2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım

Bizim de 10 gün sürdü ama diş miş çıkmadı :/

Aaaaa olmaz öyle sırf anadolulular için geçiyoruz capitole, yoksa bizim evler yakın misss gibi kendi mahallemizde buluşuruz biz de. O yüzden bu akşam işten gelince eşinin ağzından git burnundan çık kabul ettir

Tamam canım aklımdasın :KK66: @AreN5 ve @oslew gelmesi muhtemel anadolulular onlar da gelemezse üçümüz buluşuruz buralarda :KK66:
Tamam cnm takipteym ozman ben :)

Selam arkadaşlar , hastalara geçmiş olsun ve terör yüzünden yaşadığımız son kabus olsun diye başlayayım:)) iş/ev derken yazamıyorum ama hep okuyorum ..29 ekimde ben de katılmak istiyorum tabii ki ama bu son patlsmadan sonra avm ye gitmeye korkarım ve eşimde izin vermez gibi..siz bensiz plan yapın uyarsa gelirim ..açık havada buluşsak gerçi hava nasıl olur bilemem ki. Neyse ben ya gelemezsem diye fikir beyan etmiyeyim ortak fikire uymaya çalışayım :))
A apriori11 buarada annemlerin apartman kentsel dönüşümle yukılacak 15 20 güne kadar kiraya çıkacaklar, çok hareketli bi gündem içindeyiz bahçelievlerde..bu sebepten sana seslenemedim ve şu taşınma işi bitene kadar rahat olamayacağım için erteliyorum mecburen , yoksa aklımdasın hep...inş bir gün görüşürüz

Selam arkadaşlar , hastalara geçmiş olsun ve terör yüzünden yaşadığımız son kabus olsun diye başlayayım:)) iş/ev derken yazamıyorum ama hep okuyorum ..29 ekimde ben de katılmak istiyorum tabii ki ama bu son patlsmadan sonra avm ye gitmeye korkarım ve eşimde izin vermez gibi..siz bensiz plan yapın uyarsa gelirim ..açık havada buluşsak gerçi hava nasıl olur bilemem ki. Neyse ben ya gelemezsem diye fikir beyan etmiyeyim ortak fikire uymaya çalışayım :))
A apriori11 buarada annemlerin apartman kentsel dönüşümle yukılacak 15 20 güne kadar kiraya çıkacaklar, çok hareketli bi gündem içindeyiz bahçelievlerde..bu sebepten sana seslenemedim ve şu taşınma işi bitene kadar rahat olamayacağım için erteliyorum mecburen , yoksa aklımdasın hep...inş bir gün görüşürüz
İnşallah canım:)

Evet canım,14 ekimde..Şok'a gelicek
Tamam canim sağol
Sızde ates olmuşmuydu Gece fitille başladım sabah dr dan sonrada antibıyotık başladım kustu bırdaha 12 saat te biri beklicem
Hayır canim ateş olmadı ama çok kötü grip oldu hatta ilk gece balgamli kustu
Bugün annem geldi dip bucak temizlik yaptik kizim annemi hic yabancilamiyor normalde her gelene aglar direk kucagina kosuyor bu sayede bende islerimi halledebildim hatta kizimi uyuturken bile annem temizlige devam etti tabi beyza evde biri var uyurmu mizirdandi ama hic uyumadi simdi annem gitti uyuyor gece artik oturucaz ama isim bittiya rahatladim valla anne gibisi yok okadar guzel oynattiki kizimi kosup kosup sarildi anneme cok huzurluyum :KK36:
Ne güzel canim gule gule kirlenin:)
Sevgili elticim yabancı olduğu için benden rica ettı evinin eksikleri varmış 2 ay önce burda bir mağaza var ordan aldık ne isterse benım hesabımın üzerine oda ödeyecekti rıca ettı kıramadım aileyız ya sonuçta dun uğradım ödememiş elemanada benım hesabım değil kimin üstüneyse o ödesin demiş ortalık dolandırıcı kaynıyo bu aralar çok duyorum tel de dolandırıcılarıda bunkadar yakın dolandırıcıyada şaştım kaldım isyan olmasın ama kime güvendiysem hep böyle oldu iyi niyetim benı bu duruma düşürdü aileye söylicem eşime söylicem ama cevabı biliyorum bişey olmaz öderız dicek parasında değilim hırsım kandırılmak
Çok ayıp etmiş canim ama hiçbir şey duymamissin gibi mağazadan borç için aradıklarını söylesen olmazmi bakalım aynı şeyleri sana soylebilecek yüzü olacakmi
Çok geçmiş olsun

