2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
canim ben cok istedim ama ardayla 10 dk lik mesafede cebellesiyoruz oturmak istemiyor otobuste. bulusulmasi dusunulen yer icin otobus metrobus yapmam lazim arda ile tek basima cok zor.

Ben dr dan istedim verdi ama düzenli vermedim balık kokusu geliyo burnuma sonra :))
MaRnys diye bi surup varmis istahi aciyomus kesin bide bagisikligida kuvvetlendiryomus doktora sorucm bnuda ne balik ne et ne tavuk hiçbirşey yemiyo bi sut iciyo ne çorba ne bisey peyniri agzina surmuyo delircm vermessede alicm eczaneden
bn yazın soyledm bir yasina girmişti yazin kullandırmiyoruz demişti kisa doğru vericm dedi inşallah ise yarar polen aliym ozman hemen bnde

normal tulum canım uyku tulumu değil

Gunaydin. İştah şurubu kullanan varmi yada vitamin balik yagi vs. Doktrumz vermemişti yazin. Haziranda gtmistik en son. Kisa doğru vericm demişti. Bu seferde vermezse ben direk alicm eczaneden.
ben perşembe götürücem kontrole o zaman sorucam bakalım ne dicek şimdi hem kış hem diş istiyorum

malesef ablamın eğitimi varmış bikaç günde izin alcaktı ama olmadı kısmet artık bahara kaldık :)
üzüldüm yahu ama sen ne zaman gelirsen mutlaka haber ver bi şekilde ayarlarız

çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iileşir

geçmiş olsun canım

benim eltimle aramda para konusu olmaz hiç ve abim de varsa bi yere fln gittiğimizde eşim cüzdanını bile çıkaramaz miraya gider alır ben onda bişi beğensem söylemeden banada alır yada o bende bişi beğense ben alırım ama senin konun farklı tabi bide gidip oraya demesi kim açtıysa o ödesin falan çok kötü olmuş bence hiç muhatap olma bi daa da onunla böyle konulara girme

ay bende bayıldım çok güzel canım güle güle giysin

belki bilinçli değildir ama o kadar bariz ki birde çok kıskanç babasına sarılayım kıyamet kopuyo hepsi dönemseldir ve bilinçsizdir diye umuyorum

valla bunlara komşuluk hatrı falan yapmamak lazım insan biraz azıcık düşünür hele de çocuk büyütmüş biri yazık

ay bende uyku tulumu giydircem artık üstünü örttürmüyor bi türlü ama terlediği de oluyo çok korkuyorum hasta olur diye

ay gelsen ne güzel olur ki

@hiraysen miranın doktoru efavit meyveli balık yağı verdi yazın kullanma demişti şimdi tekrar başlıcam gün aşırı kullanıyoruz

kıııızzzzz süper olur valla..ayarlarsın inşallah..

canim ben cok istedim ama ardayla 10 dk lik mesafede cebellesiyoruz oturmak istemiyor otobuste. bulusulmasi dusunulen yer icin otobus metrobus yapmam lazim arda ile tek basima cok zor.
sana yakın oturan biri varsa geçerken seni de alsın:)
ne bileyim bir an aklıma geldi:)

Son düzenleme:
@hiraysen miranın doktoru efavit meyveli balık yağı verdi yazın kullanma demişti şimdi tekrar başlıcam gün aşırı kullanıyoruz
bakalım bizm doktor ne verick ne dicek gribide atlatti hira şuan biseyide yok gotursem birsutu hasta çocuğun içine sokmakta istemiyorum şimdi napsam ya arasammi tlfondada olmazki

cnm poleni nerden aliyosn ben aktarda gördüm ama bilemedim alsammi oradan sen nerden aliyosn

bakalım bizm doktor ne verick ne dicek gribide atlatti hira şuan biseyide yok gotursem birsutu hasta çocuğun içine sokmakta istemiyorum şimdi napsam ya arasammi tlfondada olmazki
bence arayıp sorabilirsin ben ilaç falan soracağım zaman direk watsaptan bile yazıyorum bizede bu ay için bi gelin kilo falan bakalım demişti ama ben götürmiycem zaten görünen köy klavuz istemez kilo falan almışlığı yok sinirlerimi bozamam söylediği hemen herşeyi denedim emzirmeyi kes dicek fln yok yani hele de salgın bu kadar kol gezerken hastane fikrine sıcak bakmıyorum

cnm poleni nerden aliyosn ben aktarda gördüm ama bilemedim alsammi oradan sen nerden aliyosn
aktarlarda ben de çok güvenemedim. Hiç duymadığım markalar falan olunca. Balparmağınkini alacaktım. Kp im anzer balı getirtiyosu kendine ordan polende getirtmiş onu veriyorum şimdi. Bitince yine balparmağınkini alırım sanırım.

Ozman migrosa gdiym bugün orda var off bu kiz beni oldurecekkk

Aynen bizede doktr hasta olmadikca getrmene grek yok dedi bnde gotrmedim bidha

Ozman migrosa gdiym bugün orda var off bu kiz beni oldurecekkk
Dertleri hiç bitmiyo ya :)
Günde bir çay kaşığı içmelilermiş canım. Onuda taneli içirmek zor olacağından azıcık suya atıyorum. Eriyo zaten. Kaşıkla içiriyorum. Tadıda kötü değil sanırım hiç. İtiraz etmiyo açıyo ağzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…