü böylee devam ediyo :) hiç bişey tam olmuyo zaten
sizin dişler çok tabi:) bizim önde aşağıda iki tane üstte 3 tane var sadece:) bir de gökçe ısırmayı hiç öğrenmedi o yüzden rahatım :))
Başınız sağolsun canim Allah sabır versinÇok yorgun uykusuz ve üzgünüm cenazemiz var hem akraba hem komşu sevdiğim bir abimizdi allah rahmet eylesin aksam gittim ara ara eve gelip gittim umut için çok acıydi çok zor evlatları için eşi için ne denir bilmiyorum
Ece de çok seviyor mandallar oynamayı esimde verme diyor bana tehlikeli diye ben de iğne olayından sonra korktum vermiyorum mandallariKizlar mandal muhabbeti donmus ben yeni okuyorum yazmak istedim. Mandal deyip gecmeyin dikkatli olun cok eskiden birinin cocugu oynarken mandalin arasindaki yay cikmis agzina almis ve bogazina takilmis cok ugrasmislar hastane koselerinde hatta cocukta sorun kalmis
Bebekle misafir ağırlama çoook zor oluyo.ben bidaha misafir kabul etmiycem diyorum olmuyo.bi iki gun önceden bütün işleri bitirmek zorundasın şu iside yarın yaparım diyemiyosun yanında bide ikramlik bişeyler hazırlamak artık işkence oluyo.çocuk isyan ediyo artik.çünki herzamanki ilgiyi bulamiyo ve paçandan ayrilmiyo.bazen ben mi abartiyorum diyip işleri ikramlikları en aza indirmeye çalışıyorum ama yine aynı telaş oluyo.yiğit biraz daha buyuyene kadar keşke kimse gelmese diyorum inadına misafir geliyo.yine bu hafta ici misafirim var gerçi bu sefer kahvaltıya belki daha kolay olur kahvaltı. Sanada kolay gelsin canım zor işler bunlar yani.Valla bütün gün bebişle uğraşıp yemek yapıp evi toplayıp üstüne buraya yazabilenler hepinizi takdir ediyorum tek tek öpüyorum sabahtan beri canıma okundu bide yarın arkadaşlarımız gelcek evi zar zor topladım banyo var daha ve ikramlıklar eşimde düğüne gitti mira paçamda ne ne kadar olursa şeklindeyim
Gerçekten çok zor oluyor nereye yetisecegini şaşırıyor insan ben de bir ya da iki çeşit hazır alıyorum yanına kısır salata vs bir tatlı yapıp ikram ediyorum dediğin gibi canim ben Ecenin yemegine bir saat zaman harciyorum bazen yedirmek için ama misafir geleceği zaman çok ugrasamiyorum kendi haline bırakıyorum diğer işlerini yapayım diye benim misafir gelmez uzun sure okul açıldı güne bile girmiyorum artık önceden giriyordum çünkü ağırlamak çok zor oluyorBebekle misafir ağırlama çoook zor oluyo.ben bidaha misafir kabul etmiycem diyorum olmuyo.bi iki gun önceden bütün işleri bitirmek zorundasın şu iside yarın yaparım diyemiyosun yanında bide ikramlik bişeyler hazırlamak artık işkence oluyo.çocuk isyan ediyo artik.çünki herzamanki ilgiyi bulamiyo ve paçandan ayrilmiyo.bazen ben mi abartiyorum diyip işleri ikramlikları en aza indirmeye çalışıyorum ama yine aynı telaş oluyo.yiğit biraz daha buyuyene kadar keşke kimse gelmese diyorum inadına misafir geliyo.yine bu hafta ici misafirim var gerçi bu sefer kahvaltıya belki daha kolay olur kahvaltı. Sanada kolay gelsin canım zor işler bunlar yani.
Benim de sık sık bu tarz şikayetlerim oluyor canım. Galiba bizim emzirme sürecinin devam etmesi vücudumuzu zorluyor. Kalsiyum eksikliğinden yaşıyor olabiliriz.Kızlar belim o kadar kötü yürümekte zorluk cekiyorum daha yeni regl oldum onunla ilgili değil sağ tarafim sağ ayağımı atarken çok agriyor
Kerem Alp de aynen kapak kapatmaya çok hevesli hatta uzun zamandır şu şişelerinin kapaklarını çevirerek kapatıyor biz gibi :)) Maşallah :)Eki Görüntüle 1652277 Eki Görüntüle 1652278 bizim oyuncakarimizda bunlar teyzoslar kapaklarını kapatıyor tekrar kapağı alıp başka tavaya kapatmaya çalışıyor oyuncagini alsam yüzüne bakmaz
Başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin.Çok yorgun uykusuz ve üzgünüm cenazemiz var hem akraba hem komşu sevdiğim bir abimizdi allah rahmet eylesin aksam gittim ara ara eve gelip gittim umut için çok acıydi çok zor evlatları için eşi için ne denir bilmiyorum
Evet canim emzirmekten de olabilir zaten son zamanlarda çok halsizim hemen yoruluyorum Ece de su siselerinin kapağını kapatmayı çok seviyor krem sürerken hep istiyor veriyorum kapağını kapatmaya çalışıyor sonra hemen alıyorum elinden ağzına atar diye:)Benim de sık sık bu tarz şikayetlerim oluyor canım. Galiba bizim emzirme sürecinin devam etmesi vücudumuzu zorluyor. Kalsiyum eksikliğinden yaşıyor olabiliriz.
Kerem Alp de aynen kapak kapatmaya çok hevesli hatta uzun zamandır şu şişelerinin kapaklarını çevirerek kapatıyor biz gibi :)) Maşallah :)
Başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet etsin.