Teşekkürler canım

Bizim de 10 gün sürdü ama diş miş çıkmadı :/

Aaaaa olmaz öyle sırf anadolulular için geçiyoruz capitole, yoksa bizim evler yakın misss gibi kendi mahallemizde buluşuruz biz de. O yüzden bu akşam işten gelince eşinin ağzından git burnundan çık kabul ettir

Tamam canım aklımdasın :KK66: @AreN5 ve @oslew gelmesi muhtemel anadolulular onlar da gelemezse üçümüz buluşuruz buralarda :KK66:
Sağol canim
çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır.
@yaz yagmuru eşinede çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyata gerek kalmadan hallolur

:KK57: ne desem bilemedim vallahi:KK57:
Bunlara bunlar gibi davrancaksın aslında. Faturalarıyla kapıya dayanıp o eşyaları alcan vermezse polise gitcen öyle alcan. Sonrada çöpe at gerekirse.
İnsanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyolar ya
sağol canim inşallah

@minnakkartal canımcım, sayende ışıklı ayakkabıyı bulduk Efe'ye.. hemde ışıklı ayakkabıyı sevdirdi bu marka bana,resmen bayıldım.. Rengi ayrı güzel,modeli ayrı güzel aay harika yaaa çok teşekkürler.. Ümraniye'de bulduk hemde.. Convers tarzı :KK200:

image.webp

Sahi buluşma diyince S Simyada bi kavanoz tarhanayı ben bi köşeye ayırdım. Sözümü unutmadım :)
Senin oturduğun yeride sanırım anladım. Bi anaokulu var orda onun yakınında olman lazım. Bize yürüyerek 10 dk falan uzaklıkta. Müsait olduğun bi gün haber ver. Gökçeyle gezmeye çıkınca o tarafa gelip verelim kış grlmeden
Evet canim anaokulunun cook yakinindayim valla iyi bilmisin ben senin yeri tam çözemedim.
Canim ben cuma cumartesi pazar günü boş oluyorum istersen evime de gelebilirsin bi cayimi icersin. Tabi sen bilirsin. Musait olunca haber veriyim canim havalar iyice sogumadan görüşürüz

Eki Görüntüle 1654452
Bu canım. Pirinçsiz denememiştim ben hiç. Yeniyodu pirinç olunca sarısını koyuyodum bi de sadece. Artık yumurta yemediğinde böyle yapcam sevdi çünkü
ay eşimde böyle. Gidiyo yatak odasının tarafına kapıyı açıp bakıyo. Çocuk uyuduktan sonra banyoya girme öbür tuvalete gir diyorum inatla oraya giriyo. Terlikle yürüyo ses yapıyo. Boğazında gıcık varmış gibi ses çıkarırsıb ya. Odaya giriyo bişey almak için öyle yapıyo. Bağırarak tlfnla konuşuyo. Bende deli oluyorum. Senin sesin nerden kısılıyo allah aşkına söyle diyorum o da gülüyo pişkin pişkin.

