2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tamam cnm takipteym ozman ben :)

Selam arkadaşlar , hastalara geçmiş olsun ve terör yüzünden yaşadığımız son kabus olsun diye başlayayım:)) iş/ev derken yazamıyorum ama hep okuyorum ..29 ekimde ben de katılmak istiyorum tabii ki ama bu son patlsmadan sonra avm ye gitmeye korkarım ve eşimde izin vermez gibi..siz bensiz plan yapın uyarsa gelirim ..açık havada buluşsak gerçi hava nasıl olur bilemem ki. Neyse ben ya gelemezsem diye fikir beyan etmiyeyim ortak fikire uymaya çalışayım :))
A apriori11 buarada annemlerin apartman kentsel dönüşümle yukılacak 15 20 güne kadar kiraya çıkacaklar, çok hareketli bi gündem içindeyiz bahçelievlerde..bu sebepten sana seslenemedim ve şu taşınma işi bitene kadar rahat olamayacağım için erteliyorum mecburen , yoksa aklımdasın hep...inş bir gün görüşürüz

İnşallah canım:)

Evet canım,14 ekimde..Şok'a gelicek
Tamam canim sağol
Sızde ates olmuşmuydu Gece fitille başladım sabah dr dan sonrada antibıyotık başladım kustu bırdaha 12 saat te biri beklicem
Hayır canim ateş olmadı ama çok kötü grip oldu hatta ilk gece balgamli kustu
Ne güzel canim gule gule kirlenin:)
Çok ayıp etmiş canim ama hiçbir şey duymamissin gibi mağazadan borç için aradıklarını söylesen olmazmi bakalım aynı şeyleri sana soylebilecek yüzü olacakmi
Sağol canim
sağol canim inşallah

Evet canim anaokulunun cook yakinindayim valla iyi bilmisin ben senin yeri tam çözemedim.
Canim ben cuma cumartesi pazar günü boş oluyorum istersen evime de gelebilirsin bi cayimi icersin. Tabi sen bilirsin. Musait olunca haber veriyim canim havalar iyice sogumadan görüşürüz

Bu benim 6. aydan beri dışarı çıkarken yanıma aldığım tek çorbam :) kapatmaya yakın birazda nane koyuyorm çok güzel oluyor gerçekten. Hatta bazen sebze pişirip bununla terbiye ediyorum.

Ay aren çok saf ya daha hiçbişeyden anlamıyor. Mira da bilinçli yapmıyordur sanmıyorum. Bunu anlaması için yaşı daha küçük sanki.
Allahtan bi mani olmazsa geliyorum cnm.

Ben değil stankiydi cnm.

Çok geçmiş olsn. Bi an önce sağlıgına kavuşur inş.
Çok geçmiş olsn. Diş ve boğaz malesef zorlu geçiyor.
Ay hiç üşemeden hepsini renkli yazmışsın :) bu arada eşini ikna edip gelsenee buluşmaya..
avrupa yakasi olursa gelicm büyük ihtimal esimi ikna ederim bnde. Ozman anadolu yakasında oturanlar sizden kesin cevap alablirmiyimmm sanirm @AreN5 kesin gelick ama pufpuff kesin değildi
İnş. gelicem cnm.

Kızlar okumaya çalışıyorum ama temizlik yapacam diye yazamiyorum. Neyseki bitti sayilir.
E emiragam geçmiş olsun baska bi dr daha goturun canim. Birde eltine cook sasirdim ne yuzle bakacak sana hayret ediyorum ben @yaz yagmuru gibi düşünüyorum eltini ara konuş
A apriori11 canim konyaya yakinda geliyorsan sende katıl bize tanisalim.
@yaz yagmuru gecmis olsun esin hemen ameliyat olmasin en az 3 dr ameliyat derse o zaman olsun bence...
pufpuff gule gule giysin efecik.
M mutube bir gunde nasıl bitirdin yahu temizligi dip kose bana kadin geldigi halde 3 gundur bitiremedim...
@kmltm seni pek göremiyorum hersey yolunda mi?
Calisan anneler bakici işini nasıl ayarladiniz?

Tesekkur ederim canim inşallah

Sağol canim şimdi tedavi başladı inşallah geçer tedaviyle doğru söylüyorsun ameliyat ciddi birşey birkaç doktora gitmek gerek

Zaten bayramda baya baya temizlik yapmistim canim pek kirlenmemisti ama tertemiz oldu

Beyim izin verirse gelicem:)
Yani nerede olucak birakabilcekse gelicem,cunku esim 29 ekimde calisio,saatlwri yeri uyarsa gelicem ısallah
Ayy allahım ya ne kocadan izin bekliyorsunuz yahu atlayın taksiye gelin, taaa karşıya geliyoruz biz sizin için

Bende az once esime dedim hic mi durmaz ve gun boyu devamli hareket halinde olmasina ragmen hic mi yorulmaz uykusu gelmez. Yeni uyudu benimki de.

Nehir de ayni canim biz 1 aydir boyleyiz artik gece uykusuna zar zor uyutuyom biraksan gece ikiye kadar oturacak benimde enerjim aksam bitiyo uyusuda uyusam.diye
nasıl yorulmuyorlar anlamıyorum şimdi emiyor gözler kapanıyor ama az önce ayağıma yatirdim ağladı kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…