Aman benimde bebek görme misafirini bitirdik derken şimdide ev görme misafiri çıktı başıma. Bizim burda akrabalardada yeni ev alana gitme çok onemseniyo hiç kimse atlamiyo illa gidilecek gibi bişey olmuş. Daha binadan bi kaç kişi var gelicez diyen bitmez benim bu zor işler yani.yiğit dogmadan ne çok severdim misafiri çeşit çeşit yapıp masa donatmayi:) şimdi kaçacak yer arıyorum:)Gerçekten çok zor oluyor nereye yetisecegini şaşırıyor insan ben de bir ya da iki çeşit hazır alıyorum yanına kısır salata vs bir tatlı yapıp ikram ediyorum dediğin gibi canim ben Ecenin yemegine bir saat zaman harciyorum bazen yedirmek için ama misafir geleceği zaman çok ugrasamiyorum kendi haline bırakıyorum diğer işlerini yapayım diye benim misafir gelmez uzun sure okul açıldı güne bile girmiyorum artık önceden giriyordum çünkü ağırlamak çok zor oluyor
Ev mevlütü yapaydın ya hepsini bir çıkarırdınAman benimde bebek görme misafirini bitirdik derken şimdide ev görme misafiri çıktı başıma. Bizim burda akrabalardada yeni ev alana gitme çok onemseniyo hiç kimse atlamiyo illa gidilecek gibi bişey olmuş. Daha binadan bi kaç kişi var gelicez diyen bitmez benim bu zor işler yani.yiğit dogmadan ne çok severdim misafiri çeşit çeşit yapıp masa donatmayi:) şimdi kaçacak yer arıyorum:)
Ben bir haberler vasıtasıyla üstün zekalılar derneği başkanının konuşmasına senle gelmiştim. Çocuğa aşağıdaki soruyu sormuşlar. Hadi ben de size soruyorum anneler. Üstün zeka teşhisi için çok ilginç cevaplarının ve teorilerinin olml
Ben tasinali bir seneyi geçti hala ev görmeye geliyorlar :)Aman benimde bebek görme misafirini bitirdik derken şimdide ev görme misafiri çıktı başıma. Bizim burda akrabalardada yeni ev alana gitme çok onemseniyo hiç kimse atlamiyo illa gidilecek gibi bişey olmuş. Daha binadan bi kaç kişi var gelicez diyen bitmez benim bu zor işler yani.yiğit dogmadan ne çok severdim misafiri çeşit çeşit yapıp masa donatmayi:) şimdi kaçacak yer arıyorum:)
Benim de bebek gorme işi daha yeni bitti canim tabi şimdi sana ev görmeye gelirler Allah kolaylık versin ben de severim sohbet etmek bir araya gelmek güzel oluyor hele ki sevdiğim insanlarla ama çocuklarla zorlaniyoruz birazAman benimde bebek görme misafirini bitirdik derken şimdide ev görme misafiri çıktı başıma. Bizim burda akrabalardada yeni ev alana gitme çok onemseniyo hiç kimse atlamiyo illa gidilecek gibi bişey olmuş. Daha binadan bi kaç kişi var gelicez diyen bitmez benim bu zor işler yani.yiğit dogmadan ne çok severdim misafiri çeşit çeşit yapıp masa donatmayi:) şimdi kaçacak yer arıyorum:)
Canim ben de calisiyorum okula giderken kizim bana sariliyor ve ayrilnak istemiyor pesimden anne fiye agliyor cok canim yaniyor onu kendimden xorla koparp birakip agliyarak ise gitmek inanki bi yonden iyi bi yonden cok kotu keske iki yasina kadar kendim bakabilseydim.Ogretmenim ve norm fazlasi diye bi durum var ucretsiz izin alinca hem naasin hem puanin kediliyor kendi okulunda faxlalik durumuna dusuyorsun ama canim tak ettigi anda verecem dikekceyi alacam ucretsiz izniÇalışan hatunlar hiç bıdı bıdı yapmayın çalışın alın maaşınızı kafanız rahat olsun ben çalışıyodum evlenince bırakmak zorunda kaldım sonra hamilelik falan o kadar ağır geldi pars istemek eline bakmak bi de yine ne aldın imalı bakışı un aldım diye attım kredikartını kafasına tek bir imalı bakış daha istemiyorum dedim bundan sonra ekmeği sütü de o alsın zaten biyere gittiğim yok para lazım değil bana çok sinirim bozuldu
Canim benQUOTE="oslew, post: 42959902, member: 223568"]Çalışan hatunlar hiç bıdı bıdı yapmayın çalışın alın maaşınızı kafanız rahat olsun ben çalışıyodum evlenince bırakmak zorunda kaldım sonra hamilelik falan o kadar ağır geldi pars istemek eline bakmak bi de yine ne aldın imalı bakışı un aldım diye attım kredikartını kafasına tek bir imalı bakış daha istemiyorum dedim bundan sonra ekmeği sütü de o alsın zaten biyere gittiğim yok para lazım değil bana çok sinirim bozuldu
Çilek diyorum o ağaç kökenli değilBen bir haberler vasıtasıyla üstün zekalılar derneği başkanının konuşmasına senle gelmiştim. Çocuğa aşağıdaki soruyu sormuşlar. Hadi ben de size soruyorum anneler. Üstün zeka teşhisi için çok ilginç cevaplarının ve teorilerinin olması lazım.
Elma muz çilek kalem
Bunlardan hangisi farklıdır? Niçin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?