Şu emme konusunda bende senin gibi yapıyorum canım. Emmek istediği zaman eğer vakti değilse ya da yemek yicekse falan kucağıma alıyorum gıdıklıyorum masaj falan yapıyorum unutuyo. İşe yarıyo bencede denemekte fayda var
Bu benim 6. aydan beri dışarı çıkarken yanıma aldığım tek çorbam :) kapatmaya yakın birazda nane koyuyorm çok güzel oluyor gerçekten. Hatta bazen sebze pişirip bununla terbiye ediyorum.

kızlar ya mira hiç paylaşımcı değil normalde yüzüne bakmadığı oyuncağını başka bi çocuk alsın hemen gidip elinden alıyo önünde üç tane top olsun dördüncü top başka çocuktaysa gidip onuda almaya çalışıyo ne yapmam lazım bu konuyla ilgili olarak bilemiyorum
Ay aren çok saf ya daha hiçbişeyden anlamıyor. Mira da bilinçli yapmıyordur sanmıyorum. Bunu anlaması için yaşı daha küçük sanki.
Kızlar 29 ekim buluşmasında ok miyiz? Ben surat murat çekerek razı ettim benimkini :KK66: sizlerden naber kimler geliyor kimler gelmiyor bi parmak kaldırsın. @minnakkartal @AreN5 cilek31 cilek31 @stanki pufpuff pufpuff M Mor ve mavi kesin gelemeyecekleri bildiğim için etiketlemedim onları tekrar.
Allahtan bi mani olmazsa geliyorum cnm.

Kızlar geçen bi arkadaş onermisti burdan @AreN5 veya @stanki sanırım iş bankasının hareketli kitaplarını biraz önce aldım netten. Yanında bi sürü puzzle eğitici kart filan da aldım. Heyecanla bekliycem gelmelerini:)) Anne olmak ne ilginç yeniden çocukluğuma döndüm. Heyecanlandigim şeylere bakın :))
Ben değil stankiydi cnm.

Eşimin iki üc seneden beri sağ kolunda aşırı derecede ağrısı vardı kaç defa doktora gitti kas gevşetici verip gönderdiler hiç faydası olmadı en sonunda iyi bir ortopedi uzmanı bulduk mr çekildi ve omzunda tendon yırtığı varmış kök hücre tedavisi ve fizik tedavi önermiş yüzde seksen iyileşir eğer iyilesmezse ameliyat demiş bizde tedaviyi kabul ettik kök hücre tedavisi iki haftada bir üc seans olacak az önce ilk seans için gitti yapmışlar beni aradı buzlukta buz bulundur diye inşallah tedaviyle iyileşir
Çok geçmiş olsn. Bi an önce sağlıgına kavuşur inş.
Baran dün gece ateslendi sabahı zor ettık dr a götürdüm boğaz enfeksıyonu dişle karışmış dedı antıbıyotık verdı çok huysuz sürekli ağlıyo kusuyo sadece su içiyo onuda kusuyo calpol fitil dolven dmnüşümlü verıyorum bıraz düşüp tekrar çıkıyo başka dr a götürsem mi aklım karıştı ilk defa bukadar uzun hasta olmamıştı dedim ki dememe kalmadı hastalandı yıne
Çok geçmiş olsn. Diş ve boğaz malesef zorlu geçiyor.
Efe ise bigün paylaşırken,diğer gün paylaşmıyor..ama bisüredir elinden oyuncağını alan olursa ısrarla geri almaya çalışıyor,bu hoşuma gidiyor aslında..öyle kafasına vur ekmeğini al olmasın yani..iyi böyle :KK45: bide canım,bence anormal bi durum yok ortada..paylaşan çocukta çok paylaşmayanda..büyüdükçe değişir belkide

Ben çok severim çekiliş falan..instagramdan böyle 2 defa kazandım :KK52:

Aaay canım çok geçmiş olsun..
Ay hiç üşemeden hepsini renkli yazmışsın :) bu arada eşini ikna edip gelsenee buluşmaya..
avrupa yakasi olursa gelicm büyük ihtimal esimi ikna ederim bnde. Ozman anadolu yakasında oturanlar sizden kesin cevap alablirmiyimmm sanirm @AreN5 kesin gelick ama pufpuff pufpuff kesin değildi
İnş. gelicem cnm.

Kızlar okumaya çalışıyorum ama temizlik yapacam diye yazamiyorum. Neyseki bitti sayilir.
E emiragam geçmiş olsun baska bi dr daha goturun canim. Birde eltine cook sasirdim ne yuzle bakacak sana hayret ediyorum ben @yaz yagmuru gibi düşünüyorum eltini ara konuş
A apriori11 canim konyaya yakinda geliyorsan sende katıl bize tanisalim.
@yaz yagmuru gecmis olsun esin hemen ameliyat olmasin en az 3 dr ameliyat derse o zaman olsun bence...
pufpuff pufpuff gule gule giysin efecik.
M mutube bir gunde nasıl bitirdin yahu temizligi dip kose bana kadin geldigi halde 3 gundur bitiremedim...
@kmltm seni pek göremiyorum hersey yolunda mi?
Calisan anneler bakici işini nasıl ayarladiniz?

Bu benim 6. aydan beri dışarı çıkarken yanıma aldığım tek çorbam :) kapatmaya yakın birazda nane koyuyorm çok güzel oluyor gerçekten. Hatta bazen sebze pişirip bununla terbiye ediyorum.

Ay aren çok saf ya daha hiçbişeyden anlamıyor. Mira da bilinçli yapmıyordur sanmıyorum. Bunu anlaması için yaşı daha küçük sanki.

Allahtan bi mani olmazsa geliyorum cnm.

Ben değil stankiydi cnm.

Çok geçmiş olsn. Bi an önce sağlıgına kavuşur inş.

Çok geçmiş olsn. Diş ve boğaz malesef zorlu geçiyor.

Ay hiç üşemeden hepsini renkli yazmışsın :) bu arada eşini ikna edip gelsenee buluşmaya..

İnş. gelicem cnm.
Tesekkur ederim canim inşallah

Kızlar okumaya çalışıyorum ama temizlik yapacam diye yazamiyorum. Neyseki bitti sayilir.
E emiragam geçmiş olsun baska bi dr daha goturun canim. Birde eltine cook sasirdim ne yuzle bakacak sana hayret ediyorum ben @yaz yagmuru gibi düşünüyorum eltini ara konuş
@yaz yagmuru gecmis olsun esin hemen ameliyat olmasin en az 3 dr ameliyat derse o zaman olsun bence...
M mutube bir gunde nasıl bitirdin yahu temizligi dip kose bana kadin geldigi halde 3 gundur bitiremedim...
Sağol canim şimdi tedavi başladı inşallah geçer tedaviyle doğru söylüyorsun ameliyat ciddi birşey birkaç doktora gitmek gerek

Zaten bayramda baya baya temizlik yapmistim canim pek kirlenmemisti ama tertemiz oldu ;)

Beyim izin verirse gelicem:)
Yani nerede olucak birakabilcekse gelicem,cunku esim 29 ekimde calisio,saatlwri yeri uyarsa gelicem ısallah
Ayy allahım ya ne kocadan izin bekliyorsunuz yahu atlayın taksiye gelin, taaa karşıya geliyoruz biz sizin için
Konya ancak yaza Canım ;)

Bende az once esime dedim hic mi durmaz ve gun boyu devamli hareket halinde olmasina ragmen hic mi yorulmaz uykusu gelmez. Yeni uyudu benimki de.

Nehir de ayni canim biz 1 aydir boyleyiz artik gece uykusuna zar zor uyutuyom biraksan gece ikiye kadar oturacak benimde enerjim aksam bitiyo uyusuda uyusam.diye
nasıl yorulmuyorlar anlamıyorum şimdi emiyor gözler kapanıyor ama az önce ayağıma yatirdim ağladı kalktı:(

Back
X